Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar, hava muhalefetinden işe geç gelebildik
kilomu yazayım fakat sanırım reglden dolayı kilom fazla çıkıyor, daha doğrusu regl yüzünden olduğunu ümit ediyorum:))
78.6/79.7/-1.1/%-1.40

offfffffff of seksene dayandım yine

***4. TAKIM 288. ETAP***
tubis87: ( 69.3 / 68.7 / 0.6 / %0.87) izinli
tfneyll: ( 56.8 / / / % ) izinli
pegasus07: (63.0 / 64 / -1.0 / -%1.59) izinli
zeburus: ( 72.1 / 71.0 / 1.1 / %1.53) izinli
topraks: ( 78.6 / 79.7 / -1.1 / -%1.40) izinli
eftelya_blue: ( 65.4 / 65.4 / 0 / %0) kilosu aynı, izinli
ozgekrd: (86.0 / 86.0 / 0 / %0 ) kilosu aynı, izinli
yumukum: ( 83.0 / 83.0 / 0 / %0 ) kilosu aynı, izinli

4. TAKIM ORTALAMASI: % TAKIM OLARAK 11 OCAK'A KADAR İZİNLİYİZ.

üzülme canım regl zamanı hepimiz şişiyoruz toparlarsınn biliyorum ben. kızlarr Eylül çok yoğun herhalde bildirimini telefonla alacam.

***4. TAKIM 288. ETAP***
tubis87: ( 69.3 / 68.7 / 0.6 / %0.87) izinli
tfneyll: ( 56.8 / 57.9 / -1.1 / -%1.94 ) izinli
pegasus07: (63.0 / 64 / -1.0 / -%1.59) izinli
zeburus: ( 72.1 / 71.0 / 1.1 / %1.53) izinli
topraks: ( 78.6 / 79.7 / -1.1 / -%1.40) izinli
eftelya_blue: ( 65.4 / 65.4 / 0 / %0) kilosu aynı, izinli
ozgekrd: (86.0 / 86.0 / 0 / %0 ) kilosu aynı, izinli
yumukum: ( 83.0 / 83.0 / 0 / %0 ) kilosu aynı, izinli

4. TAKIM ORTALAMASI: -%0.32 TAKIM OLARAK 11 OCAK'A KADAR İZİNLİYİZ.

evet listemiz tamam

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,1 ceza puani almisiz ve 3 ceza puani alan takm kapatiliyor,bunun sebebide yumukum arkadasimiz gecen hafta bireyselde birinci olmustu ve basari öyküsünpün yazilmasi istenmisti,sanirim herkes yogundu,paylasim alanina bakilmamis

yumukum cnm en kisa sürede paylasim alanina önceki hafta nasil bireyselde birincilik aldigini anlatan bir yazi yazarmisin

herkese iyi dinlenmeler kizlar

kusura bakmayın benim böyle birşeyden haberim yoktu.benim yüzümden ceza aldıysak çok üzülürüm.hemen yazıyorum..

günaydın kızlar,akşam paylaşım alanına yazdım belki faydası olmayacak ama bundan sonra daha dikkatli olacağım hepinizden özür diliyorum..
bu arada bu sabah 1 kg daha vermiş olarak uyandım cumaya yetişmedi ama olsun herkese mutlu pazarlar diliyorumm..

kusura bakmayın benim böyle birşeyden haberim yoktu.benim yüzümden ceza aldıysak çok üzülürüm.hemen yazıyorum..
üzülme cnm,sana bilgi verildi saniyordum ben, gecen hafta tubis de eylül de yogundu ve sana söylemediler heralde,olan oldu artik bundan sonra daha dikkatli olalim, tüm takim arada paylasim alanina bakalim sadece

olsun cnm faydasi olmasada biz kurallara uydugumuzu gösterelim
daha nice verilen kilolara cnm tebrik ederim

yumukum bende insallah yarin dukana bi atak yapmayi düsünüyorum
o test kismini bi türlü beceremedim,nedendir bilmem hepsini dolduruyorum,sonucu göremiyorum
neyse bende cumaya kadar atak yapip sonrasindada kalan her kilo cin bir hafta diger ereden yapmayi düsünüyorum,o diger evrenin de adini unuttum iyimi:26:
simdi yulaf kepegi 1.5 yemek kasigi serbestmis dogrumudur
bide bisey vardi ya makarnaya benzer ondan serbestmis dur ya adini unuttum netten bakip yaicam ya benim zz ler cok basmayinca yazmiyo lütfen eksik olursa anlayin
bide istedigin kadar yiyebiliyormussun atak ta öylemi
yani yumurta,peynir,yulaf kepeginden krep,tavuk,simdi tauk derken sadece gögüs kismimi olacak yoksa baska parcalarida olabilirmi
ay ne cok soru spruyorum,kusura bakma cnm,bilmedinmi böyle oluyor iste,basini sisiririm artik,simdilik aklima takilanlar bunlar,kafami karistiran bisey olursa tekrar sorarim cnm

buldum yumukum

Bu arada tüm evrelerde sınırsız tüketebileceğiniz bir yiyecekten de sırası gelmişken bahsetmeliyim.Bu ürünün ismi SHIRATAKI NOODLES.Dukan.US sayfasında olarak satılmaya başlandı bile.

Bu ürün klasik Japon noodle’ın ince ve sıfır karbonhidratlı bir versiyonu.Yer elmasına benzeyen bir sebzeden yapılıyor ve kalorisi 0.Kullananlar kendine has bir kokusu ve dokusu olduğundan bahsediyor ve çeşitli soslarla yendiğinde makarna ihtiyacını karşıladığı gibi tok tutma özelliği de mevcut.Kolestol ve şeker için de çok faydalı olduğu, menüye eklendiğinde günlük lif ihtiyacını da önemli ölçüde sağladığı söyleniyor.Şimdilik sadece uzaktan bakabildiğimiz bu ürün yine girişimlerimiz sayesinde yakında Türkiye sınırlarından girebilir.Beklemedeyiz:))
alintidir

gerci burda tr de bulunmuyor yaziyor ama ben yinede sorayim sana denedinmi bunu
burda sali,carsamba her yer kapali,yarin bi ara cikip bunu bulmam lazim
gerci tadi begenilmemis ama olsun,bide ben denyeyim

bende kendi kendime yaziyorum neyse yumukum gelirsen toptan cvp verirsin

simdi özgeeeee sana sormustum ama gözden kacirdin galiba stepper den memnunmusun,ne kadar yapabiliyorsun,ben dün denedim,6 dk da 300 adim yaptim,normalmidir,alla daha yapacak takatim kalmadi bi kalori göstergesine baktim ki 40 kl yakmisimbende yoruldum ya yüzlerce kalori yaktigimi hayal etmistim
neyse gittikce arttirmayi düsünüyorum,bu konudada senin tecrübelerine ihtiyacim var

hadi bakalım hayırlısı yulaf kepeği atakta 1.5 seyirde 2 kaşık canım.o makarnaya benzer dediğin şeyden hiç denemedim ama yulaf kepeğiyle yapılan makarnalar var tariflerde onlardan birini denemeyi düşünüyorum makarna özelliklede spagetti sever biriydim bi zamanlar ataktada diğer evrelerdede doyana kadar herşey serbest sadece yumurta 2 sarı sınırsız beyaz,yulaf kepeğide evreler için verilen ölçülerde onun dışındaki herşeyi doyana kadar yiyebilirsin,tavuk balık et ne istersen.atakta ben sadce göğüs kullandım ama seyirde bagette yaptım.
açıkcası hiç duymamıştım sen bi dene bakalım düşüncelerini paylaşırsın..

bugün evde deildim canım.eve geç geldik anca oturabildim pc başına,herzaman soruların olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım

herkese merhabalar..izne çıkınca kimseler uğramaz olmuş takıma bende şöle bi bakınıp gideyim dedim..herkes diyetine aynı istikrarla devam ediyordur umarım,izne çıktık diye sallamak yok ben spora ve diyete tam gaz devam ediyorum izin sonuna kadar 79.9 bile olsa 7li rakamları görmek için uğraşıyorum neyse sözü uzatmadan gelen okuyan olursa hepinize hayırlı güzel günler...

merhaba kizlar takimda sessizlik hakim,
dukana baslicaktim bi türlü baslayamadim,aslinda p.tesi basladim,ögleden sonrada ciktim ki yulaf kepegi ve gerekli diger yiyeceklerimi alayim,bide baktim bütün marketler kapali,megerse buranin bayrami vardi,tüm her yer öglene kadar acikmisevde proteine dair pek birsey de olmadigin dan marketlerin acilmasini bekleyeyim dedim,bu arada dün ve bu gün de her taraf kapaliydi,yarin aciliyor,neyse dün esimin kuzeni gile gittik,ev sahibeside dogum sonrasi kilolardan dertlendi ve ac kaldigi icin sürekli diyetleri yarim biraktigini söyledi,bende hadi gel beraber dukan yapalim dedim,yani birlikte baslamaya karar verdik,fakat yine bir sorun,yilbasi geliyor malum,bu zamanda diyeti bozma ihtimalimiz yüksek oldugundan yilbasindan sonraki gün baslamayaa söz verip ayrildik,kisacasi haftaya sali dukana baslamis olacagim,simdi diyet nasil gidiyor derseniz,gitmiyor maalesef,burdaki motivasyon olmadimi gercektende bos verdim,ama yilbasi sonrasi bir aksilik olmazsa dukan la karsinizdayim

Son düzenleme:

tubis87 kullanıcısından alıntı
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

kırmızısını aldım tabiki de

derindenizlerden kullanıcısından alıntı
Merhaba, ben de sizin aldığınız marka model trombolini almayı düşünüyorum ama hiç görme ve deneme fırsatım olmadı. Bazıları çok sert çıkıyor,zıplarken zorluk çıkartıp,bilekleri ağrıtıyormuş, bazılarıysa gıcırdıyormuş, lastik kısımları 2-3 ayda deforme olan ya da yırtılanlar oluyormuş.Siz bir kullanıcı olarak bu açılardan ürünü yorumlarmısınız lütfen.Bir de kullanımı kolaymı ve sonuç aldınızmı bilgi verirseniz sevinirim.

Cevap yokmu???

merhaba
takim olarak 11 ocaga kadar izinliyiz,tubis geldiginde cvp verecektir
ben bize anlattigi kadarini anlatayim
öncelikle yeriniz varsa tubisinkinin bir büyügünü alin,kendisi öyle demisti,daha rahat oluyormus
cok güzel kilo erdiriyor ve bu kilolarin cogu yag oluyor
bize siddetle tavsiye etti almamiz icin
gicirdamayi ilgili tubis degil de topraks arkadasimiz söylemisti,kendiside trampolin kullaniyor
bide tubis yaylarinin ciktigini söylüyordu,gerci onada care bulmuslardi,mahalleden bir tamirciyle
bilek acittigini hic duymadim,yirtildiginida söylemedi,hatta gecen sayfalarda,yaylari cikmasin diye cöüm önerileri sunmustu
dedigim gibi takim olarak iindeyiz,ben bize aktardigi kadarini söyledim size,eger tubisi bekleyip net cevaplar almak istiyorsaniz 11 ocakta dönecek

Teşekkür ederim. Peki o zaman 11 inde tekrar yazarım. Hoşçakalın.

selam kızlar,
ben de hiç uğrayamıyorum, biliyorsunuz evdeki bilgisayarım bozulmuştu, eşimin bilgisayarının da işletim sistemi çöktü servise gönderdik. Yani anlayacağınız işyerindeki emektar masaüstü bilgisayara kaldık. Fakat hem yıl sonu yoğunluğu hem de dışarıdaki koşturmalardan bu bilgisayara da çok oturamıyorum. Şimdi bir fırsat bulmuşken bakayım dedim. Maalesef diyet ve spor iyi gitmiyor. Kilo almadım fakat zannediyorum vermedim de Bugün psikiyatriste gittim, bana ilaç verdi. Hafif bir ilaç seni rahatlatır dedi ayrıca İlaç galiba zayıflatıyormuş:)) yarın sabah içmeye başlıycam, kafam çok karışıktı bu aralar ve ben ezelinden beri canım sıkkınken diyet yapamam. Yılbaşından sonra kendimi tekrar toparlarım diye umut ediyorum.
Hepinizi özledim, izin dönüşüne kadar eşimin bilgisayarını yaptırıp el koymayı düşünüyorum ama eve götürebilecekmiyim bilmiyorum. Çocuklar bozuyor diye eşim iş yerinde kalmasını istiyor.
Öpüyorum, görüşmek üzere

merhaba kizlar
hepinize mutlu,huzurlu,saglikli ve kilolarinizdan kurtulmus,sevdiklerinizle gönlünüzce gecireceginiz bir yil diliyorum

bu gün itibari ile dukana basladim,hayirlisi bakalim

bir sey söylicem,artik kim ne zaman ugrarda okur mesaji bilemiyorum
persembe günü bizim internet kapaniyor,yeni bir sisteme geciyoruz,fakat yilbasi ve buranin bayrami girdi araya baska sisteme henüz kayit yaptiramadik,bu hafta ici arayip kaydi bildirecegiz ama nerden baksan internetin baglanmasi 4 haftayi buluyor,simdi ayin 11 inde izin bitiyr ve benim o zamana kadar internetim kapaniyor,baska bir yerden bildirim yapabilecegimi sanmiyorum,eger bildirim yapabilirsem zaten gelirim,yok yapamazsam benim izin durumumu uzatirmisiniz
umarim yeterince aciklayici olmustur,cünkü hem oglumla ugrasip hem yaziyorum
herkesi cok özledim,arada siradadaa olsa bi ugrasaniz dicemde herkes hala yogun galiba,lütfen herkesten rica ediyorum arkadaslar,11 ocakta ben olamicam ama takimi ayakta tutalim,cogu takim kapaniyor,bu kadar uyumlu bir takimken sonumuz öyle olmasin
hepinizi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…