Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar
liste telaşındayız galiba kolay gelsin

benimde takımda ve diyette ilk günüm güzel paylaşımlar

OK anladım yorum da yaparım günlük bildirimlerde de bulunurum kiloda veririm :)

zeburus: (68.6/65.9/2.7/%1.97)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
topraks: ( 79.1/80.0 /-0.9 /-0.57%)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
eftelya_blue: ( 67.6 /68.3 /-0.7 /-0.52 %)292. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'e bölündü
pegasus0764.0/65.4/-1.4/-0.36% )288.etapta ayrilan üyenin kilosu 6 ya bölündü

4.takim ortalamasi %0.13

kizlar listenin son hali bu
özgeyi cikardim,gelirse tekrar eklerim,böyle paylasiyorum

slm kızlar ben dukat diyeti yapıyorum o yüzden de menüm dukana göre :

sabah; iki yumurta ile omlet ve cay

ara ; kayısı kurusu (kabızlık için)

öylen : 4 köfte bi kase yoğurt

ara : bi kaç tane kaısı kurusu

akşam : 2 köfte bi bardak süt (sütün içinde yulaf kepegi var )

su 1,5 lt

spor yok ama işe 4 kez yürüryerek gidp geliyorum toplamda 1.200 km yapıyor 40 dk. yürüyüşe denk :)

diyete dün başladım 68.8 ile

menünle ilgili yorumumu sonra yazicam cnm
dogru hesaplamissin ben kontrol ettim

öğlen güzel cidden akşam yemek yok zaten senin mide iyice küçülmüş arada tatlılarda oh oh :)))

bence o kadar da abartı değil sadece patates ile pilav aynı öğünde olmamış
ben daha ısınma turlarına bile başlayamadım

benim o kara koyun ben ((

olmamıııışşşş telafisini bekliyoruz :)))

canım geçmiş olsun tekrar sen kızçeye bak idare ederiz arada bi cee de bize yeter

süpersin spor çok iyi arkadaşım

merhabaaaaa
yemegimide yedim,simdi aksam sporumuda yapp mutfagi toparlicam
bu gün yemek gec kaldi biraz,sporu arttirim ki eritsin
cocuklar uyuduktan sonra bi göz atarim yine
iyi aksamlarrrrr
ben akşam gelemedim yine kızla uyumuşum, uyu uyu totoyu büyütücez:))

dukan yapabilenlerin öneünde saygıyla eğiliyorum . çok sıkıcı yamarul bile yiyemiyosun ilk zamanlar. hele bide o yulaf kepekli yağsız krep pöff yani

toplamda aldığın kalori birşey yapmaz diye düşünüyorum ama bu şekilde beslenerek kastan veriyosun. bide aç gezmişindir büyük ihtimalle sana zorolmuştur. ama hepside çok güzel şeyler

teşekkürler sana da bol kilo vermeler:))
sağolun inşallah gitsin yağlar

dukanla iyi kilo veriliyor,ben yapmadım hiç yapamamda herhalde ,Allah kolaylık versin

canım hesaplamalar doğru . Yeniden dönmenize de sevindim bu arada yeni üye alımlarıyla hareketlenecek canlanacaktır takımınız

sağolun inşallah gitsin yağlar

dukanla iyi kilo veriliyor,ben yapmadım hiç yapamamda herhalde ,Allah kolaylık versin

aynen listeli diyetleri zaten sevmiyorum bi de bu dukan çok zor geliyor bana ama iyi kilo verdirdiğini duymuştum, kolay gelsin cidden:)

canım jullianı ne kadar süredir yapıyorsun,sıkılaşma varmı bilgi verirmisin

jillianı ben ara ara yapıyorum.normalde kondisyon bisikletiyle form tutmaya çalışıyorum.onda tek seferde 1 saat çalışıyorum.günde 2-3 tekrar yani 2-3 saat bisiklet kullanmaya çalışıyorum.ama işte isteksiz olduğumda,kızımın huysuz olduğu zamanlarda veya zamanımın az olduğunda jillian yapıyorum.ama şunu söyleyebilirim şimdiye kadar jillianla çalışsaydım bu halime daha çabuk gelirdim.hem çok yoruyor hem de kasları çok güzel çalıştırıyor.sıkılaştırdığı da bir gerçek.kol altlarımda,bacak içlerimde,ve göbek çevremde belirgin bir toparlanma var.

bende bir hafta lesliden sonra juliana başlıyacağım inşallah çok ağrım olmasın diye
benimde sıkılaşmam lazım

64 kilo ile şubat ayına başladık bakalım ne kadar vereceğim
aslında ben kiloo vermektn çok sıkılaşmak istiyorum
ölçülerimide ölçüp not alıcam
herkese bol sabırlar
listelere bakıyorumda maşallah çok az kalori alıyorsunuz umarım herkes hedefine ulaşır

Selamlar
Arkadaslar ben iphone dan baglanıp yazıyorum onun için siZin mesajlarınızı alıntı yapış yapıp yazmam pek rahat olmuyor.. Oyuzden de yazılanlara yorum yapamıyorum alıntılayarak.. Toptan filan yazıyorum , ama hepiniinkini okuyorum tek tek.

Ben bu hafta kilo vermedim , haftaya tartıda eksilme olacagıjı umuyorum:) insallah:)

Simdi ben listeye kendimi nasıl ekliyorum? Kilom 73 tü hala 73

Bu subat ayında ilk hedefim 69 kiloya inmek, yani su 70 kelimesinden kurtulmak.. Bakalım insallah...

selam hanımlar:)
bugün evdeki ilk günüm işyerinden ayrıldım bir müddet evde olucam ... ne kadar sürer bilmiyorum işyerindeki durumlar düzelip de hakkımı geri verirlerse dönücem şirkete işimin başına:) bakalım zaman neler göstercek:)

dünkü menümü de yazıyım hemen:)

sabah
2 etimek
peynir
çay

ara
kahve

öğlen
tost
çay

akşam
kapuska
1 dilim ekmek
yoğurt

su 1 lt bile olmamış olabilir:)
spor (( yok bugün daha önceden verilen cezalarımı yapcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…