Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım yeni arkadaşlar bu hafta listeye ekleme yapmıyorlar, önümüzdeki hafta takıma seçilenler bildirim yapacaklar haftaya perşembe konuşulur ayrıntıları bu hafta bol bol katılım yapmanızı ve kilo vermenizi bekliyoruz:)

dün gece yine kızla uyumuşum bu akşam kesin trambolin yapalım tamam mı? evi güzel topla temizle sana spor olur bana da hafta sonuna iş kalmasın

Hmmm anladım tamam ozaman haftaya insallah 1-2 kilo eksilmiş olurum :) hadi bakalım

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkesler güzellik uykusunda mı

bu hafta da sonuncu olduk mu pegasuscum :))
HAFTAYA BİRİNCİ MİYİZ KIZLAAAAARRRRRRRRRRRRRRR
bu soruyu en çok kardeşimle bana soruyorum

dukan yapabilenlerin öneünde saygıyla eğiliyorum . çok sıkıcı yamarul bile yiyemiyosun ilk zamanlar. hele bide o yulaf kepekli yağsız krep pöff yani

ben o kadar katı yapmıyorum canım mesala salata yiyorum omlet yaparsam çok az yağ damlatıyorum falan filan bu tarz kaçamaklar var ama ana prensip protein çok ye karbonhidrat yok yani ekmek makarna pilav yemediğinde zaten otomatikmen veriyorsun ben bu diyetle geçen yaz 12 kilo verdim :)))))))))))))))))

kurtulmam gereken 8.8 kilom var inş. sizinle yaptığım diyet kardeşliyle veririm :)

slm kizlar
kusura bakmayin sabah listeyi paylastim gelemedim sonra,kizimin okuluna gittim toplanti vardi,sonrada mutfak alisverisine ciktim,temizlk felan derken anca acabildim
simdi gecmisi okuyup geliyorum

73 kiloyka basladım bugunku kilom yine 73
daha yeni basladin cnm,sabirla ve dikkat ederek cok güzel kilolar vereceksin
masallah cnm,baska karbonhidratli bise yokmuydu
bence ceza hormonu salgiliyorsun,seve seve cnm hemen geliyor cezalarin,özlemissindir
200 mekik alalim tabiki günlük sporuna ek olarak
ayrica o sarap ve bira icin 30 dk ek olarak bisiklet lütfen
dido ne:44: arattim ama bulamadim:26:
afiyet olsun.teşekkür ediyorum.sanırsam sporun faydasını görüyorum.metabolizmam baya hızlanmış.cozuttum dediğim zamanlarda bile eksiyi görebiliyorum:)))
cnm sakin boslama o metabolizma hizlandigi gibi yavasliyor,dikkat et lütfen,o kadar ceza aldin degsin bari
cnm ,cicim,o aradaki sandvic ögün gibi olmus,aralara meyve yesek daha az kalori almis oluruz
bide sen baya ekmek yemissin dün,hayirdir ayrilamadinizmi daha ekmekle
spora lütfennnnnnnnnnnnnn baslayin ,olmuyor böyle,bak sarkacak her bir yanin
günaydınlar
liste telaşındayız galiba kolay gelsin

benimde takımda ve diyette ilk günüm güzel paylaşımlar
gec oldu ama merhaba cnm
bizim de listede ilk günümüzdü,yani hepimiz acemiydik liste hazirlamada,ama hallettik onuda
hadi bakalim her günün ilk gününki gibi azimli olsun
cnm,menün gayet güzel
bende dukan yapmaya yeltendim fakat,cok fena kabizlik sorunu yasadim,hayatta böyle problemim olmazken,birden sasirdim bende
simdi kayisi kurusu yiyince kabiz olmuyormusun yani
p.tesi tekrar bi atak yapmayi düsünüyorum ama bilemedim simdi
ha bide nereye 4 kez yürüyorsun cnm:44:
spor mutlaka yapalim,suyuda arttirabildigin kadar arttir lütfen
cnm onun icin yirtiniyorum ya spor yapin diye totolar büyümesin
dukan yapabilenlerin öneünde saygıyla eğiliyorum . çok sıkıcı yamarul bile yiyemiyosun ilk zamanlar. hele bide o yulaf kepekli yağsız krep pöff yani
yulaf kepegi gercektende cok fena ama köfteyle yedinmi azcik yeniliyor,yada yogurtla,veya dukan iskender seklinde...
sikilasmak istiyorsan bikmadan spor yapmalisin cnm,senin sikilasmasi gereken yer üst bölgemi altmi
cnm bak sana bi cözüm buldum,madem alinti yapamiyorsun ve bütün mesajlari okuyorsun,cevap vermek istedigin arkadasin nikini yazarak ona cevap verebilir,menülerine yorum yapabilirsin
Hmmm anladım tamam ozaman haftaya insallah 1-2 kilo eksilmiş olurum :) hadi bakalım
acele etme haftada 500 gr vermeye cabala sadece gerisi olursa iyi olur ama olmasada kendini cok kasma
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkesler güzellik uykusunda mı

bu hafta da sonuncu olduk mu pegasuscum :))
HAFTAYA BİRİNCİ MİYİZ KIZLAAAAARRRRRRRRRRRRRRR
bu soruyu en çok kardeşimle bana soruyorum
geldim cnm,yogun bir gün benim icin,birazdan kizimi jimlastik e götürecem,cuma ve p.tesi günleri kosusturmali geciyor,

yok cnm ne sonuncusu,haha biz sonuncu olacak takimmiyiz
haftaya birincilik sorusuna gelince tabiki birinci olacaz,kizlar haftaya 1. olursak ödül var bakin,hadi 1 hafta sonra 1. olacagizzzzzzzzzz

hazir yazmisken kizlar bilgisi olan varmi,kizimi keman kursunada göndermek istiyorum,etrafinda ilgilenen varmi,iyi bir secimmidir sizce:26:
masallah cnm cok güzel vermissin,insallah yagdan vermissindir
sporla desteklenirse cok güzel kilolar veriliyor gercekten

Son düzenleme:
herkese yetişimişsin maaşallah, keman konusunda bişey diyemiycem aslında güzel bir enstrüman, şimdi ben bir sunum dosyası hazırlıycam, kafamı toplamam gerek pazartesi toplantı var.
Çıkmadan bir bakarım size, şimdiden herkese iyi hafta sonları:)))

masallah ne cok yazmisiz.2 saattir senin menüyü ariyorum sayfalarda
ama buldum kacis yok
simdi cnm söyle söylim,sen saat 4 e kadar ac gez,sonrada,pizza ki en kalorili yiyecektir ve makarna bir arada ye allah bilir kolada vardir da unutmussundur yazmayi
su 1 lt anca ic,bide kuzene git ordada ye,masallah cnm ne diyim simdi ben sana
spor yok hemde
bittin sen cnm
simdi evde spor aletin varsa hemen gec basina 30 dk durmadan spor yap,yoksa sana gönderecegim linkteki spor programini yapacaksin 30 dk lik bir program,zaten sen onu yaparsan 300 kl ye yakin yakmis oluyorsun
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
saat 4 e kadar ac kaldigin icin de 100 mekik alalim,vucudu ne kadar ac birakirsan o kadar metabolizman yavaslar,lütfen unutma
yarin sporlarini yapmis ol lütfen,
kizlar disarda bile olsak ne olur en az zararla kurtulmaya calisalim,tmm disarda oldukmu mutlaka ipin ucu kaciyor ama hep dikkat edelim,salata yiyelim yemekten önce,sekerli icecekler yerine ayran icelim,ve o ögünü cok kacirdik diye ac kalmayalim,bir önceki veya sonraki ögünü hafif birseyler yiyerek atlatalim

gizem cnm kolay gelsin sana

tesekkürler cnm,sanada iyi haftasonlari
yarin evde olursam gelirim ben,haftasonu diye kaytarmayalim
evde olanlar topigi bos birakmasin

fistiklar ben yemek hazirlamaya cikiyorum,saat 6:30-7 gibi gelirim ancak,görüsürüz sonra,menüsüne yorum yapmadigim varda parmak kaldirsin,gözden kacirmis olabilirim,gelirsem ilgilenirim
öptüm hepinizi

bide aklima gelmisken bisey soracaktim size,dogum yapanlara tabiki,kizlar sizde karinda yirtilma oldumu,veya bacakta merak ettim gecen bi yazi okudum,karninda yirtik olmayan annelerin karni daha cabuk toparlaniyormus diye,dogrumudur acaba:26:

allahım allahım sayfalar ne çabuk ilerlemiş.vallahi kaybolan motivasyonum geri geldi:)))çevirdim pedalları,çektim mekikleri bir de ne göreyim dünden yemişim cezamı.birazdan cezalarımı da halledeyim,içim rahat olsun:)))

bu arada bir arki didoyu sormuş,unuttum kimin sorduğunu,çok sevdiğim çikolatagillerden kendileri.eve sokmayayım dedikçe kocişim çifter çifter çifter alıyor,ben de hüpletmeden gümletiyorum vallahi.

dün çok hoş bir diyaloğumuz vardı.gardolabımı düzenledim.ne kadar bol kıyafetim varsa vermek üzere ayırdım.tahmin edersiniz ki 18 kilodan sonra pek bişey kalmadı.sonra şöyle bir konuşmamız oldu:

kociş:hatunum hakikaten vercekmisin hepsini
ben:eveeeeeeeeet
kociş:e yine kilo alırsan,vermeseydin,ben depoya koyayım lazım olunca çıkartırım
ben:vallahi hayatım bana kilo aldıran sensin,yine alırsam en büyük suçlu sen olacaksın.o zaman kuzu kuzu gidip yenilerini alırsın ya da ayağını denk alırsın.

bugün öğlen envayi çeşit abur cubur almış.eh be yavrum napıyosun sen dedim.el cevap "kilo alacaksan kıyafetlerini vermeden al da bi daha bi daha masraf yapmayayım"

çok destektir bana çooook...

yırtık dediğin çatlaklar mı???

sende bu spor aski oldukca hic bir kuvvet sana kilo aldiramaz cnm,esine söyle bari abur cubura harmasin paralari
yırtık dediğin çatlaklar mı???
evet cnm catlak,yirtik ne alaka simdi anlamadim,o siralar aklim hangi isteyse öyle yazmisim

sende bu spor aski oldukca hic bir kuvvet sana kilo aldiramaz cnm,esine söyle bari abur cubura harmasin paralari

evet cnm catlak,yirtik ne alaka simdi anlamadim,o siralar aklim hangi isteyse öyle yazmisim

tamam oldu şimdi:)))ben de hiç çatlak olmamıştı hamileyken.sezeryanle doğum yapmama rağmen göbüşüm çabuk toparlandı.sarkma falan hiç olmadı.annem bana hamileyken çok çatlağı olmuş,zayılasa bile göbeği sarkıktır ki o da yıllarca spor yaptı.belkide doğru bir tezdir???

öncelikle heryerimden sıkılaşmam lazım ölçüler 100 80 100
kilo alırken tüm vucudum çalışmış anlaşılan

benim iki doğumumda da çatlak olmadı hiç krem kullanmadım,tamamen genetik,göbüşte çok az kaldı ,
ama o yanlardaki simitler yokmu ah ah

sabah
3 dilim tam tahıllı köy ekmeği
peynir kibrit kutusu
3 yeşil zeytin
çay 3 kupa( 3ü bir küp şeker)

ara
çeyrek elma

öğle
yok

ara
neskafe

akşam
pırasa yemeği 6 kaşık kadar
az turp, tere
2 dilim tahıllı ekmek

bol suuu 2 litre oldu
lesli 3,5 milini yaptım(5 milin fat olan sıkılaştırıyormuş)

gecede
bir meyve yerim

Son düzenleme:

Pegasus sus sus utanıyorum zaten:) ya ama oyle cok yemedim pizza ve makarnadan, kola içmedim pizzayla , derkeeeennn kuzenime gidince orda içtim kola yaa (
Yarın yapmaya calısıcam gonderdigin linkteki workoutu.. Haftasonu bakayım zor olabilir esim varken ama baakayım bi... Ya evde spor aleti yok malesef... Bu benim ilk haftamdı , artık haftaya daha dikkatli olunacak, mecbur..

Eveettt gelelim bugunku menumuze

Sabah 2 dilim yumurtAlı ekmek (kızarmış degil tabiki)
Peynir , kahvaltılık sos

Elma
1 kase ekşili pırasa

1 tabak pilav ustu kuru fasulye
Yogurt
Tursu

2-3 dilim portakal

2,5 lt su

45 dk leslie ile yuruyus (3 mil)
260 mekik
100 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…