Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar iyi geceler, topragin tabletine el koydum fakat bu bana zor geliyor. Catlak konusu dogru olabllir cunku ben cok catladim ve en buyuk derdim gobek yarin teyzeme ugrarsam bilgisayardan size bakarim, yorümlari o zaman yapayim, bununla yazmak oldurdu beni. Hepinizze iyi geceler, bebislerinize de deliksiz tatli uykular

iyi geceler bol diyetler teyzede kaçırma saKIN :))

tebrikler hem güzel diyet hem ssüpere hareket. Hayalimdeki diyet günlüğü :)

cok güzel cnm,haftaya kadar böyle devam et,cuma ödül vercem sana
bide hangi yiyecegi hangi ögün oldugunu daha acik yazsan cnm
en cok kiloyu verene cuma günü ödül var bundan sonra

cok zorlanma cnm,sen spor yap azcik,eminim o daha az yoracaktir seni,altin kizlari trampolin üstünde görmek istiyorum,hadi,80 den geriye sayma zamani geldi artik

olabilir evet,o catlayan deri sikilasmiyormus,öyle diyordu ya simdi bakiyorum da bulamiyorum nerde okudugumu:26::26:
tüm vucudu toparlama zamani o zaman

benim de 3 dogumum oldu,ayni sekilde hic birsey kullanmadim,catlak yok,gerci ne annemde nede kizkardeslerim de yok catlak,bizimkide genetik galiba,ilk 2 sinde hic göbek problemim olmadi,aslimda bundada yok denecek kadar az göbegim,söylek,üstten 34 beden giyebiliyorum, ama alttan 36-38 arasi degisiyor,yani görenler 3 dogum yaptigima inanmiyor,

mesela bi kac hafta önce bir dügündeydin,esimin uzaktan akrabasi bir bayan 1 oglu vardi benimki yaslarda (1.5) ve hamileydi bide,kadini bulamayinca cocugu getirdiler bana verdiler,benimkide ablalariyla oynuyordu ortalarda,kadin geldi,senin zaten basinda 1 tane var,bunudami sana biraktilar dedi,bende benim 3 tane dedim,cok saridi ve inanmadi,bi kac defa araliklarla sordu,en sonunda cocuklari gösterdim hangileri benim de esimde söyledi,öyle inandi,yinede ben rahatsiz oluyorum,az da olsa orda cikinti olmasi hos görünmüyor bence
off ne cok yazdim ya,yazarken yoruldum,bi kac kalori yakmmisimdir

bende utan diye bastira bastira söylüyorum cnm,yoksa banane der cekilirim demi
haklisin aslinda ilk haftanin azizligine ugradin
tmmdir cnm cek de cezani zamani sana kalmis,yanliz o videoyu yaptiktan sonra diger gün hamlamis olabilirsin uyarmadi deme

simdi gelelim benim menüme
sabah
2 dl kepek ekmegine peynirli,domatesli tost,yesil cay
ögle
bir kac parca kizmizi et,1 dl mango,yarim meyveli yogurt
aksam
3 parca tavuk,ve bir miktar patates karisimdan olusan yemek,(bu kismi cezayi hak ediyor)yemegin suyuna banilmak suretiyle tüketilmis 3 dl ekmek,yedikten sonra farkettim naptigimi
demekki neymis,vucudu cok ac biraktinmi sapitiyormus,ara ara beslemek lazimmis
yemek sonrasi (1 saat sonra olmali)
2 dl mango,bi kac tane üzüm
su 2 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs
15 dk stepper(15 dk da 1000 adim attim)
100 mekik

ben uyumaya kacyorum kizlar,herkese mutlu hafta sonlari,haftasonu tüm kacamaklarimizi geride birakip p.tesiye yepyeni baslayalim

ay bide bi kac tane bisküvi yemistim

bide kizlar mesaj saymayi unutuyorum sürekli,bu kurali kaldiralimmi,oylamaya sunuyorum

bu arada 9 takim arasinda 7. olmusuz,bu sonucu bekliyormuyduk,kesinlikle evet,böyle bir sonuc görmek istiyormuyuz bir daha,kesinlikle hayirrrrrrrrrrrrrrrrr

güzel spor canımya azmine hayranım uzun süredir nasıl ayaktatuttun bu kadar istikrarlı olmayı nasıl başarıyorsun. neyse burası benim için iyioldu kendimigerçekten gaza gelmiş hissediyorum mesela gecenin busaatinde pilatesyaptım :)

twbrik ederim demekki birbirimize iyi geliyoruz,ayni sekilde yorumlarinzi ,katilimlarinizi görünce bende gaza geliyorumasagidaki adam olmasa bende stepper yapicam da valla korkuyorumadam nefes alsak duyuyo o kadar yani

bende fırsatım varken menümü yazayım malum yarın kızım huzur vermeyebilir;

sabah : klasik nesfit yulafezmezi kuru erik sütten oluşan kahvaltı
öğle: 1 kase mercimek çorbası ve 6 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım kase yoğurt ve yuklafkepeği serptim
akşam: 6 kaşıkyeşil fasulye kepekli ekmek 2 dilim
karnımı kediler tırmaladı bende yarım ayva 1/8 elma 1/8 portakal yedim.
gece sporu yarım saatpilates avm gezmesi :)
su 2 lt. ve bitki çayları
mesaj sayısı 5yada 6

ssporu arttırmak istiyoru stepperlı filan bi çözüm bulmaya çalışıyorum. acaba oryantal gym mi yapsam

itiraf ediyorum ot yiyince doyamıyorum zavallı inekler neden mö mö baktıklarını daha iyi anlıyorum. vücudum protein diye error veriyor ama yatacağım. iyi geceler arnımdaki kediler.

bence güzel olmus,simdi ekmegi azaltalim dicem diyemiyorum,benim menüye bakilirsa hic yorum yapmiyorum ekmegine yanliz icimdeki ben uyariiyor ekmek konusunda
cnm zumba deneyebilirsin,hem eglenceli,hemde yoruyor baya,bi ara yapiyordum,bakalim belki tekrar baslarim
itiraf ediyorum ot yiyince doyamıyorum zavallı inekler neden mö mö baktıklarını daha iyi anlıyorum. vücudum protein diye error veriyor ama yatacağım. iyi geceler arnımdaki kediler.
cok güzel yazmissin,yarinda protein yersin ödesirsiniz
sanada iyi geceler cnm

az önce cocuklari uyuttum,büyük kizim kitap okuyordu,bende kanepede uzanmis tv bakiyordum,esim disari cikmisti,öyle icim gecmis,bi kalktim kizim yatagina gitmis,tv de bayaz oynuyorsimdi az kestirdim ya uykumda gelmiyor,yatagim beni cagiriyor ama,ben kactim fistiklar,yatagimla kucaklasmaya gidiyorum,yi gecelerrrrrr

Hadi bugunun ilk mesajı benden geliyor galibaa, nerdesiniz hanımlaar?? Gecmişi okumaya fırsatım olmadı henuz ama okuyup yazatım artık sonra...
Bugun kayınvalideme kahvaltıya geldik, spor mpor hak getire, durun ama suan kızımı uyutuyorum odada, mekik cekerim uyuyunca.. Birde su içeyim bolca... İnsallah cok kacmaz, kacmasın , kacmamalı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…