Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm,menün gayet güzel
bende dukan yapmaya yeltendim fakat,cok fena kabizlik sorunu yasadim,hayatta böyle problemim olmazken,birden sasirdim bende
simdi kayisi kurusu yiyince kabiz olmuyormusun yani
p.tesi tekrar bi atak yapmayi düsünüyorum ama bilemedim simdi
ha bide nereye 4 kez yürüyorsun cnm:44:
spor mutlaka yapalim,suyuda arttirabildigin kadar arttir lütfen

EVET kayısı kurusu ii geliyor aslında dukanın atağında yasak ama ben dukanı kendiem göre değşitiriyorum ve yulaf kepegide ii geliyor kabızlığa ve bol su tabi
canım işe gidip geliyorum sabah sonra eve gidiyorum tekrar öylen yemeğine sonra tekrar işe git ve akşam gel 4 kez aynı yolu gitmiş oluyorum arabayla ölçtüm 300 metre yol benimkiler 1,200 ediyor :)

masallah cnm cok güzel vermissin,insallah yagdan vermissindir
sporla desteklenirse cok güzel kilolar veriliyor gercekten[/QUOTE]

4 kilosunu geri aldım kış girince inş. yaza vermiş yeniden :)

Menun gayet iyiymiş pokemon, spor da pegasusun dedigi gibi zumba hem eglenceli hem hareketli, ben pek yapmadım ama bende istiyorum:)

Masallah boyle bir kac dogum yapıpda hiç çaktırmayanlara bayılıyorum, ben de ilk dogumumdan sonra evli oldugumu bile dusunmuyordu gorenler, ama ikinciden sonra gayet caktırıyorum yani:))

Gonderdigin videoyu pazartesiye yapıcam , anladımki haftasonu ben spor yapamıyorum...

Ya haftasonları iyi olmuyor, hem spor işi zor, hem kaçıyor oraya buraya gidince..

dünkü menüm:

sabah scuklu yumurta çay
öylen 2 köfte ayran çok az salata birde tatlı yedim zorla yedirdiler dukanı ezdim geçtim
akşam 2 but tavuk biraz da yoğurt

çay kahve içtim orta şekerli şekersiz içemiyorum

su 1 litre spor işe gidip geldim başka biey yok

hafta sonu iş yok evdeyim 3 küçük kızım var spora imkan yok ne yapsam bilmiyorum

selam hanımlar,
teyzemdeyim kızım burada uyudu o uyanmadan menümü yazayım,
eşim bugün işe gitti akşam üstü gelir gelirken bilgisayarı getirmesini söyledim yine uğramaya çalışıcam.
dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay

öğlen
kaşarlı, salamlı, domates, salatalıklı sandviç

ara
3 diyet bisküvi

akşam
tarhana çorbası
kapuska
1 dilim ekmek yoğurt

su 2,5 lt
spor 30 dk trampolin
mesaj evet sayı olayını kaldırabiliriz ama gevşemeyelim yine???

öncelikle tebrikler kızlar:)) dün akşamdan beri sayfalar kaymış da kaymış, Allah sohbetinizi daim etsin:)))

canım tatlıyı gördüm ama menün genel olarak iyi hatta az bile geldi bana, tabi dukanın özel bir formülü var ya onadan bilemiyorum
3 küçük kızın sana spor yaptırıyordur zaten, bana iki tanesi bile yaptırıyo:)))

Valla arkadaş ben ilkinden beri çaktırıyorum, ilk hamileliğimde dedimki bütün hayatım boyunca dikkat edip form tuttum hamileyken yiycem banane:) 30 kilo almış olarak doğuma gittim, sonra hepsini verdim ikincide sil baştan, akıllanmıyorum ben ne diyim:)))

çok kaçmasıııııııııııııınnnnnnnn:))) ah bu anneler, kayınvalideler mahfediyor bizi, geçen haftalarda da benim annem İstanbula gelmişti. Ben yine şiştim o gitti evine, şimdi tekrar uğraşıyorum aldıkarımı vermeye((

çok beğendim herşey karınca görünüyor, benden de trampolin tavsiyesi var, eğlenceli ve çok kalori harcatıyor, fakat biraz gıcırdıyor zıplarken

twbrik ederim demekki birbirimize iyi geliyoruz,ayni sekilde yorumlarinzi ,katilimlarinizi görünce bende gaza geliyorumasagidaki adam olmasa bende stepper yapicam da valla korkuyorumadam nefes alsak duyuyo o kadar yani
bendeeee bendeee bu sabah 7:30 kalktım, leslie yaptım aferin banaaaaaaaaaaaaa :)))

bu arada 9 takim arasinda 7. olmusuz,bu sonucu bekliyormuyduk,kesinlikle evet,böyle bir sonuc görmek istiyormuyuz bir daha,kesinlikle hayirrrrrrrrrrrrrrrrr
haftaya birinciyiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz, hadi kızlar gayret:)))

oh oh suyundan da koy:)) yok öyle ekmek banma keyifleri pegasus hanım:) neyse sıkı spor yapmışsın cezanı çekmişsin, mesaj saymaya gelince olabilir ama yine gevşer miyiz diye de korkuyorum

iyi geceler bol diyetler teyzede kaçırma saKIN :))
yok canım teyzem masumdur, annem tehlikeli, annem gelince kilo alıyorum, kadın hiç mutfaktan çıkmıyo:))

ben okuyup cevap yazana kadar herkesler kaçmış :))) bende kaçaaaaaaaaaarrrrrrrrr
görüşmek üzere hanımlar

herkese merhaba kizlar,elimi isten cekip anca gelebildim
kusura bakmayin ugrayamadim,isvicreden misafirlerim geliyor,mutfaktan cikamadim bir türlü,lahmacun yapicam,hamurumu yogurdum,ici de hazirladim,bir tek acip pisirmek kaldi bana,iki ara bi derede size bakim dedim
hafta sonu oldumu pek gelemiyorum malumunuz,cocuklar evde normal olarak gec kalkiliyor,is temizlik,cocuklarin dersi,sonrada hadi haftasonu gezmesi derken burasi kaliyor,ama hafta ici telafi ediyorum
kizlar tpigi bos birakmamissiniz
gecmisi okudum ama cvp yazmaya zamanim yok,bakalim aksam cay icmeye eltime gideceklermis,esi rahatsiz gecmisolsuna,o arada bende ugramaya calisirim,tabi kolumdan tutup götürmezlerse
hepinizi cok seviyorum kizlarr öptümm,
birde paylasima bakip lahmacun pisirmeye gidiyorumm

pöf gerçekten haftasojnraı iptal oluyor. benimde yarın tam 10 kişi misafirim var 2 de biz 12 höh yani balık yapıcam

haklısın ama çocuk bakımını spodan saymıyorlar plates yapmak istiyorum ama kilo vermedn plates yapılırsa yağlarını sıkıştırıyormuş ve diyette plates yapılırsa zayıflayamıyormuşsun acaba ne yasam bilemiyorum spor olarak :26:

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu giriyorum çıkıyorum kimsevikler yok burada hadi kızlarbiraz daha katılalım
haklisin cnm ya haftasonlari biraz pasif kaliyoruz,hafta ici eski düzene dönülüyor ama
spor cok önemli cnm,sakin ihmal etme
haftasonlari ister istemez kaciyor,sadece bir ögünde kacirmaya dikkat edelim en azindan,cumaya kadar toparlanmamiz gerek

4 kilosunu geri aldım kış girince inş. yaza vermiş yeniden :)[/QUOTE]
kayisi kurusuni deneyeyim ,bende kayisili yogurt yemeyi düsünmüstüm,sonucta günde 2 adet meyveli yogurt serbest

bu geri alinan kilolar insani cok üzüyor,o kadar emekle veriyoruz,nefsimize sahip cikamadigimiz icin kolaylikla geri aliyoruz
tmm cnm hafta ici cekmis ol cezani lütfen
haklisin cnm,o yüzden kacamaklari hafta sonuna birakalim,hafta ici dikkatli yiyelem
slmm cnmmmmmmm
spora baslamana sevindim
böregi sabah yemen iyi olmus,aksama kadar yakmissindir

lesslieicin yildizli aferin cnm sana
ekmek konusunda ne desen haklisin valla,kendim i kontrol etmeyi yeniden ögrenmeliyim
maalesef bu günde kacirmis bulunmaktayim,haftasonunu kim icat etmis ya:44:hep hafta ici olsa bizde kacamak yapmadan devam etsek

birincilige gelince kesinlikle acik ara birinci olacagiz
ben okuyup cevap yazana kadar herkesler kaçmış :))) bende kaçaaaaaaaaaarrrrrrrrr
görüşmek üzere hanımlar
görüsürüz cnm,bu arada eftelya nerelerde,göremiyorum kendisini:26:

cocuk bakimi spor sayilsaydi fena olmazdi demi,yok ama o annelik görevi sayiliyor
platesin böyle kötü huylari oldugunu bilmiyordum valla
cnm nasil sporlar istiyorsun sen,hizli spormu,yoksa jimlastik türümü:44:
pöf gerçekten haftasojnraı iptal oluyor. benimde yarın tam 10 kişi misafirim var 2 de biz 12 höh yani balık yapıcam
kolay gelsin cnm sana,bizimkiler caya gitti eltime,bende ortaligi toplim diye kaldim,birazdan gelirler,bu arada buraya bi bakim dedim
balik iyi fikir,bende cok severim,balik burcuyum ondanmi acababalik pahali cnm ya burda

günaydınlar
geçmişi okuyamadım kociş evde pc yi kapma yarışı yapıyoruz tabi o kazanıyor
yarın görüşmek üzere
bol iradeli hafta sonları inşllah:18:

günaydın hanımlar

şöyle bir yazdıklarınızı okudum çok vaktim yok çocuklar başımda
bugün temizlik yapıcam, pegasuscum eftelya geziyo işten dolayı kafası bozuk bu aralar dün arkadaşındaydı

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates,salatalık

ara
2 etimek
kaşar peyniri

ara
1 ayva

ara
1 avuç fındık

artık hangisini öğle yemeği sayarsanız :))

akşam
mercimek çorbası
yarım tabak tavuklu dikme
bu biraz hamurlu bir yemekti ilk defa denedik pek beğenmedim ama azıcık yedim:))

spor
yarım saat leslie

su
2 lt

bugünde fazla uğrayamam görüşürüz

dünkü menü

saba 2 dilim ekmek tahıllı kızarmış
peynir
azıcık tereyağı
çay

ara
kahve
2 parça bitter çikolata

akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
tere
prasa 2 kaşık
ekmek 3 dilim

bol su
4 hoşbeş
spor yok:18:

Masallah size , haftasonu olsada siz bozmamıssınız duzeni.. Benim dun ki menum pek iç açıcı degil(
Ama bol su içtim ve 320 tane mekik çektim..

Bugunde misafirim var , yine biraz kacabilir ama pazartesiye bomba gibi başlicam insallah.)))

günaydınlar
geçmişi okuyamadım kociş evde pc yi kapma yarışı yapıyoruz tabi o kazanıyor
yarın görüşmek üzere
bol iradeli hafta sonları inşllah:18:
tesekkürler cnm,sanada ayni dileklerden
ama o haftasonu iradesi olmuyor,bu yüzden spora yüklenelim,kalorileri yakalim azcikta olsa
kolay gelsin cnm
yediklerin az olmus sanki,doyduysan sorun yok tabi
zeynepcigim,ilk cezalarin geliyor,lütfen okuduktan sonra uygulamaya gecermisin
4 hosbes ve bitter ciko icin 200 mekik
spora bir an önce basla lütfen
aksam ki ekmek cok olmus,yemek te az olmus,ekmek yerine sebze yiyebilirdin,veya balik türü,artik evde ne varsa,ama ekmek aksamlari yememeye dikkat edelim

yok cnm ya ben fena b ozdum,ama spora verdim kendimi,en azindan yediklerimi yakmaya cabaliyorum,seninde mekik kapasiten baya varmis cnm bravo,ben 200 den fazla cekemiyorum
ne kacamak yaptiysak oldugu gibi yazalim menüleri lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…