Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün gayet başarılı spor da yapmışız tebrikler:)))

günaydın kızlarrrr herkese menümü paylaşıcam sonra bir toplantıya gidiyorum gelince tekrar girip bakarım yazılanlara öptüm çokkkkk

sabah

2 dilim etimek
peynir
çay

öğle

tavuk
salata
yoğurt

ara
2 tane hoşbeş

akşam
yoğurtlu makarna ( 2 kaşık)
2 adet mini top köfte

ara
kahve

şimdilik bu kadar bu arada etimekli yapıyorum artık sabah menülerini :)

geçmiş olsun ablaaaaaa
dün gelemedim de bugün gelicem eve spor yaparım ben de bugün öptümmm

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bol bol uyumanın vediği keyifle güne başlıyorum valla kızla beraber küp gibi uyumuşum :)))
dünkü menümü yazayım

sabah
mercimek çorbası

öğlen
simit
ayran

ara
4 diyet bisküvi

akşam
yemek yoktu kahvaltı ile geçiştirdik
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
çay

su 2 lt
spor maalesef daha başlamadım en kısa zamanda inşallah
mesaj saymayı unuttum bakarım şimdik :)))

tmm cnm,hadi bu gunden itibaren tam gaz devamm
hoşbulduk canımmmmmmm
se de hoşgeldin toparlanalım artık takımımızı yine taşıyalım birinciliğe ya kilo aldım zaten motivasyonum düştü toparlanmak lazım
kesinlikle biz geldik artik,birinciliklerimizi geri alicaz
Eveeet cocuklar uyudu , simdi surahimle bardagımı alıp salona gecme zamanı, bugun cok iyiydim, bir tebriği hakettim:)) alkış alkıışş
ohh cnm yarasinnn
bravo cnm

sıra bende ben de bebişi uyutmaya gidiyorum, benim çocuklar erken uyumuyorlar maalesef, kızı ancak uyutucam deminden beri hadi uykuya diyorum yoooook diyo cadı:)))
oyy yerim ben o dilliyi
gecmisolsun cnm,gec oldu ama papatya varsa kaynat,midene iyi gelir:26:
nilayi tanidikca spor askiniz artcak diyorum,inanmayan beklesin

öglen az olmus cnm
sporunada bayildim

dünkü mesajım 10 muş kızlar, gece uyumasaymışım iyiymiş :)))

geçmiş olsun ablaaaaaa
dün gelemedim de bugün gelicem eve spor yaparım ben de bugün öptümmm
hadi gel de spora başlayalım yoksa pegasusun elinden çekeceğim var

menü iyi olmuş bu akşam kapuska var ona göre ye öğlen :))) su nerde suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

öğlenki patatesler cısssssssssssssss :))) neyse ki birkaç tane gayet başarılı canım spora benim de başlamam gerek bi açığım o kaldı şimdilik :)))

Son düzenleme:
selam kızlar

dün daha iyiydim diyetkonusunda ama bakıyorum da hepinizden çokşe yemişim yaaa rezilim ben

sabah: 6 y.k. nesfit+3 ykyulaf ezmesi yarım elma 3 kuru erik ve süt ten oluşan bir karışım
öğle: 3 köfteli 2 dilim patatesli yemek2 dilim ekmek
akşam yine 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek
1 çay bardağı salep
2 litre su ve 1 litreye eşdeğer zayıflama çayı
spor yok ama gece boyu kızımıayağımda salladım :) sanırım azı dişi çıkıyor ne uyudu ne uyuttu

bence gayetgüzel bir menusizleri gördükçe ne kadar fazla yediğimi anladım işe yarıyor burası

menun gayet güzel sporda gayetiyi bence steper nasıl işe yarıyormu sence almalımıyım 2. el filan düşünüyorum

eftelya ve pokemon ikinizede kirildim
topige gelip slm vermeden ciktiniz

canım ya haklısın kusura bakma gerçekten. benim kızım huzur vermiyor pc ye bazen açıyorum geliyor heömen kanepeye tırmanıyor oradan dizüstüneoturuyor ekranı açıyor kapatıyor. geçekten çok hareketli bir kızım var. ne zaman bilgisayar başına geçsem hemen ilgi istiyor sabote ediyor. o yüzden bazen sadece okumaya fısat bulabiliyorum. oh şimdi uyudu şükür.

ah o azı dişler bizimki de geçenlerde patlattı canım çıktı, her dişte bir hastalık geçiriyoruz biz, tesadüf mü bilmiyorum
yemek konusuna gelince hiç de fena değil beğendim ben ama sen de benim gibi spor yapmamışsın işte o bizi zorlar kilo vermede

kızlar çok acıktım midem büyümüş benim kesin saat daha kaç benim dizlerim titriyor
bir yeşil çay mı içsem acaba?
bugün işyerinde yanlızım, biraz iş biraz sohbet bitiricez günü bakalım:))
burayı açık bırakıp işlerimi yapıcam arada bakarım size fıstıklar
öpüldünüz

kendimi tanıtıyım
30 yaşındayım evdeyim(atanamayan öğretmenim:)),3,5 yaşında bir oğlum,3,5 aylık bir kızım var maşallah
boy 165 kilo 64 hedefim 56 inşallah
emzirdiğim için 2000 kal alarak ve egzersizle bi de birbirimize desteklerimizle kilo vermeyi amaçlıyorum

evet kaptan pegasus galiba

hoşgeldin canım bende yeniyim burada sende bizim gibi kilo vermeye çalışan taze annelerdensin :). bu arada emzirdiğin için ayda 2kg dan fazla vermemen gerekiyormuş çünkü yağ dokusu içerisindeki toksit maddeler serbest kalıp süte geçiyormuş. zaten bence çok fazla kilo problemin yok. zamana yayarsan bebişiriske atmamış olursun

Allah bağışlasın canım, pokemon arkadaşın da dediği gibi fazla kilon yok ve küçücük bebişin var spora yüklen, bol su iç sütün artar, zaten emzirirken oldukça fazla kalori kaybediyorsun, bol yeşillik ve su ile hem bebişi sağlıkla büyütür hem de yavaş yavaş kilo verirsin:))

acıkınca bu 9 lu çay işe yarıyorn içiyorum hemen kesiyor açlık hissini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…