Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşbuldukk
fazla kilom yokta yapıştı kaldı bir türlü veremiyorum ayda 2 kilo versem gerçekten süper olur yeterki kalıcı olsun

evet egzersiz şart ,emzirmek aslında fırsat tabii sütün kalitesini bozmadan

9 lu çayın içeriğini paylaşırmısın,açlık hissini bastırıyorsa denenebilir

9 lu çayı bilmiyorum sanırım pegasus da içiyor, fakat marketlerde doğadanın ya da liptonun tam hatırlamıyorum 7 otlu çayı var ben ondan almıştım, düzenli içmedim ama işe yaradığını söylüyorlar, evde duruyor bakarım olmazsa

Son düzenleme:
pegasus biz üçümüz geçen hafta kilo bildirimi yapmıştık, ona göre kontrol edelim tekrar bölünmeyecek sanırım

pegasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssss nerdesin seni bulamıyorum
yanlış bilgi vermişim geçen hafta değil ondan önceki haftaymış geçen hafta üçümüz için geri dönmek üzere ayrıldı demişler nolcak şimdi:26:

***4. TAKIM 292. ETAP*** Etap Sekizincisi

zeburus: (71.0/68,6/2,4/0,85%)288. etapta ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü
topraks: ( 79.7/79,1/0,6/0,19%)288. etapta ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü
eftelya_blue: ( 65.4 /67,6/-2,2/-0,84%)288. etapta ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü

Selamm hanımlar, menulerimiz cok iyi , yalnız sporsuz olmaz , hem zayıflayıp hemde sıkılasmak lazım dimi?:) spora agırlık verelim,
Buyun esim işe gitmedi oyuzden geziyoruz ve büraz kacamaklarım olucak , daha olmadı ama, onun için hala daha kahvaltı yapmadım dengeleyeyim diye:) yarın telAfi edicez artık...

teşekkür edrim
kullananlar içeriğini paylaşırsa sevinirim bu çaylar işe yarıyor gerçekten ama emzirdiğim için herşeyi içemem

fazla abartma pegasus keser cezanı karışmam :)))

afiyet olsun cnm
1-su nerdee
2-spor nerde
3- o hosbesler ne oluyor cnm
hosbesler icin 100 mekik alalim eftelyacigim,özlemissindir sporu
kacamaklari tartidan sonraya birakalim lütfen
cok güzel cnm
spora basla bir an önce
mesaj saymayi bende unuttum ya:44:
haklisin cnm,ama nefsimi köreltmek adina bi kactane aldim,ceza verirsenizde raziyim:26:
yok cnm cok degil fakat birkac bisey söylim
patates,makarna ve pilav gibi karbonhidratli yiyecekleri ekmekle yemeyelim lütfen,
sabahki müslin gayet güzel bence,hemde doyurucu
ögle ekmegi görmezsek o da iyi
salepin kalorisine bakmam lazim cnm
yedigin ekmek beyazmi,yoksa kepekli türlerdenmi,ve biraz azaltirsan,yani aksam az ekmek yemeye gayret edersen güzel olacak
sporu ihmal etmeyelim lütfen
su da gayet güzel
bide br gün öncesi kac mesaj yazdigimizi sayip yazalim lütfen
menun gayet güzel sporda gayetiyi bence steper nasıl işe yarıyormu sence almalımıyım 2. el filan düşünüyorum
cnm bende komsudan aldim,daha dogrusu artik ona gerekmedigi icin hediye etti,bacak problemin varsa gayet iyi,1 saatte 500 kl yakin yakiyorsun,tabi hizinada bagli
ama trampolinide övüyorlar,yag yakiminda daha faydali diye
gecmisolsun cnm,cimcimeyi öp
takildim sadece
sanada gecmisolsun cnm
merhabalar
güzel paylaşımlar,sağlıklı kilolarımızdan kurtuluruz inşallah
hgggggggg cnm
hepimizin istegi bu dogrultuda,kesinlikle kurtulacagiz,hic merak etme
öncelikle 2 hafta denem süren var,paylasimlarin iyi olursa haftaya listeye alinacaksin, her sabah bir önceki bgün ne yedin ne ictin ne kadar spor yaptin yazman gerek,sporunu ve suyunu ihmal etmemeye dikkat et,günde en az 5 msj yazma zorunlulugu var,arkadaslarin mesajlarini okuyup,menülerine yorum yapacaksin,kolay seyler yani
tekrardan hs geldin
yemekleri cikar cnm aklindan,1 meyve ye
allah bagislasin cnm
bende 27 yasinda,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum,calismiyorum
kesinlikle spora dikkat edersen bebiside ac birakmadan zayiflamis olursun
evet kaptan pegasus galiba
yok cnm kaptanimiz izinde su anda ben sadece onun yoklugunda yardm ediyorum
işyerinde limonlu yeşil çayım vardı şimdi ondan yaptım içicem, yarım saat 45 dk tutsa yeter sonra öğlen yemeği yerim:))
yarasin cnm,icinin ygalari eriisin

SLM Kızlar boş yer var mı boş yer :) 1.68 boy 68.8 kilo hedef de 60 şimdilik :) ben dukan diyeti yapmıştım 6 ay önce ve 76 dan 64 e kadar düşmüştüm tabı kış geldi kilolarda hoop geri geldi benide katın aranıza bol bildirimde bulunurum işyerinde sürekli pc başıdayım :)

tamam pegasus dediklerini yaparım
menümü yarın paylaşırım bugün biraz kaçtı,ceza almayım:18:

hos geldin o zaman aramiza,su an zamanim yok,sonra yazarim kurallari
tamam pegasus dediklerini yaparım
menümü yarın paylaşırım bugün biraz kaçtı,ceza almayım:18:

yok cnm bu gün cezasizsin,yarin dikkat et artik lütfen

pegasus yapmamı istediğin bişey varsa buralardayım canım

teşekkürler :)))

kurallar söyle cnm
en az 5 msj yazma zorunlulugumuz var,zaten diger arkadaslarn mesajlarina yaptigin yorumlarla bunu fazlasiyla dolduruyorsun,her sabah bir önceki günün menüsünü yaziyorsun
sabah
ögle
aksam
su
spor
ve
bir önceki gün kac mesaj yazdigini
seklinde ara ögün yapiyorsan onuda yaziyorsun ve diger arkadaslarin menülerine yorum yapiyorsun,sporunu ihmal etmek yok daha siki bir vucudun olacak ve daha kolay kilo vereceksin emin ol,en az 2 lt su icmeye gayret göster,aksi takdirde vücudun su toplar,2 hafta deneme süren var,katilimina göre en erken haftaya cuma listeye alinacaksin
bu kadar,sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin

pegasus yapmamı istediğin bişey varsa buralardayım canım

saol cnm,en son listeyi püsküüt ten aldim,bakalim yarin listeyi ben hazirlarim,daha sonrada her hafta bir üye hazirlicak
yeni gelen arkadaslari haftaya listeye almayi düsündüm,bu konuda itirazi olan varsa konusalim
:18:

***4. TAKIM 292. ETAP***

zeburus: (71.0/68,6/2,4/0,85%)288. etapta ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü
topraks: ( 79.7/79,1/0,6/0,19%)288. etapta ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü
eftelya_blue: ( 65.4 /67,6/-2,2/-0,84%)288. etapta ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü

​en son liste bu cnm buna göre hesaplicaz yarin

saol cnm,en son listeyi püsküüt ten aldim,bakalim yarin listeyi ben hazirlarim,daha sonrada her hafta bir üye hazirlicak
yeni gelen arkadaslari haftaya listeye almayi düsündüm,bu konuda itirazi olan varsa konusalim
:18:

tamamdır fıstık bu hafta sen yap sadece biz dördümüz olucaz sanırım di mi

zeburustan haber olmadi bu gün,insallah yarin erkenden kilosunu bildirir
saat 12 ye kadar kilolar bildirilirse iyi olur kizlar,öglen kizlar gelmeden hazirlim listeyi ,yoksa onlari almaya giderim,gelirsemde yemekle ugrasirim gec kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…