ben de memnun oldum, dikkatimi çekti ama bana yakın olanlar beni sollayıp gidiyolar sen de öyle yapma beni de cebine koy giderken:)))
takip etmek zor oluyor herkesi zamanla tanıycaz inş.
bak bakalım dizine, ben de uyuycam sanırım biliyosunuz artık ilaçlı kadınım ben
hoşgeeeeelllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:)))
eskisi gibi çok sıkı bir takım olucaz
tamam cebıme koyarım senı balım dert etme beraber vercez btun kıloları nzaten bnm hedefım uzun
inş gzel sıkı cok yazsmalı bı takım olrz
Ben bilgilerimi su şekilde vereyim 23yaşındayim 80 kilo 1.65boy malum vücut indeksi fazla görüntü olarak ta iyi hissetmiyorum yanlız neler yapacagimizi kısaca anlatır misiniz sistem nasıl
kızlar oğluşum çağırıyo bana sarılcakmış iyice ayılmadan bakıyım gelmeye çalışırım
cnm yarin ikinizede yazicam kurallari,biraz uzun oldugu icin yarina erteledim,mahsuru yok umarim:18:
tamamdır o zaman bak yeni arkadaş da bizimle aynı onu da alalım onu da alalım :))
oğluşun gönlünü yaptım geldim ama kızlar sabah iş var ben kaçar, yarın konuşuruz. İyi geceler hepinize
benimde uykum geldi kizlar,iyi gecelerr
hos geldın bnde yenı geldım zaten dha 1 sat olmuo gruba katılalı merabatabıkı hepımız brımız ıcın
Hoşbulduk canım inşallah hepimiz için
memurum canım küçüçük bi ilçedeyiz o yüzden vaktim bolll netin başında bekilyorum işte :))))ne iş yapıyorsun canım ikizlere bakmakta zordur
100 mekiki mi mesajğnğ yeni okudum yarın çekerim artık :)afiyet olsun cnm,kizlarin cikosundan asirman harici güzel,suyu arttirmaya ugras lütfen,sporu düzene oturtmana sevindim fakat o asirdigin cikolar icin 100 mekik alayim,hersey senin icin
boyum 176.çok şükür boy kilo farkım ideale yaklaştı:)))veeee evet doğru tahmin,caramio aşkım çikolatalardan.dukana başlayacağım için vedalaştık kendisiyle:))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28628797 (Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?)
3. yüm 3. yüm heyooooooooo!!!!
benı takıma kabul ettgınız için çok tesekkur ederım
Takımımıza hosgeldiiiiinnnn wuwum, tanısalım hadi , yas boy kilo ? :)
Ben 26 yasındayım , 168 boy 73 kilodayım , 63 olmam lazımmm
Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)
memurum canım küçüçük bi ilçedeyiz o yüzden vaktim bolll netin başında bekilyorum işte :))))
100 mekiki mi mesajğnğ yeni okudum yarın çekerim artık :)
canım senin boy baya iyimiş kilonda iii süper valla :)
vay bee aferin sana süpersin azmin zaferi desene canım etrafın tepkisi nasıl senin bi değişiminden sosyal hayatın olumlu etkilenmiştir :)
hoş geldin canım aramıza
canım seninle boylarımız ayın hedeflerimzde yakın :)
sende hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?