bu arada kızlar evimi temizledim,2 saat pedalımı çevirdim,300 mekiğim tamam.öğleden sonra da bi fasıl daha spor yapıp gönül rahatlığıyla dün yaptığım tiramisudan bir dilim götürmeyi düşünüyorum.hani baştan söyleyeyim de siz de cezamı söyleyin,öğleden sonraki sporuma ekleyeyim:))
becermissin cnm
bide senin pizza gözümden kacmis,30 dk gönderdigim linkteki sporu yap lütfen,her günahin bir cezasi olmali
Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
her lokmada yaglarini hatirla bide,en azindan sporla telafi edersin
bu arada kızlar evimi temizledim,2 saat pedalımı çevirdim,300 mekiğim tamam.öğleden sonra da bi fasıl daha spor yapıp gönül rahatlığıyla dün yaptığım tiramisudan bir dilim götürmeyi düşünüyorum.hani baştan söyleyeyim de siz de cezamı söyleyin,öğleden sonraki sporuma ekleyeyim:))
Bugun spor olarak senin verdigin video ile baslayayım dedim pegasus.. Ama o ne oyle yaaa cok yoruu dayanamadım tabili 10-15 dk ancAk yapabildim.. Sonrada leslie actım 15 dk yaptım kızlar bukadar musaade etti.. 25 tane ip atlama, 300 de mekik çektim... Sonra kızı uyutup oburunede cizgifilm actım ve ben de karın egzersizleri yapıp birde bir kaç shakira sarkısında oynadım bi guzel:) en guzel spor hareketli muzikte hoplaya zıplaya dans etmek valla:)) cok eglenceli hemde
kızlar kalorisepeti.com diye bir adres gördüm üye olup bilgilerini yazıyosun, günlük yediklerini çizelge yapıp kaç kalori aldığını, kaç kalori alman gerektiğini vs. gösteriyor. Ben üye oldum deniyim bakıyım fena gözükmüyor.
kızlar kalorisepeti.com diye bir adres gördüm üye olup bilgilerini yazıyosun, günlük yediklerini çizelge yapıp kaç kalori aldığını, kaç kalori alman gerektiğini vs. gösteriyor. Ben üye oldum deniyim bakıyım fena gözükmüyor.
bence kahvaltını yapmalısın, hem akşama kadar yakılıyor hem de sağlıklı kalmak için atlanmaması gerek, ben de tostla geçiştiriyorum çoğu zaman, aslında güzel bir kahvaltı tabağı hazırlamak gerekmenüm
sabah yok
ara
bir bardak yeşil çay
öğle
tavuklu soğuk sandiviç( bol marul ,maydanoz koydum),mayonezsiz
ara
granül kahve
bol suuu
unutuyorum:44::44: o yüzden şu saate kadar olanları yazdım
bence kahvaltını yapmalısın, hem akşama kadar yakılıyor hem de sağlıklı kalmak için atlanmaması gerek, ben de tostla geçiştiriyorum çoğu zaman, aslında güzel bir kahvaltı tabağı hazırlamak gerek
öğle yemeğin güzel canım akşama da abartma:)))
slm lar ben takımınıza katılmak istiyorum... inş . benide alırlar takıma ....he bu arada toprak sana katılıyorum kahvaltı çok önemli...mesela ben kahvaltımı servis tabağına bir parça peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği..birde canım isterse bir tane salatalık koyup 1 fincan şekersiz çayla yiyorum...
slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum...sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim... bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim... takımınıza beni de alın ltfff...
benide en sevdiğim öğündür ,ama bugün canım istemedi
hoşgeldinizberaber verelim kilolarımızı
cnm 1 simit 4 dilim ekmek yapiyor,dikkat et bencedesimitimi aldım geldim, kuşanın diyetinde simit ayran vardı diye bişey bulamadım mı simit ayran yiyorum acaba kaç kalori ki bu???? diyet menüsü diye sakata uğramayalım
umarim severler,ebru gibi hafif gitmiyor bu baya oynatiyorBu dansı biliyorum tv de görmüştüm ii fikir kızlarla deli gibi zıplayalım hem eğlenceli olur :) bi ara plates yapmıştım benim kızlar ağlıyorlardı anne lütfen o kadının yaptıklarını yapma artık diyex, o kadın ebru şallı oluyor tabi :))) bakalım zumbaya tepkileri ne olacak :)
vay be baya spor yapabiliyorsun benimde evde olsa keşke koşu bandı gibi bi alet
kesinlikle ilk yapilista baya yoruluyorsun sen iyi dayanmissin,ben 7. dakikada birakmistim ilk denemede,umarim devam edersim cnm,faydasini görürsün emin olBugun spor olarak senin verdigin video ile baslayayım dedim pegasus.. Ama o ne oyle yaaa cok yoruu dayanamadım tabili 10-15 dk ancAk yapabildim.. Sonrada leslie actım 15 dk yaptım kızlar bukadar musaade etti.. 25 tane ip atlama, 300 de mekik çektim... Sonra kızı uyutup oburunede cizgifilm actım ve ben de karın egzersizleri yapıp birde bir kaç shakira sarkısında oynadım bi guzel:) en guzel spor hareketli muzikte hoplaya zıplaya dans etmek valla:)) cok eglenceli hemde
cnm hepsini birden yazsan yorumlarimizda ona göre olur,unutuyorsan bi yere not almenüm
sabah yok
ara
bir bardak yeşil çay
öğle
tavuklu soğuk sandiviç( bol marul ,maydanoz koydum),mayonezsiz
ara
granül kahve
bol suuu
unutuyorum:44::44: o yüzden şu saate kadar olanları yazdım
haklisin cnm kahvalti cok önemli,bende zorlayarakta olsa yemeye calisiyorumbence kahvaltını yapmalısın, hem akşama kadar yakılıyor hem de sağlıklı kalmak için atlanmaması gerek, ben de tostla geçiştiriyorum çoğu zaman, aslında güzel bir kahvaltı tabağı hazırlamak gerek
öğle yemeğin güzel canım akşama da abartma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?