Selaaam hanımlarr
Ben bugunumu kapatıyorum artık yatmadan once bugunku menumu yazmak istedim
Sabah 1 bucuk dilim tam tahıllı yumurtalı tost ekmegi (kızartılmıs degil tabii) , peynir , recel
Oglen 1 kase yogurt , kızların artan corbaları:) yarım kase filan olur herhalde lahana corbası
Ara 1,5 portakal
Aksam tavuk pilav
1 tane elma
Spor
30 dk leslie ile yuruyus 2 mil
320 tane mekik
Bir kac sefer (cocukların musaade ettiği kadar) ip atlama
2 lt su
Yatıyorum artık yorgunum cok
İyi gecelerrr
kızlar çok başım ağrıyor ayrıca midem yanıyor ara verdikten sonra diyete başlayınca bünye sarsıldı:))) kızı uyuturken uyumazsam uğrarım, yoksa yarın sabah görüşürüz. öpüldünüüüüüüüüzzzzzzzzzz
tmm cnm,hadi bu gunden itibaren tam gaz devammcanım ya müşterim geldi de ondan kapamak zorunda kaldım tam hepinize yazıyodum basıldım
tekrardan geldim bak hepiniz hoşgeldiniz tekrar... takımın bozulmadığına sevincim yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. herkese sağlıklı kilo vermeler
bugün biraz yıoğundum yarın sabah menüğmü paylaşarak başlıcam artık ben de yazmaya
öpüyorum hepinizi
kesinlikle biz geldik artik,birinciliklerimizi geri alicazhoşbulduk canımmmmmmm
se de hoşgeldin toparlanalım artık takımımızı yine taşıyalım birinciliğe ya kilo aldım zaten motivasyonum düştü toparlanmak lazım
ohh cnm yarasinnnEveeet cocuklar uyudu , simdi surahimle bardagımı alıp salona gecme zamanı, bugun cok iyiydim, bir tebriği hakettim:)) alkış alkıışş
oyy yerim ben o dilliyi
sıra bende ben de bebişi uyutmaya gidiyorum, benim çocuklar erken uyumuyorlar maalesef, kızı ancak uyutucam deminden beri hadi uykuya diyorum yoooook diyo cadı:)))
gecmisolsun cnm,gec oldu ama papatya varsa kaynat,midene iyi gelir:26:kızlar çok başım ağrıyor ayrıca midem yanıyor ara verdikten sonra diyete başlayınca bünye sarsıldı:))) kızı uyuturken uyumazsam uğrarım, yoksa yarın sabah görüşürüz. öpüldünüüüüüüüüzzzzzzzzzz
nilayi tanidikca spor askiniz artcak diyorum,inanmayan beklesinçok teşekkür ederim.kızım 10. ayını doldurmak üzere.ve sıcaklardan nefret etsemde sırf bu hastalıklar yüzünden bit artık kış diyorum:)))
teşekkür ediyorum,sen de hoşgeldin aramıza:)))
ve arkadaşlar ben de kendimi tanıtayım artık.ben nilay.32 yaşındayım((ya o kadar olmuş olamam!!! yazarken bile tuhafff!!!
neyse ne diyordum??a evet,32 yaşındayım.çalışmıyorum.10 aylık bir kızım var.eşimle tanıştığım andan itibaren tartının ivmesini yukarı tırmanmaya başladı ve her çabam daha çok artıyla sonlandı.hamilelik,doğum falan derken hayatımda ilk defa 80 in üstüne çıktım.ben depresyona girmeden şu 2. nilayı tarihin derin sularına gömeyim dedim ve buraya geldim.yanlış hatırlamıyorsam 28 eylülde takımımla tanıştım ve o günden beri neredeyse 16 kilo verdim.tabi bu son sonuçlara göre:)))kilolarımın büyük kısmını da sporla verdim.zaten zamanla siz de tanıyacaksınız beni,diyet yapmayı sevmiyorum.sporla hem daha mutluyum hem de mahrum bırakma duygusunu yaşatmıyorum kendime:))
Selaaam hanımlarr
Ben bugunumu kapatıyorum artık yatmadan once bugunku menumu yazmak istedim
Sabah 1 bucuk dilim tam tahıllı yumurtalı tost ekmegi (kızartılmıs degil tabii) , peynir , recel
Oglen 1 kase yogurt , kızların artan corbaları:) yarım kase filan olur herhalde lahana corbası
Ara 1,5 portakal
Aksam tavuk pilav
1 tane elma
Spor
30 dk leslie ile yuruyus 2 mil
320 tane mekik
Bir kac sefer (cocukların musaade ettiği kadar) ip atlama
2 lt su
Yatıyorum artık yorgunum cok
İyi gecelerrr
hadi gel de spora başlayalım yoksa pegasusun elinden çekeceğim vargeçmiş olsun ablaaaaaa
dün gelemedim de bugün gelicem eve spor yaparım ben de bugün öptümmm
günaydın kızlarrrr herkese menümü paylaşıcam sonra bir toplantıya gidiyorum gelince tekrar girip bakarım yazılanlara öptüm çokkkkk
sabah
2 dilim etimek
peynir
çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
2 tane hoşbeş
akşam
yoğurtlu makarna ( 2 kaşık)
2 adet mini top köfte
ara
kahve
şimdilik bu kadar bu arada etimekli yapıyorum artık sabah menülerini :)
öğlenki patatesler cısssssssssssssss :))) neyse ki birkaç tane gayet başarılı canım spora benim de başlamam gerek bi açığım o kaldı şimdilik :)))günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öncelikle menümü yazim
sabah
2 dl kepekli tost ekmegine beyaz peynirli tost
yesil cay
ögle
bir kac tane patates kizartmasi
2 mandalina
aksam
5 yk mantarli tavuk sote
2 yk sade makarna
ara
1 adet kivili ve elmali yogurt
su
2 lt
spor
20 dk stepper
50 mekik
10 sinav
gittikce sporu arttiracagim kizlar
simdi alisverise cikicam,gelip kahvalti yaptiktan sonra gecmisi okucam,öptümmmmmmmmm
hadi yazin bakim yediklerinizi,bu gunden itibaren cezalar basliyor bilginize
günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol bol uyumanın vediği keyifle güne başlıyorum valla kızla beraber küp gibi uyumuşum :)))
dünkü menümü yazayım
sabah
mercimek çorbası
öğlen
simit
ayran
ara
4 diyet bisküvi
akşam
yemek yoktu kahvaltı ile geçiştirdik
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
çay
su 2 lt
spor maalesef daha başlamadım en kısa zamanda inşallah
mesaj saymayı unuttum bakarım şimdik :)))
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öncelikle menümü yazim
sabah
2 dl kepekli tost ekmegine beyaz peynirli tost
yesil cay
ögle
bir kac tane patates kizartmasi
2 mandalina
aksam
5 yk mantarli tavuk sote
2 yk sade makarna
ara
1 adet kivili ve elmali yogurt
su
2 lt
spor
20 dk stepper
50 mekik
10 sinav
gittikce sporu arttiracagim kizlar
simdi alisverise cikicam,gelip kahvalti yaptiktan sonra gecmisi okucam,öptümmmmmmmmm
hadi yazin bakim yediklerinizi,bu gunden itibaren cezalar basliyor bilginize
eftelya ve pokemon ikinizede kirildim
topige gelip slm vermeden ciktiniz
ah o azı dişler bizimki de geçenlerde patlattı canım çıktı, her dişte bir hastalık geçiriyoruz biz, tesadüf mü bilmiyorumselam kızlar
dün daha iyiydim diyetkonusunda ama bakıyorum da hepinizden çokşe yemişim yaaa rezilim ben
sabah: 6 y.k. nesfit+3 ykyulaf ezmesi yarım elma 3 kuru erik ve süt ten oluşan bir karışım
öğle: 3 köfteli 2 dilim patatesli yemek2 dilim ekmek
akşam yine 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek
1 çay bardağı salep
2 litre su ve 1 litreye eşdeğer zayıflama çayı
spor yok ama gece boyu kızımıayağımda salladım :) sanırım azı dişi çıkıyor ne uyudu ne uyuttu
merhabalar
güzel paylaşımlar,sağlıklı kilolarımızdan kurtuluruz inşallah
hoşgeldin, pegasus çağırdı sanırım seni. Biraz kendinden bahseder misin,tanıyalım seni :)
evet kaptan pegasus galiba
kendimi tanıtıyım
30 yaşındayım evdeyim(atanamayan öğretmenim:)),3,5 yaşında bir oğlum,3,5 aylık bir kızım var maşallah
boy 165 kilo 64 hedefim 56 inşallah
emzirdiğim için 2000 kal alarak ve egzersizle bi de birbirimize desteklerimizle kilo vermeyi amaçlıyorum
kızlar çok acıktım midem büyümüş benim kesin saat daha kaç benim dizlerim titriyor
bir yeşil çay mı içsem acaba?
bugün işyerinde yanlızım, biraz iş biraz sohbet bitiricez günü bakalım:))
burayı açık bırakıp işlerimi yapıcam arada bakarım size fıstıklar
öpüldünüz
acıkınca bu 9 lu çay işe yarıyorn içiyorum hemen kesiyor açlık hissini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?