kızlar kolay gelsin ben bugün girmedim menümü yazamadım arkadaşlara gittim geldim.
evime yeni girdi,m dünkü menümü yazıyorum;
sabah kahvaltı 3 tane mısır patlaklı form zımbırtısı
öğle 1 tane kaşarlı sucuklu tost
akşam yarım tabak mantı
su 2 ltre ve bitki çayları
spor yok ama bütün gün hastanede koşturmaca gece 2 ye kadar misafir ağırlama
mesaj sayısı 6
boyum 176.çok şükür boy kilo farkım ideale yaklaştı:)))veeee evet doğru tahmin,caramio aşkım çikolatalardan.dukana başlayacağım için vedalaştık kendisiyle:))
Masallahh boyun cok iyiymiss, kilon da gayet iyi , manken gibisin yaa masallah zeburuss:))
selam fıstıklar sizi özledikçe teyzeme kaçıyorum:)))
eve gittim iki günlük yoğun temizlik planından vazgeçtim şimdilik eve gidip günlük rutin işleri yapıp geldim. aslında hava çok güzel ama yarın işe gitmeyi düşünüyorum, bu aralar ne kadar kararsızım(
kızım uyuyor fakat uyanmak üzere bu yüzden yine takılamayabilirim. Kaptanlık ve yardımcılığı konusunda zeburuscum bişeyler yazmış öncesini henüz görmedim ama biz yapamayız zaten eftelya gelecek mi bilmiyorum, iyi değil bu aralar. Bence pegasus kaptanlık için iyi seçim, zeburus sen de yardımcı olabilirsin canım. ben size destekçi olurum, bu arada hepimiz takım idaresi konusunda yapılacakları öğrenir zaman ilerledikçe hedefine ulaşıp ayrılan olursa ve gerekirse devrederiz. bu seferki gibi bir dağılma yaşanmadan sorun çözülmüş olur.
öpüyorum sizi
yeni kızlar konusunda benim fikrim de olumlu:)))
kızım uyandıııııııııııııııııııııııı
bisikletle spor yapan birisi olarak konu hakkında fikrimi sunayım.ben eliptik bisiklet almanı öneririm.hem alt beden hem üst bedenini çalıştırırsın.ille ayakta kullanmakta şart değil,oturarak çalışırken de gayet verimli.ama bir dezavantajı var,sürekli ayağının altında.ben 5 yıl hiç kullanmadım kaldıracak yer olmadığı için çocuk odasındaydı.kızım doğunca oturma odasına terfi etti.şimdi ben bisikleti istemiyorum artık desem hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz aynen öyle bir durum.
koşu bandı aslında çok yer kaplamıyor.işini bitirince katlayabiliyorsun.ama alt komşunun olmaması lazım.lap lap koştukça alttakiler haliyle rahatsız oluyor.annemlerde var oradan biliyorum.çocukla zor bir eylem olduğu da şüphesiz.ben bisikleti de kızım uyuduktan sonra kullanıyorum.adımlamaya başladığı için kedi gibi peşimde sürekli:))
üst bedeni de eritmek istiyorsan stepper da alsan 20 dk onunla vücudunu ısıt ve mekik,yan mekik gibi yer hareketleri yap.herhangi bir spor belli bir yerdeki yağları yakmıyormuş.sen spor yaparken vücut canı neredeki yağı isterse oradakini enerji olarak kullanıyormuş.mehmet öz bir programında göbek çevresinde yağlanma olanlara stepi önermişti mesela.1 dk düşük 1 dk yüksek hızda çalışın demişti.ama gözüme pratik ve rahat kullanılır bişey ilişirse paylaşırım:))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28628797 (Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?)
3. yüm 3. yüm heyooooooooo!!!!
benı takıma kabul ettgınız için çok tesekkur ederım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28628797 (Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?)
3. yüm 3. yüm heyooooooooo!!!!
hos geldin cnm,umarim birbirimizden memnun kaliriz,kurallari yarin yazarim
benı takıma kabul ettgınız için çok tesekkur ederım
ttamam canım ben zaten hıcbrsey bılmıorum acıklarsan sevınırım
emınım brbrımızden memnun kalacagımıza
Takımımıza hosgeldiiiiinnnn wuwum, tanısalım hadi , yas boy kilo ? :)
Ben 26 yasındayım , 168 boy 73 kilodayım , 63 olmam lazımmm
su anda oglumu uyutuyorum yazamiyorum,o yüzden
meraba guail ben 1.69 byundayım 83 kıloyum yemek yıyınce bcuk oluyorumda hedefım 58 kılo olmak
22 yasndayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?