akşamda tavuklu pilav 4 kaşık
yoğurt küçük kase
çay 1 tane kurabiye
teşekkürler canım, selamını söylerim. çok acıktım öğlen olmuş bile bişeyler yiyim bari:))
kas olayını bilmiyorum ama kalori yaktırdığı kesin:)) kızın nasıl oldu fıstık?
bu kadar spor yaptıktan sonra ceza gelir mi hiç sana bravoyemek de o kadar abartı değil hamur yok en azından :)))
değermi tiramisu için
masallah cnmseni gördükce spora olan askim artiyor
Bu dansı biliyorum tv de görmüştüm ii fikir kızlarla deli gibi zıplayalım hem eğlenceli olur :) bi ara plates yapmıştım benim kızlar ağlıyorlardı anne lütfen o kadının yaptıklarını yapma artık diyex, o kadın ebru şallı oluyor tabi :))) bakalım zumbaya tepkileri ne olacak :)
vay be baya spor yapabiliyorsun benimde evde olsa keşke koşu bandı gibi bi alet
kızlar kalorisepeti.com diye bir adres gördüm üye olup bilgilerini yazıyosun, günlük yediklerini çizelge yapıp kaç kalori aldığını, kaç kalori alman gerektiğini vs. gösteriyor. Ben üye oldum deniyim bakıyım fena gözükmüyor.
kizlar bu gün gelemedim,bakiyorun da herkesin isi cikmis galiba,koca bir günde 1 sayfa ilerlemisiz
lütfen yarindan itibaren herkes yazdigi mesajlari yazsin,yazmayanlar listeye alinmayacak
biz burada birlikte motive olarak kilo vermeye ugrasiyoruz,gelipte yazan yok diyip birsey yazmayan arkadaslara ihtiyacimiz yok,evimizde tek basimiza yapabilseydik buraya ihtiyac duymazdik zaten,hersey illa menü paylasmak degil,faydali buldugunuz bir bilgiyi paylasin,yada bir sohbet konusu yazin,amacimiz birbirimizi motiver etmek,aman görevimi tamamlim,5 mesajimida yazim cikim degil
yeni üye arkadaslar,özellikle sizin daha aktiv olmaniz gerekiyor,bu hafta paylasiminiza göre listeye alinacaksiniz,egerki günlük 5 mesajdan fazla yazmiyorsaniz listeye alinmayacaksiniz bilginize
birde bu hafta cumaya kadar tubisten haber olmadigi taktirde yönetim kadrosunda degisiklik yapalim diyorum,oylamaya sunuyorum
kaptan ve yardimciliga aday arkadaslar lütfen yazin,secelim
ayrica bu hafta listeyi hangi arkadas hazirlicak?gönüllü varmi,yoksa secelim,cuma günü yogunum,okul ve kres arasinda gidip gelicem,ögleden sonra ancak burda olurum o sebeple listeyi hazirlayacak arkadasimizi belirleyelim
yeni üyeler (asli,zeynep,gizem ve pokemon) yüzdelerinizi hesaplamayi biliyormusunu,egerki cuma listeye alinirsaniz yüzdelerinizi kendiniz hesaplayip,listeye yazacaksiniz,bu konuda yardim gerekliyse yardim edelim
zeburus maşallah 18 kilo vermişsin,azmine hayran kaldım
tüyoların varsa paylaşırmısın
Gelelim bugunki menume
Sabah kahvaltıda
1 dilimden az ekmek ( cavdarlı)
Peynir
Kahvaltılık sos
Kızımın artan bebe biskuvili maması(cok seviyorum ben o mamayı amaaa)
Ara
Bir kase sutlu tatlı ( yagsız )
Oglen
1 kase kereviz salatası havuclu
Ara
1 kase sutlu tatlı ( yagsız )
Yarım elma
Aksam
1 tabak kuru fasulye
Tursu
Spor
30 dk karısık spor diyelim... Yarı leslie yarı zor olan o hareketler:)
300 mekik
50 ip atlama
8 dk lık karın hareketleri olan video ile karın hareketleri
3-4 hareketli sarkı ile hareketli dans :))
Su
2 lt
Ya bide aksam hararet bastı, bir kutu light kola içtim
bugünkü alınan kalori 1187 tabii aşağı yukarı
bide emziriyorum
kizlar bu gün gelemedim,bakiyorun da herkesin isi cikmis galiba,koca bir günde 1 sayfa ilerlemisiz
lütfen yarindan itibaren herkes yazdigi mesajlari yazsin,yazmayanlar listeye alinmayacak
biz burada birlikte motive olarak kilo vermeye ugrasiyoruz,gelipte yazan yok diyip birsey yazmayan arkadaslara ihtiyacimiz yok,evimizde tek basimiza yapabilseydik buraya ihtiyac duymazdik zaten,hersey illa menü paylasmak degil,faydali buldugunuz bir bilgiyi paylasin,yada bir sohbet konusu yazin,amacimiz birbirimizi motiver etmek,aman görevimi tamamlim,5 mesajimida yazim cikim degil
yeni üye arkadaslar,özellikle sizin daha aktiv olmaniz gerekiyor,bu hafta paylasiminiza göre listeye alinacaksiniz,egerki günlük 5 mesajdan fazla yazmiyorsaniz listeye alinmayacaksiniz bilginize
birde bu hafta cumaya kadar tubisten haber olmadigi taktirde yönetim kadrosunda degisiklik yapalim diyorum,oylamaya sunuyorum
ayrica bu hafta listeyi hangi arkadas hazirlicak?gönüllü varmi,yoksa secelim,cuma günü yogunum,okul ve kres arasinda gidip gelicem,ögleden sonra ancak burda olurum o sebeple listeyi hazirlayacak arkadasimizi belirleyelim
yeni üyeler (asli,zeynep,gizem ve pokemon) yüzdelerinizi hesaplamayi biliyormusunu,egerki cuma listeye alinirsaniz yüzdelerinizi kendiniz hesaplayip,listeye yazacaksiniz,bu konuda yardim gerekliyse yardim edelim
desteğe ihtiyacım var hesaplama konusunda, bu cumadan sonramı hesaplayacağız yoksa bu cumada hesaplamamız gerekiyormu. çünkü geçtiğimiz cuma kilo bildirimiyapmadık.
kızlar kalorisepeti.com diye bir adres gördüm üye olup bilgilerini yazıyosun, günlük yediklerini çizelge yapıp kaç kalori aldığını, kaç kalori alman gerektiğini vs. gösteriyor. Ben üye oldum deniyim bakıyım fena gözükmüyor.
haklısın canım zaten sıkılaşmak için spor şart,yoksa sarkıp kalıyorsunteşekkür ederim.ben öyle diyet falan yapamıyorum,tatlıları,çikolataları seviyorum.84 kiloyla gruba girdim.9 kilosu hamilelik döneminden kalan kiloydu.daha doğrusu doğumdan sonra çabucak 78 e düşmüştüm ama ooh nasılsa veriyorum rahatlığıyla kaşla göz arasında oldum yine 84:))dolayısıyla yerleşik kilo olmadığı için hızlıca 75 e düştüm.diğer arkadaşlarım bilirler çok spor yapıyorum.kas kütlemi arttırmaya çalışıyorum.nurtopu gibi 21 tanecik yumurtalık kistim var,onlarda dikkat etmediğimde hızlı kilo almama neden oluyorlar.yani tek yolum kas kütlesini arttırıp metabolizmamı hızlandırmak.kızımı da emzirmeye devam ediyorum bu yüzden,bilinçli olarak, kalori kısıtlaması yapmıyorum.canım ne isterse önce hüpletip sonra bisikletle gümletiyorum:))
canım lütfen kusura bakma ama 1187 kalori emziren anne için ve bebeği küçük sadece sütle beslenen bir anneiçin çok az. zaten fazla kilo lamamıştın ben zaten kilolu başlamıştım üzerine 20 kilo birden aldım ama kızımemmeyi bırakana kadar aslasütümü tehlikeye atmadım. diyetisyen eşliğinde geçen yıl zayıflamaya karar vermiştim ancak o zaman emziriyordum 2000 kalorilik bir diyet vermişti doktorum. onda bile sütüm etkilendi. sütümünkalitesi düştü bebeğiminkilo lımı yavaşladı. sonra emmesizayıfladı derken ilk 3 ayda aldığı kilolarla durumu kurtardık. ben çok çektim kızımı emzirme konusunda süt üretimi konusunda o yüzden böyle bir uyarıda bulunuyorum. sen zaten emziriyorsun ve şu anda ençok süt ürettiğin dönemdesin bebeğin ortalama 750 ml süt içiyordur bu ne demek farkındamısın en az 800 caloriyi fazladan üretiyorsun demek 1100 kalori diyorsun vücuduna 300 kalori kalıyor. bebeğin bile 800 kalori alırken sen 400 kaloriylemi idare edeceksin. süt olayınıda geçtim. vücudun neticede yorgun düştü hamilelik lohusalık yeni bitmiş bedenine haksızlık ediyorsun. kusura bakma arkadaşım ben bu konuda çok çektiğim için seninle paylaşmak istedim amacım haddimi aşmak değildi. unutma her anne güzeldir. kucağındaki bebek seni dünyanın en güzel kadını yapıverir bir anda o yüzden bence bukadar sıkı diyet yapmamalısın.
canım ben bilmiyorum hesaplama yapmayı biri bana yardımcı olursa sevinirim. ayrıca sohbet etmek için birbirini tanımak lazım ki ben yeniyim kimseyi tanımıyorum kim ne iş yapar evlimi bekarmı diyetin haricide ortak bi konu bulunursa sahbette hoş olur. ben size kendiimi biraz anlatayım
taşrada memurum eşimin işinden drolayı sürekli tayinciyiz 29 yaşındayım 3 kızım var ikizlerim 3.5 yaşında onlar tüp bebek yöndemiyle oldular sonra büyük bi mücizeyle bi kızım daha oldu oda 1.5 yaşındaevlenmeden önce 60 kiloydum evlilikle birlekte hızlı bi şekilde kilo aldım ardından doğumlar derken kilo problemi olan sürekli diyet halinde yemekle yememek arasında gidip gelen biri haline geldim :) özetle benim hikayem bu sizlerdenden bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?