Selam hanımlarr
Bugun bir oraya bir buraya kosturdum hep, aksam hiç hesapta yoklen kayınvalidemlere gittik, misafir vardı diye, yarında aynı misafirler artı kayınvalidemler bana gelicek... Hazırlıklar yapmam lazım... Yemek işi cok dert degil de tatlı olarak benim sevmediğim tatlışardan yapıcam... Mesela portakallı keki agZıma suremem, portakallı kk yapıcam boylece kendimi korumus olcam kacamaklardan, birde kalburabastı yapıcam , onu severim ama kendimi tutmam cok da zor olmaz...
Memnun olduummm, burda hep birlikte istediklerinize ulasıcaz insallah, senin yasında daha kucukmus daha kolay olucak senin için, kolay gelsin bakalımmm
iyi geceler kizlar,yarin görüsürüz
ii geceler cnm :):) yarn grsmek uzere
hg topraks
hoşgeldin canım takımımıza, önümüzdeki günlerde hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyacağız umarım:)
ben de 34 yaşındayım 2 tane çocuğum var, 1.68 boyum 80 kiloyum:))
iyi geceler kızlar,
okumaktan yazmaya fırsat bulamadım:)
canısı benden de sanaben sana cevap verene kadar sen gitmişsin, yanlış olan önce okuyup sonra sohpete dalmak oldu, bundan sonra önce sohbet edip sonra geçmişe bakmak gerek demek ki
Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)
şu twister dediğiniz küçük yuvarlak üstünde sağa sola dönülen alet mi? bizde ondan var aslında ama cüssesi pek bir küçük olduğu için dikkate almamıştım kendisini, çocuklar oynuyolar:)) bir spor ilhamım gelse neler yapıcam da:44:Heeeyyy soylemeyi unuttumm , bugun twisterim geldi, denedim guzele benziyor, belimi ve yanlarımı inceltse biran onceeee...
Menumu yarın ya da yatmadan once yazarım..
kolay gelsin canım, misafir ağırlamak üstelik diyetteyken biraz problem, umarım ucuz atlatırsınSelam hanımlarr
Bugun bir oraya bir buraya kosturdum hep, aksam hiç hesapta yoklen kayınvalidemlere gittik, misafir vardı diye, yarında aynı misafirler artı kayınvalidemler bana gelicek... Hazırlıklar yapmam lazım... Yemek işi cok dert degil de tatlı olarak benim sevmediğim tatlışardan yapıcam... Mesela portakallı keki agZıma suremem, portakallı kk yapıcam boylece kendimi korumus olcam kacamaklardan, birde kalburabastı yapıcam , onu severim ama kendimi tutmam cok da zor olmaz...
hayranım sanahttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28628797 (Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?)
3. yüm 3. yüm heyooooooooo!!!!
umarım canım, biz de biraz bozuğuz bu ara kendisiyleeftelya inşallah hayatını yoluna sokabilir kısa zamanda.görüştüğünde selamımızı iletip özlendiğini söylersin:))
slmm
bu gün dükkani kapadim artik menümü yazayim
sabah
2 dl kepekli tost emegiyle tost
1 kupa meyve cayi
ara
yarim mangolu yogurt
ögle biraz gec yedim
1 tabak kabak sulusu,yarim tabak etli bulgur pilavi
aksam
yarimsar tabak kabak sulusu ve bulgur pilavi
su 3.5 lt
spor
200 mekik,95 dk stepper=6400 adim=800 kalori
mesajlari yarin yazicam daha yazarim belki zamanim olursa
simdi dusa giriyorum,mutfak beni bekliyor kizlar görüsürüz
ha bide yarim kalan meyveli yogurdumu belki yerim sonra ve yesil cay icerim,bu kadar
arkadaş bu kaadar enerji size nerden geliyo, ben izine ayrıldığımızdan beri sakinleştirici kullanıyorum biraz fazla uyutuyo, doktorun söylemesine göre birkaç ay içinde eski düzenime geri dönebilirmişim? kafamı çok yorduğum için odaklanma sorunu yaşıyormuşum. sanırım diyet ve spor beni bu nedenle zorluyor ya da kendimi kandırıyorumzumbayi bilmiyorum cnm,onuda netten arastrabilirsin,fakat stepper 1 saat=4000 adim oda 500 kalori yapiyor cnm,1 saatimi yaptim,cocuklarinda yemegini yedirdim,simdi 1 saat daha yapip mutfagi toparlamaya koyulacagim,hadi bana kolay gelsin
sana fazla gibi gelmiş olabilir yazarken ama bence oldukça sağlıklı ve ölçülü güzel, tebrikler:))mesaj sayım 10
:126::126::126:
bugünkü menüm
sabah:
2 bardak çay(bir küp şekerle)
yarım kibrit peynir
2 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara
havuç
öğle
tavuklu şehriye çorbası bir kase
bir dilim ekmek
ara
neskafe
akşam
2 küçük kuru patlıcan dolması
1 acı kırmızı biber dolması
5 sarma
salata yağsız(marul salatası)
1 dilim ekmek
akşamıda
çayın yanında 1 dilim kekle kapatırım
spor leslie 3 mil
su 2 litre geçti,öfff bayağı yemişim yaz yaz bitmedi
öncelikle geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur. yemek çok az olmuş, hastanede olduğun için olabilir ancak vücudun savunmaya geçer dikkat etkızlar kolay gelsin ben bugün girmedim menümü yazamadım arkadaşlara gittim geldim.
evime yeni girdi,m dünkü menümü yazıyorum;
sabah kahvaltı 3 tane mısır patlaklı form zımbırtısı
öğle 1 tane kaşarlı sucuklu tost
akşam yarım tabak mantı
su 2 ltre ve bitki çayları
spor yok ama bütün gün hastanede koşturmaca gece 2 ye kadar misafir ağırlama
mesaj sayısı 6
sana kolay gelsin, ben yine sporsuzumohh kizlar sonunda bizim yaramazi uyuttum,öglenden kalan yemegim de var,yemekte yapmam,simdi bacaklarim yettigi kadar stepper yapmaya gidiyorum,dün 5500 adim da 700 kl yakmistim,bu gün hedefim 100 kl,hadi kizlar bana kolay gelsin,sizde kaldirin totonuzu spora hadiiii
canım ben de çok huzursuz oldum ama cidden imkan olmadı, eftelyaya gelince bilmiyorum bu ara iyi değil, soramıyorum da biz de limoniyiz, takımdan çıkarmadan az daha beklesek olur mu? belki toparlar bu aradahadi bakalim cnm,bana yetistin bile,ama bende cok kararliyimbu defa artiya ciktigim hafta olmayacak ve bir an önce mezun olacam
senin boyun kacti,unuttum gitti:44:
bir bebek dahamiailenizi büyütmeye karar vermissiniz cnm sevindim,dukana bende baslicam yoksa sen benide gececeksin,yulaf kepegim var aslinda,proteinle doldurim dondurucuyu,sonrada benide bekleyin geliyorummm
gecmisolsun cnm
sadece merak ettim,haber vermeden gelmemezlik etmezdin,bir sorun olmamasina sevindim
cnm hadi tiramisu yu görmezden geldim de o geceki sey ne,simdi ben bunun ne oldugunu bilmioyrum ama isminin afilli olmasindan belliki senin sevdigin cikogillerden yine
nede güzel spor yapmissin ceza vermeye bile kiyamiyorum
afiyet olsun cnm,kizlarin cikosundan asirman harici güzel,suyu arttirmaya ugras lütfen,sporu düzene oturtmana sevindim fakat o asirdigin cikolar icin 100 mekik alayim,hersey senin icin
pokemon harici bende evet diyorum arkadaslar,pokemon arkadasimizi 1 hafta daha deneme süresinde tutalim diyorum,aktif lik konusunda kendini ilerletmeli,geliyor mesela niki görünüyor,bisey yazmadan cikiyor,belki isi vardir,veya musait degildir bilemiyorum,kendisinden bir aciklama bekliyorum :44:
sen kararliysan sorun yok zaten,umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin
iyi gezmeler cnm,bende kar altinda cocuklarla gezmeye cikmayi düsünüyorum ama,üsüyorum,bakalim
bizde seni özledik cnm,eftelya ayrilmakmi istiyor cnm,eger musaitse bir aciklama yapabilrmi,sen veya eftelya,kaptanliga gelince aslinda uzaktan yardim etmek daha cok isime geliyor ama baskada kimse kalmiyor,zeburus ve ben bu isi bir sekilde götürecegiz,kimin kaptan kimin yardimci olduguda sadece yazida önemli bence,yapilacaklari önceki sayfalarda yazdim cnm,bu hafta listeyi zeburus hazirliyor,yine herkes kendi kilosunu listeye kopyalayacak,o sadece kontrol edip paylasima tasiyacak
masallah cnmarkadaslar tanistikca aciliyoruz,umarim böylede devam ederiz,agzimizin tadi bozulmaz
tmm cnm,cimcimelerden firsat bulursan ugrarsin
hadi cnm sohbet edelim
alma sakinnnn,alirsanda 36-38 al ki heveslenip kilo veresin,yoksa kiyafet bol olmasin diye kiloda vermezsin
ben de almamaya çalışıyorum kıyafet, aynen 38 olıyım alıcam diyorum fakat işe giderken zorlanıyorum, geçen senekiler bol geliyo, daha öncekilere henüz giremiyorum bir kaç tane pantalon varmış bu bedende idare ediyorum:)))bende şükür sporumu yaptım
demin netten kıyafetlere baktımalmamak için kendimi zor tuttum 38 oluyumda inşallah alırım
çok sağol güzellik, hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var inşallah, ben takıma girdikten sonra yavaş yavaş kilo verdim fakat ara verdiğimizde mehter takımı gibi oldum iki ileri bir geri o yüzden çok iyi ilerleyemedim, umarım hepimiz incecik olup ayrılırız buradangörüşürüz canım özletme kendini,senden öğreneceklerimiz var
ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur
evet
yemeğimi yaptım evimin işide tam,kızımıda uyuttum ,hadi gelin sohbete
o kadar doldurmuşsunuz ki en geriye gidemedim valla sırtım ağrıdı, komplo mu bu bana yanisabirlar diliyorum cnm sanalütfen unutma cuma tarti var persembe kacirirsan tarti sana küser,dikkat et cumadan sonra ye lütfennnn
bendemi denesem jullian,bakalim bir zararimiz olmaz
birkac kizartma hiricinde cüzel cnmzaten onlarda bir kac tanede kalmis
spor olsun lütfennnnn
tmm cnm,aksama kadar sana bol bol sayfa dolduralim
kesinlikle cnm,bir annesi,bir kardesi olmadimi cok zorrrrrrr
hos geldin bebemmmmyarinda idare edideriz,cuma gel ama kilo bildrimi var lütfen
tesekkür ederim cnm
bendemi dukana baslasam kiizlar:44:beni cok cezbediyor ama dolapta kabak ve patlicanim var,ben yemesem esim sevmez onlari tüketim,haftaya baslim o zaman
Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)
ben de memnun oldum, dikkatimi çekti ama bana yakın olanlar beni sollayıp gidiyolar sen de öyle yapma beni de cebine koy giderken:)))byumuzla kılomuz bayaga yakınmıs bnmde byum 1.69 kılom 83.5 sayılırmemnun oldum toprakcm bu arada 22 yasındayım bnde
takip etmek zor oluyor herkesi zamanla tanıycaz inş.evet cnm sayfalar iyi ilerliyor masallah
bak bakalım dizine, ben de uyuycam sanırım biliyosunuz artık ilaçlı kadınım benbir bakim dedim,dizi bakicam simdi
hoşgeeeeelllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:)))Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)
eskisi gibi çok sıkı bir takım olucazhos geldın bnde yenı geldım zaten dha 1 sat olmuo gruba katılalı merabatabıkı hepımız brımız ıcın
hos geldin cnm
saglikli kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?