canım sana da iyi yıllar, umarım herkesin sorunları çözülür de takımımız yeniden toparlanır, kendine iyi bak, öpüyorum.merhaba kizlar
hepinize mutlu,huzurlu,saglikli ve kilolarinizdan kurtulmus,sevdiklerinizle gönlünüzce gecireceginiz bir yil diliyorum
bu gün itibari ile dukana basladim,hayirlisi bakalim
bir sey söylicem,artik kim ne zaman ugrarda okur mesaji bilemiyorum
persembe günü bizim internet kapaniyor,yeni bir sisteme geciyoruz,fakat yilbasi ve buranin bayrami girdi araya baska sisteme henüz kayit yaptiramadik,bu hafta ici arayip kaydi bildirecegiz ama nerden baksan internetin baglanmasi 4 haftayi buluyor,simdi ayin 11 inde izin bitiyr ve benim o zamana kadar internetim kapaniyor,baska bir yerden bildirim yapabilecegimi sanmiyorum,eger bildirim yapabilirsem zaten gelirim,yok yapamazsam benim izin durumumu uzatirmisiniz
umarim yeterince aciklayici olmustur,cünkü hem oglumla ugrasip hem yaziyorum
herkesi cok özledim,arada siradadaa olsa bi ugrasaniz dicemde herkes hala yogun galiba,lütfen herkesten rica ediyorum arkadaslar,11 ocakta ben olamicam ama takimi ayakta tutalim,cogu takim kapaniyor,bu kadar uyumlu bir takimken sonumuz öyle olmasin
hepinizi öpüyorummmm
selam kızlar..yeniden buluştuk çok şükür ama ben geç kaldığımı düşünürken zaten herkesler gelmemişspora yetişmek için koşturdum anca gelebildim.
kilom 80 hedefim 70li rakamlardı ama malesef olmadı arada kaçamaklar yaptımneyse bunada şükür
hadi bana yetişmişsin bu gidişle ben sona kalıcam gelen geçicek beni:))
ben de spora yeniden başlayabilsem süper olacak:)))
spora 1 aylığına ara veridim bugün itibariyle15 tatilde misafirlerim gelebilir,o yüzden 11 şubatta okullar açılınca tekrar başlamayı planlıyorum bi aksilik olmazsa inş. o arada işi sıkı tutmam lazım kilo almamam hatta vermem lazım
spora 1 aylığına ara veridim bugün itibariyle15 tatilde misafirlerim gelebilir,o yüzden 11 şubatta okullar açılınca tekrar başlamayı planlıyorum bi aksilik olmazsa inş. o arada işi sıkı tutmam lazım kilo almamam hatta vermem lazım
yumukum tebrikler valla
ben 93 kiloya çıktım kızlar yılbaşı öncesi ve yılbaşında aşırı abarttım yuh dedim kendime :) dukana başladım bende 3 ocak itibariyle şu andaki kilom 87,9 haftaya kadar inşallah daha iyi olacak mümkün olduğunca dikkat ediyorum bakalım sonumuz nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?