Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bencede guzel bı yontem en azından yemems olcn

Memnun olduummm, burda hep birlikte istediklerinize ulasıcaz insallah, senin yasında daha kucukmus daha kolay olucak senin için, kolay gelsin bakalımmm

bnde memnun oldum tesekkur ederım ıns cok kısa zamanda hepımız verırırz kıloları

iyi geceler kızlar,
okumaktan yazmaya fırsat bulamadım:)

ii geceler cnm :):) yarn grsmek uzere

hoşgeldin canım takımımıza, önümüzdeki günlerde hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyacağız umarım:)
ben de 34 yaşındayım 2 tane çocuğum var, 1.68 boyum 80 kiloyum:))

hoşgeldin canım takımımıza, önümüzdeki günlerde hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyacağız umarım:)
ben de 34 yaşındayım 2 tane çocuğum var, 1.68 boyum 80 kiloyum:))

byumuzla kılomuz bayaga yakınmıs bnmde byum 1.69 kılom 83.5 sayılır memnun oldum toprakcm bu arada 22 yasındayım bnde

Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)

Heeeyyy soylemeyi unuttumm , bugun twisterim geldi, denedim guzele benziyor, belimi ve yanlarımı inceltse biran onceeee...

Menumu yarın ya da yatmadan once yazarım..
şu twister dediğiniz küçük yuvarlak üstünde sağa sola dönülen alet mi? bizde ondan var aslında ama cüssesi pek bir küçük olduğu için dikkate almamıştım kendisini, çocuklar oynuyolar:)) bir spor ilhamım gelse neler yapıcam da:44:

kolay gelsin canım, misafir ağırlamak üstelik diyetteyken biraz problem, umarım ucuz atlatırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28628797 (Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?)

3. yüm 3. yüm heyooooooooo!!!!
hayranım sana

eftelya inşallah hayatını yoluna sokabilir kısa zamanda.görüştüğünde selamımızı iletip özlendiğini söylersin:))
umarım canım, biz de biraz bozuğuz bu ara kendisiyle

çok iyi canısı, sen moda girmişsin anlaşılan

zumbayi bilmiyorum cnm,onuda netten arastrabilirsin,fakat stepper 1 saat=4000 adim oda 500 kalori yapiyor cnm,1 saatimi yaptim,cocuklarinda yemegini yedirdim,simdi 1 saat daha yapip mutfagi toparlamaya koyulacagim,hadi bana kolay gelsin
arkadaş bu kaadar enerji size nerden geliyo, ben izine ayrıldığımızdan beri sakinleştirici kullanıyorum biraz fazla uyutuyo, doktorun söylemesine göre birkaç ay içinde eski düzenime geri dönebilirmişim? kafamı çok yorduğum için odaklanma sorunu yaşıyormuşum. sanırım diyet ve spor beni bu nedenle zorluyor ya da kendimi kandırıyorum

sana fazla gibi gelmiş olabilir yazarken ama bence oldukça sağlıklı ve ölçülü güzel, tebrikler:))

öncelikle geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur. yemek çok az olmuş, hastanede olduğun için olabilir ancak vücudun savunmaya geçer dikkat et

sana kolay gelsin, ben yine sporsuzum nolucak benim halim ben böyle miydim? böylemi olacaktım

canım ben de çok huzursuz oldum ama cidden imkan olmadı, eftelyaya gelince bilmiyorum bu ara iyi değil, soramıyorum da biz de limoniyiz, takımdan çıkarmadan az daha beklesek olur mu? belki toparlar bu arada

bende şükür sporumu yaptım
demin netten kıyafetlere baktım almamak için kendimi zor tuttum 38 oluyumda inşallah alırım
ben de almamaya çalışıyorum kıyafet, aynen 38 olıyım alıcam diyorum fakat işe giderken zorlanıyorum, geçen senekiler bol geliyo, daha öncekilere henüz giremiyorum bir kaç tane pantalon varmış bu bedende idare ediyorum:)))

görüşürüz canım özletme kendini,senden öğreneceklerimiz var

ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur

evet
yemeğimi yaptım evimin işide tam,kızımıda uyuttum ,hadi gelin sohbete
çok sağol güzellik, hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var inşallah, ben takıma girdikten sonra yavaş yavaş kilo verdim fakat ara verdiğimizde mehter takımı gibi oldum iki ileri bir geri o yüzden çok iyi ilerleyemedim, umarım hepimiz incecik olup ayrılırız buradan

o kadar doldurmuşsunuz ki en geriye gidemedim valla sırtım ağrıdı, komplo mu bu bana yani yarın işe gidicem bu kadar geride kalmam sanırım kızlar

Ben bilgilerimi su şekilde vereyim 23yaşındayim 80 kilo 1.65boy malum vücut indeksi fazla görüntü olarak ta iyi hissetmiyorum yanlız neler yapacagimizi kısaca anlatır misiniz sistem nasıl

byumuzla kılomuz bayaga yakınmıs bnmde byum 1.69 kılom 83.5 sayılır memnun oldum toprakcm bu arada 22 yasındayım bnde
ben de memnun oldum, dikkatimi çekti ama bana yakın olanlar beni sollayıp gidiyolar sen de öyle yapma beni de cebine koy giderken:)))

evet cnm sayfalar iyi ilerliyor masallah
takip etmek zor oluyor herkesi zamanla tanıycaz inş.

bir bakim dedim,dizi bakicam simdi
bak bakalım dizine, ben de uyuycam sanırım biliyosunuz artık ilaçlı kadınım ben

Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)
hoşgeeeeelllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:)))

hos geldın bnde yenı geldım zaten dha 1 sat olmuo gruba katılalı meraba tabıkı hepımız brımız ıcın
eskisi gibi çok sıkı bir takım olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…