Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydinnnnn,4, takimin güzellerineeeeeeee
dün yediklerimi yazmistim,simdide gecmise cevap yazip kahvalti hazirlicam

benı takıma kabul ettgınız için çok tesekkur ederım

Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)

Ben bilgilerimi su şekilde vereyim 23yaşındayim 80 kilo 1.65boy malum vücut indeksi fazla görüntü olarak ta iyi hissetmiyorum yanlız neler yapacagimizi kısaca anlatır misiniz sistem nasıl

hoşgeldiniz arkadaşlar.umarım amacınıza bizlerle daha kolay ulaşırsınız.kendimi tanıtayım öncelikle.adım nilay.32 yaşındayım,çalışmıyorum.10 aylık bir kızım var.7 yıldır 70 in altına inmek istiyordum ama o motivasyonu burada buldum.hamilelik doğum vs derken 84 kiloyla 29 eylülde takıma girdim.o günden beri fazlalıklarımın dörtte üçünden kurtuldum:))

yarışma kurallarından da bahsedeyim.eksik olduğum yeri pegasus tamamlasın:))

önceki gün yaptığınız sporu,içtiğiniz su miktarını,kaç tane mesajınız olduğunu menünüzle beraber her sabah bildiriyorsunuz.sabah zamanınız yoksa gece yemeyeceğinize eminseniz gece de paylaşabilirsiniz:))

takım arkadaşlarınızın menülerine yorum yapıyorsunuz.en az 5 menüye yorum yapmaya çalışın.size göre hatalı,eksik yönleri varsa gereken uyarıları yapıyorsunuz.sonuçta buradaysak hepimizin biyerlerde hatası olmuş ve onu düzeltmeye çalışıyoruz:))

sağlıkla,diyetle,sporla ilgili gördüğünüz,duyduğunuz,bildiğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz.amaç çokça paylaşımla motive olmak..

deneme süreniz olacak en az 1 hafta.bu süre içinde paylaşımlarınız,çabalarınız güzelse takıma alınacaksanız.ama yeterli gelmezse deneme süreniz uzayabilir.

asil üyeliğe geçene kadar olması gereken süreç böyle,yani benim aklıma gelenler.aklıma gelmeyen varsa pegasusçum ellerinden öper:))

şimdi kendi menümü de yazayım.küçük hanım cozutmak üzere,izin verdiği müddetçe burada olmaya çalışayım:))

sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

öğle

2 tane haşlanmış tavuk but(derisiz)
1 kase yoğurt

ara

1 kase yoğurt

akşam

200 gr haşlanmış tavuk ciğer (tavuğu midemde bir araya getirmeye çalışmışım galiba???)
1 kasa yoğurt

gece

sade türk kahvesi

su:4 litreyi geçmiştir
spor:2 saat bisiklet,1 saat yürüyüş,600 mekik
mesaj:şu takıma girdiğimden beri öğrenemedim önce kaç mesaj yazdığıma bakmayı.bakıp yazıyorum hemen.

cnm kasar fazla kacmis sankihem de yagli oluyor,ayrica susam da yagli veeeeeeeeeeeeee cikooooooooooooooogelsin cezalarrrrr,kacamlar haftasonunaaa,1 defa olacakkk
simdi sen o dunku 100 mekige 150 daha ekle cnmyarina kadar cekmis ol cezani lütfen,göbek möbek kalmicak sende böyle gidersen
cnm hem ciko,hem tatli,ayni gün icide 2 kacamaksende 100 mekik cekiyorsuntas gibi yapacam hepinizi,hadi karniniza kuvvettwister in zorlugunu bilmedigim icin 10 dk da ne kadar yoruyor onuda bilmiyorum ama gittikce arttir lütfen
ben ilk stepper yaptigim da 6 dk anca yapiyordum ,simdi 95 dk yapiyorum
cok güzel cnm
lütfen en alta ne kadar su ictigini toplu olarak yazarmisin ve ne kadar hangi sporu yaptigni toplu olarak yazarmisin vee bir önceki gün kac mesaj yazdiysan onun sayisini,katilimina göre en erken haftaya cuma alinacaksin listeye

gayet güzel anlatmissin cnmbu arada seni takim kaptani olarak yazdiriyorum,uygundur demi

mesaj sayım 16 ymış.

dün dukanda çok zorlandım.evde diyeti bozma ihtimalimin arttığı saatlerde kızçemle dışarı çıktık.babasına sevgililer günü hediyesi aldık.kipada gezdik.kasada kasiyer kampanyalarından bahsetti ki gözüm döndü.damak çikolata alana sevgililer günü kartı veriyorlarmış.ay yok dedim ben çikolatadan kaçıyorum dedim.kasiyer e eşinize hediye edersiniz dedi.şakacı!!!!ben onu alsam sanki eve ulaşabilirmi???daha kapıdan çıkmadan götürürüm vallahi.kendimi çok takdir ediyorum,almadım..

ama arkadaş o gece nasıl bir kabustu.hayatımda ilk defa açlıktan uyuyamadım.hani yiyecekler sınırsızda çok miktarda için almıyor zaten.habire su içtim.uyuyana kadar bir buçuk litre içmişim zatyen:)))bünye diyete alışık değil,şaşırdı...

senden böyle menüler gördümmü gözlerim yasariyor cnmkacamak yok hayretttt
cok güzel tebrik ederimm

menünü öyle sakin yazmistin ki bende alisitin sandim
ciko icin tebrik ederim cnm,dukani bitir izinli günlerinde yersin artikk

ben ciktim kahvalti hazirlamam gerek,gelirim sonra

ben smdık spora gdıorum gelınce drek brdayım spor salonu braz uzun aksama kadar orda takılıorum en gec 5.30 ta brdayım

gayet güzel anlatmissin cnmbu arada seni takim kaptani olarak yazdiriyorum,uygundur demi

takımı sen toparladın,kaptanlığı sen hakediyorsun.çocuklarla koşturman fazla olduğu için sen bilirsin diyebiliyorum ancak.ama nasıl yapmak istersen öyle yap,sonuçta yardımlaşarak takımı yoluna koyduk,yine yardımlaşarak devam ederiz.

ıkı bucuk lıtre su ıcıorum canım kac msaj yazdm saymadm eve gelınce sayarım bgun kac tane yazdgımı
spor kosu bandı 400 kalorı en az 6 km
bsıklek 200 kalorı 43 dakka
bde hocayla syans 450 kalorı
ayrıyetten yer hareketlerı yapıorum ama kalorısını bılmıorum cnm

kizlar ya unutmusum,benim birazdan kücügün kresine gitmem gerek,ögleden sonra anca gelirim,bu gün ve yarin kosusturmam var ,burda bayram varda o yüzden etkinlikler oluyor,katilmasak ta omuyor iste,neyse cicler ögleden sonra görüsürüz

tamam canım tesekkur ederız

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜNKÜ MNÜM YAZIYORUM
sabah 1 dilim börek
öğle nohutsalatası
akşam etli domatesli tava ama yarım tabak kadar 1dilim ekmek
1 elma 1 portakal
spor 15 dakika zumba
su 2 ltre ve 1 litrekadar form çAYI
MESAJ SAYISI 4
KIZIMIN SAĞLIK DURUMUNU ARAŞTIRMAKTAN ÇOK FAZLA GİREMEDİM BÖREKLERİNDE KUMVARMIŞ FISTIĞIMIN

canım dukanda süt ve süt ürünleri serbest ya ondan kaşar yiyorum aslında yağlı evet light olsa ii de yotu . ne yapayım ekmek yemiyroum kaşar çok tok tutuyor 250 mekik mi yuhhh tansiyon mansiyon kalmaz bende vallahi neyse denerim yinede bu arada takımın kaptanı sen değilmisin ben sensin sanıyordum değilsen sen olmalısın benim oyum sana

vay be bravo sana hiç kaçak göçek yok dukaın tam yapmışsın böyle giderse süper 60 ın küsüratülarından çok çabuk kurtulursun :)

kızımı uyuttum,zaman kaybetmeden 2. sporumu da yapayım öğleden sonra gelirim artık.hadi hadi vakti olanlar doğru spora!!!!

arada kaçırmışım şimdi yazab,iliyorum. Sitede görünüte yazmamamın nedeni kzımın bilgisayara saldırması o oyuna daldığında okumaya çalışıyorum o yüzden sayfa açık kalıyor aralarda gelip okuyorum. Oturma odasında koltıkta duruyor pc koltuğa tırmanıyor benim cadı üstüne çıkıp basıyor.o yüzden çaktırmadan okumaya çalışıyorum yazdığımı görürsedirekt geliyor zaten.elimden geldiğince bildiğim farklı birşeyvarsa paylaşmaya çalışıyorum. Ama zaten yapılmış bir yorumun üzerine sırf yorum yapmak adına yazmıyorum ki okuyanlara zor olmasın diye. Birde arkadaşların menülerne yorum yapılacağını bilmiyordum sadece hoşuma giden imrendiğim durumlar varsa motive amaçlı onları paylaşıyordum. Aktiflik konusunda elimden geleni yaparım sizin taktirinize kalmış ister alırsınız ister almazsınız.

Selam hanmlarr, bugun ki misafirlerim için hazırlıklara basladım, kızım uyumadan evi supurmem lazım, uyandıktan sonra cok gec olur... O uyurken de biraz twister yapayım diyorum
Baslangıcta sabah ve aksam beser dakikayla baslayın diyor pegasus, ben de oyle yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…