spor yaparak kilo verince sanırım zor alınıyor ben bu sabah tartılınca hayret ettim, kilo almamışım hatta vermişim.Yine de dikkat et:)
Kızlar hepinize merhaba allahtan hayırlısı haziran 16 düğünüm olcak ve ben 61 kilo oldum
selamlar..yine kimsecikler gelmemiş,demekki sorun işler değilmiştakım toplanmıyacak anlaşılan izninizle ben buraya kadar diyorum ve diyetime kendi çapımda devam etmek istiyorum,ki zaten büyük ihtimalle takım kapanacak gibi görünüyor,yine ara sıra uğrar bakarım sizlere kendinize iyi bakın bol bol kilo vererek hedeflerinize ulaşırsınız inşallah..
şu öze dönme çabaları bende de var fakat topralanamıyorum bir türlüselam kızlarrr!!!uzun süren bir boşvermişlikten sonra özüme dönme çabalarındayım.sıpamın 4. diş sancılarıyla uğraşıyorum.yürüme çabaları başladı,dolayısıyla ufak kazalar da başladı,dolayısıyla ben de vatandaşın bir adım yakınında kalmak zorunda hissediyorum kendimi.geleyim dünkü menüme(eşim nöbetçiydi,yine saçma sapan ve saatsiz bir düzenim oldu,napayım sevmiyorum tek başına yemek yemeği)
sabah
1 bardak portakal suyu
1 dilim kek
ara
sade nescafe
öğlen mi desem akşam mı bilemedim,iki arada bir derede
1 dilim ekmek
2 dillim peynir
nescafe
gece
1 tane elma
su: 2 litre
spor:aaa bir zamanlar öle bişi yapıyodum dimi???
artık daha sık burada olmaya çalışacağım.motivasyonum ancak öyle geri gelir sanırsam:)))))))))
şu öze dönme çabaları bende de var fakat topralanamıyorum bir türlüspor da kaldı zaten şimdi regl oldum umarım haftaya daha iyi motive olurum.
bu arada internette bir site buldum, doğa seslerinin altına sadece bilinçaltının duyabileceği frekansta olumlama cümleleri koyuyorlar, bunlardan biri ve ücretsiz olanı kolay kilo verme ile ilgili, ben de indirdim iki gündür dinliyorum bakalım faydası olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?