Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hanımlar kızım kucağımda anca okudum yazdıklarınızı 10 sayfa ilerlemiş Maşallah:)) şimdi yemek yiycem midem karnıma yapıştı.
görüşürüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz :)))

bende birazdan eve gidecem kızlar evde küçük cadılardan pek fırsat bulamıyorum nete girmeye girersem yazarım. görüşmek üzere

merhaba kizlar,ben geldimm
masallah paylasimlara
gecmisin hepsini okuyup,herkese cevap verecegim kizlar ama öncesinde oglumu uyutup sporumu yapmam lazim

görüşürüz canım özletme kendini,senden öğreneceklerimiz var

bende birazdan eve gidecem kızlar evde küçük cadılardan pek fırsat bulamıyorum nete girmeye girersem yazarım. görüşmek üzere

ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur

evet
yemeğimi yaptım evimin işide tam,kızımıda uyuttum ,hadi gelin sohbete

merhaba kizlar,ben geldimm
masallah paylasimlara
gecmisin hepsini okuyup,herkese cevap verecegim kizlar ama öncesinde oglumu uyutup sporumu yapmam lazim

bende şükür sporumu yaptım
demin netten kıyafetlere baktım almamak için kendimi zor tuttum 38 oluyumda inşallah alırım

fikre ihtiyacım var

hangi spor aletini alıyım?
1.koşu bandı istemiyorum çok yer kaplıyor,zaten oğlanda rahat vermez
2.bisiklet sadece bacak içinmi iyi
3.stepper bana göre değil benim üstümünde acilen erimesi şart

zaten aletler hakkında fikrim yok

hadi bakalim cnm,bana yetistin bile,ama bende cok kararliyimbu defa artiya ciktigim hafta olmayacak ve bir an önce mezun olacam
senin boyun kacti,unuttum gitti:44:

bir bebek dahamiailenizi büyütmeye karar vermissiniz cnm sevindim,dukana bende baslicam yoksa sen benide gececeksin,yulaf kepegim var aslinda,proteinle doldurim dondurucuyu,sonrada benide bekleyin geliyorummm
gecmisolsun cnm
sadece merak ettim,haber vermeden gelmemezlik etmezdin,bir sorun olmamasina sevindim
cnm hadi tiramisu yu görmezden geldim de o geceki sey ne,simdi ben bunun ne oldugunu bilmioyrum ama isminin afilli olmasindan belliki senin sevdigin cikogillerden yine
nede güzel spor yapmissin ceza vermeye bile kiyamiyorum
afiyet olsun cnm,kizlarin cikosundan asirman harici güzel,suyu arttirmaya ugras lütfen,sporu düzene oturtmana sevindim fakat o asirdigin cikolar icin 100 mekik alayim,hersey senin icin
pokemon harici bende evet diyorum arkadaslar,pokemon arkadasimizi 1 hafta daha deneme süresinde tutalim diyorum,aktif lik konusunda kendini ilerletmeli,geliyor mesela niki görünüyor,bisey yazmadan cikiyor,belki isi vardir,veya musait degildir bilemiyorum,kendisinden bir aciklama bekliyorum :44:
Ben istiyoruuuuuummmmm!! Hep birlikte motive olup zayıflayacagımıza inanıyorum, fırsat buldukca mailime bakmadan ilk burayı acıyorum ben.. Kararlıyım, imkanım el verdikce ben sizinleyimm
sen kararliysan sorun yok zaten,umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin
kızlar ben dışarı kaçıyorum.havayı güzel bulmuşken kızçemle gezelim accık,böylece günlükm sporuma açık havada yürüyüşü de eklerim:)))
iyi gezmeler cnm,bende kar altinda cocuklarla gezmeye cikmayi düsünüyorum ama,üsüyorum,bakalim
bizde seni özledik cnm,eftelya ayrilmakmi istiyor cnm,eger musaitse bir aciklama yapabilrmi,sen veya eftelya,kaptanliga gelince aslinda uzaktan yardim etmek daha cok isime geliyor ama baskada kimse kalmiyor,zeburus ve ben bu isi bir sekilde götürecegiz,kimin kaptan kimin yardimci olduguda sadece yazida önemli bence,yapilacaklari önceki sayfalarda yazdim cnm,bu hafta listeyi zeburus hazirliyor,yine herkes kendi kilosunu listeye kopyalayacak,o sadece kontrol edip paylasima tasiyacak
masallah cnmarkadaslar tanistikca aciliyoruz,umarim böylede devam ederiz,agzimizin tadi bozulmaz
tmm cnm,cimcimelerden firsat bulursan ugrarsin
görüşürüz canım özletme kendini,senden öğreneceklerimiz var

ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur

evet
yemeğimi yaptım evimin işide tam,kızımıda uyuttum ,hadi gelin sohbete
hadi cnm sohbet edelim
bende şükür sporumu yaptım
demin netten kıyafetlere baktım almamak için kendimi zor tuttum 38 oluyumda inşallah alırım

alma sakinnnn,alirsanda 36-38 al ki heveslenip kilo veresin,yoksa kiyafet bol olmasin diye kiloda vermezsin

cnm,her tarafi calistiran aletler hakkinda google amcadan yardim alabilirsin,zamanin olmuyorsa uygun bir zamaninda senin icin arastirabilirim

ohh kizlar sonunda bizim yaramazi uyuttum,öglenden kalan yemegim de var,yemekte yapmam,simdi bacaklarim yettigi kadar stepper yapmaya gidiyorum,dün 5500 adim da 700 kl yakmistim,bu gün hedefim 100 kl,hadi kizlar bana kolay gelsin,sizde kaldirin totonuzu spora hadiiii

kızlar kolay gelsin ben bugün girmedim menümü yazamadım arkadaşlara gittim geldim.

evime yeni girdi,m dünkü menümü yazıyorum;

sabah kahvaltı 3 tane mısır patlaklı form zımbırtısı
öğle 1 tane kaşarlı sucuklu tost
akşam yarım tabak mantı

su 2 ltre ve bitki çayları
spor yok ama bütün gün hastanede koşturmaca gece 2 ye kadar misafir ağırlama
mesaj sayısı 6

kızlar size rezilliğimi anlatayım;
quil arkadaşımız leslie ile yürüyüş diyorduya ben onu leslie diye köpeği var herhalde onunla yürüyüşe çıkıyor diye yorumlamıştım.

cnm,her tarafi calistiran aletler hakkinda google amcadan yardim alabilirsin,zamanin olmuyorsa uygun bir zamaninda senin icin arastirabilirim

sağol canım ben bakarım

kızlar size rezilliğimi anlatayım;
quil arkadaşımız leslie ile yürüyüş diyorduya ben onu leslie diye köpeği var herhalde onunla yürüyüşe çıkıyor diye yorumlamıştım.

mesaj sayım 10
:126::126::126:

bugünkü menüm
sabah:
2 bardak çay(bir küp şekerle)
yarım kibrit peynir
2 zeytin
2 dilim kepekli ekmek

ara
havuç

öğle
tavuklu şehriye çorbası bir kase
bir dilim ekmek

ara
neskafe

akşam
2 küçük kuru patlıcan dolması
1 acı kırmızı biber dolması
5 sarma
salata yağsız(marul salatası)
1 dilim ekmek

akşamıda
çayın yanında 1 dilim kekle kapatırım

spor leslie 3 mil
su 2 litre geçti,öfff bayağı yemişim yaz yaz bitmedi

Son düzenleme:
pöff sahibinden.com dan stepper alacaktım hala göndermemiş adam mesaj atıyorum cevaplamıyo göndermese bari zumba daha güzel. zumba kaç kalori yaktırıyo bilen varmı??

pöff sahibinden.com dan stepper alacaktım hala göndermemiş adam mesaj atıyorum cevaplamıyo göndermese bari zumba daha güzel. zumba kaç kalori yaktırıyo bilen varmı??

zumbayi bilmiyorum cnm,onuda netten arastrabilirsin,fakat stepper 1 saat=4000 adim oda 500 kalori yapiyor cnm,1 saatimi yaptim,cocuklarinda yemegini yedirdim,simdi 1 saat daha yapip mutfagi toparlamaya koyulacagim,hadi bana kolay gelsin

slmm
bu gün dükkani kapadim artik menümü yazayim
sabah
2 dl kepekli tost emegiyle tost
1 kupa meyve cayi
ara
yarim mangolu yogurt
ögle biraz gec yedim
1 tabak kabak sulusu,yarim tabak etli bulgur pilavi
aksam
yarimsar tabak kabak sulusu ve bulgur pilavi
su 3.5 lt
spor
200 mekik,95 dk stepper=6400 adim=800 kalori
mesajlari yarin yazicam daha yazarim belki zamanim olursa
simdi dusa giriyorum,mutfak beni bekliyor kizlar görüsürüz
ha bide yarim kalan meyveli yogurdumu belki yerim sonra ve yesil cay icerim,bu kadar

boyum 176.çok şükür boy kilo farkım ideale yaklaştı:)))veeee evet doğru tahmin,caramio aşkım çikolatalardan.dukana başlayacağım için vedalaştık kendisiyle:))

bisikletle spor yapan birisi olarak konu hakkında fikrimi sunayım.ben eliptik bisiklet almanı öneririm.hem alt beden hem üst bedenini çalıştırırsın.ille ayakta kullanmakta şart değil,oturarak çalışırken de gayet verimli.ama bir dezavantajı var,sürekli ayağının altında.ben 5 yıl hiç kullanmadım kaldıracak yer olmadığı için çocuk odasındaydı.kızım doğunca oturma odasına terfi etti.şimdi ben bisikleti istemiyorum artık desem hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz aynen öyle bir durum.

koşu bandı aslında çok yer kaplamıyor.işini bitirince katlayabiliyorsun.ama alt komşunun olmaması lazım.lap lap koştukça alttakiler haliyle rahatsız oluyor.annemlerde var oradan biliyorum.çocukla zor bir eylem olduğu da şüphesiz.ben bisikleti de kızım uyuduktan sonra kullanıyorum.adımlamaya başladığı için kedi gibi peşimde sürekli:))

üst bedeni de eritmek istiyorsan stepper da alsan 20 dk onunla vücudunu ısıt ve mekik,yan mekik gibi yer hareketleri yap.herhangi bir spor belli bir yerdeki yağları yakmıyormuş.sen spor yaparken vücut canı neredeki yağı isterse oradakini enerji olarak kullanıyormuş.mehmet öz bir programında göbek çevresinde yağlanma olanlara stepi önermişti mesela.1 dk düşük 1 dk yüksek hızda çalışın demişti.ama gözüme pratik ve rahat kullanılır bişey ilişirse paylaşırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…