kızlar aşağıdaki mesajı paylaşım alanına yazdım, bilginiz olsun
merhaba,
4. takımda sizin de farkettiğiniz üzere toparlanma sorunu yaşıyoruz. Üç kişi kaldık aslında pegasus arkadaşın da interneti geç açılacakmış ben sonra gelirim demişti yani kendisi halen izinli. Biz şu an takımda 3 kişi kaldık ve biri zaten benim kardeşim, diğer arkadaş da oldukça zayıfladı. Biz, hakkımız baki kalmak üzere yani yarın bir gün başka bir takıma eklenebilme hakkımız saklı kalmak üzere şimdi ayrılmak istiyoruz. Uygun mudur?
sevgiler...
teşekkür ederim alakadar olduğun için,inşallah başka takıma gerek kalmadan hafifleriz bir an önce:)))ben burada olmaktan çok mutluydum ama en önemlisi sizleri tanımış oldum.takımın en büyük artısı bu oldu bence.en kısa zamanda görüşmek ümidiyle diyeyim artık napalım.....
merhaba arkadaslar
dün gece internetim acildi ve yazilanlari görünce cok üzüldüm
biz gercektende cok uyumlu bir takimdik
herkes kendi yoluna gitmeye karar vermis,yolunuz acik olsun ne diyim
tubis hic ugramamis,
eylül ne gelmis ne gelmemis
neyse yinede burayi ayakta tutmak icin cabalayan arkadaslara tesekkür ederim
ben 4.takimin kapanmasina izin vermeyecegim ve en kisa sürede yeni üyeler cagirip kaldigim yerden devam edecegim
hesaplamayi bilmiyorum,diger takimlardan yardim isteyip onuda ögrenirim
buraya gercekten ihtiyaci olan kisiler gelecek,yari yolda birakip gidenler degil
eger eski takim arkadaslarim dan da yeniden katilmak isteyen olursa buyursun gelsin
yazılanları görmüşsündür, bir iki kişi gelip gittik ama olmadı açıkçası senin düşündüğünü ben de düşündüm ama takım idare etmek için vaktim olmadığını düşündüm, kuralları da bilmiyorum. Aslında zor geldi sen uğraşabilecekmisin. Senin durumunu paylaşım alanına yazmıtım çise ile benim de sonradan bir takıma dahil olabileceğimizi yazmıştım. ne düşünüyorsun? devam edecekemisin
hos buldum cnm
tesekkürler ben iyiyim siz nasilsiniz 2 kiz
ben yeni üyelerle birlikte yeni uygulamalar da getirmeyi düsünüyorum,bunu kabul edenler takima dahil olacaklar
bu yeni uygulamalari sanada söylim
ilk önce herkes yüzdesini hesaplamayi ögrenecek ve bir önceki haftanin listesini kopyalayip kendisini o listeye yazacak,ayrica her hafta bir üye listeyi paylasim alanina tasiyacak
böylece yük sadece kaptanin sirtinda olamyacak ve 1 kisi bile kalsa takimda burayi idare edebilecek
diger kural ise paylasim,en az 5 palyasim yapilacak ve bunlar bos laflar degil dolu dolu sohbetler olacak,yeni alacagimiz üyeler den bu uygulamaya uymayan olursa hic bir sekilde listeye alinmayacak,alinan üyelerden de hc bir mazeret belirtilmeden paylasim azlig olursa diykalifiye edilecek
ben seni ve kardesini yeniden burda görmeyi cok istiyorum,umarim yeniden bir takim olabilirz
bu uygulamalari bende ögrenecegim
ben her cuma liste hazirlayamam zamanim olmaz ama dedigim gibi olursa bir hafta zaman ayrilir
sizi cok özledim insallah yeniden toparlaniriz
biz de iyi olmaya çalışıyoruz:)
canım peki listenin paylaşılmasının dışında rapor gibi birşeyler de var sanırım çünkü değerlendirme raporlarına bakarsan biz bir kez listeye katıldık ama yine de değerlendirme yapmadığımız için cezalı görünüyoruz, bu nedir ben hiç bilmiyorum. Yani hesap yapmanın ve listeyi paylaşmanın haricinde de yapılması gereknler var sanırım.
degerlendirme raporunu her hafta püsküüt yapiyor,ve bunu takimlara bildiriyor,paylasim alaninda
egerki takimla ilgili düzeltilmesi gerekn bisey varsa oraya yaziliyor,ilgili takim da 1 hafta icinde o yanlisi düzeltmeli,yoksa ceza puani alisor
bizim ceza puani almamiz yanlis yüzünden degildi,o hafta yumukum bireyselde 1. olmustu ve bireysel 1.ler basari öyküsünü yaziyor o haftaki.yumukum un bu uygulamadan haberi yoktu,tubis ve eylül de ugramadiklarindan haber veren olmamis arkadasimiza ve o da haliyle yazamamis,bu yüzden ceza puani aldik
aslina bakarsan her sey hesaplama cnm,bide günde 1 defa paylasim alanina bakmak yeterli,yeni birsey varmi diye
,sizde varsaniz yarindan itibaren kaldigimiz yerden yeni kurallarimiz la devam edelim ve katilmak isteyenler topigine mesaj yazan arkadaslari davet edelim
Arkadaslar geldim ben bu gruba katılıyorum, gerci grup dagılıyor gibi olmuş ama toplanırsak guzel olucak.. Benim şimdi gunde en az bir paylasımdamı bulunmam lazım?
tamamdır canım, eftelya ile ben de varız o zaman, zeburus da ayrılmak değil sonradan gelmek üzere izinli yazdırmıştı kendini bence o da gelebilir, bu aralar açarsa görecektir.
Arkadaslar geldim ben bu gruba katılıyorum, gerci grup dagılıyor gibi olmuş ama toplanırsak guzel olucak.. Benim şimdi gunde en az bir paylasımdamı bulunmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?