selam kızlarrr!!!accık hareketlenmişiz:)))uzun zamandır uğrayamadım.küçük hanım hasta hala.üst solunum yolları enfeksiyonuymuş.antibiyotik kullandık ama hala iyileşemedi.yapışık ikiz olduk bu süreçte.menzilinden ayırmadı sıpa beni.tabi bu arada benim sinirler laçka oldu.diyet spor hak getire ama sinirle güzel kilo verdim((
yeni arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.iki ara bir derede bir göz attım buraya.geniş zamanda yeniden görüşürüz.kendimi tanıtma faslını da o zamana bırakayım:)))
teşekkür ederimm:)))ben de devam etmeye çalışayım artık.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim değilmi:)))şimdilik sistemin nasıl işleyeceğini anlayamadım ama halihazırda geçmişe de bakmış değilim.bi ara ben yokken nasıl kararlarımız olmuş bi bakayımda takıldığım yer olursa yardım isterim artık:)))
bu arada takımımızın yönetim kadrosu değiştimi yoksa idare etme modundamıyız?
sakin ol canım, geçer bunlar dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin. Yönetim kadrosuna gelince sanırım pegasus kaptan olacak, ne de olsa kapanmaktan o caydırdı bizi:))) o konuşulur biz toparlanalım da:)))
bencede devam et cnm,kadroya gelince eylül zaten gelemeyecigi yazmis,tubis hic bsey yazmamis
ben kaptan olmak istemiyorum acikcasi,icinizde bir gönüllü varsa konusalim,eger yoksa tubisten haber cikana kadar bekleyelim,en azindan bir düzene oturana kadar,zaten tubis gelmezse mecburen kaptan degisikligi yapicaz,yani kisacasi bir kac hafta böyle idare edelim,sonrasindada tekrar konusalim diyorum,baska görüsleri olan arkadaslar varsa lütfen fikirlerini belirtin
Zeburus hosgeldin cok cok gecmis olsun,
Pegasus senin kilon iyiymiş ya , masallah iiyi zayiflamıssın 80 den 60 a... Benimde oncelikli hedefim su "yetmiş" kelimeSinden kurtulmAk.. İkinci dogumdan sonra en fazla 72 ye kadar dusebildim.. Ama simdi bu onumuzdeki iki haftanın sonucu iyi olacak diye inanıyorum.. Sonrada zaten okula baslicam , oglenleri yemem, evde olunca surekli zayıflamak daha zor , atesle barut misalli:) her an imkan var birseyler atıstırmak için.. Neyse bakalım, bugun iyi gidiyorum, sporum da yine yarım kalmıs olsa da yAptım 30 dk.
Yarın raporda yazarım zaten
Optuumm
acikcasi bende geleceklerini sanmiyorum,izinden önce tubis bir mesajinda söylemisti yogunlugunu,kaptanligi birakmak istedigini,ama yinede bir umut bekleyelim,belki isleri toparlanirfarketmez nasıl isterseniz ama ben geleceklerini sanmıyorum, işle ilgili olabilir tubisinki de umarım iyidir, bu şekilde biraz deneyip sonra konuşuruz okeydir:))
Pegasus senin kilon iyiymiş ya , masallah iiyi zayiflamıssın 80 den 60 a... Benimde oncelikli hedefim su "yetmiş" kelimeSinden kurtulmAk.. İkinci dogumdan sonra en fazla 72 ye kadar dusebildim.. Ama simdi bu onumuzdeki iki haftanın sonucu iyi olacak diye inanıyorum.. Sonrada zaten okula baslicam , oglenleri yemem, evde olunca surekli zayıflamak daha zor , atesle barut misalli:) her an imkan var birseyler atıstırmak için.. Neyse bakalım, bugun iyi gidiyorum, sporum da yine yarım kalmıs olsa da yAptım 30 dk.
Optuumm
Diyetisyen desteği lanvarmı acaba
eftelyayimi gördüm ne
h,g cnmmm,nasilsin,gel bi sarilalimm
Eveeet cocuklar uyudu , simdi surahimle bardagımı alıp salona gecme zamanı, bugun cok iyiydim, bir tebriği hakettim:)) alkış alkıışş
teşekkür ederimhoşbulduk ufaklığa çok geçmiş olsun. kaç yaşında??
Optuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?