Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu menüye rağmen hayattamısın yani????seninde mi başında hastalık var yoksa???öyleyse geçmiş olsun..

eftelya inşallah hayatını yoluna sokabilir kısa zamanda.görüştüğünde selamımızı iletip özlendiğini söylersin:))

canım çok teşekkür ederim,bende bakınıyorum

Selam hanımlarr

Bugun bir oraya bir buraya kosturdum hep, aksam hiç hesapta yoklen kayınvalidemlere gittik, misafir vardı diye, yarında aynı misafirler artı kayınvalidemler bana gelicek... Hazırlıklar yapmam lazım... Yemek işi cok dert degil de tatlı olarak benim sevmediğim tatlışardan yapıcam... Mesela portakallı keki agZıma suremem, portakallı kk yapıcam boylece kendimi korumus olcam kacamaklardan, birde kalburabastı yapıcam , onu severim ama kendimi tutmam cok da zor olmaz...

Takımımıza hosgeldiiiiinnnn wuwum, tanısalım hadi , yas boy kilo ? :)
Ben 26 yasındayım , 168 boy 73 kilodayım , 63 olmam lazımmm

meraba guail ben 1.69 byundayım 83 kıloyum yemek yıyınce bcuk oluyorumda hedefım 58 kılo olmak
22 yasndayım

Heeeyyy soylemeyi unuttumm , bugun twisterim geldi, denedim guzele benziyor, belimi ve yanlarımı inceltse biran onceeee...

Menumu yarın ya da yatmadan once yazarım..

meraba guail ben 1.69 byundayım 83 kıloyum yemek yıyınce bcuk oluyorumda hedefım 58 kılo olmak
22 yasndayım

Memnun olduummm, burda hep birlikte istediklerinize ulasıcaz insallah, senin yasında daha kucukmus daha kolay olucak senin için, kolay gelsin bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…