sorma canım ya bende iyi cozuttum ama tekrar başlıycam cuma günü görecez günahlarımızı:))ben hemen dünki menümü yazayim kizlar
bu aralar izin bahnesiyle cozuttum,kilomu hic sormayin,dün yeniden basladim diyetime,bu gün de stepperle spora basliyorum
sabah
2 dl ekmek,biraz beyaz peynir,1 c,k tereyagi ve bal,1 fincan yesil cay
ögle
2 kase dövme corbasi
aksam
2 dl ekmek,1 y.k spagetti sosu,1 dl peynir,1 meyveli yogurt
yesil cay
spor yok bu gun basliyorum
su 2 lt olmustur tam olarak bilemedim simdi
bu günden sonra herkes yazdigi mesajlarida sayarsa sevinirim kizlar,en azindan bir düzene oturana kadar
Merhaba 4. Takım sakinleri
ben 4. Takımın eski kaptanlarındanım bende yeri başka buranın... Yeniden toparlanma sürecindesiniz ve yardım edebileceğim bir konu olursa ben yardıma hazırım ... şu anda 5. Takımın kaptanlığını yapıyorum isterseniz oraya isterseniz de özelden sorabilirsiniz.... Bende uzun bir aradan sonra geri geldim ve bazı şeylere bende yabancıyım ama kavradım yavaş yavaş....
Ben ve arkadaşlarım 5. Takımı 1 haftada ayağa kaldırdık ve listelere soktuk sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim neler yapmam gerektiğini quail e yazdıklarından okudum evet şimdi neler yapıyoruz . sabahki kilom 74.2 idi. sabah ince bir dilim pasta yedim öğlen yarım tabak kuru fasulye az pilav. eeee artık daha ciddi başlıyorum işe yok artık pasta filan. birde şu 9 lu zayıflama çayı içen varmıyada ek zayıflama destek ürünleri
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin :) yarın sabahtan itibaren bir önceki günün menüsünü pegasusun tarif ettiği gibi paylaşıyoruz, birbirimize yorumlar yapıyoruz. Bu şekilde güzel güzel kilolar veriyoruz:))) ben de 7 otlu çaydan almıştım fakat düzenli içmedim, tekrar başlıycam
bir de yeni gelen arkadaşlar kendinden bahsederse birbirimizi tanımış oluruz
ben gökçe, istanbuldayım, 34 yaşındayım iki çocuğum var, çalışıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)))
Ya ben dun guzel leslie ile 3 mil yuruyusumu yaptım cok iyiydi, aksam sutlu tatlı yedim ama misafir vardı diye... Bu sabahta tatlıdan yedim biraz. Yarın yazarım menuyu.. Bugunku yuruyusumu henuz yapmadım , kızım uyanınca yapıcaz artık..
h.g cnmmben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim neler yapmam gerektiğini quail e yazdıklarından okudum evet şimdi neler yapıyoruz . sabahki kilom 74.2 idi. sabah ince bir dilim pasta yedim öğlen yarım tabak kuru fasulye az pilav. eeee artık daha ciddi başlıyorum işe yok artık pasta filan. birde şu 9 lu zayıflama çayı içen varmıyada ek zayıflama destek ürünleri
merhaba cnmMerhaba 4. Takım sakinleri
ben 4. Takımın eski kaptanlarındanım bende yeri başka buranın... Yeniden toparlanma sürecindesiniz ve yardım edebileceğim bir konu olursa ben yardıma hazırım ... şu anda 5. Takımın kaptanlığını yapıyorum isterseniz oraya isterseniz de özelden sorabilirsiniz.... Bende uzun bir aradan sonra geri geldim ve bazı şeylere bende yabancıyım ama kavradım yavaş yavaş....
Ben ve arkadaşlarım 5. Takımı 1 haftada ayağa kaldırdık ve listelere soktuk sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin...
Kesinlikle ayaga kalktik bile cnmsanırım yaprak dökümü yaşanıyor ama ayağa kalakabilir diye düşünüyorum
ahhh ahhh ben uctum valla,cumaya kadar dikkat ederek inerim insallahsorma canım ya bende iyi cozuttum ama tekrar başlıycam cuma günü görecez günahlarımızı:))
listemi yazmaya yarın başlıyım bari çünkü bugün de fena yedim(
memnun oldum cnmben esin 29 yaşındayım ankaradayım 1 yaşında asya adında bir kızım var. şu anda ücretsiz doğum iznindeyim paso evdeyim . zayıflamadanda işe başlamıcam muhahahahah
allah bagislasin cnmBen gizem, 26 yasındayım 2 kızım var, istanbuldayım , ikinci donem okula baslicam, suan 73,5 kiloyum , boyum 168
İnmek istediğim kilo 63
gizem sana isminle hitap etmek istiyorum cünkü nikin akilda kalmiyor,bir mahsuru yoktur umarim:26:Ya ben dun guzel leslie ile 3 mil yuruyusumu yaptım cok iyiydi, aksam sutlu tatlı yedim ama misafir vardı diye... Bu sabahta tatlıdan yedim biraz. Yarın yazarım menuyu.. Bugunku yuruyusumu henuz yapmadım , kızım uyanınca yapıcaz artık..
cosmalara son kizlar,hep birlikte kurtulalim kilolardan,düsman catlatalim hadiyinbenimde kızımın doğum günü vardı o yüzden bu hafta coştum bakalım artık bu saatten itibaren yemek yok
kizlar spor niyetine 2 saat ütü yaptim simdi bende spordan yirtmak icin bunu yaziyorum
simdide etrafi toplim,aksam yemegi hazirlicam
ohh bee yeni arkadaslarla birlikte canlilik geldi siteye
topraks cnm eftelya nerde gelsinde bi hasret giderek demi
saka bi yana gelecekmi yoksa daha sonrami gelmeyi düsünüyor
yok canım gelecekte bugün evde benim evdeki bilgisayar da çöktü, yerine yenisini koyamadım henüz o yüzden gelememiştir. Akşamları bizim foruma girme olayımız şimdilik sorun gündüzleri gelmeye çalışıcaz. Ya da ben işyerinden bilgisayarı taşıdığım zamanlar girebiliriz.
Allah bağışlasın, aynı boydayız ben de 60-65 arası düşünüyorum ama senden fazla halen kilomBen gizem, 26 yasındayım 2 kızım var, istanbuldayım , ikinci donem okula baslicam, suan 73,5 kiloyum , boyum 168
İnmek istediğim kilo 63
ben de sabahları leslie yapıyordum, ben beğeniyorumYa ben dun guzel leslie ile 3 mil yuruyusumu yaptım cok iyiydi, aksam sutlu tatlı yedim ama misafir vardı diye... Bu sabahta tatlıdan yedim biraz. Yarın yazarım menuyu.. Bugunku yuruyusumu henuz yapmadım , kızım uyanınca yapıcaz artık..
benimde kızımın doğum günü vardı o yüzden bu hafta coştum bakalım artık bu saatten itibaren yemek yok
h.g cnmm
kurallari okumussun zaten,yapilmayacak seyler degil,o pastalar bitsin lütfen
9 lu cayi icmedim ama eski uyelerden kullananlar vardi,faydasini gördüklerini söylediler,umarim sendede ise yarar
saglikli kilo vermeler
merhaba cnm
bendede baska,kesinlikle bizde 1 haftada toparlanacagiz ve eski 1.liklerle tekrar listelere dönecegiz
yardimlarina cok ihtiyacimiz olacak en azindan kavrayana kadar,cok tesekkürler
Kesinlikle ayaga kalktik bile cnm
ahhh ahhh ben uctum valla,cumaya kadar dikkat ederek inerim insallah
memnun oldum cnm
benim de en kücük 1.5 oldu
allah bagislasin
ne is yapiyorsun ?
allah bagislasin cnm
kesinlikle irade ve sporla inemeyecegimiz kilo yoktur,bunu sizde göreceksiniz
gizem sana isminle hitap etmek istiyorum cünkü nikin akilda kalmiyor,bir mahsuru yoktur umarim:26:
simdi cnm hafta ici yapilan kacamaklar icin spor cezasi veriyoruz,bu günkülerini görmezden gelelim,fakat bundan sonra cumaya kadar yapilan kacamaklar icin cezalar gelecek bilginize
gerci sen spor yapiyormussun zaten
cosmalara son kizlar,hep birlikte kurtulalim kilolardan,düsman catlatalim hadiyin
cnm tam bir liste veremem ama
kaynamis yumurta bveyazinda pek kalori yok istedigin kadar ye sarisini da en fazla 1 tane ye,en fazla 2 dl ekmek(beyaz degil kesinlikle),yagsiz peynir,lor olabilir,yogurt olabilir,bol sebze bunlari yedigin zaman zaten doymus olursun,sen ekmege yükleniyorsun galiba,bide yemekten sonra 1 fincan yesil cay
afiyet olsun
anladim cnm
Allah bağışlasın, aynı boydayız ben de 60-65 arası düşünüyorum ama senden fazla halen kilom((
ben de sabahları leslie yapıyordum, ben beğeniyorum
ben de inşallah yarın sabah başlıycam
canım umarım eskiden de iyi oluruz, en çok burada verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım ona üzülüyorum( ben şimdi işten çıkıyorum, akşama girebilir miyim bilmiyorum.
görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?