Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bendedukan yapıyorum ama biraz kafama görede takılıyorum garip bişey çıkıyor ortaya ama dukanla 12 kilo verdim geçen yaz bakalım bu kez ne kadar gidecek

o zaman derhal soruyorum geçen yaz dukanın her evresini uygulamış mıydın??bir de verdiğin kilonun ne kadarını koruyorsun,hemen geri alma gibi durum oldu mu?

ah o tatlılar ahhh!!!niye bu şekerli şeylere kadınların zaafı bu kadar büyük.kim buldu kardeşim bu şeker ve türevlerini??tarih onları hiç affetmeyecek!!spor güzel olmuş ama içebiliyorsan suyu 2 litrenin altına düşürme derim.çünkü sporda var işin içinde artık:))

vay be 84 den 65 e inmişsin süper nasıl indin bravooo ve ne kadar sürede indin

29 eylülde girdim takıma 84 kiloyla.pek diyet uyguladığım söylenemez.o dönemde kızım beş buçuk aylıktı,emziriyordum falan o yüzden kalori kısıtlaması yapmadım.ama kısıtlamadığım kalorilerle bisiklet tepesinde savaştım.sporla günde 1000 kaloriden fazla yakmaya gayret gösterdim.e 1600 kaloriye yakın da bazal metabolizma hızım.dolayısıyla her gün şapadanak 2600 kalori harcıyorum.diyetisyene gitmiştim 3 aralıkta.o da 1400 kalorilik diyet vermişti.ama uydummu,hayır.kaçamaklarla yine 1800 kaloriye çıkmışımdır.ama yine de aldığım- yaktığım hesabını hep negatifte bıraktım.o yüaden bağıra bağıra söylüyorum.zayıflamak istiyorsanız diyetten önce spora ikna olun:))

birbirimize aynı soruyu sormuşuz
64 üm evdeyim 4 aylık kızım var bide 3,5 yaşında oğlum
çok komik bu kadar olur :))))))))))

bende 68.8 li başladım geçen hafta ama düşmüşümdür diye umuyorum cuma belli olur. boyum 1.68 ve 60 kilo olmak isityorum cuma günü çizelge yaparım.

benimde 3.5 yaşında ikiz kızlarım birde onların ufağı 1.5 yaşında bi kızım daha var iki hamileliğimede 67 kiloyla başladım ikizlerde 12 küçükte de 11 kilo aldım doğumdan hemen sonra 40 ım çıktığında 67 kiloya ikisinde de düştüm fakat ben emzirme döneminde çok kilo alıyorum. 76 kadar çıktım ikinci bebekte uzuuuuun ve acı veren bi diyetin sonunda 64 e kadar düşmüştüm ama kışın geri aldım bi kısmını inş. veririm yaza kadar 8 kilo kadar :)

canım senin evde spor aletinini olması çok ii benim neimkan ne zaman var evde 3 çocuk zaten gün içnde işteyim çocukları bırakıp bahar da yürüsem desem nereye bırakcam gurbettiyim. yapabilecegim evde netin karşsında hoplayıp zıplamak sanırım birde işe yürüyerek gdiip geliyorum oda 20 dk. ediyoru işim çok yakın :) senin kilo vermen çok sağlıklı olmuş tabik en iysi istediğini ye ama sporla yak ne güzel demi :)

selam
hastaneden geldim önemli bişey yok soğuk algınlığı bir de gözü mikrop kapmış, ilaçları aldık geldik.
pazartesi menümü yazayım önce

sabah
kepekli tost
çay

öğlen
simit
ayran

ara
1 diyet bisküvi

akşam
mercimek çorba
kadınbudu köfte
az pilav
birkaç patates kızartması

spor
200 mekik
30 dk yürüyüş

su 2,5 lt

salı günkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
çay

öğlen

kaşarlı salamlı soğuk sandviç

ara
çeyrek simit
domates
peynir
çay

akşam
çok az ızgara balık
1 dilim ekmek
salata

su 1,5-2 lt arası
spor
yok
mesaj yok((

kızlar kusura bakmayın sohbete dahil olamıyorum, eve geçmek zorundayım. Akşama eşimden bilgisayarı istiycem en azından geçmişi cevaplayabilirim.

insanın ailesi elinin altında olmayınca çocuklarla hakikaten zor oluyor.ama kısa süreli kalori yaktırıcı şeylerle telafi edebilirsin belki.jillian michaels in dvd sini almıştım ben kipadan.30 dk lık bir egzersiz programı ama inanılmaz bir efor.bisikletle takılamıyorsam çeşitli nedenlerle, jillianla spor yapıyorum.deneyebilirsin.ama deneyemiyorum dersen de hak veriyorum,sonuçta hem iş,hem ev,hem de çocuklar insanın kendisi için enerjisi kalmaz.diyetisyene kızımla gitmiştim (biz de ailelerden uzak olduğumuz için nereye gitsem yanımda:)).diyetisyen spor yapamayabilirsin belki ama al kzını kucağına hopla zıpla,o da yeter demişti:))ben çalışmadığım için zamanım bol,o yüzden kızçeyle hoplama zıplama işini sadece onu eğlendirmek için yapıyorum:))

2 gün de güzel ve ayarında olmuş,sana da alkıııışşş!!!
kuzuna da geçmiş olsun.yaz gelse de çocuklar bi rahatlasa.
eftelya uğrayamıyor herhalde.umarım işleri yoluna giriyordur yavaş yavaş.en son işten bi süreliğine ayrıldığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

kızlar kusura bakmayın sohbete dahil olamıyorum, eve geçmek zorundayım. Akşama eşimden bilgisayarı istiycem en azından geçmişi cevaplayabilirim.

geçmişe bakarken pegasusla diyaloglarımızı göreceksin zaten ama ben yine de tekrar edeyim.malum kaptanımızla yardımcımız yok hala.pegasusla bu cumaya kadar bekleyelim gelmezlerse değişikliğe gidelim artık dedik.haftaya durumumuz netleşsin.ben kaptan ve kaptan yardımcılığını sen ve eftelya yapabilirsiniz belki dedim,iki kardeş dayanışması daha uzun soluklu fayda getirir diye düşündüm.siz de bi düşünün isterseniz.ona göre haftaya yeniden yapılanalım.

maşallah canım kuzularına,12 kiloyu vermişsin demekki azimlisin bunuda verirsin
benim boyda 165 bende 58 olmam lazım

jullian youtube de var Aslı yapmak istersen

ve bir oylama talep ediyorum eski arkadaşlardan.yeni arkadaşlarımızı listeye alalımmı bu hafta?

quail
aslı
zeynepcer
pokemon51

ben oyumu hepsi için evet olarak kullanıyorum.geldiklerinden beri takımımız renklendi.

yeni arkadaşlarımıza da bir uyarıda bulunayım ama.kilo verme eyleminde hakikaten ciddiyseniz,hedefinize ulaşmakta kararlıysanız beraber devam etmekten biz zevk duyarız.ancak iki gün sonra fikrinizi değiştirecekseniz sizin için de zor olur listeye girdikten sonra.yarışma kuralları gereğince listeye girdikten sonra ayrılırsanız 6 ay bitmeden herhangi bir takıma giremezsiniz.3 defa üst üste kilo bildirmezseniz diskalifiye olursunuz.o yüzden bu oylama sizin için de geçerli olsun.bizimle devam etmek isteyen bildirsin lütfen:))sağlam bir takım oluşturmak istiyoruz artık.bu hepimizin çabasıyla olacak bişey sonuçta.

Ben istiyoruuuuuummmmm!! Hep birlikte motive olup zayıflayacagımıza inanıyorum, fırsat buldukca mailime bakmadan ilk burayı acıyorum ben.. Kararlıyım, imkanım el verdikce ben sizinleyimm

Bu arada bugun sabah doktora gittim kızlarla, oyuzden mesaj atamadım hiç.. Simdi geldim evdeyim, yarın misafirim varmıs, ankaradan esimin akrabaları.. Guzel guzel seyler yapmak zorundayım, elim de lezzetli:) nasıl olucak yapıpda yememek... Puuufffff(

sabirlar diliyorum cnm sanalütfen unutma cuma tarti var persembe kacirirsan tarti sana küser,dikkat et cumadan sonra ye lütfennnn

bendemi denesem jullian,bakalim bir zararimiz olmaz
birkac kizartma hiricinde cüzel cnmzaten onlarda bir kac tanede kalmis
spor olsun lütfennnnn
tmm cnm,aksama kadar sana bol bol sayfa dolduralim
kesinlikle cnm,bir annesi,bir kardesi olmadimi cok zorrrrrrr
hos geldin bebemmmmyarinda idare edideriz,cuma gel ama kilo bildrimi var lütfen
tesekkür ederim cnm
bendemi dukana baslasam kiizlar:44:beni cok cezbediyor ama dolapta kabak ve patlicanim var,ben yemesem esim sevmez onlari tüketim,haftaya baslim o zaman

Canım bendedukan yapıyorum ama biraz kafama görede takılıyorum garip bişey çıkıyor ortaya ama dukanla 12 kilo verdim geçen yaz bakalım bu kez ne kadar gidecek

günaydınlar hanımlar

Ben istiyoruuuuuummmmm!! Hep birlikte motive olup zayıflayacagımıza inanıyorum, fırsat buldukca mailime bakmadan ilk burayı acıyorum ben.. Kararlıyım, imkanım el verdikce ben sizinleyimm

aradğın motivasyonu burada bulacağına eminim.7 yılda başaramadığımı 4 ayda takımımla başardım:))

geçmiş olsun.önemli bişey yoktur inşallah.

gözünüz aydın da diyeyim.şu elinin lezzetinden accıkta bana göndersene:))yemek yapmayı sevmediğimden midir nedir oh elime sağlık ne güzel yapmışım dediğim şeylerin sayısı o kadar az ki..

hakısın çocuklar zaten çok enerji harcatıyorda yinede yetmiyor düzenli bi yürüyüş spor bi ekstra bişey lazım bahsettiğin dvd ye netten bi bakarım içeriği nedir ne değildir bana uyarmı saol canım paylaşımın için

inş. vermek itiyorum bıktım artık bu 60 ın küsüratlarından yaaaa vermem lazım gitmesi lazım.
jullian a bakıyorum netten hemen sağol canım

kızlar ben dışarı kaçıyorum.havayı güzel bulmuşken kızçemle gezelim accık,böylece günlükm sporuma açık havada yürüyüşü de eklerim:)))

kizlar yemek hazirliyorum,saat 2 olsunda yerlerimi süpürim diyede bekliyorum ve sonrasindada sporumu yapicam,yemegimi yiyip,isimi bitirip,sporumuda yaptiktan sonra sizinim

selam fıstıklar sizi özledikçe teyzeme kaçıyorum:)))
eve gittim iki günlük yoğun temizlik planından vazgeçtim şimdilik eve gidip günlük rutin işleri yapıp geldim. aslında hava çok güzel ama yarın işe gitmeyi düşünüyorum, bu aralar ne kadar kararsızım(

kızım uyuyor fakat uyanmak üzere bu yüzden yine takılamayabilirim. Kaptanlık ve yardımcılığı konusunda zeburuscum bişeyler yazmış öncesini henüz görmedim ama biz yapamayız zaten eftelya gelecek mi bilmiyorum, iyi değil bu aralar. Bence pegasus kaptanlık için iyi seçim, zeburus sen de yardımcı olabilirsin canım. ben size destekçi olurum, bu arada hepimiz takım idaresi konusunda yapılacakları öğrenir zaman ilerledikçe hedefine ulaşıp ayrılan olursa ve gerekirse devrederiz. bu seferki gibi bir dağılma yaşanmadan sorun çözülmüş olur.
öpüyorum sizi

yeni kızlar konusunda benim fikrim de olumlu:)))
kızım uyandıııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…