hanımlar kızım kucağımda anca okudum yazdıklarınızı 10 sayfa ilerlemiş Maşallah:)) şimdi yemek yiycem midem karnıma yapıştı.
görüşürüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz :)))
bende birazdan eve gidecem kızlar evde küçük cadılardan pek fırsat bulamıyorum nete girmeye girersem yazarım. görüşmek üzere
merhaba kizlar,ben geldimm
masallah paylasimlara
gecmisin hepsini okuyup,herkese cevap verecegim kizlar ama öncesinde oglumu uyutup sporumu yapmam lazim
hadi bakalim cnm,bana yetistin bile,ama bende cok kararliyimbak bu süper benzetmeydi:))göbüşüme farklı gözle bakmaya başladım:))
çok geçmiş olsun.canı çok yanmadan iyileşsin küçüğüm..
bu hafta sana yetişme ihtimalim çok yüksek o zaman.geçen hafta kilo bildirimimi yapıp regl oldum,hiçbişey yapmasamda -2 kilom gitti bile:))bu hafta derece bile bekleyebilirim:))
gelip kaçmış oldum anında.daha sayfayı açtım kocişim geldi,hiç sayfalara takılmayayım bari dedim,yememiz içmemiz derken bu saati buldum:))
bu arada seni kaptan yardımcılığına yazalım demişsin.toprakla eftelya da gelsin de bi fikir alış verişinde bulunalım.iki kardeş belki kaptanlığı ve yardımcılığını daha verimli yürütürler.ha eğer istekli olmazlarsa ben elimden geleni yaparım.ama dediğim gibi yolum çok az kaldı.tek tereddüt ettiğim konu bu.tam takım düzene oturacak hadi benim işim bitti artık olacak.pazartesi günü bu işi karara bağlayalım bence.artık neyin nasıl olacağı belli olsun.
bir bebek dahamive tarihi bir karar verdim.ben de dukana başlıyorum yarın.geçen gün kitabını aldım inceledim.hep tereddütlerim vardı yapsammı diye.diyetin mantığı beni can evimden vurdu.kilo ver ve ömür boyu koru!!!işte sırf bunun için denemeye değer dedim.nitekim bugüne kadar alıp verdiğim kilolardan bi insan daha çıkar ve bu son olsun diye haykırıyorum artık!!hoş bu yaz kızçeme kardeş düşüneceğiz ama 2. bebişimden sonra fazladan 3-5 kiloyla boğuşmak istiyorum 20 küsür kiloyla değil.
bekle beni dukan,yarın kollarındayım!!
savaş tamtamı sesi mi o???
şimdi hepinize iyi geceler diliyorum ve kitabı hatmetmeye gidiyorum...
gecmisolsun cnmgünaydın kızlar
dün için çok çok özür dilerim,işe gitmedim ve iki gün daha gitmiycem, dün teyzemin internetinde de sorun vardı bir türlü bağlanamadım. bu sabah yine teyzeme geldim hemen size yazıyım istedim neyse ki açıldı.
birazdan kızımı doktora götüreceğim, nikimi şimdilik açık bırakıyorum. öpüyorum
cnm hadi tiramisu yu görmezden geldim de o geceki sey ne,simdi ben bunun ne oldugunu bilmioyrum ama isminin afilli olmasindan belliki senin sevdigin cikogillerden yinegeleyim menüme
sabah
2 tane haşlanmı yumurta
öğle
1 kase yoğurt çorbası
6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 dilim tiramisu
akşam
7 tane ızgara köfte
yarım soğan salatası
gece
1 dilim caramio
su:3 litre
spor:3 saat bisiklet,600 mekik ve caramionun vicdan azabıyla gece 30 dk jillian.
aslında dün sabah dukana niyetlenmiştim,sabah ona göre güne başladım.sonra bir baktım dolapta diyete göre bişey kalmamış,onun yerine tiramisu bana el sallıyor:))kocişin eline tutuşturdum alışveriş listesini oturdum tiramisu yedim:))allahın günü bitmez nasılsa:))ama bugün hiçbir güç beni caydıramaz.çok fena hazırladım kendimi.
afiyet olsun cnm,kizlarin cikosundan asirman harici güzel,suyu arttirmaya ugras lütfen,sporu düzene oturtmana sevindim fakat o asirdigin cikolar icin 100 mekik alayim,hersey senin icinHerkese günaydınnnnnnn
dün ne yedim
sabah 2 haşlanmış yumurta ve şekerli çay
ara yok çay içtim sadece
öylen iki parça tavuk kızarmış ve abartılı bir salata
ara yok çay içtim
akşam patlıcan yemeği ve biraz ekmek yedim dukanı yine ezdim geçtim evde et yoktu yemekte güzel olmuş sağolsun bakıcımız döktürmüş :)
ay birde kızların çukalatasından yedim yaaaa dayanamıyorum canım tatıl çekiyorrrrr
su 1.5 tl spor 20 dk. yürüyüş ve 20 dk. zumba dansı :) çokeğlenceliydi eşimin yorumu çok komikti tabi kızlar anneniniz delirmiş olmalı :)))))))
dünkü msjlard ise 4 ama alıntıları bir arada topladım bunu unutmayalım :)
pokemon harici bende evet diyorum arkadaslar,pokemon arkadasimizi 1 hafta daha deneme süresinde tutalim diyorum,aktif lik konusunda kendini ilerletmeli,geliyor mesela niki görünüyor,bisey yazmadan cikiyor,belki isi vardir,veya musait degildir bilemiyorum,kendisinden bir aciklama bekliyorum :44:ve bir oylama talep ediyorum eski arkadaşlardan.yeni arkadaşlarımızı listeye alalımmı bu hafta?
quail
aslı
zeynepcer
pokemon51
ben oyumu hepsi için evet olarak kullanıyorum.geldiklerinden beri takımımız renklendi.
yeni arkadaşlarımıza da bir uyarıda bulunayım ama.kilo verme eyleminde hakikaten ciddiyseniz,hedefinize ulaşmakta kararlıysanız beraber devam etmekten biz zevk duyarız.ancak iki gün sonra fikrinizi değiştirecekseniz sizin için de zor olur listeye girdikten sonra.yarışma kuralları gereğince listeye girdikten sonra ayrılırsanız 6 ay bitmeden herhangi bir takıma giremezsiniz.3 defa üst üste kilo bildirmezseniz diskalifiye olursunuz.o yüzden bu oylama sizin için de geçerli olsun.bizimle devam etmek isteyen bildirsin lütfen:))sağlam bir takım oluşturmak istiyoruz artık.bu hepimizin çabasıyla olacak bişey sonuçta.
sen kararliysan sorun yok zaten,umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsinBen istiyoruuuuuummmmm!! Hep birlikte motive olup zayıflayacagımıza inanıyorum, fırsat buldukca mailime bakmadan ilk burayı acıyorum ben.. Kararlıyım, imkanım el verdikce ben sizinleyimm
iyi gezmeler cnm,bende kar altinda cocuklarla gezmeye cikmayi düsünüyorum ama,üsüyorum,bakalimkızlar ben dışarı kaçıyorum.havayı güzel bulmuşken kızçemle gezelim accık,böylece günlükm sporuma açık havada yürüyüşü de eklerim:)))
bizde seni özledik cnm,eftelya ayrilmakmi istiyor cnm,eger musaitse bir aciklama yapabilrmi,sen veya eftelya,kaptanliga gelince aslinda uzaktan yardim etmek daha cok isime geliyor ama baskada kimse kalmiyor,zeburus ve ben bu isi bir sekilde götürecegiz,kimin kaptan kimin yardimci olduguda sadece yazida önemli bence,yapilacaklari önceki sayfalarda yazdim cnm,bu hafta listeyi zeburus hazirliyor,yine herkes kendi kilosunu listeye kopyalayacak,o sadece kontrol edip paylasima tasiyacakselam fıstıklar sizi özledikçe teyzeme kaçıyorum:)))
eve gittim iki günlük yoğun temizlik planından vazgeçtim şimdilik eve gidip günlük rutin işleri yapıp geldim. aslında hava çok güzel ama yarın işe gitmeyi düşünüyorum, bu aralar ne kadar kararsızım(
kızım uyuyor fakat uyanmak üzere bu yüzden yine takılamayabilirim. Kaptanlık ve yardımcılığı konusunda zeburuscum bişeyler yazmış öncesini henüz görmedim ama biz yapamayız zaten eftelya gelecek mi bilmiyorum, iyi değil bu aralar. Bence pegasus kaptanlık için iyi seçim, zeburus sen de yardımcı olabilirsin canım. ben size destekçi olurum, bu arada hepimiz takım idaresi konusunda yapılacakları öğrenir zaman ilerledikçe hedefine ulaşıp ayrılan olursa ve gerekirse devrederiz. bu seferki gibi bir dağılma yaşanmadan sorun çözülmüş olur.
öpüyorum sizi
yeni kızlar konusunda benim fikrim de olumlu:)))
kızım uyandıııııııııııııııııııııııı
masallah cnmhanımlar kızım kucağımda anca okudum yazdıklarınızı 10 sayfa ilerlemiş Maşallah:)) şimdi yemek yiycem midem karnıma yapıştı.
görüşürüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz :)))
tmm cnm,cimcimelerden firsat bulursan ugrarsinbende birazdan eve gidecem kızlar evde küçük cadılardan pek fırsat bulamıyorum nete girmeye girersem yazarım. görüşmek üzere
hadi cnm sohbet edelimgörüşürüz canım özletme kendini,senden öğreneceklerimiz var
ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur
evet
yemeğimi yaptım evimin işide tam,kızımıda uyuttum ,hadi gelin sohbete
bende şükür sporumu yaptım
demin netten kıyafetlere baktımalmamak için kendimi zor tuttum 38 oluyumda inşallah alırım
fikre ihtiyacım var
hangi spor aletini alıyım?
1.koşu bandı istemiyorum çok yer kaplıyor,zaten oğlanda rahat vermez
2.bisiklet sadece bacak içinmi iyi
3.stepper bana göre değil benim üstümünde acilen erimesi şart
zaten aletler hakkında fikrim yok
cnm,her tarafi calistiran aletler hakkinda google amcadan yardim alabilirsin,zamanin olmuyorsa uygun bir zamaninda senin icin arastirabilirim
kızlar size rezilliğimi anlatayım;
quil arkadaşımız leslie ile yürüyüş diyorduya ben onu leslie diye köpeği var herhalde onunla yürüyüşe çıkıyor diye yorumlamıştım.
kızlar size rezilliğimi anlatayım;
quil arkadaşımız leslie ile yürüyüş diyorduya ben onu leslie diye köpeği var herhalde onunla yürüyüşe çıkıyor diye yorumlamıştım.
:))))))))))) :)))))) :))))) cok tatlısıııınnnnn pokemoonnn
pöff sahibinden.com dan stepper alacaktım hala göndermemiş adam mesaj atıyorum cevaplamıyo göndermese bari zumba daha güzel. zumba kaç kalori yaktırıyo bilen varmı??
hadi bakalim cnm,bana yetistin bile,ama bende cok kararliyimbu defa artiya ciktigim hafta olmayacak ve bir an önce mezun olacam
senin boyun kacti,unuttum gitti:44:
bir bebek dahamiailenizi büyütmeye karar vermissiniz cnm sevindim,dukana bende baslicam yoksa sen benide gececeksin,yulaf kepegim var aslinda,proteinle doldurim dondurucuyu,sonrada benide bekleyin geliyorummm
gecmisolsun cnm
sadece merak ettim,haber vermeden gelmemezlik etmezdin,bir sorun olmamasina sevindim
cnm hadi tiramisu yu görmezden geldim de o geceki sey ne,simdi ben bunun ne oldugunu bilmioyrum ama isminin afilli olmasindan belliki senin sevdigin cikogillerden yine
nede güzel spor yapmissin ceza vermeye bile kiyamiyorum
afiyet olsun cnm,kizlarin cikosundan asirman harici güzel,suyu arttirmaya ugras lütfen,sporu düzene oturtmana sevindim fakat o asirdigin cikolar icin 100 mekik alayim,hersey senin icin
pokemon harici bende evet diyorum arkadaslar,pokemon arkadasimizi 1 hafta daha deneme süresinde tutalim diyorum,aktif lik konusunda kendini ilerletmeli,geliyor mesela niki görünüyor,bisey yazmadan cikiyor,belki isi vardir,veya musait degildir bilemiyorum,kendisinden bir aciklama bekliyorum :44:
sen kararliysan sorun yok zaten,umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin
iyi gezmeler cnm,bende kar altinda cocuklarla gezmeye cikmayi düsünüyorum ama,üsüyorum,bakalim
bizde seni özledik cnm,eftelya ayrilmakmi istiyor cnm,eger musaitse bir aciklama yapabilrmi,sen veya eftelya,kaptanliga gelince aslinda uzaktan yardim etmek daha cok isime geliyor ama baskada kimse kalmiyor,zeburus ve ben bu isi bir sekilde götürecegiz,kimin kaptan kimin yardimci olduguda sadece yazida önemli bence,yapilacaklari önceki sayfalarda yazdim cnm,bu hafta listeyi zeburus hazirliyor,yine herkes kendi kilosunu listeye kopyalayacak,o sadece kontrol edip paylasima tasiyacak
masallah cnmarkadaslar tanistikca aciliyoruz,umarim böylede devam ederiz,agzimizin tadi bozulmaz
tmm cnm,cimcimelerden firsat bulursan ugrarsin
hadi cnm sohbet edelim
alma sakinnnn,alirsanda 36-38 al ki heveslenip kilo veresin,yoksa kiyafet bol olmasin diye kiloda vermezsin
fikre ihtiyacım var
hangi spor aletini alıyım?
1.koşu bandı istemiyorum çok yer kaplıyor,zaten oğlanda rahat vermez
2.bisiklet sadece bacak içinmi iyi
3.stepper bana göre değil benim üstümünde acilen erimesi şart
zaten aletler hakkında fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?