Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maşallah kuzucularına
canım bende yeniyim zaten hesaplama biz yapmayacağız daha takımda değiliz

merhaba kizlar
neden kimse yok,yarismak istemiyormusunuz
gizem,dün yediklerini yazmamissin,lütfen yazarmisin,mesaj saymayi unutma
zeynep ve pokemon mesajlarinizi saymamissiniz,arkadaslar tekrar ediyorum,paylasimlar böyle devam ederse cuma listeye alinmayacaksiniz,o yazmiyor bende yazmim le olmaz bu isler,herkes biseyler yazsa sayfalar dolar

maşallah kuzucularına
bu cuma listeye alindiginiz takdirde siz yapacaksiniz cnm
kimsecikler yoook
nasıl gaza gelip kilocukları vereceğiz
haklisin,o gelmeyen kimsecikler kendi yolunda gitmek isteyenler,biz birlikte yürümek isteyenlerle gaza gelecez
desteğe ihtiyacım var hesaplama konusunda, bu cumadan sonramı hesaplayacağız yoksa bu cumada hesaplamamız gerekiyormu. çünkü geçtiğimiz cuma kilo bildirimiyapmadık.
cuma listeye alinirsan hesaplama yapacaksin,ögleden sonra ayrintili bir sekilde yazicam cnm
güzel cnm,ekmek yemememn süper olmus ama sebze unutma lütfen,cezani cektigin icin tesekkürler
masallah cnm bu kadar spora az yemissin
mesaj lütfen artsin,sen eskilerdensin,burayi ayakta tutalim:26:

pegasus haklısın canım bundan sonra listeyi tam veririm
mesajlarımı sayıyım bakalım 8 olmuş fena değil

sohbet olmayınca yazacak bişey bulamıyosun
kacirmisim cnm mesajlari,fena degil ama daha cok olsun
kizinin iyi olmasina sevindim
listeyi hazirlamk zaten basit cnm,ögleden sonra anlatirim
kaptanlik isini yeni arkadaslara vermemiz dogru olmaz,eskilerden birisi alsin diyorum ben,daha takima dahil olmamis arkadaslara veremeyiz dogal olarak,toprak ve eftelyada gelip fikirlerini belirtsinler diorum,sen yolum az kaldi diyorsan yardimciliga seni yazalim cnm,eger kabul edersede kaptanliga topraks si yazalim,cünkü onunda yolu uzun daha
cnm tatli sütlüde olsa tatlidir,yagsiz ama sekerli sonucta,tamam,tercihen sütlü daha hafif olabilir ama hem 2 kase tatli,hemde kola fazla olmus,sen 100 mekik daha cek cnm
mesajlar lütfen,saymayanada ceza gelecekkk

insallah olacagiz cnm benim,hadi hafta sonu kacamak yapiyoruz,hafta ici dikkat edelim,yemedigim takdirde kendimizin nasil olacagini düsünelim,en önemliside bize öyle sisman diye bakan gözlere inat verelim kilolari

memnun oldum canım hangi bölümde okuyorsun, hem cocuklar hem ev hanımlığı hem okul zor olsa gerek, bende şuan 68 kiloyum 60 olmak istiyorum yaza kadra inş. başarırız hep birlikte :)

maşallah kuzucularına
canım sanırım bu cuma bildirimde bulunabiliyoruz

canım ben dukan diyeti yaptığım için örnek bi menu teşkiletmiyor gibi o yüzden iki gündür yazmıyorum, ama zorunluysa yazarım

toprakss cnm nerdesin,bu gun hic gelmedin,yoklugun nasilda belli oluyorumarim herhangi bir sorun yoktur,en kisa zamanda kendinle ilgili bilgilendir cnmm

kizlar hadi bu hafta bireyselde ve takim olarak 1.likleri kaptirmayalim,güveniyorum size,yüzümü kara cikarmayin
takim ruhunu yakalamamiz lazim,herkes bir yerden tutmali,lütfen burda motive olmak ve motive etmek adina alimizden gelen herseyi yapalim,yoksa her zaman yürüyen margarinler gibi her yerimizden yag fiskiracakk

saat 2 ye geliyor.yerleri süpürebilirim nihayet,oglumuda uyutup sporumu yapicam,hadi herkes spora

ben sydım ama

senin pek bi fazlan yokmuş 64 ii gibi ama herkes kendi bedenini tanıyor demi :)
canım 40 beden giyiyorum,sıkılaşıp 38 olmak istiyorum,

pöff hastaneden yeni geldim kızıma idrar torbası taktılar tam 5 saat bekledik deli oldum çok yoruldum

geçmiş olsun canım

kizlar yüzdelerinizi nasil hesaplayacaginizi yaziyorum
siz yeni baslayacaginiz icin baslangic kilonuza göre hesaplayacaksiniz
ilk önce
baslangic kilonuz ve cuma günkü kilonuz arasindaki farki bulup 100 ile carpin,daha sonra cikan sonucu baslangic kilonuza bölün,cikan rakamin bastan 3. rakami 5 ve üstüyse onu yuvarlayin

örnek olarak kendi kilomu vereyim
önceki hafta 64
gecen hafta 65.4
64-65.4=-1.4
1,4.100=-140
-140:64=-2.18 oluyor,bastan 3. rakam 5 ve üzeri oldugu icin onu yuvarliyoruz yani -2,19
umarim anlamissinizdir

simdi listeye nasil ekleyecigini anlatiyorum
listeyi persembe aksami buraya tasirim ben,siz listeyi alintilayip,basta benim nikime kadar olan yeri silin,benim nikim de dahil olmak üzere,alttaki o parantezli yeride silin,yani alinti olmamasi icin bunu yapin,ben sizin adinizi listeye eklerim,tabi takima dahil olacaklarin,siz lstedeki ilk bosluga önceki kilonuzu,2. bosluga yeni kilonuzu,3. bosluga aradaki farki ve 4. bosluga yüzde olarak hesabini yazip gönderiyorsunuz

örnek olarak
pegasus07baslangic kilonuz 64.0/yeni kilonuz 65.4/aradaki fark-1.4/yüzde olarak ortalamasi-0.36% )

umarim anlamissinizder,eger takildiginiz yer olursa sorun lütfen

zeburus cnm liste hazirlamada söyle oluyor
zaten her üye kendi kilosunu hesaplayip yaziyor listeye,yapamayan olursa yardimci olursun ve kopyalananlarida kontrol edersin
daha sonra bütün yüzdeleri toplayip üye sayisina bölüyorsun,takim ortalamasi cikiyor,yine bastan 3. rakami 5 ve üzeriyse yuvarliyorsun,liste hazir olduktan sonra kardes takima bir kopyasini atip dogru olup olmadigini sorarsan iyi olur,yanlissiz bir liste olmasi icin,daha sonrada ayni listeyi paylasim alanina kopyaliyorsun,saat 4 e kadar listeyi paylasmis olman gerek cnm,bu yüzden ögleden önce herkes kilosunu bildirirse iyi olur, bu kadar,simdiden kolay gelsin

Son düzenleme:
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. kızımın böbreklerinde kum vardı on yüzden rutin kontrollerimizi yaptırıyoruz şu an için herhangi bir aksilik yok tabi sonuçları henüz almadık.bugün çok yoruldum adeta iptaloldum.
birde birden fazla alıntı ile cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz.

geçmiş olsun zaten hastaye gittinmi 2 gün kendine gelemezsin

tekrar cok gecmisolsun cmn

alinti ile cevapla yazan yerin yanindaki arti isaretine tikla en son mesaja kadar,daha sonra en son mesajda aliti ile cevaplaya tikla bu kadar

gerbera hos geldin cnmmm
1.liginizi kutlarm cnm,gec oldu ama idare et toparlanma asamasindayiz

Son düzenleme:
bu gün corba icmekten icim disim corba olduyagsiz sebze corbasi aslinda severim ve severek yedim,aksamada hafif atlatirsam,cumaya 64 olurum insallah tekrardan,kilo veremeyen olmasin kizlar,hadi kaldirin totonuzu spora,bende kalkim az daha yapim stepper den ,hazir oglum uyumusken,sonrada yemek yaparim,hadi bana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…