Canım bendedukan yapıyorum ama biraz kafama görede takılıyorum garip bişey çıkıyor ortaya ama dukanla 12 kilo verdim geçen yaz bakalım bu kez ne kadar gidecek
Herkese günaydınnnnnnn
dün ne yedim
sabah 2 haşlanmış yumurta ve şekerli çay
ara yok çay içtim sadece
öylen iki parça tavuk kızarmış ve abartılı bir salata
ara yok çay içtim
akşam patlıcan yemeği ve biraz ekmek yedim dukanı yine ezdim geçtim evde et yoktu yemekte güzel olmuş sağolsun bakıcımız döktürmüş :)
ay birde kızların çukalatasından yedim yaaaa dayanamıyorum canım tatıl çekiyorrrrr
su 1.5 tl spor 20 dk. yürüyüş ve 20 dk. zumba dansı :) çokeğlenceliydi eşimin yorumu çok komikti tabi kızlar anneniniz delirmiş olmalı :)))))))
dünkü msjlard ise 4 ama alıntıları bir arada topladım bunu unutmayalım :)
vay be 84 den 65 e inmişsin süper nasıl indin bravooo ve ne kadar sürede indin
çok komik bu kadar olur :))))))))))birbirimize aynı soruyu sormuşuz
64 üm evdeyim 4 aylık kızım var bide 3,5 yaşında oğlum
o zaman derhal soruyorum geçen yaz dukanın her evresini uygulamış mıydın??bir de verdiğin kilonun ne kadarını koruyorsun,hemen geri alma gibi durum oldu mu?
hayır canım uygulamadım seyir diye bişey yoktu bende ben hep proteine yüklendim ama kilonun büyük bi kısmını 10 gün içinde verdim ekmek kesilince benim kilolar pıtır pıtır gitti ilk 3 gün çok katı yaptım sonra kaçamaklarım oldu salata ve meyve yiyordum mesela çikolata sonra çok sevdiğim yemeklere ekmekle bi iki kez banıp ymeler falan filan kabızlık sorunum çok oldu yulaf kepeği kullanmadım o olmazsa olmazıymış sen mutlaka kullan. ben dukaın kitabını almadım kulaktan duyma ne varsa onu yaptım şuan yine yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor eşim o zamn askerdeydi şimdi evde kızıyor karışıyor böyle diyet mi olurmuş diye saçma geliyor tek tip beslenmek benim kanıma giriyor sofrada kaçamak yapıyorum :)
ben 76 dan 64 düştüm 4 kilosunu geri aldım çoğunu koruyroum yani ama çok abarttım yemeyi inanılmaz çok yediğim için aldım
ah o tatlılar ahhh!!!niye bu şekerli şeylere kadınların zaafı bu kadar büyük.kim buldu kardeşim bu şeker ve türevlerini??tarih onları hiç affetmeyecek!!spor güzel olmuş ama içebiliyorsan suyu 2 litrenin altına düşürme derim.çünkü sporda var işin içinde artık:))
su içemiyorum yaa neden bilmem canım inanılmaz tatlı çekiyor resmen ağzım sulanıyor ne yapmalı geçenlerde sütümün içine tarçın koydum içtim bastırsın diye fena sayılmaz işe yaradı biraz tavsiye ederim :)
29 eylülde girdim takıma 84 kiloyla.pek diyet uyguladığım söylenemez.o dönemde kızım beş buçuk aylıktı,emziriyordum falan o yüzden kalori kısıtlaması yapmadım.ama kısıtlamadığım kalorilerle bisiklet tepesinde savaştım.sporla günde 1000 kaloriden fazla yakmaya gayret gösterdim.e 1600 kaloriye yakın da bazal metabolizma hızım.dolayısıyla her gün şapadanak 2600 kalori harcıyorum.diyetisyene gitmiştim 3 aralıkta.o da 1400 kalorilik diyet vermişti.ama uydummu,hayır.kaçamaklarla yine 1800 kaloriye çıkmışımdır.ama yine de aldığım- yaktığım hesabını hep negatifte bıraktım.o yüaden bağıra bağıra söylüyorum.zayıflamak istiyorsanız diyetten önce spora ikna olun:))
canım senin evde spor aletinini olması çok ii benim neimkan ne zaman var evde 3 çocuk zaten gün içnde işteyim çocukları bırakıp bahar da yürüsem desem nereye bırakcam gurbettiyim. yapabilecegim evde netin karşsında hoplayıp zıplamak sanırım birde işe yürüyerek gdiip geliyorum oda 20 dk. ediyoru işim çok yakın :) senin kilo vermen çok sağlıklı olmuş tabik en iysi istediğini ye ama sporla yak ne güzel demi :)
selam
hastaneden geldim önemli bişey yok soğuk algınlığı bir de gözü mikrop kapmış, ilaçları aldık geldik.
pazartesi menümü yazayım önce
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
simit
ayran
ara
1 diyet bisküvi
akşam
mercimek çorba
kadınbudu köfte
az pilav
birkaç patates kızartması
spor
200 mekik
30 dk yürüyüş
su 2,5 lt
salı günkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
çay
öğlen
kaşarlı salamlı soğuk sandviç
ara
çeyrek simit
domates
peynir
çay
akşam
çok az ızgara balık
1 dilim ekmek
salata
su 1,5-2 lt arası
spor
yok
mesaj yok((
kızlar kusura bakmayın sohbete dahil olamıyorum, eve geçmek zorundayım. Akşama eşimden bilgisayarı istiycem en azından geçmişi cevaplayabilirim.
çok komik bu kadar olur :))))))))))
bende 68.8 li başladım geçen hafta ama düşmüşümdür diye umuyorum cuma belli olur. boyum 1.68 ve 60 kilo olmak isityorum cuma günü çizelge yaparım.
benimde 3.5 yaşında ikiz kızlarım birde onların ufağı 1.5 yaşında bi kızım daha var iki hamileliğimede 67 kiloyla başladım ikizlerde 12 küçükte de 11 kilo aldım doğumdan hemen sonra 40 ım çıktığında 67 kiloya ikisinde de düştüm fakat ben emzirme döneminde çok kilo alıyorum. 76 kadar çıktım ikinci bebekteuzuuuuun ve acı veren bi diyetin sonunda 64 e kadar düşmüştüm ama kışın geri aldım bi kısmını inş. veririm yaza kadar 8 kilo kadar :)
insanın ailesi elinin altında olmayınca çocuklarla hakikaten zor oluyor.ama kısa süreli kalori yaktırıcı şeylerle telafi edebilirsin belki.jillian michaels in dvd sini almıştım ben kipadan.30 dk lık bir egzersiz programı ama inanılmaz bir efor.bisikletle takılamıyorsam çeşitli nedenlerle, jillianla spor yapıyorum.deneyebilirsin.ama deneyemiyorum dersen de hak veriyorum,sonuçta hem iş,hem ev,hem de çocuklar insanın kendisi için enerjisi kalmaz.diyetisyene kızımla gitmiştim (biz de ailelerden uzak olduğumuz için nereye gitsem yanımda:)).diyetisyen spor yapamayabilirsin belki ama al kzını kucağına hopla zıpla,o da yeter demişti:))ben çalışmadığım için zamanım bol,o yüzden kızçeyle hoplama zıplama işini sadece onu eğlendirmek için yapıyorum:))
ve bir oylama talep ediyorum eski arkadaşlardan.yeni arkadaşlarımızı listeye alalımmı bu hafta?
quail
aslı
zeynepcer
pokemon51
ben oyumu hepsi için evet olarak kullanıyorum.geldiklerinden beri takımımız renklendi.
yeni arkadaşlarımıza da bir uyarıda bulunayım ama.kilo verme eyleminde hakikaten ciddiyseniz,hedefinize ulaşmakta kararlıysanız beraber devam etmekten biz zevk duyarız.ancak iki gün sonra fikrinizi değiştirecekseniz sizin için de zor olur listeye girdikten sonra.yarışma kuralları gereğince listeye girdikten sonra ayrılırsanız 6 ay bitmeden herhangi bir takıma giremezsiniz.3 defa üst üste kilo bildirmezseniz diskalifiye olursunuz.o yüzden bu oylama sizin için de geçerli olsun.bizimle devam etmek isteyen bildirsin lütfen:))sağlam bir takım oluşturmak istiyoruz artık.bu hepimizin çabasıyla olacak bişey sonuçta.
sabirlar diliyorum cnm sanaBu arada bugun sabah doktora gittim kızlarla, oyuzden mesaj atamadım hiç.. Simdi geldim evdeyim, yarın misafirim varmıs, ankaradan esimin akrabaları.. Guzel guzel seyler yapmak zorundayım, elim de lezzetli:) nasıl olucak yapıpda yememek... Puuufffff(
bendemi denesem jullian,bakalim bir zararimiz olmazmaşallah canım kuzularına,12 kiloyu vermişsin demekki azimlisin bunuda verirsin
benim boyda 165 bende 58 olmam lazım
jullian youtube de var Aslı yapmak istersen
birkac kizartma hiricinde cüzel cnmselam
hastaneden geldim önemli bişey yok soğuk algınlığı bir de gözü mikrop kapmış, ilaçları aldık geldik.
pazartesi menümü yazayım önce
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
simit
ayran
ara
1 diyet bisküvi
akşam
mercimek çorba
kadınbudu köfte
az pilav
birkaç patates kızartması
spor
200 mekik
30 dk yürüyüş
su 2,5 lt
salı günkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
çay
öğlen
kaşarlı salamlı soğuk sandviç
ara
çeyrek simit
domates
peynir
çay
akşam
çok az ızgara balık
1 dilim ekmek
salata
su 1,5-2 lt arası
spor
yok
mesaj yok((
tmm cnm,aksama kadar sana bol bol sayfa dolduralimkızlar kusura bakmayın sohbete dahil olamıyorum, eve geçmek zorundayım. Akşama eşimden bilgisayarı istiycem en azından geçmişi cevaplayabilirim.
kesinlikle cnm,bir annesi,bir kardesi olmadimi cok zorrrrrrrinsanın ailesi elinin altında olmayınca çocuklarla hakikaten zor oluyor.ama kısa süreli kalori yaktırıcı şeylerle telafi edebilirsin belki.jillian michaels in dvd sini almıştım ben kipadan.30 dk lık bir egzersiz programı ama inanılmaz bir efor.bisikletle takılamıyorsam çeşitli nedenlerle, jillianla spor yapıyorum.deneyebilirsin.ama deneyemiyorum dersen de hak veriyorum,sonuçta hem iş,hem ev,hem de çocuklar insanın kendisi için enerjisi kalmaz.diyetisyene kızımla gitmiştim (biz de ailelerden uzak olduğumuz için nereye gitsem yanımda:)).diyetisyen spor yapamayabilirsin belki ama al kzını kucağına hopla zıpla,o da yeter demişti:))ben çalışmadığım için zamanım bol,o yüzden kızçeyle hoplama zıplama işini sadece onu eğlendirmek için yapıyorum:))
hos geldin bebemmmmgünaydın kızlar
dün için çok çok özür dilerim,işe gitmedim ve iki gün daha gitmiycem, dün teyzemin internetinde de sorun vardı bir türlü bağlanamadım. bu sabah yine teyzeme geldim hemen size yazıyım istedim neyse ki açıldı.
birazdan kızımı doktora götüreceğim, nikimi şimdilik açık bırakıyorum. öpüyorum
tesekkür ederim cnmteşekkür ederim.ama ben bu kararı verene kadar 18 kilo verdim:))hani şu tatlı ve meyve yasağı var ya o yüzden bi milyon kere kendimi ikna etmem gereekti:)))
vallahi menünle de sporunla da süper dönüş yaptın.bu performansları özlemişim:))
bu arada benim smiley ları mesaja ekleyemiyorum.son gülücüğüm esasında kocaman bir alkış:))eski moda liseli kızlar gibi :))) şeklindeki suratlarla idare edin artık problemim çözülene kadar...
geleyim menüme
sabah
2 tane haşlanmı yumurta
öğle
1 kase yoğurt çorbası
6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 dilim tiramisu
akşam
7 tane ızgara köfte
yarım soğan salatası
gece
1 dilim caramio
su:3 litre
spor:3 saat bisiklet,600 mekik ve caramionun vicdan azabıyla gece 30 dk jillian.
mesaj:4
aslında dün sabah dukana niyetlenmiştim,sabah ona göre güne başladım.sonra bir baktım dolapta diyete göre bişey kalmamış,onun yerine tiramisu bana el sallıyor:))kocişin eline tutuşturdum alışveriş listesini oturdum tiramisu yedim:))allahın günü bitmez nasılsa:))ama bugün hiçbir güç beni caydıramaz.çok fena hazırladım kendimi.
Canım bendedukan yapıyorum ama biraz kafama görede takılıyorum garip bişey çıkıyor ortaya ama dukanla 12 kilo verdim geçen yaz bakalım bu kez ne kadar gidecek
Herkese günaydınnnnnnn
dün ne yedim
sabah 2 haşlanmış yumurta ve şekerli çay
ara yok çay içtim sadece
öylen iki parça tavuk kızarmış ve abartılı bir salata
ara yok çay içtim
akşam patlıcan yemeği ve biraz ekmek yedim dukanı yine ezdim geçtim evde et yoktu yemekte güzel olmuş sağolsun bakıcımız döktürmüş :)
ay birde kızların çukalatasından yedim yaaaa dayanamıyorum canım tatıl çekiyorrrrr
su 1.5 tl spor 20 dk. yürüyüş ve 20 dk. zumba dansı :) çokeğlenceliydi eşimin yorumu çok komikti tabi kızlar anneniniz delirmiş olmalı :)))))))
dünkü msjlard ise 4 ama alıntıları bir arada topladım bunu unutmayalım :)
günaydınlar hanımlar
Ben istiyoruuuuuummmmm!! Hep birlikte motive olup zayıflayacagımıza inanıyorum, fırsat buldukca mailime bakmadan ilk burayı acıyorum ben.. Kararlıyım, imkanım el verdikce ben sizinleyimm
Bu arada bugun sabah doktora gittim kızlarla, oyuzden mesaj atamadım hiç.. Simdi geldim evdeyim, yarın misafirim varmıs, ankaradan esimin akrabaları.. Guzel guzel seyler yapmak zorundayım, elim de lezzetli:) nasıl olucak yapıpda yememek... Puuufffff(
insanın ailesi elinin altında olmayınca çocuklarla hakikaten zor oluyor.ama kısa süreli kalori yaktırıcı şeylerle telafi edebilirsin belki.jillian michaels in dvd sini almıştım ben kipadan.30 dk lık bir egzersiz programı ama inanılmaz bir efor.bisikletle takılamıyorsam çeşitli nedenlerle, jillianla spor yapıyorum.deneyebilirsin.ama deneyemiyorum dersen de hak veriyorum,sonuçta hem iş,hem ev,hem de çocuklar insanın kendisi için enerjisi kalmaz.diyetisyene kızımla gitmiştim (biz de ailelerden uzak olduğumuz için nereye gitsem yanımda:)).diyetisyen spor yapamayabilirsin belki ama al kzını kucağına hopla zıpla,o da yeter demişti:))ben çalışmadığım için zamanım bol,o yüzden kızçeyle hoplama zıplama işini sadece onu eğlendirmek için yapıyorum:))
maşallah canım kuzularına,12 kiloyu vermişsin demekki azimlisin bunuda verirsin
benim boyda 165 bende 58 olmam lazım
jullian youtube de var Aslı yapmak istersen
kızlar ben dışarı kaçıyorum.havayı güzel bulmuşken kızçemle gezelim accık,böylece günlükm sporuma açık havada yürüyüşü de eklerim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?