Pegasus tabi ismimle hitap edebilirsin, gizem daha kolay:)
Ya ceza da mı alıyoruz kacamak yapınca, hadi bakalım:)) yandık desenize
Bugun benim hic de duZenli bi beslenmem olamadı.. Aksam yemeginde karnıbahar yedim yogurtla.. Yemekten sonrra da bir tane gofret yedim , ya o da kAcamak sayılır mı ki? :)
Bugunki sporum 45 dk yerine 20-25 dk oldu, kızım bir turlu bırakmadı, kucagıma gelmek istei hep, ben de pes etti , dura dura yapmaktansa...
Sonrada dunku gibi biraz ip atladım ve tabi mekik cektim.. Şimdi daha yeni basladıgım için cok yuklenmedim de bkalım...
Ha birde daha 1 litre su içtim, yataana kadar 1 lt daha içeyim birde bir bardak yeşil cay içeyim diyorum..
Evet bugunku raporumuzu verdikten sonraaa yarın tekrar gorusmek ümidiyle, hoscakalııııınnnn :)
evet gizemcim bizde ceza bol, bu aralar en çok cezalık benim ama bu sabah ben de düzenli yemeye başladım, sporunda fena değil hiç yoktan iyidir, çalışırken daha zor zaman ayrılıyor spora hazır evdeyken yap yapabildiğin kadar:)Pegasus tabi ismimle hitap edebilirsin, gizem daha kolay:)
Ya ceza da mı alıyoruz kacamak yapınca, hadi bakalım:)) yandık desenize
Bugun benim hic de duZenli bi beslenmem olamadı.. Aksam yemeginde karnıbahar yedim yogurtla.. Yemekten sonrra da bir tane gofret yedim , ya o da kAcamak sayılır mı ki? :)
Bugunki sporum 45 dk yerine 20-25 dk oldu, kızım bir turlu bırakmadı, kucagıma gelmek istei hep, ben de pes etti , dura dura yapmaktansa...
Sonrada dunku gibi biraz ip atladım ve tabi mekik cektim.. Şimdi daha yeni basladıgım için cok yuklenmedim de bkalım...
Ha birde daha 1 litre su içtim, yataana kadar 1 lt daha içeyim birde bir bardak yeşil cay içeyim diyorum..
Evet bugunku raporumuzu verdikten sonraaa yarın tekrar gorusmek ümidiyle, hoscakalııııınnnn :)
güzeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll :)) hadi bakalım sayende kilo vermeye devam :))))günaydinn kizlarrr
hadi herkes gelsin
dünki menüm
sabah
2 dl kepek ekmekle beyaz beynirli ve domatesli tost,yesil cay
ögle
yok
ara
yarim kayisili yogurt,yarim konserve ton balik,1 dl ekmek
aksam
yarim kalan yogutla,ton balgi,3 yemek kasigi pirinc pilavi
ara
1 ananasli yogurt
su
2 lt
spor
15 dk stepper
100 mekik
2 saat ütü
hadi yazin yedikleriniz bekliyorum
İyi sabahlaarr
Ben dünümü yazmıstım diye birdaha yazmayayım, hmmm demek gunluk menulerimizi ertesi gun yazıyoruz oylemi? Oyle yapayım ozaman bende, pegasus gayet guZel olmuş dunku menun, senin kilon boyun filan kac, kac kilo fazlan var?
dünkü menümü yazıyorum
sabah 1 dilim pasta öülen kuru fasulye pilav az
akşam menemen 1 dilimekmek
30 mekik
1 lt su
2 zayıflama çayı
bugün daha ciddi başladım
pilates yapabilen varmı tavsiye ediyormusunuz
yok cnm bi daha yazmanaİyi sabahlaarr
Ben dünümü yazmıstım diye birdaha yazmayayım, hmmm demek gunluk menulerimizi ertesi gun yazıyoruz oylemi? Oyle yapayım ozaman bende, pegasus gayet guZel olmuş dunku menun, senin kilon boyun filan kac, kac kilo fazlan var?
cnm ya spor yapmaya yapmaya hamlamisim,her tarafim agriyorevet gerçekten sporsuz olmuyor, spor yapınca hem daha sıkı olup hem daha rahat kilo veriyoruz.
güzeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll :)) hadi bakalım sayende kilo vermeye devam :))))
afiyet olsun cnm,ne yediysen,ama bu günden sonra cislara yaklasmak yokkkgünaydın kızlar:)
ben dünkü menümü yazmıycam çünkü diyetime tekrar bu sabah başladım, dün poğaçalar, kızartmalar çok fenaydım yani anlayacağınız. Takım izine girdiğinden beri bir başlayıp bir bıraktım ne yaptığımı anlamadım.
Bu sabaha çorba ile başladım bir değişiklik yapıp hadi hayırlısı :)))
ögünlerin az olmus,pasta cissss uzak dur,cok canin isterse tartidan sonraya birak ,ödül olarak yedünkü menümü yazıyorum
sabah 1 dilim pasta öülen kuru fasulye pilav az
akşam menemen 1 dilimekmek
30 mekik
1 lt su
2 zayıflama çayı
bugün daha ciddi başladım
cnm plates yapmadim ama cafe light da aeben arkadasimiz var o uzun bir süredir yapiyor,tavsiyede ediyor,eger bilgi almak istiyorsan ona danisabilirsinpilates yapabilen varmı tavsiye ediyormusunuz
cok gecmisolsun cnmselam kızlarrr!!!accık hareketlenmişiz:)))uzun zamandır uğrayamadım.küçük hanım hasta hala.üst solunum yolları enfeksiyonuymuş.antibiyotik kullandık ama hala iyileşemedi.yapışık ikiz olduk bu süreçte.menzilinden ayırmadı sıpa beni.tabi bu arada benim sinirler laçka oldu.diyet spor hak getire ama sinirle güzel kilo verdim((
yeni arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.iki ara bir derede bir göz attım buraya.geniş zamanda yeniden görüşürüz.kendimi tanıtma faslını da o zamana bırakayım:)))
selam kızlarrr!!!accık hareketlenmişiz:)))uzun zamandır uğrayamadım.küçük hanım hasta hala.üst solunum yolları enfeksiyonuymuş.antibiyotik kullandık ama hala iyileşemedi.yapışık ikiz olduk bu süreçte.menzilinden ayırmadı sıpa beni.tabi bu arada benim sinirler laçka oldu.diyet spor hak getire ama sinirle güzel kilo verdim((
yeni arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.iki ara bir derede bir göz attım buraya.geniş zamanda yeniden görüşürüz.kendimi tanıtma faslını da o zamana bırakayım:)))
cok gecmisolsun cnm
evet hareketlendik biraz,takimin kapanmasini istemedik,yeni arkadaslarla yeniden ayaga kalktik,sen devam edecekmisin,en son izinli yazdirmistin kendini
yeni kurallar var bu arada,herkes kendi yüzdesini hesaplayip,listeye kopyalayacak ve her hafta 1 üye listeyi paylasim alanina tasiyacak,böylece kaptana ihtiyac olmadan herkes liste hazirlamayi ögrenecek
cuma günü bildirim yapicaz eger devam ediyorsan haber ver
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:)) çok geçmiş olsun canım, benim hem kızım hem oğlum bir hafta arayla geçirdiler hala da esintileri var, zor vallahi( topralan da gel bekliyoruz
selam kızlarrr!!!accık hareketlenmişiz:)))uzun zamandır uğrayamadım.küçük hanım hasta hala.üst solunum yolları enfeksiyonuymuş.antibiyotik kullandık ama hala iyileşemedi.yapışık ikiz olduk bu süreçte.menzilinden ayırmadı sıpa beni.tabi bu arada benim sinirler laçka oldu.diyet spor hak getire ama sinirle güzel kilo verdim((
teşekkür ederim.size de geçmiş olsunn.kıyamam ya çok hırpalanıyorlar.ben bilmişlik yapıp dr un verdiği antibiyotiği değiştirmesini istedim pişik yapıyor diye.başka bir antibiyotik verdi.o da hem ishal,hem pişik yaptı.üstüne de hastalığı olduğu yerde duruyor.boşuna hem ilaç aldı hem canı yandı.şimdi nette doğal tedavi yöntemlerini araştırıyorum.allah beter hastalıklardan korusun hepsini,çözümsüz dertleri olmasın...bu zamanlarda da bizimde cinnet sınırımızı arttırsın.çünkü bana geliyorlar artık soldan soldan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?