kızlar beni idare edin 13 kişi misafirim vaaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi geliyorlar
pegasus haklısın hemen egzersiz yapmalıyım:18:
bugünü ne siz sorun ne ben söyleyim yarın artık telafi ederim
Pegasus diyeti bozsanda spor yapman cok iyi, evde spor aleti olması avantaj tabii.. Ben elim varken video acıpta spor yapamıyorum... Cocuklarla da zır oluyor ama yapıyorum yinede.. Haftasonu an anca yaparsam mekik cekiyorum.. Belki ip de atlayabilirim aslinda..
Mekik kapasitem iyi mi bilmem, su gobek bi gitse... Mekigi hiç bırakmamalıyım... 320 taneyi bir seferde cekmiyorum ama , once 100 tane durmadan cekiyorum. Sonra bacaklarımı yana yatırıp 35 - 35 oyle cekiyorum sonra birdaha 100 lük filan o sekilde... Simdilik 100, alıştıkca hic durmadan 200 de cekilebilir tabii...
İp atlamamda hic durmadan 50 tane hızlı atlıyorum filan oyle...
kolay gelsin cnm,zor valla misafir isi,helede güzel yemekler yapip yiyememek,gerci ben dün yedim yiyecegim kadar,bari sen dikkat et:18:
simdi gelelim hafta sonu günahlarima
dünki yediklerim
sabah
1 kepekli tost,yagsiz beyaz peynirle,yesil cay
ögle,yemeye firsatim olmadi,is gücle ugrastim,yemek hazirladim,
aksam
5 ufak lahmacun,2 bardak ayran,salata
bu kadar olsaydi iyidide,misafirler yatiliydi,gec saate kadar oturduk ve bi kac lahmacun daha hüplettim,4-5 adet kaymakli bisküvi,ve meyve
hemen kizmayin bakin sporlarimi yaziyorum
misafirler eltimden gec geldi bu arada ben 1 saat stepper yaptim ve en hizli tempoda 600 kl yaktim,200 mekik ve sabah ta 30 dk zumba yapmistim,yani cezami cekmis sayilirmiyim acaba:18:
su saymadim maalesef fakat ictim
Masallah size , haftasonu olsada siz bozmamıssınız duzeni.. Benim dun ki menum pek iç açıcı degil(
Ama bol su içtim ve 320 tane mekik çektim..
Bugunde misafirim var , yine biraz kacabilir ama pazartesiye bomba gibi başlicam insallah.)))
misafir dağıtmış seni hiç birşey yemeden tatlıya hücum etmişsinbugünkü menümüyazayım;
sabah daha doğrusu saat 11 de yaptık kahvaltıyı; 3 dilimhellim peyniri 1 dilim ekmek3 zeytin 3-4 dilimpastırma
öğle : yok
akşam yok fırsatımolmadı ama 2 dilim güllaç yedim muhahahah;
spor yok 13 kişi misafirimvardı 5 kilo hamsiayıkladımel kaslarımbayağıçalıştı
mesaj sayısı: yazacaklarımlaberaber 4 filan ancak olur. (idare edin şimdilik)
stepper alacağımbüyük ihtimale gelsin stepper gitsin kilolar
başarılı bir menü tebrikler, bonibonlar çocuklardan çalma di mi:)))selam kızlaröncelikle dünün menüsünüyazayım;
sabah 1 simit az peynir
öğle 2 tane içli köfte
akşam koccaman bir peynirli salata az yağlı 1 dilim ekmek
5-6 tane bonibon
gece :1 elma 1 portakal
2-3 litere su
spor yok ( ama alışverişe gittim sonra gece 2 ye kadar iş yaptım köfteler et suları yaptım kızıma ) bugünki menüyü aşağıya yazacağım
mesaj sayısı tam saymadım ama 6-7 vardır
ah şu mekik benim de yapmam gerek ama sevmiyorum mereti halbuki en çok göbek var bende. yarım mekik mi çakiyosun?Pegasus diyeti bozsanda spor yapman cok iyi, evde spor aleti olması avantaj tabii.. Ben elim varken video acıpta spor yapamıyorum... Cocuklarla da zır oluyor ama yapıyorum yinede.. Haftasonu an anca yaparsam mekik cekiyorum.. Belki ip de atlayabilirim aslinda..
Mekik kapasitem iyi mi bilmem, su gobek bi gitse... Mekigi hiç bırakmamalıyım... 320 taneyi bir seferde cekmiyorum ama , once 100 tane durmadan cekiyorum. Sonra bacaklarımı yana yatırıp 35 - 35 oyle cekiyorum sonra birdaha 100 lük filan o sekilde... Simdilik 100, alıştıkca hic durmadan 200 de cekilebilir tabii...
canısı menü fena değil bu kadar işin arasında bi de spor yapıyosun ya bravo valla nediyim :)))kizlar bu günde dükkani kapattim
hemen yazim,yarin zaman olurmu bilmem
sabah
1 parca pide arasi peynir(YAGSIz,TUZSUZ,MOZZARELLA)
1 kupa süt
ögle
3 ufak lahmacun
aksam
1 tabak kuru fasülye ve pilav
ayran
su
2 lt
spor
maalesef ev isi haricinde spor yapamadim,simdi stepper yapmaya kalkicam,ardindanda 200 mekik planliyorum bakalim artik,yaparsam yazarim sonra
burnuma ceza kokusu geliyooooorrrrrrrrrrr, bence bugün pegasusdan kaçamazsınpegasus haklısın hemen egzersiz yapmalıyım:18:
bugünü ne siz sorun ne ben söyleyim yarın artık telafi ederim
bence senin yanına yedek bir cezacı lazım, sana ve senin gözden kaçırdıklarına ceza vereceksimdi gelelim hafta sonu günahlarima
dünki yediklerim
sabah
1 kepekli tost,yagsiz beyaz peynirle,yesil cay
ögle,yemeye firsatim olmadi,is gücle ugrastim,yemek hazirladim,
aksam
5 ufak lahmacun,2 bardak ayran,salata
bu kadar olsaydi iyidide,misafirler yatiliydi,gec saate kadar oturduk ve bi kac lahmacun daha hüplettim,4-5 adet kaymakli bisküvi,ve meyve
hemen kizmayin bakin sporlarimi yaziyorum
misafirler eltimden gec geldi bu arada ben 1 saat stepper yaptim ve en hizli tempoda 600 kl yaktim,200 mekik ve sabah ta 30 dk zumba yapmistim,yani cezami cekmis sayilirmiyim acaba:18:
su saymadim maalesef fakat ictim
geç oldu ama kolay gelsin canımkızlar beni idare edin 13 kişi misafirim vaaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi geliyorlar
cumartesi harala gürele anlamadım ne yediğimi aralarda atıştırdım sadece ama açlığımı anlamadımtesekkürler cnm,sanada ayni dileklerden
ama o haftasonu iradesi olmuyor,bu yüzden spora yüklenelim,kalorileri yakalim azcikta olsa
kolay gelsin cnm
yediklerin az olmus sanki,doyduysan sorun yok tabi
zeynepcigim,ilk cezalarin geliyor,lütfen okuduktan sonra uygulamaya gecermisin
4 hosbes ve bitter ciko icin 200 mekik
spora bir an önce basla lütfen
aksam ki ekmek cok olmus,yemek te az olmus,ekmek yerine sebze yiyebilirdin,veya balik türü,artik evde ne varsa,ama ekmek aksamlari yememeye dikkat edelim
yok cnm ya ben fena b ozdum,ama spora verdim kendimi,en azindan yediklerimi yakmaya cabaliyorum,seninde mekik kapasiten baya varmis cnm bravo,ben 200 den fazla cekemiyorum
ne kacamak yaptiysak oldugu gibi yazalim menüleri lütfen
bitter çikolata erken saatte ne de olsa bişey demiyorum ama akşam ekmek çok olmuş bence, galiba sebzeyi ekmeksiz yiyemiyorsun. Bende çok hoşlanmadığım yemekleri ekmeksiz yiyemem senin de öyle mi bilmiyorumdünkü menü
saba 2 dilim ekmek tahıllı kızarmış
peynir
azıcık tereyağı
çay
ara
kahve
2 parça bitter çikolata
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
tere
prasa 2 kaşık
ekmek 3 dilim
bol su
4 hoşbeş
spor yok:18:
kesinlikle haklisin cnm,cezaya yardimci araniyormisafir dağıtmış seni hiç birşey yemeden tatlıya hücum etmişsin
hadi bakalım bir steppercı daha aramızda:))))
başarılı bir menü tebrikler, bonibonlar çocuklardan çalma di mi:)))
ah şu mekik benim de yapmam gerek ama sevmiyorum mereti halbuki en çok göbek var bende. yarım mekik mi çakiyosun?
canısı menü fena değil bu kadar işin arasında bi de spor yapıyosun ya bravo valla nediyim :)))
burnuma ceza kokusu geliyooooorrrrrrrrrrr, bence bugün pegasusdan kaçamazsın
bence senin yanına yedek bir cezacı lazım, sana ve senin gözden kaçırdıklarına ceza verecekben değilim tabi bu
geç oldu ama kolay gelsin canım
cumartesi harala gürele anlamadım ne yediğimi aralarda atıştırdım sadece ama açlığımı anlamadım
bitter çikolata erken saatte ne de olsa bişey demiyorum ama akşam ekmek çok olmuş bence, galiba sebzeyi ekmeksiz yiyemiyorsun. Bende çok hoşlanmadığım yemekleri ekmeksiz yiyemem senin de öyle mi bilmiyorum
karbonhidrat agirlikli beslenmissin,bide cokoprens,100 mekik cek cnmmmgünaydıııııııııııııııııınnnnnn:))) herkese iyi haftalar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim tam buğday
haşalanmış yumurta
zeytin 4-5 tane
beyaz peynir
domates
salatalık
kapanış olarak da iki lokma ekmeğe vişne reçeli sürdüm
öğlen
2 dilim ekmek
ızgara köfte
ayran
akşam
bir tabak makarna
gece
sütlü neskafe
1 çokoprens
su 1.5- 2 lt civarı
spor yok maalesef ev işi bol bol
amann diyim birakmak yokmisafir olayı hakikaten bozuyor düzeni. üst üste gelse zaten bırakıyosun
diyeti amaaaaaaaaaaan hangi bi gün dikkat edeyim diyorsun
veririm cnm,cok güzel yaparim valla hic mutevazi olamicamdünkü lahmacumlar mideye girmiş tarifini isticem bi ara senden
afiyet olsunn cnmm benim topak topak et olsunnnhheeheh yemek yemeye fırsatım olmadı bende tatlıları götürdüm sonra cezama razıyım:18:
yemek yemedigin icin 100 mekik lütfen,bir daha azda olsa at agzina biseylerbugünkü menümüyazayım;
sabah daha doğrusu saat 11 de yaptık kahvaltıyı; 3 dilimhellim peyniri 1 dilim ekmek3 zeytin 3-4 dilimpastırma
öğle : yok
akşam yok fırsatımolmadı ama 2 dilim güllaç yedim muhahahah;
spor yok 13 kişi misafirimvardı 5 kilo hamsiayıkladımel kaslarımbayağıçalıştı
mesaj sayısı: yazacaklarımlaberaber 4 filan ancak olur. (idare edin şimdilik)
stepper alacağımbüyük ihtimale gelsin stepper gitsin kilolar
selam kızlaröncelikle dünün menüsünüyazayım;
sabah 1 simit az peynir
öğle 2 tane içli köfte
akşam koccaman bir peynirli salata az yağlı 1 dilim ekmek
5-6 tane bonibon
gece :1 elma 1 portakal
2-3 litere su
spor yok ( ama alışverişe gittim sonra gece 2 ye kadar iş yaptım köfteler et suları yaptım kızıma ) bugünki menüyü aşağıya yazacağım
mesaj sayısı tam saymadım ama 6-7 vardır
Pegasus diyeti bozsanda spor yapman cok iyi, evde spor aleti olması avantaj tabii.. Ben elim varken video acıpta spor yapamıyorum... Cocuklarla da zır oluyor ama yapıyorum yinede.. Haftasonu an anca yaparsam mekik cekiyorum.. Belki ip de atlayabilirim aslinda..
arkadaşlar geçimşi okudum ama ben sizin gbii sizlerin yazılarınızdan alıntı yaparak bi kaç yorumu tek sayfada toplayamıyorum ek tek cvp yazıncada sayfaları işgal ediyorum biri bana anlatsın :)
hafta sonu cumartesi dükana devm ama pazr bozdum avm de pizzaya hayır diyemedimbu gün tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?