Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben fırına gidiyorum kızlar yine simit ayran yiycem sanırım
bıktım artık valla aynı öğlen öğününden simit ağacı çıkacak içimde(
bugün de işyerinde yanlızım beş dakka kaçıyım fırına gelirim yine sayfayı kapatmıyorum

masallah cnmseni gördükce spora olan askim artiyor

simitimi aldım geldim, kuşanın diyetinde simit ayran vardı diye bişey bulamadım mı simit ayran yiyorum acaba kaç kalori ki bu???? diyet menüsü diye sakata uğramayalım

sorumun cevabını buldum, siteden alıntıdır.

"Aslında çoğumuz diyetlerimizde öğünü geçiştirmek için bir simit yiyelim çok enerji almayalım diyoruz.Ama simit o kadar da masum bir besin değil.Bir simit yaklaşık 40 gr olmasına rağmen 250 ile 300 kalori arasında değişen enerji miktarına sahip bu enerji de azımsanacak bir değer değil.Fakat genelde diyetlerde bir öğün ortalama 500-600 kalori olduğu için öğüne oranla az enerji almış oluyoruz.Peki doğru enerji mi almış oluyoruz?Simidi simit yapan da sanırım üzerideki susamları :) Susam yapısı itibari ile yağlı bir yiyecek, bu yüzden simitin enerjisinin büyük bir miktarı sadece susamlardan geliyor.

Biz yine de yerken dikkat edelim.."

Bu dansı biliyorum tv de görmüştüm ii fikir kızlarla deli gibi zıplayalım hem eğlenceli olur :) bi ara plates yapmıştım benim kızlar ağlıyorlardı anne lütfen o kadının yaptıklarını yapma artık diyex, o kadın ebru şallı oluyor tabi :))) bakalım zumbaya tepkileri ne olacak :)

vay be baya spor yapabiliyorsun benimde evde olsa keşke koşu bandı gibi bi alet

Bugun spor olarak senin verdigin video ile baslayayım dedim pegasus.. Ama o ne oyle yaaa cok yoruu dayanamadım tabili 10-15 dk ancAk yapabildim.. Sonrada leslie actım 15 dk yaptım kızlar bukadar musaade etti.. 25 tane ip atlama, 300 de mekik çektim... Sonra kızı uyutup oburunede cizgifilm actım ve ben de karın egzersizleri yapıp birde bir kaç shakira sarkısında oynadım bi guzel:) en guzel spor hareketli muzikte hoplaya zıplaya dans etmek valla:)) cok eglenceli hemde

kızlar kalorisepeti.com diye bir adres gördüm üye olup bilgilerini yazıyosun, günlük yediklerini çizelge yapıp kaç kalori aldığını, kaç kalori alman gerektiğini vs. gösteriyor. Ben üye oldum deniyim bakıyım fena gözükmüyor.

çok iyi:)) güzel spor yapmışsın bugün vücudun alıştıktan sonra diğerini de yapabilirsin. ben de dans etmeyi seviyorum eğlenceli oluyor ancak kondisyon için sadece dans yeterli olmuyor.

evet işe yarıyor olabilir 2 sene önceydi bakıyım üyeliğim duruyormu

menüm
sabah yok
ara
bir bardak yeşil çay

öğle
tavuklu soğuk sandiviç( bol marul ,maydanoz koydum),mayonezsiz

ara
granül kahve

bol suuu
unutuyorum:44::44: o yüzden şu saate kadar olanları yazdım

menüm
sabah yok
ara
bir bardak yeşil çay

öğle

ara
granül kahve

bol suuu
bence kahvaltını yapmalısın, hem akşama kadar yakılıyor hem de sağlıklı kalmak için atlanmaması gerek, ben de tostla geçiştiriyorum çoğu zaman, aslında güzel bir kahvaltı tabağı hazırlamak gerek
öğle yemeğin güzel canım akşama da abartma:)))

slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum...sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim... bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim...takımınıza beni de alın ltfff...

slm lar ben takımınıza katılmak istiyorum... inş . benide alırlar takıma ....he bu arada toprak sana katılıyorum kahvaltı çok önemli...mesela ben kahvaltımı servis tabağına bir parça peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği..birde canım isterse bir tane salatalık koyup 1 fincan şekersiz çayla yiyorum...

benide en sevdiğim öğündür ,ama bugün canım istemedi

hoşgeldinizberaber verelim kilolarımızı

merhaba kizlar,ben geldim
ögleden sonra kayinvalidem geldi,o yüzden gelemedim,simdi gecmise bakicam,umarim paylasimlar bol olmustur

simitimi aldım geldim, kuşanın diyetinde simit ayran vardı diye bişey bulamadım mı simit ayran yiyorum acaba kaç kalori ki bu???? diyet menüsü diye sakata uğramayalım
cnm 1 simit 4 dilim ekmek yapiyor,dikkat et bencede
umarim severler,ebru gibi hafif gitmiyor bu baya oynatiyor
kesinlikle ilk yapilista baya yoruluyorsun sen iyi dayanmissin,ben 7. dakikada birakmistim ilk denemede,umarim devam edersim cnm,faydasini görürsün emin ol
menüm
sabah yok
ara
bir bardak yeşil çay

öğle

ara
granül kahve

bol suuu
cnm hepsini birden yazsan yorumlarimizda ona göre olur,unutuyorsan bi yere not al
haklisin cnm kahvalti cok önemli,bende zorlayarakta olsa yemeye calisiyorum

kizlar bu gün gelemedim,bakiyorun da herkesin isi cikmis galiba,koca bir günde 1 sayfa ilerlemisiz
lütfen yarindan itibaren herkes yazdigi mesajlari yazsin,yazmayanlar listeye alinmayacak

biz burada birlikte motive olarak kilo vermeye ugrasiyoruz,gelipte yazan yok diyip birsey yazmayan arkadaslara ihtiyacimiz yok,evimizde tek basimiza yapabilseydik buraya ihtiyac duymazdik zaten,hersey illa menü paylasmak degil,faydali buldugunuz bir bilgiyi paylasin,yada bir sohbet konusu yazin,amacimiz birbirimizi motiver etmek,aman görevimi tamamlim,5 mesajimida yazim cikim degil
yeni üye arkadaslar,özellikle sizin daha aktiv olmaniz gerekiyor,bu hafta paylasiminiza göre listeye alinacaksiniz,egerki günlük 5 mesajdan fazla yazmiyorsaniz listeye alinmayacaksiniz bilginize

birde bu hafta cumaya kadar tubisten haber olmadigi taktirde yönetim kadrosunda degisiklik yapalim diyorum,oylamaya sunuyorum
kaptan ve yardimciliga aday arkadaslar lütfen yazin,secelim

ayrica bu hafta listeyi hangi arkadas hazirlicak?gönüllü varmi,yoksa secelim,cuma günü yogunum,okul ve kres arasinda gidip gelicem,ögleden sonra ancak burda olurum o sebeple listeyi hazirlayacak arkadasimizi belirleyelim

yeni üyeler (asli,zeynep,gizem ve pokemon) yüzdelerinizi hesaplamayi biliyormusunu,egerki cuma listeye alinirsaniz yüzdelerinizi kendiniz hesaplayip,listeye yazacaksiniz,bu konuda yardim gerekliyse yardim edelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…