Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederimhoşbulduk ufaklığa çok geçmiş olsun. kaç yaşında??

sakin ol canım, geçer bunlar dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin. Yönetim kadrosuna gelince sanırım pegasus kaptan olacak, ne de olsa kapanmaktan o caydırdı bizi:))) o konuşulur biz toparlanalım da:)))

bencede devam et cnm,kadroya gelince eylül zaten gelemeyecigi yazmis,tubis hic bsey yazmamis
ben kaptan olmak istemiyorum acikcasi,icinizde bir gönüllü varsa konusalim,eger yoksa tubisten haber cikana kadar bekleyelim,en azindan bir düzene oturana kadar,zaten tubis gelmezse mecburen kaptan degisikligi yapicaz,yani kisacasi bir kac hafta böyle idare edelim,sonrasindada tekrar konusalim diyorum,baska görüsleri olan arkadaslar varsa lütfen fikirlerini belirtin

farketmez nasıl isterseniz ama ben geleceklerini sanmıyorum, işle ilgili olabilir tubisinki de umarım iyidir, bu şekilde biraz deneyip sonra konuşuruz okeydir:))

Zeburus hosgeldin cok cok gecmis olsun,
Pegasus senin kilon iyiymiş ya , masallah iiyi zayiflamıssın 80 den 60 a... Benimde oncelikli hedefim su "yetmiş" kelimeSinden kurtulmAk.. İkinci dogumdan sonra en fazla 72 ye kadar dusebildim.. Ama simdi bu onumuzdeki iki haftanın sonucu iyi olacak diye inanıyorum.. Sonrada zaten okula baslicam , oglenleri yemem, evde olunca surekli zayıflamak daha zor , atesle barut misalli:) her an imkan var birseyler atıstırmak için.. Neyse bakalım, bugun iyi gidiyorum, sporum da yine yarım kalmıs olsa da yAptım 30 dk.

Yarın raporda yazarım zaten
Optuumm

gizemcim okulda mı görevlisin? öğretmen misin? biz burada güzel kilolar vermiştik, birlik olursak merak etme veririrz hep beraber:)))

farketmez nasıl isterseniz ama ben geleceklerini sanmıyorum, işle ilgili olabilir tubisinki de umarım iyidir, bu şekilde biraz deneyip sonra konuşuruz okeydir:))
acikcasi bende geleceklerini sanmiyorum,izinden önce tubis bir mesajinda söylemisti yogunlugunu,kaptanligi birakmak istedigini,ama yinede bir umut bekleyelim,belki isleri toparlanir

evt cnm 3.dogumdan sonra 80 oldum,simdi 60 barajini bir türlü kiramadim,insallah önce yine 60 a düsecegim,sonrada 55
haklisin evde oldunmu,sürekli yemek icin bir bahanen olabiliyor
hic merak etme cnm,yeterki istekli ol elli kelimesini de duyacaksin emin ol

4.takimin fistiklari sohbetemi gelmis
yesil cay ikram edecektim ama nerden edecegimi bilemedim
siz icmis kadar olun artik:26:

canım ya müşterim geldi de ondan kapamak zorunda kaldım tam hepinize yazıyodum basıldım

tekrardan geldim bak hepiniz hoşgeldiniz tekrar... takımın bozulmadığına sevincim yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. herkese sağlıklı kilo vermeler

bugün biraz yıoğundum yarın sabah menüğmü paylaşarak başlıcam artık ben de yazmaya
öpüyorum hepinizi

Eveeet cocuklar uyudu , simdi surahimle bardagımı alıp salona gecme zamanı, bugun cok iyiydim, bir tebriği hakettim:)) alkış alkıışş

Eveeet cocuklar uyudu , simdi surahimle bardagımı alıp salona gecme zamanı, bugun cok iyiydim, bir tebriği hakettim:)) alkış alkıışş

sıra bende ben de bebişi uyutmaya gidiyorum, benim çocuklar erken uyumuyorlar maalesef, kızı ancak uyutucam deminden beri hadi uykuya diyorum yoooook diyo cadı:)))

kızlar çok başım ağrıyor ayrıca midem yanıyor ara verdikten sonra diyete başlayınca bünye sarsıldı:))) kızı uyuturken uyumazsam uğrarım, yoksa yarın sabah görüşürüz. öpüldünüüüüüüüüzzzzzzzzzz

teşekkür ederimhoşbulduk ufaklığa çok geçmiş olsun. kaç yaşında??

çok teşekkür ederim.kızım 10. ayını doldurmak üzere.ve sıcaklardan nefret etsemde sırf bu hastalıklar yüzünden bit artık kış diyorum:)))

teşekkür ediyorum,sen de hoşgeldin aramıza:)))

ve arkadaşlar ben de kendimi tanıtayım artık.ben nilay.32 yaşındayım((ya o kadar olmuş olamam!!!yazarken bile tuhafff!!!
neyse ne diyordum??a evet,32 yaşındayım.çalışmıyorum.10 aylık bir kızım var.eşimle tanıştığım andan itibaren tartının ivmesini yukarı tırmanmaya başladı ve her çabam daha çok artıyla sonlandı.hamilelik,doğum falan derken hayatımda ilk defa 80 in üstüne çıktım.ben depresyona girmeden şu 2. nilayı tarihin derin sularına gömeyim dedim ve buraya geldim.yanlış hatırlamıyorsam 28 eylülde takımımla tanıştım ve o günden beri neredeyse 16 kilo verdim.tabi bu son sonuçlara göre:)))kilolarımın büyük kısmını da sporla verdim.zaten zamanla siz de tanıyacaksınız beni,diyet yapmayı sevmiyorum.sporla hem daha mutluyum hem de mahrum bırakma duygusunu yaşatmıyorum kendime:))

Selaaam hanımlarr

Ben bugunumu kapatıyorum artık yatmadan once bugunku menumu yazmak istedim
Sabah 1 bucuk dilim tam tahıllı yumurtalı tost ekmegi (kızartılmıs degil tabii) , peynir , recel
Oglen 1 kase yogurt , kızların artan corbaları:) yarım kase filan olur herhalde lahana corbası
Ara 1,5 portakal
Aksam tavuk pilav
1 tane elma

Spor
30 dk leslie ile yuruyus 2 mil
320 tane mekik
Bir kac sefer (cocukların musaade ettiği kadar) ip atlama

2 lt su

Yatıyorum artık yorgunum cok
İyi gecelerrr

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öncelikle menümü yazim
sabah
2 dl kepekli tost ekmegine beyaz peynirli tost
yesil cay
ögle
bir kac tane patates kizartmasi
2 mandalina
aksam
5 yk mantarli tavuk sote
2 yk sade makarna
ara
1 adet kivili ve elmali yogurt
su
2 lt
spor
20 dk stepper
50 mekik
10 sinav
gittikce sporu arttiracagim kizlar
simdi alisverise cikicam,gelip kahvalti yaptiktan sonra gecmisi okucam,öptümmmmmmmmm
hadi yazin bakim yediklerinizi,bu gunden itibaren cezalar basliyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…