Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar nikim burda kalsin,cocuklar yemek yedi yerlere döktüler,süpürüp geliyorum

aman yarabbim
kızlar sayfalar canlanmış yine ne güzel girip girip hiç yazan olmadığını görünce benimde yazasım gelmiyordu açıkçası birden bir patlama olmuş süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

bu arada benim dukan süper gidiyor ve 83,6 yı görmüş bulunuyorum

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:)))
pegasus canlandırdı bizi, ben kapatmıyorum takımı dedi biz de geldik :)))

***4. TAKIM 294.ETAP***

zeburus: (71.0/68,6/2,4/0,85%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
topraks: ( 79.7/79,1/0,6/0,19%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
eftelya_blue: ( 65.4 /67,6/-2,2/-0,84%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
pegasus070.0/0.0/0.0)288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü

kizlar liste hazir kalsin sabah yüzdeleri yazar paylasiriz

Son düzenleme:

helin küçük özge gelmiş hani bana hani bana demiş

hos geldin cnm,hic yazan olmasada sen yazsaydin keskeher gelen yazan yok diye gitmis zaten
cok sevindim dukanin iyi gittigine,bende haftaya denemeyi düsünüyorum tekrar,bende kabizlik problemi oldu yanliz,sende oldumu

cnm yarismaya devam etmek istiyorsan yarin kilo bildirimini ögleden önce yap lütfen
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:)))
pegasus canlandırdı bizi, ben kapatmıyorum takımı dedi biz de geldik :)))
deme öyle cnm,seninde destegini unutmayalim,kimse gelmedigi halde bile kendin gelip yaziyordunsu andada en büyük destekcimsinumarim yarin yapacagimiz baslangicla,bir daha ayni problemleri yasamadan devam edebiliriz

teşekkür ederim canım

***4. TAKIM 294.ETAP***

zeburus: (71.0/68,6/2,4/0,85%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
eftelya_blue: ( 65.4 /67,6/-2,2/-0,84%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
pegasus0764.0/0.0/0.0/%0.0)288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü
ozgekrd: (86.0 / 0.0 / 0.0 / %0.0)288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü

Son düzenleme:
ben cocuklara bakim bi,daha sonra gelirim,yeni üye arkadaslar nerdesiniz,zayiflamak istemiyormusunuz yoksa

gizemmm nerdesin göremedim seni bu gün
oglusumu doyurdum,camasir serdim,simdide kütüphaneye gidecegim,kitap almaya,benim maalesef zamanim olmuyor,eskide cok severdim okumayi,simdi anca cocuklara yetisiyorum,ama kizim da tam bir kitap kurdu,gecen hafta aldiklarini götürüp,yenilerini alacagiz,sonrada yemek,felan derken aksama anca ugrarrim heralde
lütfen erkenden kilolarimizi bildirelim kizlar.ögleden önce liste hazir olsun

ben de bazen kızı uyutunca el fenerini açıp okuyorum başka türlü zor fırsat buluyorum, sabaha tartılmaya korkuyorum (( sabahtan yazarım kilomu canım, görüşürüz

canlar ben de kaçar eve gidiyim bilgisayarı götürmiycem bugün, toprak beyden tableti kaçırabilirsem denerim girmeyi zor bir ihtimal ama şansımı deniycem, elletmiyo kereta:)))

merhabaaaaa
yemegimide yedim,simdi aksam sporumuda yapp mutfagi toparlicam
bu gün yemek gec kaldi biraz,sporu arttirim ki eritsin
cocuklar uyuduktan sonra bi göz atarim yine
iyi aksamlarrrrr

benden sonra kimsecikler gelmemis daha

bende bu günkü menümü yazim,yarin zamanim olmayabilir
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle peynirli tost
yesil cay
ögle
1 dk ekmek arasi yarim sosis
1 mandalina
1 dl mango
aksam
2 kasik makarna,bi kac dilim haslanmis havuc ve brokoli,1 kasik patates püresi ve üzerine sade sos
su
2 lt
spor
40 dk stepper
30 dk tempolu yürüyüs
200 mekik
mesaji saymayi unuttum,artik yarin sayarim
herkese iyi geceler

iyi geceler hanımlar!!!!ya geldim dedim dedim yine yokum ortalıklarda değil mi??benim sıpayı doktora götürdük yine.1 haftalık tedavisi daha olacak+ bir diş daha geliyor=gökten yağmur değil sabırlar yağsın!!!şurup içirene kadar ömrümün yarısı gidiyor vallahi.bu kadar mı şekerli şeyleri sevmez bu çocuk.ilaç firmalarına rica etsem yağlı tuzlu şurup çıkarırlar mı acep???

neyse.menümü yazayım diyorum ama not almadığım ve düzensiz olduğum için aklımda bişey kalmadı.yarın erkenden bildirimimi yaparım.ama kızlar beni 1 hafta daha idare edebilir misiniz paylaşım konusunda.şu kız bir rahatlasın ben de rahat rahat buralarda olurum.ama problem olur derseniz bir b planı düşüneyim...

birarkadaşımız 9 lu çay tarifi istemişti aşağıdaiçeriğini yazdım. 9lu çay diyegoogle daa aratınca detaylı bilgi veriyor zaten

BARUT AĞACI

GYMNEMA (CİNNEMEA)

MATE

BİLYA KEKİK

ÇOBAN ÇÖKERTEN

YEŞİLÇAY

FUNDA YAPRAĞI

BİBERİYE

SİNİRLİ OT :

cok gecmisolsun cnm
sen kuzunla ilgilen,1 hafta daha idare ederiz,yanliz cumalari kilo bildirmeyi unutma olurmu

ilgilendigin icin tesekkürler cnm

Selam hanımlar
Ya bugun boyle pek giremedim internete evde degildim dediğim gibi eşimle dısarılardaydık
Simdi ben yazayım yatmadan once bugunumu
Sabah birsy yemedim
9 da kalktım saat 4 e kadar hic birsey yemedim, bari oruc tutsaymısım:) 4 te de pizza ve makarna yedim( utanıyorumm) ordan da kuzenime gectik ordada biraz birseyler yedim, su 1 lt filan içtim ancak , dısarılarda olunca...
Spor yapmadım ama gezdim yurudum biraz... :) sayılırsa..:)

zeburus: (68.6/65.9/2.7/%1.96)293. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
pegasus0764.0/0.0/0.0
/%0.0)288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü
ozgekrd: (86.0 / 0.0 / 0.0 / %0.0)288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…