Selam kızlar , ben gunun menusunu ertesi gune yazmaya alısamadım yaa, aksam olunca yazıyorum benim için daha iyi oluyor , unutmuyorum boylece..
Sabah
1 tane haslanmıs yumurta
Penir
Kahvaltılık sos
Ekmek yok hollleeeeyyyyyyy
Oglen
1 haslanmıs patates
Peynir
Kahvaltılık sos
Ara
Bir kac lokma serbetli tatlı
1 minik elma
Aksam
1 kase mercimek corbası
Kıymalı lahanalı yemek
Yogurt
Su 2,5 lt olucak yatana kadar
Spor
45 dk leslie ile 3 mil
5-6 dakika zor hareketler (fena hamladım, agrıdan ölüyoruummm)
260 mekik
50 ip atlama
Ev temizleme:)
o zaman o bana olmaz,benim her yerim kalın
aşağı çalışırsa üçgen vücut olurum
kizlar hadi bu hafta bireyselde ve takim olarak 1.likleri kaptirmayalim,güveniyorum size,yüzümü kara cikarmayin
takim ruhunu yakalamamiz lazim,herkes bir yerden tutmali,lütfen burda motive olmak ve motive etmek adina alimizden gelen herseyi yapalim,yoksa her zaman yürüyen margarinler gibi her yerimizden yag fiskiracakk
pöff hastaneden yeni geldim kızıma idrar torbası taktılar tam 5 saat bekledik deli oldum çok yoruldum
bu gün corba icmekten icim disim corba olduyagsiz sebze corbasi aslinda severim ve severek yedim,aksamada hafif atlatirsam,cumaya 64 olurum insallah tekrardan,kilo veremeyen olmasin kizlar,hadi kaldirin totonuzu spora,bende kalkim az daha yapim stepper den ,hazir oglum uyumusken,sonrada yemek yaparim,hadi bana kolay gelsin
aman da aman takimin vedear-i iftiari,sporcumuz zeburus gelmis
hos geldin cnmm,yesil cay ikram edecemde nasil edecegimi bilmiyorum
icmis kadar olalim bari
ve tarihi bir karar verdim.ben de dukana başlıyorum yarın.geçen gün kitabını aldım inceledim.hep tereddütlerim vardı yapsammı diye.diyetin mantığı beni can evimden vurdu.kilo ver ve ömür boyu koru!!!işte sırf bunun için denemeye değer dedim.nitekim bugüne kadar alıp verdiğim kilolardan bi insan daha çıkar ve bu son olsun diye haykırıyorum artık!!hoş bu yaz kızçeme kardeş düşüneceğiz ama 2. bebişimden sonra fazladan 3-5 kiloyla boğuşmak istiyorum 20 küsür kiloyla değil.
bekle beni dukan,yarın kollarındayım!!
savaş tamtamı sesi mi o???
şimdi hepinize iyi geceler diliyorum ve kitabı hatmetmeye gidiyorum...
Selam kızlar , ben gunun menusunu ertesi gune yazmaya alısamadım yaa, aksam olunca yazıyorum benim için daha iyi oluyor , unutmuyorum boylece..
Sabah
1 tane haslanmıs yumurta
Penir
Kahvaltılık sos
Ekmek yok hollleeeeyyyyyyy
Oglen
1 haslanmıs patates
Peynir
Kahvaltılık sos
Ara
Bir kac lokma serbetli tatlı
1 minik elma
Aksam
1 kase mercimek corbası
Kıymalı lahanalı yemek
Yogurt
Su 2,5 lt olucak yatana kadar
Spor
45 dk leslie ile 3 mil
5-6 dakika zor hareketler (fena hamladım, agrıdan ölüyoruummm)
260 mekik
50 ip atlama
Ev temizleme:)
Ya masallah cok iyisiniZ, en önemlisi o kararı vermek zaten, sen işin buyuk kısmını hallettin bileeeee, kolay gelsiin sana guveniyoruuuuuzzzzz
günaydinnnn
uyuyormusunuz daha
hadi uyanin erken kalkan yol alir
ben kalktim büyük kizmi okula postaladimsimdide emnümü yazip kücügünü hazirlicam
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle yapilmis peynirli tost,1 kupa süt
ara yesil cay
ara 1 tabak sebze corbasi yagsiz
ögle 2 tabak sebtza corbasi,1 dl ekmek,yarim sosis
ara
1 tabak sebze corbasi,2 yk yagsiz yogurt,yesil cay
aksam
1 kasik nohutlu pirinc pilavi,2 fishtäbchen
geceye yakin yesil cay
su 2 lt
spor
82 dk stepper (700 kl),230 mekik
günaydın kızlar
dün için çok çok özür dilerim,işe gitmedim ve iki gün daha gitmiycem, dün teyzemin internetinde de sorun vardı bir türlü bağlanamadım. bu sabah yine teyzeme geldim hemen size yazıyım istedim neyse ki açıldı.
birazdan kızımı doktora götüreceğim, nikimi şimdilik açık bırakıyorum. öpüyorum
ve tarihi bir karar verdim.ben de dukana başlıyorum yarın.geçen gün kitabını aldım inceledim.hep tereddütlerim vardı yapsammı diye.diyetin mantığı beni can evimden vurdu.kilo ver ve ömür boyu koru!!!işte sırf bunun için denemeye değer dedim.nitekim bugüne kadar alıp verdiğim kilolardan bi insan daha çıkar ve bu son olsun diye haykırıyorum artık!!hoş bu yaz kızçeme kardeş düşüneceğiz ama 2. bebişimden sonra fazladan 3-5 kiloyla boğuşmak istiyorum 20 küsür kiloyla değil.
bekle beni dukan,yarın kollarındayım!!
savaş tamtamı sesi mi o???
şimdi hepinize iyi geceler diliyorum ve kitabı hatmetmeye gidiyorum...
geleyim menüme
sabah
2 tane haşlanmı yumurta
öğle
1 kase yoğurt çorbası
6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 dilim tiramisu
akşam
7 tane ızgara köfte
yarım soğan salatası
gece
1 dilim caramio
su:3 litre
spor:3 saat bisiklet,600 mekik ve caramionun vicdan azabıyla gece 30 dk jillian.
aslında dün sabah dukana niyetlenmiştim,sabah ona göre güne başladım.sonra bir baktım dolapta diyete göre bişey kalmamış,onun yerine tiramisu bana el sallıyor:))kocişin eline tutuşturdum alışveriş listesini oturdum tiramisu yedim:))allahın günü bitmez nasılsa:))ama bugün hiçbir güç beni caydıramaz.çok fena hazırladım kendimi.
Herkese günaydınnnnnnn
dün ne yedim
sabah 2 haşlanmış yumurta ve şekerli çay
ara yok çay içtim sadece
öylen iki parça tavuk kızarmış ve abartılı bir salata
ara yok çay içtim
akşam patlıcan yemeği ve biraz ekmek yedim dukanı yine ezdim geçtim evde et yoktu yemekte güzel olmuş sağolsun bakıcımız döktürmüş :)
ay birde kızların çukalatasından yedim yaaaa dayanamıyorum canım tatıl çekiyorrrrr
su 1.5 tl spor 20 dk. yürüyüş ve 20 dk. zumba dansı :) çokeğlenceliydi eşimin yorumu çok komikti tabi kızlar anneniniz delirmiş olmalı :)))))))
dünkü msjlard ise 4 ama alıntıları bir arada topladım bunu unutmayalım :)
günaydınlar hanımlar
günaydın canım evdemisin iştemisin kaç kilosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?