canım ben bilmiyorum hesaplama yapmayı biri bana yardımcı olursa sevinirim. ayrıca sohbet etmek için birbirini tanımak lazım ki ben yeniyim kimseyi tanımıyorum kim ne iş yapar evlimi bekarmı diyetin haricide ortak bi konu bulunursa sahbette hoş olur. ben size kendiimi biraz anlatayım
taşrada memurum eşimin işinden drolayı sürekli tayinciyiz 29 yaşındayım 3 kızım var ikizlerim 3.5 yaşında onlar tüp bebek yöndemiyle oldular sonra büyük bi mücizeyle bi kızım daha oldu oda 1.5 yaşındaevlenmeden önce 60 kiloydum evlilikle birlekte hızlı bi şekilde kilo aldım ardından doğumlar derken kilo problemi olan sürekli diyet halinde yemekle yememek arasında gidip gelen biri haline geldim :) özetle benim hikayem bu sizlerdenden bekliyorum
bu cuma listeye alindiginiz takdirde siz yapacaksiniz cnmmaşallah kuzucularına
canım bende yeniyim zaten hesaplama biz yapmayacağız daha takımda değiliz
haklisin,o gelmeyen kimsecikler kendi yolunda gitmek isteyenler,biz birlikte yürümek isteyenlerle gaza gelecezkimsecikler yoook
nasıl gaza gelip kilocukları vereceğiz
cuma listeye alinirsan hesaplama yapacaksin,ögleden sonra ayrintili bir sekilde yazicam cnmdesteğe ihtiyacım var hesaplama konusunda, bu cumadan sonramı hesaplayacağız yoksa bu cumada hesaplamamız gerekiyormu. çünkü geçtiğimiz cuma kilo bildirimiyapmadık.
güzel cnm,ekmek yemememn süper olmus ama sebze unutma lütfen,cezani cektigin icin tesekkürlerbugünkü menüm;
sabah 1 dilim börek
öğlen 1 kase mercimek çorbası 90 gr kadar hamsi buğulama
akşam 6 y.k. nesfit 3 y.k. yulaf ezmesi 2 kuruerik 1/3 muz brazsütlü karışım
ekmek yemedim
100 mekik cezamı gerçekleştirdim ve15 dakika zumbaaaaaaaaaa
masallah cnmgünaydın kızlar
menümü paylaşayım hemencik
sabah
nescafe
1 tane haşlanmış yumurta
öğle
6 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
yarım domates
yarım dilim ekmek
ara
1 dilim tiramisu
akşam
4 yemek kaşığı domatesli kuskus
1 kase çorba
spor:4 saat bisiklet (ceza verirsiniz diye buraya bakmadan spor yaptım,bi de ne göreyim ceza yok.olsun 1 saat fazla kalori yakmış oldum:))600 mekik
su:3 litre
mesaj 4 tane
kacirmisim cnm mesajlari,fena degil ama daha cok olsunpegasus haklısın canım bundan sonra listeyi tam veririm
mesajlarımı sayıyım bakalım 8 olmuş fena değil
sohbet olmayınca yazacak bişey bulamıyosun
kizinin iyi olmasina sevindimçok şükür iyileşti.mızmızlık ciyaklamaları neşe ciyaklamasına döndü:))
aslında nasıl oldu bilmiyorum ama ben ekmekten acayip soğudum.içim almıyor bi güzel ki ben ekmeksiz doymayanlardanım.hani makarnayla ekmek yiyen tipler vardır ya onlardanım.bakalım ne kadar sürecek??
değdi vallahi :))
e burada birbirimizi motive etmek için bulunuyorsak görev başarılmış demektir:))
elinin altında bir spor aleti olması çok avantaj.ama yer sıkıntın veya gürültü yaparım gibi endişen varsa hulahupu deneyebilirsin.o da çok efor sarfettiren şeylerden:))
ben buraya üye olunca oraya da olmuştum.egzersizlerin de harcattığı kaloriyi gösteriyor.dolayısıyla kaçamak yapınca peşinen sporumu da yapıyordum oradaki bilgilere dayanarak.bir de bence en iyi diyet yöntemi kalori saymak,hızlı önlem alabiliyorsun kilo almaya karşı.
bence de kaptanımız ve yardımcımızdan haber çıkmazsa değişikliğe gidebiliriz.takımın akibeti muallakta kalmaz hiç değilse.daha sonra aramıza dönmeye karar verirlerse yönetimi tekrar görüşebiliriz.takımın ayakta kalması için ben aday olayım diyorum bir yandan ama vereceğim kilo da az kaldı.2 aya kadar hedefime ulaşırım diye düşünüyorum.o yüzden bence yolun başında olan arkadaşlardan gönüllü varsa daha doğru olur gibi geliyor.
bu hafta listeyi ben hazırlayabilirim.gayet müsaitim.neyi nasıl yapacağım konusunda bilgilendirirsen üstesinden gelirim:))
cnm tatli sütlüde olsa tatlidir,yagsiz ama sekerli sonucta,tamam,tercihen sütlü daha hafif olabilir ama hem 2 kase tatli,hemde kola fazla olmus,sen 100 mekik daha cek cnmGelelim bugunki menume
Sabah kahvaltıda
1 dilimden az ekmek ( cavdarlı)
Peynir
Kahvaltılık sos
Kızımın artan bebe biskuvili maması(cok seviyorum ben o mamayı amaaa)
Ara
Bir kase sutlu tatlı ( yagsız )
Oglen
1 kase kereviz salatası havuclu
Ara
1 kase sutlu tatlı ( yagsız )
Yarım elma
Aksam
1 tabak kuru fasulye
Tursu
Spor
30 dk karısık spor diyelim... Yarı leslie yarı zor olan o hareketler:)
300 mekik
50 ip atlama
8 dk lık karın hareketleri olan video ile karın hareketleri
3-4 hareketli sarkı ile hareketli dans :))
Su
2 lt
Ya bide aksam hararet bastı, bir kutu light kola içtim
Bu arada gecenlerde biri sormustu okula ne için gittigimi . Ogretmenmiyim diye... Degilim, ogrenciyim:)) esimin işi için yurtdısına gittik bundan 3 sene once... Onun için okulumu dondurmustum, simdi devam edicem insallah, haftaya baslıyor, marmara universitesinde okuyorum...
Okula basladıgımda iyi kilo vermeyi planlıyorum, elma ile beslenmeyi dusunuyorum:))) sabah oglen okulda elma yerim diyorum, aksam eve gelince yemek yerim normal, kendimce bir diyet hazırlarım , dısarıda derste yolda filan olunca oyle kacamak imkanı da olmayacak, oyuzden simdiden daha kolay olucak insallah kilo vermek ... Bakalım insallah yuzum guler bu onumuzdeki bir kac ay içinde... :))
Arkadaslar, sizin yazdıklarınız sporlarınız filan cok iyi motive ediyor beni, boyle devam.. Supersiniz. Superizz. Birincilik bizi bekliyoooorrrrr:)))
Merhaba aslı
Hosgeldin , tanısalım ben de yeniyim.. Adım gizem 26 yasındayım
Biri 5 biri 1,5 yasında iki kızım var, istanbuldayım ve ogrenciyim
Boyum 168 evlenirken 56 kiloydum, ama normalde hep oldugum kilo 60-63 arası idi... İlk dogumdan sonra eski kiloma donmustum ama ikinciden sonra donemedim birturlu
Dogumdan sonra 80 kiloydum , suan 73 kiloyum.. Spor gecmisim iyi, yurtdısında bulundu 6 sene kadar.. Oralarda spor salonlarına gidiyordum hergun, artık karnım baklava baklava olmustu bile.. :)) şuanki gobegimle ozamanki arssında hiç bir benzerlik yok malesef... Ama ümütlüyim , kilo verip 63 e dusecegime inanıyorum:)))
canım sanırım bu cuma bildirimde bulunabiliyoruzmaşallah kuzucularına
canım bende yeniyim zaten hesaplama biz yapmayacağız daha takımda değiliz
merhaba kizlar
neden kimse yok,yarismak istemiyormusunuz
gizem,dün yediklerini yazmamissin,lütfen yazarmisin,mesaj saymayi unutma
zeynep ve pokemon mesajlarinizi saymamissiniz,arkadaslar tekrar ediyorum,paylasimlar böyle devam ederse cuma listeye alinmayacaksiniz,o yazmiyor bende yazmim le olmaz bu isler,herkes biseyler yazsa sayfalar dolar
kimsecikler yoook
nasıl gaza gelip kilocukları vereceğiz
canım ben dukan diyeti yaptığım için örnek bi menu teşkiletmiyor gibi o yüzden iki gündür yazmıyorum, ama zorunluysa yazarım
pöff hastaneden yeni geldim kızıma idrar torbası taktılar tam 5 saat bekledik deli oldum çok yoruldum
merhaba kizlar
neden kimse yok,yarismak istemiyormusunuz
gizem,dün yediklerini yazmamissin,lütfen yazarmisin,mesaj saymayi unutma
zeynep ve pokemon mesajlarinizi saymamissiniz,arkadaslar tekrar ediyorum,paylasimlar böyle devam ederse cuma listeye alinmayacaksiniz,o yazmiyor bende yazmim le olmaz bu isler,herkes biseyler yazsa sayfalar dolar
canım 40 beden giyiyorum,sıkılaşıp 38 olmak istiyorum,senin pek bi fazlan yokmuş 64 ii gibi ama herkes kendi bedenini tanıyor demi :)
pöff hastaneden yeni geldim kızıma idrar torbası taktılar tam 5 saat bekledik deli oldum çok yoruldum
ben sydım ama
canım 40 beden giyiyorum,sıkılaşıp 38 olmak istiyorum,
geçmiş olsun canım
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. kızımın böbreklerinde kum vardı on yüzden rutin kontrollerimizi yaptırıyoruz şu an için herhangi bir aksilik yok tabi sonuçları henüz almadık.bugün çok yoruldum adeta iptaloldum.
birde birden fazla alıntı ile cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. kızımın böbreklerinde kum vardı on yüzden rutin kontrollerimizi yaptırıyoruz şu an için herhangi bir aksilik yok tabi sonuçları henüz almadık.bugün çok yoruldum adeta iptaloldum.
birde birden fazla alıntı ile cevaplamayı nasıl yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?