hoşgeldin canım bende yeniyim burada sende bizim gibi kilo vermeye çalışan taze annelerdensin :). bu arada emzirdiğin için ayda 2kg dan fazla vermemen gerekiyormuş çünkü yağ dokusu içerisindeki toksit maddeler serbest kalıp süte geçiyormuş. zaten bence çok fazla kilo problemin yok. zamana yayarsan bebişiriske atmamış olursun
Allah bağışlasın canım, pokemon arkadaşın da dediği gibi fazla kilon yok ve küçücük bebişin var spora yüklen, bol su iç sütün artar, zaten emzirirken oldukça fazla kalori kaybediyorsun, bol yeşillik ve su ile hem bebişi sağlıkla büyütür hem de yavaş yavaş kilo verirsin:))
acıkınca bu 9 lu çay işe yarıyorn içiyorum hemen kesiyor açlık hissini
9 lu çayın içeriğini paylaşırmısın,açlık hissini bastırıyorsa denenebilir
9 lu çayı bilmiyorum sanırım pegasus da içiyor, fakat marketlerde doğadanın ya da liptonun tam hatırlamıyorum 7 otlu çayı var ben ondan almıştım, düzenli içmedim ama işe yaradığını söylüyorlar, evde duruyor bakarım olmazsa
Selamm hanımlar, menulerimiz cok iyi , yalnız sporsuz olmaz , hem zayıflayıp hemde sıkılasmak lazım dimi?:) spora agırlık verelim,
Buyun esim işe gitmedi oyuzden geziyoruz ve büraz kacamaklarım olucak , daha olmadı ama, onun için hala daha kahvaltı yapmadım dengeleyeyim diye:) yarın telAfi edicez artık...
afiyet olsun cnmgünaydın kızlarrrr herkese menümü paylaşıcam sonra bir toplantıya gidiyorum gelince tekrar girip bakarım yazılanlara öptüm çokkkkk
sabah
2 dilim etimek
peynir
çay
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
2 tane hoşbeş
akşam
yoğurtlu makarna ( 2 kaşık)
2 adet mini top köfte
ara
kahve
şimdilik bu kadar bu arada etimekli yapıyorum artık sabah menülerini :)
cok güzel cnmgünaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol bol uyumanın vediği keyifle güne başlıyorum valla kızla beraber küp gibi uyumuşum :)))
dünkü menümü yazayım
sabah
mercimek çorbası
öğlen
simit
ayran
ara
4 diyet bisküvi
akşam
yemek yoktu kahvaltı ile geçiştirdik
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
çay
su 2 lt
spor maalesef daha başlamadım en kısa zamanda inşallah
mesaj saymayı unuttum bakarım şimdik :)))
haklisin cnm,ama nefsimi köreltmek adina bi kactane aldim,ceza verirsenizde raziyim:26:dünkü mesajım 10 muş kızlar, gece uyumasaymışım iyiymiş :)))
hadi gel de spora başlayalım yoksa pegasusun elinden çekeceğim var
menü iyi olmuş bu akşam kapuska var ona göre ye öğlen :))) su nerde suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
öğlenki patatesler cısssssssssssssss :))) neyse ki birkaç tane gayet başarılı canım spora benim de başlamam gerek bi açığım o kaldı şimdilik :)))
yok cnm cok degil fakat birkac bisey söylimselam kızlar
dün daha iyiydim diyetkonusunda ama bakıyorum da hepinizden çokşe yemişim yaaa rezilim ben
sabah: 6 y.k. nesfit+3 ykyulaf ezmesi yarım elma 3 kuru erik ve süt ten oluşan bir karışım
öğle: 3 köfteli 2 dilim patatesli yemek2 dilim ekmek
akşam yine 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek
1 çay bardağı salep
2 litre su ve 1 litreye eşdeğer zayıflama çayı
spor yok ama gece boyu kızımıayağımda salladım :) sanırım azı dişi çıkıyor ne uyudu ne uyuttu
cnm bende komsudan aldim,daha dogrusu artik ona gerekmedigi icin hediye etti,bacak problemin varsa gayet iyi,1 saatte 500 kl yakin yakiyorsun,tabi hizinada baglimenun gayet güzel sporda gayetiyi bence steper nasıl işe yarıyormu sence almalımıyım 2. el filan düşünüyorum
gecmisolsun cnm,cimcimeyi öpcanım ya haklısın kusura bakma gerçekten. benim kızım huzur vermiyor pc ye bazen açıyorum geliyor heömen kanepeye tırmanıyor oradan dizüstüneoturuyor ekranı açıyor kapatıyor. geçekten çok hareketli bir kızım var. ne zaman bilgisayar başına geçsem hemen ilgi istiyor sabote ediyor. o yüzden bazen sadece okumaya fısat bulabiliyorum. oh şimdi uyudu şükür.
sanada gecmisolsun cnmah o azı dişler bizimki de geçenlerde patlattı canım çıktı, her dişte bir hastalık geçiriyoruz biz, tesadüf mü bilmiyorum
yemek konusuna gelince hiç de fena değil beğendim ben ama sen de benim gibi spor yapmamışsın işte o bizi zorlar kilo vermede
hgggggggg cnmmerhabalar
güzel paylaşımlar,sağlıklı kilolarımızdan kurtuluruz inşallah
yemekleri cikar cnm aklindan,1 meyve yekızlar çok acıktım midem büyümüş benim kesin saat daha kaç benim dizlerim titriyor
bir yeşil çay mı içsem acaba?
bugün işyerinde yanlızım, biraz iş biraz sohbet bitiricez günü bakalım:))
burayı açık bırakıp işlerimi yapıcam arada bakarım size fıstıklar
öpüldünüz
allah bagislasin cnmkendimi tanıtıyım
30 yaşındayım evdeyim(atanamayan öğretmenim:)),3,5 yaşında bir oğlum,3,5 aylık bir kızım var maşallah
boy 165 kilo 64 hedefim 56 inşallah
emzirdiğim için 2000 kal alarak ve egzersizle bi de birbirimize desteklerimizle kilo vermeyi amaçlıyorum
yok cnm kaptanimiz izinde su anda ben sadece onun yoklugunda yardm ediyorumevet kaptan pegasus galiba
yarasin cnm,icinin ygalari eriisinişyerinde limonlu yeşil çayım vardı şimdi ondan yaptım içicem, yarım saat 45 dk tutsa yeter sonra öğlen yemeği yerim:))
hoşbuldukk
fazla kilom yokta yapıştı kaldı bir türlü veremiyorum ayda 2 kilo versem gerçekten süper olur yeterki kalıcı olsun
hic merak etme cnm kurtulacagiz kilolardan
evet egzersiz şart ,emzirmek aslında fırsat tabii sütün kalitesini bozmadan
9 lu çayı bilmiyorum sanırım pegasus da içiyor, fakat marketlerde doğadanın ya da liptonun tam hatırlamıyorum 7 otlu çayı var ben ondan almıştım, düzenli içmedim ama işe yaradığını söylüyorlar, evde duruyor bakarım olmazsa
hos geldin o zaman aramiza,su an zamanim yok,sonra yazarim kurallariSLM Kızlar boş yer var mı boş yer :) 1.68 boy 68.8 kilo hedef de 60 şimdilik :) ben dukan diyeti yapmıştım 6 ay önce ve 76 dan 64 e kadar düşmüştüm tabı kış geldi kilolarda hoop geri geldi benide katın aranıza bol bildirimde bulunurum işyerinde sürekli pc başıdayım :)
tamam pegasus dediklerini yaparım
menümü yarın paylaşırım bugün biraz kaçtı,ceza almayım:18:
hos geldin o zaman aramiza,su an zamanim yok,sonra yazarim kurallari
teşekkürler :)))
teşekkürler :)))
pegasus yapmamı istediğin bişey varsa buralardayım canım
saol cnm,en son listeyi püsküüt ten aldim,bakalim yarin listeyi ben hazirlarim,daha sonrada her hafta bir üye hazirlicak
yeni gelen arkadaslari haftaya listeye almayi düsündüm,bu konuda itirazi olan varsa konusalim
:18:
tamamdır fıstık bu hafta sen yap sadece biz dördümüz olucaz sanırım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?