gunaydinnnnn fistklaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
yaza herkes 36 olacak hadi bakalim görsünler 4. takimiiiiiiii
dün menümde sporumu daha yapmadigim icin yazmamistim,hemen yaziyorum,20 dk stepper,100 mekik,5 dk bacak calistirma,ve 50 tane böyle parmak ucuna degiyo ya elin eyilip kalkiyon,ondan iste,pek anlayan olurmu bilmiyom,ben söylim dedim
sonrada dusumu yaptim,ohh tv basina gectim
hadi spor yapmayan görmek istemiyorumm,ben 3 cocukla yapiyorsam herkes yapabilir,bahane yokkkkkkkkkkkkk
arkadaşlar geçimşi okudum ama ben sizin gbii sizlerin yazılarınızdan alıntı yaparak bi kaç yorumu tek sayfada toplayamıyorum ek tek cvp yazıncada sayfaları işgal ediyorum biri bana anlatsın :)
hafta sonu cumartesi dükana devm ama pazr bozdum avm de pizzaya hayır diyemedimbu gün tam gaz devam
bugünkü menümüyazayım;
sabah daha doğrusu saat 11 de yaptık kahvaltıyı; 3 dilimhellim peyniri 1 dilim ekmek3 zeytin 3-4 dilimpastırma
öğle : yok
akşam yok fırsatımolmadı ama 2 dilim güllaç yedim muhahahah;
spor yok 13 kişi misafirimvardı 5 kilo hamsiayıkladımel kaslarımbayağıçalıştı
mesaj sayısı: yazacaklarımlaberaber 4 filan ancak olur. (idare edin şimdilik)
stepper alacağımbüyük ihtimale gelsin stepper gitsin kilolar
günaydıııııııııııııııııınnnnnn:))) herkese iyi haftalar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim tam buğday
haşalanmış yumurta
zeytin 4-5 tane
beyaz peynir
domates
salatalık
kapanış olarak da iki lokma ekmeğe vişne reçeli sürdüm
öğlen
2 dilim ekmek
ızgara köfte
ayran
akşam
bir tabak makarna
gece
sütlü neskafe
1 çokoprens
su 1.5- 2 lt civarı
spor yok maalesef ev işi bol bol
ben biliyorum onu çok karın yaktırıyormuş mekik gibi, önceden ben de bir kibrit kutusunu yere döküp tek tek topluyodum karın için yine mi yapsam acaba iyi hatırlattın:))gunaydinnnnn fistklaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
yaza herkes 36 olacak hadi bakalim görsünler 4. takimiiiiiiii
dün menümde sporumu daha yapmadigim icin yazmamistim,hemen yaziyorum,20 dk stepper,100 mekik,5 dk bacak calistirma,ve 50 tane böyle parmak ucuna degiyo ya elin eyilip kalkiyon,ondan iste,pek anlayan olurmu bilmiyom,ben söylim dedim
sonrada dusumu yaptim,ohh tv basina gectim
hadi spor yapmayan görmek istemiyorumm,ben 3 cocukla yapiyorsam herkes yapabilir,bahane yokkkkkkkkkkkkk
canım pegasus anlatmış alıntı ile cevaplamayı, pizza kötü olmuş ama bugün telafi et aç kalmak yerine sporla telafi etmeye çalışarkadaşlar geçimşi okudum ama ben sizin gbii sizlerin yazılarınızdan alıntı yaparak bi kaç yorumu tek sayfada toplayamıyorum ek tek cvp yazıncada sayfaları işgal ediyorum biri bana anlatsın :)
hafta sonu cumartesi dükana devm ama pazr bozdum avm de pizzaya hayır diyemedimbu gün tam gaz devam
o çokoprensin bana ceza getireceğini biliyodumkesinlikle haklisin cnm,cezaya yardimci araniyor
evet ya misafirler disari,ben spora,yoksa o kadar yediklerim midede kalacak
karbonhidrat agirlikli beslenmissin,bide cokoprens,100 mekik cek cnmmmbu ceza cokuprens ve spor olamdigi icin
amann diyim birakmak yok
veririm cnm,cok güzel yaparim valla hic mutevazi olamicamustalardan iyi yaparim o kadar yani sonrada alirim kilolari o da baska yönü
afiyet olsunn cnmm benim topak topak et olsunnn
yemek yemedigin icin 100 mekik lütfen,bir daha azda olsa at agzina biseyler
mesaj harici her sey süperrr
cocuk bahane degil cnm,bendede 3 tane var,firsat yaratmak lazim,mekik kapasiten cok güzel,ip atlamakta kalori yaktirir,100 ip atla,3 defa yap,gittikce arttir istersen,kendine göre biseyler bulmak zorundasin artik,yoksa zor verirsin kilolari benden demesi
burdayıııııııııııııımmmmmmmmmmmm, bi müşteri geldi adama sinir oldum bi saat dil döktüm adam bedavadan çalıştıracak adam arıyo, amme hizmetimi yapıyoruz biz burda kardeşimben kahvalti hazirlamaya kactim kizlar,hadi bakalim nerdesinizz
çocuğu aç bırakıp forumlarda geziyozun, doyur kızın karnınıgünaydınar. kızım şimdi sandalyeninayağını yiyor geldimhemen kaçıyorum
sağ üstte hoşgeldinizin yanında nikini göreceksin oraya tıklarsan sadece kendini göreceğin seçenek var oradan sayım yapabilirsin, toplu mesajlar bir mesaj sayılıyorgünaydınlar ama hala uykum varaynen bu şekilim,
arkadaşlar ben mekiki çekemiyorum daha doğrusu beceremiyorum,boynum kopacak ya
kendi mesajımızı kendimiz mi sayıyoruz birinci sorum
toplu msjlar tekmi sayılıyor
36 zorda 38 beden olsam süper olurdu
hayatım boyunca sadece geçen sene 1 ay diyet yapmıştım, iyi sonuç aldım bakalm şimdi ne olacak
pegasus cevap vermiş sanırım
bence de iyi terletti ayrıca bu hafta 2 gün işe gitmeyip cam kapı, köşe bucak temizlik yapıcaz hazır bizim kız izinliyken etinden sütünden faydalanayım.canım bişey yamemişsin
misafire koşturmaktan yemek yememişsin
sporda olsaymış,menün çok güzel ama ev işide bol kalori yaktırır dimi
cnm alinti ile cevapla yazan yerin yanindaki artiya tikliyorsun,en son mesaja kadar,en sonuncudada alinti ile cevaplaya tikla oldu bitti
pegasus cevap vermiş sanırım
canım pegasus anlatmış alıntı ile cevaplamayı, pizza kötü olmuş ama bugün telafi et aç kalmak yerine sporla telafi etmeye çalış
Teşekkürler bakalım becerebilicekmiyim
teşekkürler
ok bugün mutlaka spor yapmam lazım
ben biliyorum onu çok karın yaktırıyormuş mekik gibi, önceden ben de bir kibrit kutusunu yere döküp tek tek topluyodum karın için yine mi yapsam acaba iyi hatırlattın:))
bu sabah leslie yapmadan çıktım çünkü eşimin toplantısı vardı erkenden çocuklar uyanmadan kaçtık evden işe geldik, eftelyaya bıraktık çocukları iki hafta izinli işe gitmiycek, umarım akşam trambolin yapabilirim
canım pegasus anlatmış alıntı ile cevaplamayı, pizza kötü olmuş ama bugün telafi et aç kalmak yerine sporla telafi etmeye çalış
o çokoprensin bana ceza getireceğini biliyodum
burdayıııııııııııııımmmmmmmmmmmm, bi müşteri geldi adama sinir oldum bi saat dil döktüm adam bedavadan çalıştıracak adam arıyo, amme hizmetimi yapıyoruz biz burda kardeşim
neyse gitti de geldim bakayım ne ceza almışım diye:26:
çocuğu aç bırakıp forumlarda geziyozun, doyur kızın karnını
sağ üstte hoşgeldinizin yanında nikini göreceksin oraya tıklarsan sadece kendini göreceğin seçenek var oradan sayım yapabilirsin, toplu mesajlar bir mesaj sayılıyor
sporla desteklediğin zaman daha ince oluyosun ben şimdi olduğum kiloda daha zayıfken giydiğim kıyafetleri giyiyorum, ölçü alırsan farkı görürsün dolayısıyal 36 da olur merak etme
bence de iyi terletti ayrıca bu hafta 2 gün işe gitmeyip cam kapı, köşe bucak temizlik yapıcaz hazır bizim kız izinliyken etinden sütünden faydalanayım.
bu arada sanırım anlamışsınızdır eftelya benim kardeşim bende kalıyo, bu ara çok foruma giremiyo çünkü evde ve benim evdeki bilgisayar çöktü(
bugünkü menümüyazayım;
sabah daha doğrusu saat 11 de yaptık kahvaltıyı; 3 dilimhellim peyniri 1 dilim ekmek3 zeytin 3-4 dilimpastırma
öğle : yok
akşam yok fırsatımolmadı ama 2 dilim güllaç yedim muhahahah;
spor yok 13 kişi misafirimvardı 5 kilo hamsiayıkladımel kaslarımbayağıçalıştı
mesaj sayısı: yazacaklarımlaberaber 4 filan ancak olur. (idare edin şimdilik)
stepper alacağımbüyük ihtimale gelsin stepper gitsin kilolar
günaydıııııııııııııııııınnnnnn:))) herkese iyi haftalar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim tam buğday
haşalanmış yumurta
zeytin 4-5 tane
beyaz peynir
domates
salatalık
kapanış olarak da iki lokma ekmeğe vişne reçeli sürdüm
öğlen
2 dilim ekmek
ızgara köfte
ayran
akşam
bir tabak makarna
gece
sütlü neskafe
1 çokoprens
su 1.5- 2 lt civarı
spor yok maalesef ev işi bol bol
hadi kizlar sporaaa
sabah sporumu yaptim
31.59 dk stepper yaptim300 kl yaktim,100 de mekik cektim ohh hafifledim,oglusum uyusun terim sogumadan devam edecem,iside ögleden sonraya biraktim artik
Selaaaaaammmmm
Yeni bir haftaya yeni ümitlerle basladık bileeeee, cuma gunu hepimizin yuzunu guldurur insallah tartılaar,
Simdi kahvaltımı yaptım spor yapıcam cocukları ayarlayıp.. Pegasus senin berdigin cezanın gunu bugun, cok iyi bir bideoya benziyor, yapabilrsem superr
Gelirim yine, kactım şimdii
steppercılar çoğalıyor mu ne.menünü dengeli tutup sporu da aksatmazsan süper sonuçlar alırsın.kas olsun o hain güllaçlar:))
bence ev işinden daha baba spor yok.hani kasları nasıl çalıştırır bilmem de yoruculuğu tartışılmaz:))
harikasın vallahi ne diyeyim.çocukla olunca herşey bölük pörçük yapılıyor ama olsun yapılıyor sonuçta:)))
ve geleyim benim haftasonu menüme ve derhal alayım cezalarımı
sabah
1 dilim ekmek
2 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tereyağ
1 dilim peynir
çay
bi ara
yarımşar elma,portakal,ayva,kividen oluşan meyva salatası
öğle akşam arası bişey (saat 4 te kızçe uyuyunca hadi yemek keyfimizi yapalım dedik:))
250 gr kasap köfte
200 gr beyin söğüş(evet haftasonları aslanlaşıyoruz:)))
2 yemek kaşığı sumaklı soğan
1 bardak diyet kola
gece
2 tane maden suyu (niye acaba???)
spor:1 saat bisiklet
600 mekik
su:3 litre
teşekkürler canım, selamını söylerim. çok acıktım öğlen olmuş bile bişeyler yiyim bari:))gercekten karin yaktiriyorsa ben hemen 100 adette ondan yapim cnm,sende devam et bence
evet cnm benim cokoprensler cisssssssss
kolay gelsin simdiden sanada eftelyayada,umarim is yeriyle sorunlarini hallederde eski düzenine dönerslm söyle cnm
kas olayını bilmiyorum ama kalori yaktırdığı kesin:)) kızın nasıl oldu fıstık?steppercılar çoğalıyor mu ne.menünü dengeli tutup sporu da aksatmazsan süper sonuçlar alırsın.kas olsun o hain güllaçlar:))
bence ev işinden daha baba spor yok.hani kasları nasıl çalıştırır bilmem de yoruculuğu tartışılmaz:))
harikasın vallahi ne diyeyim.çocukla olunca herşey bölük pörçük yapılıyor ama olsun yapılıyor sonuçta:)))
ve geleyim benim haftasonu menüme ve derhal alayım cezalarımı
sabah
1 dilim ekmek
2 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tereyağ
1 dilim peynir
çay
bi ara
yarımşar elma,portakal,ayva,kividen oluşan meyva salatası
öğle akşam arası bişey (saat 4 te kızçe uyuyunca hadi yemek keyfimizi yapalım dedik:))
250 gr kasap köfte
200 gr beyin söğüş(evet haftasonları aslanlaşıyoruz:)))
2 yemek kaşığı sumaklı soğan
1 bardak diyet kola
gece
2 tane maden suyu (niye acaba???)
spor:1 saat bisiklet
600 mekik
su:3 litre
bu arada kızlar evimi temizledim,2 saat pedalımı çevirdim,300 mekiğim tamam.öğleden sonra da bi fasıl daha spor yapıp gönül rahatlığıyla dün yaptığım tiramisudan bir dilim götürmeyi düşünüyorum.hani baştan söyleyeyim de siz de cezamı söyleyin,öğleden sonraki sporuma ekleyeyim:))
bu arada kızlar evimi temizledim,2 saat pedalımı çevirdim,300 mekiğim tamam.öğleden sonra da bi fasıl daha spor yapıp gönül rahatlığıyla dün yaptığım tiramisudan bir dilim götürmeyi düşünüyorum.hani baştan söyleyeyim de siz de cezamı söyleyin,öğleden sonraki sporuma ekleyeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?