kizlar iyi geceler, topragin tabletine el koydum fakat bu bana zor geliyor. Catlak konusu dogru olabllir cunku ben cok catladim ve en buyuk derdim gobekyarin teyzeme ugrarsam bilgisayardan size bakarim, yorümlari o zaman yapayim, bununla yazmak oldurdu beni. Hepinizze iyi geceler, bebislerinize de deliksiz tatli uykular
eveettt gelelim bugunku menumuze
sabah 2 dilim yumurtalı ekmek (kızarmış degil tabiki)
peynir , kahvaltılık sos
elma
1 kase ekşili pırasa
1 tabak pilav ustu kuru fasulye
yogurt
tursu
2-3 dilim portakal
2,5 lt su
45 dk leslie ile yuruyus (3 mil)
260 mekik
100 ip atlama
tebrikler hem güzel diyet hem ssüpere hareket. Hayalimdeki diyet günlüğü :)
Yaparsın sendee pegasus , hepimiz boyle guzel devam edelim inşallah:))
Eveettt gelelim bugunku menumuze
Sabah 2 dilim yumurtAlı ekmek (kızarmış degil tabiki)
Peynir , kahvaltılık sos
Elma
1 kase ekşili pırasa
1 tabak pilav ustu kuru fasulye
Yogurt
Tursu
2-3 dilim portakal
2,5 lt su
45 dk leslie ile yuruyus (3 mil)
260 mekik
100 ip atlama
tebrikler hem güzel diyet hem ssüpere hareket. Hayalimdeki diyet günlüğü :)
Yaparsın sendee pegasus , hepimiz boyle guzel devam edelim inşallah:))
Pegasus degil pokemon dicektim:))) hihihihi
kizlar iyi geceler, topragin tabletine el koydum fakat bu bana zor geliyor. Catlak konusu dogru olabllir cunku ben cok catladim ve en buyuk derdim gobekyarin teyzeme ugrarsam bilgisayardan size bakarim, yorümlari o zaman yapayim, bununla yazmak oldurdu beni. Hepinizze iyi geceler, bebislerinize de deliksiz tatli uykular
olabilir evet,o catlayan deri sikilasmiyormus,öyle diyordu ya simdi bakiyorum da bulamiyorum nerde okudugumu:26::26:tamam oldu şimdi:)))ben de hiç çatlak olmamıştı hamileyken.sezeryanle doğum yapmama rağmen göbüşüm çabuk toparlandı.sarkma falan hiç olmadı.annem bana hamileyken çok çatlağı olmuş,zayılasa bile göbeği sarkıktır ki o da yıllarca spor yaptı.belkide doğru bir tezdir???
tüm vucudu toparlama zamani o zamanöncelikle heryerimden sıkılaşmam lazım ölçüler 100 80 100
kilo alırken tüm vucudum çalışmış anlaşılan
benim iki doğumumda da çatlak olmadı hiç krem kullanmadım,tamamen genetik,göbüşte çok az kaldı ,
ama o yanlardaki simitler yokmu ah ah
Pegasus sus sus utanıyorum zaten:) ya ama oyle cok yemedim pizza ve makarnadan, kola içmedim pizzayla , derkeeeennn kuzenime gidince orda içtim kola yaa(
Yarın yapmaya calısıcam gonderdigin linkteki workoutu.. Haftasonu bakayım zor olabilir esim varken ama baakayım bi... Ya evde spor aleti yok malesef... Bu benim ilk haftamdı , artık haftaya daha dikkatli olunacak, mecbur..
simdi gelelim benim menüme
sabah
2 dl kepek ekmegine peynirli,domatesli tost,yesil cay
ögle
bir kac parca kizmizi et,1 dl mango,yarim meyveli yogurt
aksam
3 parca tavuk,ve bir miktar patates karisimdan olusan yemek,(bu kismi cezayi hak ediyor)yemegin suyuna banilmak suretiyle tüketilmis 3 dl ekmek,yedikten sonra farkettim naptigimi
demekki neymis,vucudu cok ac biraktinmi sapitiyormus,ara ara beslemek lazimmis
yemek sonrasi (1 saat sonra olmali)
2 dl mango,bi kac tane üzüm
su 2 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs
15 dk stepper(15 dk da 1000 adim attim)
100 mekik
ben uyumaya kacyorum kizlar,herkese mutlu hafta sonlari,haftasonu tüm kacamaklarimizi geride birakip p.tesiye yepyeni baslayalim
ay bide bi kac tane bisküvi yemistim
bide kizlar mesaj saymayi unutuyorum sürekli,bu kurali kaldiralimmi,oylamaya sunuyorum
güzel spor canımya azmine hayranım uzun süredir nasıl ayaktatuttun bu kadar istikrarlı olmayı nasıl başarıyorsun. neyse burası benim için iyioldu kendimigerçekten gaza gelmiş hissediyorum mesela gecenin busaatinde pilatesyaptım :)
bence güzel olmus,simdi ekmegi azaltalim dicem diyemiyorum,benim menüye bakilirsa hic yorum yapmiyorum ekmegine yanliz icimdeki ben uyariiyor ekmek konusundabende fırsatım varken menümü yazayım malum yarın kızım huzur vermeyebilir;
sabah : klasik nesfit yulafezmezi kuru erik sütten oluşan kahvaltı
öğle: 1 kase mercimek çorbası ve 6 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım kase yoğurt ve yuklafkepeği serptim
akşam: 6 kaşıkyeşil fasulye kepekli ekmek 2 dilim
karnımı kediler tırmaladı bende yarım ayva 1/8 elma 1/8 portakal yedim.
gece sporu yarım saatpilates avm gezmesi :)
su 2 lt. ve bitki çayları
mesaj sayısı 5yada 6
ssporu arttırmak istiyoru stepperlı filan bi çözüm bulmaya çalışıyorum. acaba oryantal gym mi yapsam
itiraf ediyorum ot yiyince doyamıyorum zavallı inekler neden mö mö baktıklarını daha iyi anlıyorum. vücudum protein diye error veriyor ama yatacağım. iyi geceler arnımdaki kediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?