Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar ama hala uykum varaynen bu şekilim,
arkadaşlar ben mekiki çekemiyorum daha doğrusu beceremiyorum,boynum kopacak ya
kendi mesajımızı kendimiz mi sayıyoruz birinci sorum
toplu msjlar tekmi sayılıyor

36 zorda 38 beden olsam süper olurdu
hayatım boyunca sadece geçen sene 1 ay diyet yapmıştım, iyi sonuç aldım bakalm şimdi ne olacak

pegasus cevap vermiş sanırım

canım bişey yamemişsin
misafire koşturmaktan yemek yememişsin

sporda olsaymış,menün çok güzel ama ev işide bol kalori yaktırır dimi

ben biliyorum onu çok karın yaktırıyormuş mekik gibi, önceden ben de bir kibrit kutusunu yere döküp tek tek topluyodum karın için yine mi yapsam acaba iyi hatırlattın:))
bu sabah leslie yapmadan çıktım çünkü eşimin toplantısı vardı erkenden çocuklar uyanmadan kaçtık evden işe geldik, eftelyaya bıraktık çocukları iki hafta izinli işe gitmiycek, umarım akşam trambolin yapabilirim

canım pegasus anlatmış alıntı ile cevaplamayı, pizza kötü olmuş ama bugün telafi et aç kalmak yerine sporla telafi etmeye çalış

o çokoprensin bana ceza getireceğini biliyodum

ben kahvalti hazirlamaya kactim kizlar,hadi bakalim nerdesinizz
burdayıııııııııııııımmmmmmmmmmmm, bi müşteri geldi adama sinir oldum bi saat dil döktüm adam bedavadan çalıştıracak adam arıyo, amme hizmetimi yapıyoruz biz burda kardeşim
neyse gitti de geldim bakayım ne ceza almışım diye:26:

günaydınar. kızım şimdi sandalyeninayağını yiyor geldimhemen kaçıyorum
çocuğu aç bırakıp forumlarda geziyozun, doyur kızın karnını

günaydınlar ama hala uykum varaynen bu şekilim,
arkadaşlar ben mekiki çekemiyorum daha doğrusu beceremiyorum,boynum kopacak ya
kendi mesajımızı kendimiz mi sayıyoruz birinci sorum
toplu msjlar tekmi sayılıyor
sağ üstte hoşgeldinizin yanında nikini göreceksin oraya tıklarsan sadece kendini göreceğin seçenek var oradan sayım yapabilirsin, toplu mesajlar bir mesaj sayılıyor

36 zorda 38 beden olsam süper olurdu
hayatım boyunca sadece geçen sene 1 ay diyet yapmıştım, iyi sonuç aldım bakalm şimdi ne olacak

sporla desteklediğin zaman daha ince oluyosun ben şimdi olduğum kiloda daha zayıfken giydiğim kıyafetleri giyiyorum, ölçü alırsan farkı görürsün dolayısıyal 36 da olur merak etme

canım bişey yamemişsin
misafire koşturmaktan yemek yememişsin

sporda olsaymış,menün çok güzel ama ev işide bol kalori yaktırır dimi
bence de iyi terletti ayrıca bu hafta 2 gün işe gitmeyip cam kapı, köşe bucak temizlik yapıcaz hazır bizim kız izinliyken etinden sütünden faydalanayım.
bu arada sanırım anlamışsınızdır eftelya benim kardeşim bende kalıyo, bu ara çok foruma giremiyo çünkü evde ve benim evdeki bilgisayar çöktü(

cnm alinti ile cevapla yazan yerin yanindaki artiya tikliyorsun,en son mesaja kadar,en sonuncudada alinti ile cevaplaya tikla oldu bitti

Teşekkürler bakalım becerebilicekmiyim

teşekkürler
canım pegasus anlatmış alıntı ile cevaplamayı, pizza kötü olmuş ama bugün telafi et aç kalmak yerine sporla telafi etmeye çalış

ok bugün mutlaka spor yapmam lazım

hadi kizlar sporaaa
sabah sporumu yaptim
31.59 dk stepper yaptim 300 kl yaktim,100 de mekik cektim ohh hafifledim,oglusum uyusun terim sogumadan devam edecem,iside ögleden sonraya biraktim artik

Son düzenleme:
Selaaaaaammmmm
Yeni bir haftaya yeni ümitlerle basladık bileeeee, cuma gunu hepimizin yuzunu guldurur insallah tartılaar,
Simdi kahvaltımı yaptım spor yapıcam cocukları ayarlayıp.. Pegasus senin berdigin cezanın gunu bugun, cok iyi bir bideoya benziyor, yapabilrsem superr
Gelirim yine, kactım şimdii

gercekten karin yaktiriyorsa ben hemen 100 adette ondan yapim cnm,sende devam et bence

evet cnm benim cokoprensler cisssssssss
kolay gelsin simdiden sanada eftelyayada,umarim is yeriyle sorunlarini hallederde eski düzenine dönerslm söyle cnm

steppercılar çoğalıyor mu ne.menünü dengeli tutup sporu da aksatmazsan süper sonuçlar alırsın.kas olsun o hain güllaçlar:))

bence ev işinden daha baba spor yok.hani kasları nasıl çalıştırır bilmem de yoruculuğu tartışılmaz:))

hadi kizlar sporaaa
sabah sporumu yaptim
31.59 dk stepper yaptim 300 kl yaktim,100 de mekik cektim ohh hafifledim,oglusum uyusun terim sogumadan devam edecem,iside ögleden sonraya biraktim artik

harikasın vallahi ne diyeyim.çocukla olunca herşey bölük pörçük yapılıyor ama olsun yapılıyor sonuçta:)))

sanada slm cnm
kolay gelsin sporda,bol kalori yakmalar
cezani cekmedigin takdirde 2 ye katlanir bak
gerektende cok yorucu bir video,yeni baslayanlar cin hepsini tamamlamak güc,yaparsan bravo cnm,250-300 kl yakin yakmis oluyorsun

öyle cnm,aksamada 30 dk yapma planliyorum,bakalim artik

ben ciktim kizlar,ögle arasindan önce ortaligi toplim biraz,burayi ihmal etmeyelimmm

ve geleyim benim haftasonu menüme ve derhal alayım cezalarımı

sabah

1 dilim ekmek
2 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tereyağ
1 dilim peynir
çay

bi ara

yarımşar elma,portakal,ayva,kividen oluşan meyva salatası

öğle akşam arası bişey (saat 4 te kızçe uyuyunca hadi yemek keyfimizi yapalım dedik:))

250 gr kasap köfte
200 gr beyin söğüş(evet haftasonları aslanlaşıyoruz:)))
2 yemek kaşığı sumaklı soğan
1 bardak diyet kola

gece

2 tane maden suyu (niye acaba???)

spor:1 saat bisiklet
600 mekik

su:3 litre

bu arada kızlar evimi temizledim,2 saat pedalımı çevirdim,300 mekiğim tamam.öğleden sonra da bi fasıl daha spor yapıp gönül rahatlığıyla dün yaptığım tiramisudan bir dilim götürmeyi düşünüyorum.hani baştan söyleyeyim de siz de cezamı söyleyin,öğleden sonraki sporuma ekleyeyim:))

yok cnm cezalik bisey,sporuna bakarsak iyi

teşekkürler canım, selamını söylerim. çok acıktım öğlen olmuş bile bişeyler yiyim bari:))

kas olayını bilmiyorum ama kalori yaktırdığı kesin:)) kızın nasıl oldu fıstık?

bu kadar spor yaptıktan sonra ceza gelir mi hiç sana bravo yemek de o kadar abartı değil hamur yok en azından :)))

değermi tiramisu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…