Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

spor yaparak kilo verince sanırım zor alınıyor ben bu sabah tartılınca hayret ettim, kilo almamışım hatta vermişim.Yine de dikkat et:)

evet katılıyorum bende kaçamak dahi yapsam almıyorum vermeye devam ediyorum hatta.elbette dikkat etmem lazım bu kadar çaba sarfettim boşa gitmesin inş.

Kızlar hepinize merhaba allahtan hayırlısı haziran 16 düğünüm olcak ve ben 61 kilo oldum

hadi hayırlısı güzelim, ama kilo almışsın bir an önce ver tekrar, ince gelin ol:))) bu arada tubisten haber yok mu? zeburus da gelmedi

selam kızlar internet bağlantısı koptu şirkette ancak gelebildim
kilo bildirimini nasıl yapıcaz yani izne ayrıldığımız günkü kiloyu da yazıcakmıyız bilen varsa bilgilendirsin

valla kilomu yazmaya utanıyorum kiloları almışım izinliyim diye:18:
67,6 kiloyum malesef ama başlıcam pazartesi itibariyle ağır diyete şu nesfit 14 günü yapmakla başlıcam spora da devam bu sefer durmak yok söz

selam kızlar
yine toparlanamadık anlaşılan, dün de bir iki uğramışız ama çok sakiniz
ben yine de dünkü menümü yazaqyım

sabah
kepekli tost
çay

öğlen
1 simit
ayran

akşam
hamsi pilavı
salata

su 1,5 lt civarı
spora henüz başlayamadım

görüşmek üzere, umarım eski günlerimize geri döneriz:))

selam kızlar!!!!!benim tarih ayarlarım kısa devre yapmış bi güzel,aklım başıma yeni geldi.tarihe bakınca şokkkk!!!yahu yeni yıla yeni girdiydik ne zaman ayı ortaladık dedim????bizim gün var ya ve ben neffffreeettt ediyorum ya koşa koşa gidiyor mübarek tarih!!!bu hafta sanırsam kilo bildirimi olmamış,ne yalan söyleyeyim sevindim.hatamdan ötürü çok utanmıştım.pazartesiden itibaren düzene girerim artık,özledim eski sistemimizi ve pek tabi sizleri:))))

selamlar..yine kimsecikler gelmemiş,demekki sorun işler değilmiş takım toplanmıyacak anlaşılan izninizle ben buraya kadar diyorum ve diyetime kendi çapımda devam etmek istiyorum,ki zaten büyük ihtimalle takım kapanacak gibi görünüyor,yine ara sıra uğrar bakarım sizlere kendinize iyi bakın bol bol kilo vererek hedeflerinize ulaşırsınız inşallah..

evet canım ya yine kimsecikler yok ben de kapanacağını düşünüyorum, ama yine de uğrayıp bakıyorum. Peki kapanırsa biz otomatik olarak diskaliyifiye mi olacağız. İleride başka bir takıma girmek istersek girebilecek miyiz acaba? bu durum beni üzüyor(

selam kızlar,
buraya gelip bişey yokmuş gibi birşeyler yazıp paylaşmak kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor.
herkesin motivasyonu düştü galiba(
ne olacak bizim halimiz

herkes kayıp ya nereleresiniz kızlarrrr

takımımız kapanmasın ya hadi herkesi birlik olmaya davet ediyorum....
motivasyonunuzu toplayın ve burda olun:)

ben nesfit 14 gün dietime başlamış bulunmaktayım:)
sabah akşam nesfit yiyip öğlenleri ızgara ile günü kapamayı düşünüyorum hadi bakalım inşallah başarırım:)

eski takım ruhunu görmek istiyorum yarın itibariyle burda hadi bakalım kızlarrrrrrr hareketleninnnnnn
sevgiler herkese

selam kızlarrr!!!uzun süren bir boşvermişlikten sonra özüme dönme çabalarındayım.sıpamın 4. diş sancılarıyla uğraşıyorum.yürüme çabaları başladı,dolayısıyla ufak kazalar da başladı,dolayısıyla ben de vatandaşın bir adım yakınında kalmak zorunda hissediyorum kendimi.geleyim dünkü menüme(eşim nöbetçiydi,yine saçma sapan ve saatsiz bir düzenim oldu,napayım sevmiyorum tek başına yemek yemeği)

sabah

1 bardak portakal suyu
1 dilim kek

ara

sade nescafe

öğlen mi desem akşam mı bilemedim,iki arada bir derede

1 dilim ekmek
2 dillim peynir
nescafe

gece

1 tane elma

su: 2 litre
spor:aaa bir zamanlar öle bişi yapıyodum dimi???

artık daha sık burada olmaya çalışacağım.motivasyonum ancak öyle geri gelir sanırsam:)))))))))

şu öze dönme çabaları bende de var fakat topralanamıyorum bir türlü spor da kaldı zaten şimdi regl oldum umarım haftaya daha iyi motive olurum.
bu arada internette bir site buldum, doğa seslerinin altına sadece bilinçaltının duyabileceği frekansta olumlama cümleleri koyuyorlar, bunlardan biri ve ücretsiz olanı kolay kilo verme ile ilgili, ben de indirdim iki gündür dinliyorum bakalım faydası olacak mı?

takımımıza uğrayan hersese merhaba,
menü yazmalımıyım bilemedim ama listemde pek iç açıcı değil(
çok abartmadım ama diyet listesi sayılmaz, inşallah toparlanırsak haftaya ben de düzgün diyetime başlarım.
herkese sevgiler, öpüldünüz

selamlar herkese daha doğrusu gelenlere

menümü bildiriyorum...
sabah

nesfit
süt

öğle
kadın budu köfte
bulgur pilavı
salata
yoğurt

akşam
1 kase çorba

selamlar hepinize!!!bol yağmurlu,arada pıtır pıtır dolulu,son derece karanlık bir öğleden sonra yaşıyorum.dolayısıyla miskinlik had safhada:)))menüme gelirsem

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
nescafe

öğle

1 kase kelle çorbası
4 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı yoğurt

akşam

6 yemek kaşığı et sote
1 avuç yediğine pişman eden biber turşusu
1 dilim ekmek

gece

1 tane yeşil elma

spor yooooooooooooooook(((enerjimi kaybettim,hükümsüzdür!!!

ay inşallah faydası olur.benim bilinç altına bir el atılması lazım,işe yararsa ben de bir deniyeyim:))

iyi geceler kızlarrr:)))))))))bendenizi bir hamaratlık sardıki sormayın gitsin.ancak mutfaktan çıkabildim.bi acayip meraklarım oldu bu aralar.ev yapımı ıvır zıvır ne varsa deneme moduna girdim.bugün ev yapımı peynirle bozdum kafayı.2 farklı tarzda yaptım.biri kaymak mı olsa krem peynir mi bilemedi.öteki tuttu sanırsam ama ancak 1 hafta sonra deneyebilirim.o kadar beklemesi lazımmış.geçen hafta turşularla reçellerle bozmuştum.bu hafta süt ürünlerine geldi sıra.bu da bitince arı toplayıp bal mı yapsamki???balkonda takılırlar:)))yarabbim şu sigara hayatımda amma çok yer kaplıyormuş.bu arada kilo almayayım diye ne kadar abuk subuk şey varsa ben onlarla boğuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…