bende fırsatım varken menümü yazayım malum yarın kızım huzur vermeyebilir;
sabah : klasik nesfit yulafezmezi kuru erik sütten oluşan kahvaltı
öğle: 1 kase mercimek çorbası ve 6 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım kase yoğurt ve yuklafkepeği serptim
akşam: 6 kaşıkyeşil fasulye kepekli ekmek 2 dilim
karnımı kediler tırmaladı bende yarım ayva 1/8 elma 1/8 portakal yedim.
gece sporu yarım saatpilates avm gezmesi :)
su 2 lt. ve bitki çayları
mesaj sayısı 5yada 6
ssporu arttırmak istiyoru stepperlı filan bi çözüm bulmaya çalışıyorum. acaba oryantal gym mi yapsam
olabilir evet,o catlayan deri sikilasmiyormus,öyle diyordu ya simdi bakiyorum da bulamiyorum nerde okudugumu:26::26:
tüm vucudu toparlama zamani o zaman
benim de 3 dogumum oldu,ayni sekilde hic birsey kullanmadim,catlak yok,gerci ne annemde nede kizkardeslerim de yok catlak,bizimkide genetik galiba,ilk 2 sinde hic göbek problemim olmadi,aslimda bundada yok denecek kadar az göbegim,söylek,üstten 34 beden giyebiliyorum, ama alttan 36-38 arasi degisiyor,yani görenler 3 dogum yaptigima inanmiyor,
mesela bi kac hafta önce bir dügündeydin,esimin uzaktan akrabasi bir bayan 1 oglu vardi benimki yaslarda (1.5) ve hamileydi bide,kadini bulamayinca cocugu getirdiler bana verdiler,benimkide ablalariyla oynuyordu ortalarda,kadin geldi,senin zaten basinda 1 tane var,bunudami sana biraktilar dedi,bende benim 3 tane dedim,cok saridi ve inanmadi,bi kac defa araliklarla sordu,en sonunda cocuklari gösterdim hangileri benim de esimde söyledi,öyle inandi,yinede ben rahatsiz oluyorum,az da olsa orda cikinti olmasi hos görünmüyor bence
off ne cok yazdim ya,yazarken yoruldum,bi kac kalori yakmmisimdir
bende utan diye bastira bastira söylüyorum cnm,yoksa banane der cekilirim demi
haklisin aslinda ilk haftanin azizligine ugradin
tmmdir cnm cek de cezani zamani sana kalmis,yanliz o videoyu yaptiktan sonra diger gün hamlamis olabilirsin uyarmadi deme
canım tatlıyı gördüm ama menün genel olarak iyi hatta az bile geldi bana, tabi dukanın özel bir formülü var ya onadan bilemiyorumdünkü menüm:
sabah scuklu yumurta çay
öylen 2 köfte ayran çok az salata birde tatlı yedim zorla yedirdilerdukanı ezdim geçtim
akşam 2 but tavuk biraz da yoğurt
çay kahve içtim orta şekerlişekersiz içemiyorum
su 1 litre spor işe gidip geldim başka biey yok
hafta sonu iş yok evdeyim 3 küçük kızım var spora imkan yok ne yapsam bilmiyorum
Valla arkadaş ben ilkinden beri çaktırıyorum, ilk hamileliğimde dedimki bütün hayatım boyunca dikkat edip form tuttum hamileyken yiycem banane:) 30 kilo almış olarak doğuma gittim, sonra hepsini verdim ikincide sil baştan, akıllanmıyorum ben ne diyim:)))Masallah boyle bir kac dogum yapıpda hiç çaktırmayanlara bayılıyorum, ben de ilk dogumumdan sonra evli oldugumu bile dusunmuyordu gorenler, ama ikinciden sonra gayet caktırıyorum yani:))
Gonderdigin videoyu pazartesiye yapıcam , anladımki haftasonu ben spor yapamıyorum...
Ya haftasonları iyi olmuyor, hem spor işi zor, hem kaçıyor oraya buraya gidince..
çok kaçmasıııııııııııııınnnnnnnn:))) ah bu anneler, kayınvalideler mahfediyor bizi, geçen haftalarda da benim annem İstanbula gelmişti. Ben yine şiştim o gitti evine, şimdi tekrar uğraşıyorum aldıkarımı vermeyeHadi bugunun ilk mesajı benden geliyor galibaa, nerdesiniz hanımlaar?? Gecmişi okumaya fırsatım olmadı henuz ama okuyup yazatım artık sonra...
Bugun kayınvalideme kahvaltıya geldik, spor mpor hak getire, durun ama suan kızımı uyutuyorum odada, mekik cekerim uyuyunca.. Birde su içeyim bolca... İnsallah cok kacmaz, kacmasın , kacmamalı!!!
bende fırsatım varken menümü yazayım malum yarın kızım huzur vermeyebilir;
sabah : klasik nesfit yulafezmezi kuru erik sütten oluşan kahvaltı
öğle: 1 kase mercimek çorbası ve 6 kaşık yeşil fasulye 1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım kase yoğurt ve yuklafkepeği serptim
akşam: 6 kaşıkyeşil fasulye kepekli ekmek 2 dilim
karnımı kediler tırmaladı bende yarım ayva 1/8 elma 1/8 portakal yedim.
gece sporu yarım saatpilates avm gezmesi :)
su 2 lt. ve bitki çayları
mesaj sayısı 5yada 6
ssporu arttırmak istiyoru stepperlı filan bi çözüm bulmaya çalışıyorum. acaba oryantal gym mi yapsam
bendeeee bendeee bu sabah 7:30 kalktım, leslie yaptım aferin banaaaaaaaaaaaaa :)))twbrik ederimdemekki birbirimize iyi geliyoruz,ayni sekilde yorumlarinzi ,katilimlarinizi görünce bende gaza geliyorum asagidaki adam olmasa bende stepper yapicam da valla korkuyorum adam nefes alsak duyuyo o kadar yani
haftaya birinciyiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz, hadi kızlar gayret:)))bu arada 9 takim arasinda 7. olmusuz,bu sonucu bekliyormuyduk,kesinlikle evet,böyle bir sonuc görmek istiyormuyuz bir daha,kesinlikle hayirrrrrrrrrrrrrrrrr
simdi gelelim benim menüme
sabah
2 dl kepek ekmegine peynirli,domatesli tost,yesil cay
ögle
bir kac parca kizmizi et,1 dl mango,yarim meyveli yogurt
aksam
3 parca tavuk,ve bir miktar patates karisimdan olusan yemek,(bu kismi cezayi hak ediyor)yemegin suyuna banilmak suretiyle tüketilmis 3 dl ekmek,yedikten sonra farkettim naptigimi
demekki neymis,vucudu cok ac biraktinmi sapitiyormus,ara ara beslemek lazimmis
yemek sonrasi (1 saat sonra olmali)
2 dl mango,bi kac tane üzüm
su 2 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs
15 dk stepper(15 dk da 1000 adim attim)
100 mekik
ben uyumaya kacyorum kizlar,herkese mutlu hafta sonlari,haftasonu tüm kacamaklarimizi geride birakip p.tesiye yepyeni baslayalim
ay bide bi kac tane bisküvi yemistim
bide kizlar mesaj saymayi unutuyorum sürekli,bu kurali kaldiralimmi,oylamaya sunuyorum
yok canım teyzem masumdur, annem tehlikeli, annem gelince kilo alıyorum, kadın hiç mutfaktan çıkmıyo:))iyi geceler bol diyetler teyzede kaçırma saKIN :))
akşama ne yapsamki??
herkese merhaba kizlar,elimi isten cekip anca gelebildim
kusura bakmayin ugrayamadim,isvicreden misafirlerim geliyor,mutfaktan cikamadim bir türlü,lahmacun yapicam,hamurumu yogurdum,ici de hazirladim,bir tek acip pisirmek kaldi bana,iki ara bi derede size bakim dedim
hafta sonu oldumu pek gelemiyorum malumunuz,cocuklar evde normal olarak gec kalkiliyor,is temizlik,cocuklarin dersi,sonrada hadi haftasonu gezmesi derken burasi kaliyor,ama hafta ici telafi ediyorum
kizlar tpigi bos birakmamissiniz
gecmisi okudum ama cvp yazmaya zamanim yok,bakalim aksam cay icmeye eltime gideceklermis,esi rahatsiz gecmisolsuna,o arada bende ugramaya calisirim,tabi kolumdan tutup götürmezlerse
hepinizi cok seviyorum kizlarr öptümm,
birde paylasima bakip lahmacun pisirmeye gidiyorumm
öncelikle tebrikler kızlar:)) dün akşamdan beri sayfalar kaymış da kaymış, Allah sohbetinizi daim etsin:)))
canım tatlıyı gördüm ama menün genel olarak iyi hatta az bile geldi bana, tabi dukanın özel bir formülü var ya onadan bilemiyorum
3 küçük kızın sana spor yaptırıyordur zaten, bana iki tanesi bile yaptırıyo:)))
Valla arkadaş ben ilkinden beri çaktırıyorum, ilk hamileliğimde dedimki bütün hayatım boyunca dikkat edip form tuttum hamileyken yiycem banane:) 30 kilo almış olarak doğuma gittim, sonra hepsini verdim ikincide sil baştan, akıllanmıyorum ben ne diyim:)))
çok kaçmasıııııııııııııınnnnnnnn:))) ah bu anneler, kayınvalideler mahfediyor bizi, geçen haftalarda da benim annem İstanbula gelmişti. Ben yine şiştim o gitti evine, şimdi tekrar uğraşıyorum aldıkarımı vermeye((
çok beğendim herşey karınca görünüyor, benden de trampolin tavsiyesi var, eğlenceli ve çok kalori harcatıyor, fakat biraz gıcırdıyor zıplarken
bendeeee bendeee bu sabah 7:30 kalktım, leslie yaptım aferin banaaaaaaaaaaaaa :)))
haftaya birinciyiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz, hadi kızlar gayret:)))
oh oh suyundan da koy:)) yok öyle ekmek banma keyifleri pegasus hanım:) neyse sıkı spor yapmışsın cezanı çekmişsin, mesaj saymaya gelince olabilir ama yine gevşer miyiz diye de korkuyorum
yok canım teyzem masumdur, annem tehlikeli, annem gelince kilo alıyorum, kadın hiç mutfaktan çıkmıyo:))
haklisin cnm ya haftasonlari biraz pasif kaliyoruz,hafta ici eski düzene dönülüyor amahuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu giriyorum çıkıyorum kimsevikler yok burada hadi kızlarbiraz daha katılalım
spor cok önemli cnm,sakin ihmal etmeHadi bugunun ilk mesajı benden geliyor galibaa, nerdesiniz hanımlaar?? Gecmişi okumaya fırsatım olmadı henuz ama okuyup yazatım artık sonra...
Bugun kayınvalideme kahvaltıya geldik, spor mpor hak getire, durun ama suan kızımı uyutuyorum odada, mekik cekerim uyuyunca.. Birde su içeyim bolca... İnsallah cok kacmaz, kacmasın , kacmamalı!!!
cnm,menün gayet güzel
bende dukan yapmaya yeltendim fakat,cok fena kabizlik sorunu yasadim,hayatta böyle problemim olmazken,birden sasirdim bende
simdi kayisi kurusu yiyince kabiz olmuyormusun yani
p.tesi tekrar bi atak yapmayi düsünüyorum ama bilemedim simdi
ha bide nereye 4 kez yürüyorsun cnm:44:
spor mutlaka yapalim,suyuda arttirabildigin kadar arttir lütfen
EVET kayısı kurusu ii geliyor aslında dukanın atağında yasak ama ben dukanı kendiem göre değşitiriyorum ve yulaf kepegide ii geliyor kabızlığa ve bol su tabi
canım işe gidip geliyorum sabah sonra eve gidiyorum tekrar öylen yemeğine sonra tekrar işe git ve akşam gel 4 kez aynı yolu gitmiş oluyorum arabayla ölçtüm 300 metre yol benimkiler 1,200 ediyor :)
masallah cnm cok güzel vermissin,insallah yagdan vermissindir
sporla desteklenirse cok güzel kilolar veriliyor gercekten
tmm cnm hafta ici cekmis ol cezani lütfenMasallah boyle bir kac dogum yapıpda hiç çaktırmayanlara bayılıyorum, ben de ilk dogumumdan sonra evli oldugumu bile dusunmuyordu gorenler, ama ikinciden sonra gayet caktırıyorum yani:))
Gonderdigin videoyu pazartesiye yapıcam , anladımki haftasonu ben spor yapamıyorum...
Ya haftasonları iyi olmuyor, hem spor işi zor, hem kaçıyor oraya buraya gidince..
slmm cnmmmmmmmselam hanımlar,
teyzemdeyim kızım burada uyudu o uyanmadan menümü yazayım,
eşim bugün işe gitti akşam üstü gelir gelirken bilgisayarı getirmesini söyledim yine uğramaya çalışıcam.
dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
öğlen
kaşarlı, salamlı, domates, salatalıklı sandviç
ara
3 diyet bisküvi
akşam
tarhana çorbası
kapuska
1 dilim ekmek yoğurt
su 2,5 lt
spor 30 dk trampolin
mesaj evet sayı olayını kaldırabiliriz ama gevşemeyelim yine???
lesslieicin yildizli aferin cnm sanaöncelikle tebrikler kızlar:)) dün akşamdan beri sayfalar kaymış da kaymış, Allah sohbetinizi daim etsin:)))
canım tatlıyı gördüm ama menün genel olarak iyi hatta az bile geldi bana, tabi dukanın özel bir formülü var ya onadan bilemiyorum
3 küçük kızın sana spor yaptırıyordur zaten, bana iki tanesi bile yaptırıyo:)))
Valla arkadaş ben ilkinden beri çaktırıyorum, ilk hamileliğimde dedimki bütün hayatım boyunca dikkat edip form tuttum hamileyken yiycem banane:) 30 kilo almış olarak doğuma gittim, sonra hepsini verdim ikincide sil baştan, akıllanmıyorum ben ne diyim:)))
çok kaçmasıııııııııııııınnnnnnnn:))) ah bu anneler, kayınvalideler mahfediyor bizi, geçen haftalarda da benim annem İstanbula gelmişti. Ben yine şiştim o gitti evine, şimdi tekrar uğraşıyorum aldıkarımı vermeye((
çok beğendim herşey karınca görünüyor, benden de trampolin tavsiyesi var, eğlenceli ve çok kalori harcatıyor, fakat biraz gıcırdıyor zıplarken
bendeeee bendeee bu sabah 7:30 kalktım, leslie yaptım aferin banaaaaaaaaaaaaa :)))
haftaya birinciyiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz, hadi kızlar gayret:)))
oh oh suyundan da koy:)) yok öyle ekmek banma keyifleri pegasus hanım:) neyse sıkı spor yapmışsın cezanı çekmişsin, mesaj saymaya gelince olabilir ama yine gevşer miyiz diye de korkuyorum
yok canım teyzem masumdur, annem tehlikeli, annem gelince kilo alıyorum, kadın hiç mutfaktan çıkmıyo:))
görüsürüz cnm,bu arada eftelya nerelerde,göremiyorum kendisini:26:ben okuyup cevap yazana kadar herkesler kaçmış :))) bende kaçaaaaaaaaaarrrrrrrrr
görüşmek üzere hanımlar
cocuk bakimi spor sayilsaydi fena olmazdi demi,yok ama o annelik görevi sayiliyorhaklısın ama çocuk bakımını spodan saymıyorlar plates yapmak istiyorum ama kilo vermedn plates yapılırsa yağlarını sıkıştırıyormuş ve diyette plates yapılırsa zayıflayamıyormuşsun acaba ne yasam bilemiyorum spor olarak :26:
kolay gelsin cnm sana,bizimkiler caya gitti eltime,bende ortaligi toplim diye kaldim,birazdan gelirler,bu arada buraya bi bakim dedimpöf gerçekten haftasojnraı iptal oluyor. benimde yarın tam 10 kişi misafirim var 2 de biz 12 höh yani balık yapıcam
pöf gerçekten haftasojnraı iptal oluyor. benimde yarın tam 10 kişi misafirim var 2 de biz 12 höh yani balık yapıcam
tesekkürler cnm,sanada ayni dileklerdengünaydınlar
geçmişi okuyamadım kociş evde pc yi kapma yarışı yapıyoruz tabi o kazanıyor
yarın görüşmek üzere
bol iradeli hafta sonları inşllah:18:
kolay gelsin cnmgünaydın hanımlar
şöyle bir yazdıklarınızı okudum çok vaktim yok çocuklar başımda
bugün temizlik yapıcam, pegasuscum eftelya geziyo işten dolayı kafası bozuk bu aralar dün arkadaşındaydı
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates,salatalık
ara
2 etimek
kaşar peyniri
ara
1 ayva
ara
1 avuç fındık
artık hangisini öğle yemeği sayarsanız :))
akşam
mercimek çorbası
yarım tabak tavuklu dikme
bu biraz hamurlu bir yemekti ilk defa denedik pek beğenmedim ama azıcık yedim:))
spor
yarım saat leslie
su
2 lt
bugünde fazla uğrayamam görüşürüz
zeynepcigim,ilk cezalarin geliyor,lütfen okuduktan sonra uygulamaya gecermisindünkü menü
saba 2 dilim ekmek tahıllı kızarmış
peynir
azıcık tereyağı
çay
ara
kahve
2 parça bitter çikolata
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
tere
prasa 2 kaşık
ekmek 3 dilim
bol su
4 hoşbeş
spor yok:18:
yok cnm ya ben fena b ozdum,ama spora verdim kendimi,en azindan yediklerimi yakmaya cabaliyorum,seninde mekik kapasiten baya varmis cnm bravoMasallah size , haftasonu olsada siz bozmamıssınız duzeni.. Benim dun ki menum pek iç açıcı degil(
Ama bol su içtim ve 320 tane mekik çektim..
Bugunde misafirim var , yine biraz kacabilir ama pazartesiye bomba gibi başlicam insallah.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?