Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam cebıme koyarım senı balım dert etme beraber vercez btun kıloları nzaten bnm hedefım uzun
inş gzel sıkı cok yazsmalı bı takım olrz

tamam cebıme koyarım senı balım dert etme beraber vercez btun kıloları nzaten bnm hedefım uzun
inş gzel sıkı cok yazsmalı bı takım olrz

tamamdır o zaman bak yeni arkadaş da bizimle aynı onu da alalım onu da alalım :))

kızlar oğluşum çağırıyo bana sarılcakmış iyice ayılmadan bakıyım gelmeye çalışırım

Ben bilgilerimi su şekilde vereyim 23yaşındayim 80 kilo 1.65boy malum vücut indeksi fazla görüntü olarak ta iyi hissetmiyorum yanlız neler yapacagimizi kısaca anlatır misiniz sistem nasıl

cnm yarin ikinizede yazicam kurallari,biraz uzun oldugu icin yarina erteledim,mahsuru yok umarim:18:

oğluşun gönlünü yaptım geldim ama kızlar sabah iş var ben kaçar, yarın konuşuruz. İyi geceler hepinize

Ruhefzaa hosgeldiiinnn...
Uykum geldi ama Ben menumu yazayım yinede yarın hazırlıklarla ugrasıcam gecikmesin

Sabah kahvaltı yapmadım, cunku kan tahlili vermek için ac karnına gitmem gerekiyordu, sabah cıkıp gittim, dondugumde de oglen olmustu

Oglen
Yarım kase kuru fasulye

1 elma

1tane minik boy metro cikolata

Aksam
1 kase tavuk corbası
1 kactane zeytinyaglı sarma
Pilav
Tavuk
Havuc salatası
2-3 lokma et
Azıcık kereviz
(Kayınvalidemdeydik, sofra zengindi, herseyden az az yedim valla)

1 ufak dilim sutlu ttatlı

Su 2 lt
Spor
Toplamda 10 dk ancak olmustur twister
Mekik yok bugun

Mesaj 7-8 olmustur

gunaydın tatlışlar :)

bgugunkı menum

sabah 2 buyuk bardak su 1 bardak yesılcay tarcınlı olcak ama
1 tane salatalık 1 kıbrıt kutusu lıht byaz peynır
1 dıım lıht ekmek 3 zeytın

spordaykendee 1 ltre su
ben pek ara yapamıorum saatlı ama yapınca 3 tane badem

öglen bı meyve bazende 5 gıbıde olabılıyor
aksam yemegnden once 3 bardak su ve yesılcay
aksam 7 cvarı 1 kase corba 2 kasık lıht yogurt

Son düzenleme:
ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur
memurum canım küçüçük bi ilçedeyiz o yüzden vaktim bolll netin başında bekilyorum işte :))))
afiyet olsun cnm,kizlarin cikosundan asirman harici güzel,suyu arttirmaya ugras lütfen,sporu düzene oturtmana sevindim fakat o asirdigin cikolar icin 100 mekik alayim,hersey senin icin
100 mekiki mi mesajğnğ yeni okudum yarın çekerim artık :)

boyum 176.çok şükür boy kilo farkım ideale yaklaştı:)))veeee evet doğru tahmin,caramio aşkım çikolatalardan.dukana başlayacağım için vedalaştık kendisiyle:))

canım senin boy baya iyimiş kilonda iii süper valla :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28628797 (Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?)

3. yüm 3. yüm heyooooooooo!!!!

vay bee aferin sana süpersin azmin zaferi desene canım etrafın tepkisi nasıl senin bi değişiminden sosyal hayatın olumlu etkilenmiştir :)

benı takıma kabul ettgınız için çok tesekkur ederım

hoş geldin canım aramıza

Takımımıza hosgeldiiiiinnnn wuwum, tanısalım hadi , yas boy kilo ? :)
Ben 26 yasındayım , 168 boy 73 kilodayım , 63 olmam lazımmm

canım seninle boylarımız ayın hedeflerimzde yakın :)

Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)

sende hoşgeldin canım

hoş bulduk canım

günaydın kızlar geçmişi oku oku bitmedi akşam sohbet baya koyuyumuş :)

dün ne yaptım ne yedim ne içtim :)

sabah kaşarlı iki yumurtalı omlet ve şekerli çay
ara yok
öylen bir tabak yoğurtlu ıspanak ( ekmeksiz )
ara yok ama bi kaç tane susamlı çubuk kraker yedim ve gün içinde yine şekerli çay içtim bi bardak
akşam kaşarlı mantarlı tavuk söte ve bir kupa ayran içtim ve yine dayanamayıp çukalata yedim yaaa

su 2.5 litre işe getiriyorum artık şaşal suyumu iki de bir wc ye gitmek pek hoş olmuyor ama :)
spor 20 dk. yürüyüş 20 dakika zumbaaa :) ve 15 dakika ebruyla plates yaptım sırt ağrılarım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…