Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorma canım ya bende iyi cozuttum ama tekrar başlıycam cuma günü görecez günahlarımızı:))
listemi yazmaya yarın başlıyım bari çünkü bugün de fena yedim(

teşekkür ederiz, desteğinize çok ihtiyacımız olacak. Size de sağlıkla bol kilo vermeler:)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin :) yarın sabahtan itibaren bir önceki günün menüsünü pegasusun tarif ettiği gibi paylaşıyoruz, birbirimize yorumlar yapıyoruz. Bu şekilde güzel güzel kilolar veriyoruz:))) ben de 7 otlu çaydan almıştım fakat düzenli içmedim, tekrar başlıycam

bir de yeni gelen arkadaşlar kendinden bahsederse birbirimizi tanımış oluruz
ben gökçe, istanbuldayım, 34 yaşındayım iki çocuğum var, çalışıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)))

ben esin 29 yaşındayım ankaradayım 1 yaşında asya adında bir kızım var. şu anda ücretsiz doğum iznindeyim paso evdeyim . zayıflamadanda işe başlamıcam muhahahahah

Ben gizem, 26 yasındayım 2 kızım var, istanbuldayım , ikinci donem okula baslicam, suan 73,5 kiloyum , boyum 168
İnmek istediğim kilo 63

Ya ben dun guzel leslie ile 3 mil yuruyusumu yaptım cok iyiydi, aksam sutlu tatlı yedim ama misafir vardı diye... Bu sabahta tatlıdan yedim biraz. Yarın yazarım menuyu.. Bugunku yuruyusumu henuz yapmadım , kızım uyanınca yapıcaz artık..

benimde kızımın doğum günü vardı o yüzden bu hafta coştum bakalım artık bu saatten itibaren yemek yok

benim eski diyetisyenimimverdiğibir listevARDI 6kaşık nesfit 3 kaşık yulaf ezmesi 1 porsiyon elma vb. yağsız süt

h.g cnmm
kurallari okumussun zaten,yapilmayacak seyler degil,o pastalar bitsin lütfen
9 lu cayi icmedim ama eski uyelerden kullananlar vardi,faydasini gördüklerini söylediler,umarim sendede ise yarar

saglikli kilo vermeler
merhaba cnm
bendede baska,kesinlikle bizde 1 haftada toparlanacagiz ve eski 1.liklerle tekrar listelere dönecegiz
yardimlarina cok ihtiyacimiz olacak en azindan kavrayana kadar,cok tesekkürler
sanırım yaprak dökümü yaşanıyor ama ayağa kalakabilir diye düşünüyorum
Kesinlikle ayaga kalktik bile cnm
sorma canım ya bende iyi cozuttum ama tekrar başlıycam cuma günü görecez günahlarımızı:))
listemi yazmaya yarın başlıyım bari çünkü bugün de fena yedim(
ahhh ahhh ben uctum valla,cumaya kadar dikkat ederek inerim insallah
ben esin 29 yaşındayım ankaradayım 1 yaşında asya adında bir kızım var. şu anda ücretsiz doğum iznindeyim paso evdeyim . zayıflamadanda işe başlamıcam muhahahahah
memnun oldum cnm
benim de en kücük 1.5 oldu
allah bagislasin
ne is yapiyorsun ?

Ben gizem, 26 yasındayım 2 kızım var, istanbuldayım , ikinci donem okula baslicam, suan 73,5 kiloyum , boyum 168
İnmek istediğim kilo 63
allah bagislasin cnm
kesinlikle irade ve sporla inemeyecegimiz kilo yoktur,bunu sizde göreceksiniz

gizem sana isminle hitap etmek istiyorum cünkü nikin akilda kalmiyor,bir mahsuru yoktur umarim:26:
simdi cnm hafta ici yapilan kacamaklar icin spor cezasi veriyoruz,bu günkülerini görmezden gelelim,fakat bundan sonra cumaya kadar yapilan kacamaklar icin cezalar gelecek bilginize
gerci sen spor yapiyormussun zaten
benimde kızımın doğum günü vardı o yüzden bu hafta coştum bakalım artık bu saatten itibaren yemek yok
cosmalara son kizlar,hep birlikte kurtulalim kilolardan,düsman catlatalim hadiyin

cnm tam bir liste veremem ama
kaynamis yumurta bveyazinda pek kalori yok istedigin kadar ye sarisini da en fazla 1 tane ye,en fazla 2 dl ekmek(beyaz degil kesinlikle),yagsiz peynir,lor olabilir,yogurt olabilir,bol sebze bunlari yedigin zaman zaten doymus olursun,sen ekmege yükleniyorsun galiba,bide yemekten sonra 1 fincan yesil cay
afiyet olsun

kizlar spor niyetine 2 saat ütü yaptim simdi bende spordan yirtmak icin bunu yaziyorum
simdide etrafi toplim,aksam yemegi hazirlicam
ohh bee yeni arkadaslarla birlikte canlilik geldi siteye

topraks cnm eftelya nerde gelsinde bi hasret giderek demi
saka bi yana gelecekmi yoksa daha sonrami gelmeyi düsünüyor

kizlar ben ciktim,oglusumu doyurim,ütü yaptim yerler toz icinde kaldi onlari silerim sonrada yemegi ocaga koyup tekrar ugrarim

yok canım gelecekte bugün evde benim evdeki bilgisayar da çöktü, yerine yenisini koyamadım henüz o yüzden gelememiştir. Akşamları bizim foruma girme olayımız şimdilik sorun gündüzleri gelmeye çalışıcaz. Ya da ben işyerinden bilgisayarı taşıdığım zamanlar girebiliriz.

anladim cnm

İnmek istediğim kilo 63
Allah bağışlasın, aynı boydayız ben de 60-65 arası düşünüyorum ama senden fazla halen kilom((
ben de sabahları leslie yapıyordum, ben beğeniyorum

ben de inşallah yarın sabah başlıycam

canım umarım eskiden de iyi oluruz, en çok burada verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım ona üzülüyorum( ben şimdi işten çıkıyorum, akşama girebilir miyim bilmiyorum.
görüşmek üzere

oluruz cnm ya yeterki istek olsun
bende aldim maalesef,önümüzdeki maclara bakicaz artik
iyi aksamlar,kuzulari öp,yarin da spor ve diyete tam gaz devam
bende kim hangi etapta kac kiloyla ayrilmis ona bakim

Busra sen herhangi bir takimdamisin,yoksa sadece bilgi edinmek icinmi burdasin,herhangi bir takimda degilsen bizim takima katilabilirsin

memnun oldum cnm
benim de en kücük 1.5 oldu
allah bagislasin
ne is yapiyorsun ?

[/QUOTE]

canım ben kamuda çalışıyorum elektrik elektronik mühendsiyim şu anda doğum iznindeyim bir aksilik omazsa 1 yıl daha evdeyim.
spor yapamıyorum ama gaza gelmem lazım eşime söyleyim beni gazlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…