aman yarabbim
kızlar sayfalar canlanmış yine ne güzel girip girip hiç yazan olmadığını görünce benimde yazasım gelmiyordu açıkçası birden bir patlama olmuş süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
bu arada benim dukan süper gidiyor ve 83,6 yı görmüş bulunuyorum
***4. TAKIM 294.ETAP***
zeburus: (71.0/68,6/2,4/0,85%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
topraks: ( 79.7/79,1/0,6/0,19%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
eftelya_blue: ( 65.4 /67,6/-2,2/-0,84%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
pegasus070.0/0.0/0.0)288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü
kizlar liste hazir kalsin sabah yüzdeleri yazar paylasiriz
hos geldin cnm,hic yazan olmasada sen yazsaydin keskeaman yarabbim
kızlar sayfalar canlanmış yine ne güzel girip girip hiç yazan olmadığını görünce benimde yazasım gelmiyordu açıkçası birden bir patlama olmuş süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
bu arada benim dukan süper gidiyor ve 83,6 yı görmüş bulunuyorum
deme öyle cnm,seninde destegini unutmayalim,kimse gelmedigi halde bile kendin gelip yaziyordunhoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:)))
pegasus canlandırdı bizi, ben kapatmıyorum takımı dedi biz de geldik :)))
helin küçük özge gelmiş hani bana hani bana demiş
hos geldin cnm,hic yazan olmasada sen yazsaydin keskeher gelen yazan yok diye gitmis zaten
cok sevindim dukanin iyi gittigine,bende haftaya denemeyi düsünüyorum tekrar,bende kabizlik problemi oldu yanliz,sende oldumu
cnm yarismaya devam etmek istiyorsan yarin kilo bildirimini ögleden önce yap lütfen
deme öyle cnm,seninde destegini unutmayalim,kimse gelmedigi halde bile kendin gelip yaziyordunsu andada en büyük destekcimsin umarim yarin yapacagimiz baslangicla,bir daha ayni problemleri yasamadan devam edebiliriz
gizemmm nerdesin göremedim seni bu gün
oglusumu doyurdum,camasir serdim,simdide kütüphaneye gidecegim,kitap almaya,benim maalesef zamanim olmuyor,eskide cok severdim okumayi,simdi anca cocuklara yetisiyorum,ama kizim da tam bir kitap kurdu,gecen hafta aldiklarini götürüp,yenilerini alacagiz,sonrada yemek,felan derken aksama anca ugrarrim heralde
lütfen erkenden kilolarimizi bildirelim kizlar.ögleden önce liste hazir olsun
cok gecmisolsun cnmiyi geceler hanımlar!!!!ya geldim dedim dedim yine yokum ortalıklarda değil mi??benim sıpayı doktora götürdük yine.1 haftalık tedavisi daha olacak+ bir diş daha geliyor=gökten yağmur değil sabırlar yağsın!!!şurup içirene kadar ömrümün yarısı gidiyor vallahi.bu kadar mı şekerli şeyleri sevmez bu çocuk.ilaç firmalarına rica etsem yağlı tuzlu şurup çıkarırlar mı acep???
neyse.menümü yazayım diyorum ama not almadığım ve düzensiz olduğum için aklımda bişey kalmadı.yarın erkenden bildirimimi yaparım.ama kızlar beni 1 hafta daha idare edebilir misiniz paylaşım konusunda.şu kız bir rahatlasın ben de rahat rahat buralarda olurum.ama problem olur derseniz bir b planı düşüneyim...
birarkadaşımız 9 lu çay tarifi istemişti aşağıdaiçeriğini yazdım. 9lu çay diyegoogle daa aratınca detaylı bilgi veriyor zaten
BARUT AĞACI
GYMNEMA (CİNNEMEA)
MATE
BİLYA KEKİK
ÇOBAN ÇÖKERTEN
YEŞİLÇAY
FUNDA YAPRAĞI
BİBERİYE
SİNİRLİ OT :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?