Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pegasus haklısın canım bundan sonra listeyi tam veririm
mesajlarımı sayıyım bakalım 8 olmuş fena değil

sohbet olmayınca yazacak bişey bulamıyosun

Son düzenleme:
teşekkürler canım, selamını söylerim. çok acıktım öğlen olmuş bile bişeyler yiyim bari:))

kas olayını bilmiyorum ama kalori yaktırdığı kesin:)) kızın nasıl oldu fıstık?

çok şükür iyileşti.mızmızlık ciyaklamaları neşe ciyaklamasına döndü:))

bu kadar spor yaptıktan sonra ceza gelir mi hiç sana bravo yemek de o kadar abartı değil hamur yok en azından :)))

aslında nasıl oldu bilmiyorum ama ben ekmekten acayip soğudum.içim almıyor bi güzel ki ben ekmeksiz doymayanlardanım.hani makarnayla ekmek yiyen tipler vardır ya onlardanım.bakalım ne kadar sürecek??

değermi tiramisu için

değdi vallahi :))

masallah cnmseni gördükce spora olan askim artiyor

e burada birbirimizi motive etmek için bulunuyorsak görev başarılmış demektir:))

elinin altında bir spor aleti olması çok avantaj.ama yer sıkıntın veya gürültü yaparım gibi endişen varsa hulahupu deneyebilirsin.o da çok efor sarfettiren şeylerden:))

ben buraya üye olunca oraya da olmuştum.egzersizlerin de harcattığı kaloriyi gösteriyor.dolayısıyla kaçamak yapınca peşinen sporumu da yapıyordum oradaki bilgilere dayanarak.bir de bence en iyi diyet yöntemi kalori saymak,hızlı önlem alabiliyorsun kilo almaya karşı.

bence de kaptanımız ve yardımcımızdan haber çıkmazsa değişikliğe gidebiliriz.takımın akibeti muallakta kalmaz hiç değilse.daha sonra aramıza dönmeye karar verirlerse yönetimi tekrar görüşebiliriz.takımın ayakta kalması için ben aday olayım diyorum bir yandan ama vereceğim kilo da az kaldı.2 aya kadar hedefime ulaşırım diye düşünüyorum.o yüzden bence yolun başında olan arkadaşlardan gönüllü varsa daha doğru olur gibi geliyor.

bu hafta listeyi ben hazırlayabilirim.gayet müsaitim.neyi nasıl yapacağım konusunda bilgilendirirsen üstesinden gelirim:))

Selaam hanımlar

Bugun pek giremedim ben yine de yazdım fırsat bulup ama... Saymaya baslayalım artık mesajlarımızı en iyisi...
Ben hesaplamayı bilmiyorum , eger bu cuma hesap yapmam gerekiyorsa yardımınıza ihtiyacım olacak demektir...

Gelelim bugunki menume

Sabah kahvaltıda
1 dilimden az ekmek ( cavdarlı)
Peynir
Kahvaltılık sos

Kızımın artan bebe biskuvili maması (cok seviyorum ben o mamayı amaaa)

Ara
Bir kase sutlu tatlı ( yagsız )

Oglen
1 kase kereviz salatası havuclu

Ara
1 kase sutlu tatlı ( yagsız )

Yarım elma

Aksam
1 tabak kuru fasulye
Tursu

Spor
30 dk karısık spor diyelim... Yarı leslie yarı zor olan o hareketler:)
300 mekik
50 ip atlama
8 dk lık karın hareketleri olan video ile karın hareketleri
3-4 hareketli sarkı ile hareketli dans :))

Su
2 lt

Ya bide aksam hararet bastı, bir kutu light kola içtim

Bu arada gecenlerde biri sormustu okula ne için gittigimi . Ogretmenmiyim diye... Degilim, ogrenciyim:)) esimin işi için yurtdısına gittik bundan 3 sene once... Onun için okulumu dondurmustum, simdi devam edicem insallah, haftaya baslıyor, marmara universitesinde okuyorum...

Okula basladıgımda iyi kilo vermeyi planlıyorum, elma ile beslenmeyi dusunuyorum:))) sabah oglen okulda elma yerim diyorum, aksam eve gelince yemek yerim normal, kendimce bir diyet hazırlarım , dısarıda derste yolda filan olunca oyle kacamak imkanı da olmayacak, oyuzden simdiden daha kolay olucak insallah kilo vermek ... Bakalım insallah yuzum guler bu onumuzdeki bir kac ay içinde... :))

Arkadaslar, sizin yazdıklarınız sporlarınız filan cok iyi motive ediyor beni, boyle devam.. Supersiniz. Superizz. Birincilik bizi bekliyoooorrrrr:)))

zeburus maşallah 18 kilo vermişsin,azmine hayran kaldım
tüyoların varsa paylaşırmısın

teşekkür ederim.ben öyle diyet falan yapamıyorum,tatlıları,çikolataları seviyorum.84 kiloyla gruba girdim.9 kilosu hamilelik döneminden kalan kiloydu.daha doğrusu doğumdan sonra çabucak 78 e düşmüştüm ama ooh nasılsa veriyorum rahatlığıyla kaşla göz arasında oldum yine 84:))dolayısıyla yerleşik kilo olmadığı için hızlıca 75 e düştüm.diğer arkadaşlarım bilirler çok spor yapıyorum.kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum.nurtopu gibi 21 tanecik yumurtalık kistim var,onlarda dikkat etmediğimde hızlı kilo almama neden oluyorlar.yani tek yolum kas kütlesini arttırıp metabolizmamı hızlandırmak.kızımı da emzirmeye devam ediyorum bu yüzden,bilinçli olarak, kalori kısıtlaması yapmıyorum.canım ne isterse önce hüpletip sonra bisikletle gümletiyorum:))

gayet güzel bir menü ve spor.diyetisyenim bana stevia veya splenda kullan tatlılarında demişti.pişirilebilen doğal tatlandırıcılardanmış.hoş ben burada bulamadım,netten de sipariş vermeye üşendim ama belki sizlerin işine yarayan bir bilgi olur.

bu arada bebek bisküvileriyle yapılan mamaları yiyen bebeklere bayılıyorum.biz bir heves o mamaların yeneceği zamanı bekledik ama hevesimiz kursağımızda kaldı.bizim zilli tatlı yemeyen cinsten çıktı(tatlı yenmez mi yaaaaaaa!!!

bugünkü alınan kalori 1187 tabii aşağı yukarı
bide emziriyorum

canım lütfen kusura bakma ama 1187 kalori emziren anne için ve bebeği küçük sadece sütle beslenen bir anneiçin çok az. zaten fazla kilo lamamıştın ben zaten kilolu başlamıştım üzerine 20 kilo birden aldım ama kızımemmeyi bırakana kadar aslasütümü tehlikeye atmadım. diyetisyen eşliğinde geçen yıl zayıflamaya karar vermiştim ancak o zaman emziriyordum 2000 kalorilik bir diyet vermişti doktorum. onda bile sütüm etkilendi. sütümünkalitesi düştü bebeğiminkilo lımı yavaşladı. sonra emmesizayıfladı derken ilk 3 ayda aldığı kilolarla durumu kurtardık. ben çok çektim kızımı emzirme konusunda süt üretimi konusunda o yüzden böyle bir uyarıda bulunuyorum. sen zaten emziriyorsun ve şu anda ençok süt ürettiğin dönemdesin bebeğin ortalama 750 ml süt içiyordur bu ne demek farkındamısın en az 800 caloriyi fazladan üretiyorsun demek 1100 kalori diyorsun vücuduna 300 kalori kalıyor. bebeğin bile 800 kalori alırken sen 400 kaloriylemi idare edeceksin. süt olayınıda geçtim. vücudun neticede yorgun düştü hamilelik lohusalık yeni bitmiş bedenine haksızlık ediyorsun. kusura bakma arkadaşım ben bu konuda çok çektiğim için seninle paylaşmak istedim amacım haddimi aşmak değildi. unutma her anne güzeldir. kucağındaki bebek seni dünyanın en güzel kadını yapıverir bir anda o yüzden bence bukadar sıkı diyet yapmamalısın.

Son düzenleme:

desteğe ihtiyacım var hesaplama konusunda, bu cumadan sonramı hesaplayacağız yoksa bu cumada hesaplamamız gerekiyormu. çünkü geçtiğimiz cuma kilo bildirimiyapmadık.

bugünkü menüm;

sabah 1 dilim börek
öğlen 1 kase mercimek çorbası 90 gr kadar hamsi buğulama
akşam 6 y.k. nesfit 3 y.k. yulaf ezmesi 2 kuruerik 1/3 muz brazsütlü karışım
ekmek yemedim

100 mekik cezamı gerçekleştirdim ve 15 dakika zumbaaaaaaaaaa

desteğe ihtiyacım var hesaplama konusunda, bu cumadan sonramı hesaplayacağız yoksa bu cumada hesaplamamız gerekiyormu. çünkü geçtiğimiz cuma kilo bildirimiyapmadık.

hangi takım olursa olsun ilk cuma bildirimde bulunursun haftaya tekrar bildirir listeye girersin

bu arada 4. takımın kendini toparlamasına çok sevindim yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler ben kardeş takımdan geldim

günaydın kızlar

menümü paylaşayım hemencik

sabah

nescafe
1 tane haşlanmış yumurta

öğle

6 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
yarım domates
yarım dilim ekmek

ara

1 dilim tiramisu

akşam

4 yemek kaşığı domatesli kuskus
1 kase çorba

spor:4 saat bisiklet (ceza verirsiniz diye buraya bakmadan spor yaptım,bi de ne göreyim ceza yok.olsun 1 saat fazla kalori yakmış oldum:))600 mekik

su:3 litre

mesaj 4 tane

günaydin arkadaslar
hemen menümü paylasayim,daha sonra gelip gecmisi okuyacagim
sabah
1 kupa yesil cak,bir parca peynir (canim istemedi zorladim onuda)
ögle ve ikindi arasi
1 tabak kuru fasulye ve bulgur pilavi
aksam
3 kasik makarna
3 kasik mantarli tavuk sote
2 bardak ayran
2 saat sonra
1 karisik meyveli yogurt
su
2 lt
spor
50 dk stepper(500 kl)
200 mekik
100 egilip kalkma hareketi (kibrit toplama hareketi)
ben kahvalti hazirlamaya kactim kizlar,gelip cezalari veririm sonra

Canım çok mantıklı geldi bence otomatik hesaplanması süper olur paylaşımın iiçin saol :)

haklısın canım zaten sıkılaşmak için spor şart,yoksa sarkıp kalıyorsun

canım benim sadece dünkü menüm öyle olmuş normalde o şekilde beslenmiyorum tabiki,bol sıvı tüketince sütte problem olmuyor
mutlaka 2000 kal alıyorum oda en az
haklısın tabiki canım uyarmaktatabiki kızımı düşünürüm cahil anne değilim öğretmenim, çoçuklarıma bakmak için çalışmıyorum,

canım ben bilmiyorum hesaplama yapmayı biri bana yardımcı olursa sevinirim. ayrıca sohbet etmek için birbirini tanımak lazım ki ben yeniyim kimseyi tanımıyorum kim ne iş yapar evlimi bekarmı diyetin haricide ortak bi konu bulunursa sahbette hoş olur. ben size kendiimi biraz anlatayım

taşrada memurum eşimin işinden drolayı sürekli tayinciyiz 29 yaşındayım 3 kızım var ikizlerim 3.5 yaşında onlar tüp bebek yöndemiyle oldular sonra büyük bi mücizeyle bi kızım daha oldu oda 1.5 yaşında evlenmeden önce 60 kiloydum evlilikle birlekte hızlı bi şekilde kilo aldım ardından doğumlar derken kilo problemi olan sürekli diyet halinde yemekle yememek arasında gidip gelen biri haline geldim :) özetle benim hikayem bu sizlerdenden bekliyorum

Merhaba aslı
Hosgeldin , tanısalım ben de yeniyim.. Adım gizem 26 yasındayım
Biri 5 biri 1,5 yasında iki kızım var, istanbuldayım ve ogrenciyim
Boyum 168 evlenirken 56 kiloydum, ama normalde hep oldugum kilo 60-63 arası idi... İlk dogumdan sonra eski kiloma donmustum ama ikinciden sonra donemedim birturlu
Dogumdan sonra 80 kiloydum , suan 73 kiloyum.. Spor gecmisim iyi, yurtdısında bulundu 6 sene kadar.. Oralarda spor salonlarına gidiyordum hergun, artık karnım baklava baklava olmustu bile.. :)) şuanki gobegimle ozamanki arssında hiç bir benzerlik yok malesef... Ama ümütlüyim , kilo verip 63 e dusecegime inanıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…