Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam arkadaşlar:))
hepimize mutlu anlarla dolup taşan, bol gülümsemeli bir yıl diliyorum.
hepinizi öpüyorum, görüşürüz.

canım sana da iyi yıllar, umarım herkesin sorunları çözülür de takımımız yeniden toparlanır, kendine iyi bak, öpüyorum.

herkese iyi seneler..yeni yılda hepinizin hayalleri gerçekleşir umarım,bol bol kilo verip yaza incecik gireriz hepimiz inşallah

cumarteside dahil olmak üzere bugün sabah kahvaltısına kadar dukan mukan hak getire allahtan kilo almadan ama doğal olarakda vermeden atlatmış bulunuyorum bir yılbaşı faciasını daha bugün itibariyle dukancığıma geri döndüm izin sonuna kadar da hedeflediğim bi rakam var umarım ulaşırım
ben arada sırada takıma uğruyorum fakat kimsecikler yazmamış görünce benimde yazasım gelmiyor açıkcası,izin bittiğinde umarım herkesin işleri bitmiş ve bol paylaşımlı günler başlar

iyi asamlar
yarin netim kapaniyor ve 25 inde aciliyor,eger 25 inde erken acilrsa kilo bildirecegim,o zamana kadar izinli durumum devam ediyor
anlayisiniz icin tesekkürler,hepinizi öpüyorum

selam kızlar!!!!geç de olsa hepinize mutlu,aşklı,paralı,sağlıklı, kısacası dertsiz tasasız bir yıl diliyorum:))

benim misafirlerim geldi gitti,kaldık bu hafta bi başımıza.yeni yıla annemle,babamla,kocişimle,kızçemle girdik.ama o gün hepimiz bir hoştuk.yemekler kalmasın diye azar azar birkaç çeşit bişeyler yaptık.normal şartlar altında 4 kişi çok rahat tüketirdik hepsini.küçük tabak boyutunda hazırlamıştım çünkü ne yaptıysam.amma velakin hepimiz daha 2 lokma yemeden tıkandık.ittir ittir gitmiyor lokmalar.aha dedik yeni yıla iştahsız giriyoruz ne kadar güzel:))hani yeni yıla nasıl girersen öyle gider derler ya,vallahi aynı iştahsızlıkla devam ediyorum.midem gurulduyor,canım yemek istemiyor.öğün atlamamak için ufak tefek yiyorum.porsiyonlar otomatikman yarıya düştü:))

kendi çapımızda hayatımızda büyük değişikliklerimiz oldu.kızçem yürüyebilir bir canlı olduğunu anladı,dikilttiğin an koşmaya başlıyor.veeee bizim kızın gece uykularını da çözdük annem sayesinde.zilli kendi uyumak istiyormuş.uyumayınca annem bi bırak yatağına nolcak dedi.iyi dedim,bi baktım sıpa 5 dk içinde uykuya daldı.yaklaşık 1 haftadır sallanmadan,pişpişlenmeden dolayısıyla benim canımı çıkarmadan mışıl mışıl uyuyor.dünya varmış:)

vee bir değişiklik haberim daha var.sigarayı bıraktım yeni yılla birlikte.kendimi örgüye adadım.öyle çok model desen beceremediğim için kızçeme habire bereyle atkı örüyorum.azıcık daha abartırsam hediyelik yapçam yapçam koycam kenara:)))bu arada sigarayı bıraktığımdan kocişin haberi yok,bakalım ne zaman anlayacak:)))akşamları o içmediği için daha ayılmadı duruma.ama bu sefer başaracağım,biliyorum!!!!

selam kızlar,
iznin bitmesine az kaldı, bol bol ceza alacağımı düşünüyorum
umarım topralandığımızda yine motive olurum çünkü vahim durumdayım, bilmiyorum napıcam(
hepinizi özledim, görüşmek üzere

günaydın herkeseeee :)

uzun bir aradan sonra yine bir araya gelebiliriz umarım:)
bu arada işler de baya yoğundu yeni yeni durulmaya başladı

hepinize kucak dolusu sevgiler

herkese merhaba kızlar:)

bol bol görüşmek üzere, kilomu bildireyim:)
78.8 bu hafta nasıl hesap yapılacağını bilemiyorum.

kızlarrrr selamlar yeniden başlıyoruz değil mi ayın 11 ini iple çektik valla inşallah bol paylaşımlı günler bizi bekler öpüyorum hepinizi

selam kızlar..yeniden buluştuk çok şükür ama ben geç kaldığımı düşünürken zaten herkesler gelmemiş spora yetişmek için koşturdum anca gelebildim.
kilom 80 hedefim 70li rakamlardı ama malesef olmadı arada kaçamaklar yaptım neyse bunada şükür

hadi bana yetişmişsin bu gidişle ben sona kalıcam gelen geçicek beni:))
ben de spora yeniden başlayabilsem süper olacak:)))

hadi bana yetişmişsin bu gidişle ben sona kalıcam gelen geçicek beni:))
ben de spora yeniden başlayabilsem süper olacak:)))

spora 1 aylığına ara veridim bugün itibariyle 15 tatilde misafirlerim gelebilir,o yüzden 11 şubatta okullar açılınca tekrar başlamayı planlıyorum bi aksilik olmazsa inş. o arada işi sıkı tutmam lazım kilo almamam hatta vermem lazım

yumukum tebrikler valla

ben 93 kiloya çıktım kızlar yılbaşı öncesi ve yılbaşında aşırı abarttım yuh dedim kendime :) dukana başladım bende 3 ocak itibariyle şu andaki kilom 87,9 haftaya kadar inşallah daha iyi olacak mümkün olduğunca dikkat ediyorum bakalım sonumuz nasıl olacak

bende o zamana kadar seni yakalayacağım hadi bakalım

kızlar sizce yürüyüş yaparken haşema giymek sauna esofmanı etkısı yaparak terleyerek kilo vermeye yardımcı olur mu? deneyenınız var mı?

spor yaparak kilo verince sanırım zor alınıyor ben bu sabah tartılınca hayret ettim, kilo almamışım hatta vermişim.Yine de dikkat et:)

iyi toparlamışsın arkadaşım son anda:)))

biz bugün liste bildirecek miydik acaba? kızlar nedesinizzzzzzzzzzz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…