benı takıma kabul ettgınız için çok tesekkur ederım
Arkadaşlar merhaba ben gruba yeni katiliyorum birbirimize destek olalım ve istediğimiz kilolara ulaşalim inşallah:)
Ben bilgilerimi su şekilde vereyim 23yaşındayim 80 kilo 1.65boy malum vücut indeksi fazla görüntü olarak ta iyi hissetmiyorum yanlız neler yapacagimizi kısaca anlatır misiniz sistem nasıl
cnm kasar fazla kacmis sankigünaydın kızlar geçmişi oku oku bitmedi akşam sohbet baya koyuyumuş :)
dün ne yaptım ne yedim ne içtim :)
sabah kaşarlı iki yumurtalı omlet ve şekerli çay
ara yok
öylen bir tabak yoğurtlu ıspanak ( ekmeksiz )
ara yok ama bi kaç tane susamlı çubuk kraker yedim ve gün içinde yine şekerli çay içtim bi bardak
akşam kaşarlı mantarlı tavuk söte ve bir kupa ayran içtim ve yine dayanamayıp çukalata yedim yaaa
su 2.5 litre işe getiriyorum artık şaşal suyumu iki de bir wc ye gitmek pek hoş olmuyor ama :)
spor 20 dk. yürüyüş 20 dakika zumbaaa :) ve 15 dakika ebruyla plates yaptım sırt ağrılarım için
cnm hem ciko,hem tatli,ayni gün icide 2 kacamakRuhefzaa hosgeldiiinnn...
Uykum geldi ama Ben menumu yazayım yinede yarın hazırlıklarla ugrasıcam gecikmesin
Sabah kahvaltı yapmadım, cunku kan tahlili vermek için ac karnına gitmem gerekiyordu, sabah cıkıp gittim, dondugumde de oglen olmustu
Oglen
Yarım kase kuru fasulye
1 elma
1tane minik boy metro cikolata
Aksam
1 kase tavuk corbası
1 kactane zeytinyaglı sarma
Pilav
Tavuk
Havuc salatası
2-3 lokma et
Azıcık kereviz
(Kayınvalidemdeydik, sofra zengindi, herseyden az az yedim valla)
1 ufak dilim sutlu ttatlı
Su 2 lt
Spor
Toplamda 10 dk ancak olmustur twister
Mekik yok bugun
Mesaj 7-8 olmustur
cok güzel cnmgunaydın tatlışlar :)
bgugunkı menum
sabah 2 buyuk bardak su 1 bardak yesılcay tarcınlı olcak ama
1 tane salatalık 1 kıbrıt kutusu lıht byaz peynır
1 dıım lıht ekmek 3 zeytın
spordaykendee 1 ltre su
ben pek ara yapamıorum saatlı ama yapınca 3 tane badem
öglen bı meyve bazende 5 gıbıde olabılıyor
aksam yemegnden once 3 bardak su ve yesılcay
aksam 7 cvarı 1 kase corba 2 kasık lıht yogurt
hoşgeldiniz arkadaşlar.umarım amacınıza bizlerle daha kolay ulaşırsınız.kendimi tanıtayım öncelikle.adım nilay.32 yaşındayım,çalışmıyorum.10 aylık bir kızım var.7 yıldır 70 in altına inmek istiyordum ama o motivasyonu burada buldum.hamilelik doğum vs derken 84 kiloyla 29 eylülde takıma girdim.o günden beri fazlalıklarımın dörtte üçünden kurtuldum:))
yarışma kurallarından da bahsedeyim.eksik olduğum yeri pegasus tamamlasın:))
önceki gün yaptığınız sporu,içtiğiniz su miktarını,kaç tane mesajınız olduğunu menünüzle beraber her sabah bildiriyorsunuz.sabah zamanınız yoksa gece yemeyeceğinize eminseniz gece de paylaşabilirsiniz:))
takım arkadaşlarınızın menülerine yorum yapıyorsunuz.en az 5 menüye yorum yapmaya çalışın.size göre hatalı,eksik yönleri varsa gereken uyarıları yapıyorsunuz.sonuçta buradaysak hepimizin biyerlerde hatası olmuş ve onu düzeltmeye çalışıyoruz:))
sağlıkla,diyetle,sporla ilgili gördüğünüz,duyduğunuz,bildiğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz.amaç çokça paylaşımla motive olmak..
deneme süreniz olacak en az 1 hafta.bu süre içinde paylaşımlarınız,çabalarınız güzelse takıma alınacaksanız.ama yeterli gelmezse deneme süreniz uzayabilir.
asil üyeliğe geçene kadar olması gereken süreç böyle,yani benim aklıma gelenler.aklıma gelmeyen varsa pegasusçum ellerinden öper:))
şimdi kendi menümü de yazayım.küçük hanım cozutmak üzere,izin verdiği müddetçe burada olmaya çalışayım:))
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
öğle
2 tane haşlanmış tavuk but(derisiz)
1 kase yoğurt
ara
1 kase yoğurt
akşam
200 gr haşlanmış tavuk ciğer (tavuğu midemde bir araya getirmeye çalışmışım galiba???)
1 kasa yoğurt
gece
sade türk kahvesi
su:4 litreyi geçmiştir
spor:2 saat bisiklet,1 saat yürüyüş,600 mekik
mesaj:şu takıma girdiğimden beri öğrenemedim önce kaç mesaj yazdığıma bakmayı.bakıp yazıyorum hemen.
mesaj sayım 16 ymış.
dün dukanda çok zorlandım.evde diyeti bozma ihtimalimin arttığı saatlerde kızçemle dışarı çıktık.babasına sevgililer günü hediyesi aldık.kipada gezdik.kasada kasiyer kampanyalarından bahsetti ki gözüm döndü.damak çikolata alana sevgililer günü kartı veriyorlarmış.ay yok dedim ben çikolatadan kaçıyorum dedim.kasiyer e eşinize hediye edersiniz dedi.şakacı!!!!ben onu alsam sanki eve ulaşabilirmi???daha kapıdan çıkmadan götürürüm vallahi.kendimi çok takdir ediyorum,almadım..
ama arkadaş o gece nasıl bir kabustu.hayatımda ilk defa açlıktan uyuyamadım.hani yiyecekler sınırsızda çok miktarda için almıyor zaten.habire su içtim.uyuyana kadar bir buçuk litre içmişim zatyen:)))bünye diyete alışık değil,şaşırdı...
gayet güzel anlatmissin cnmbu arada seni takim kaptani olarak yazdiriyorum,uygundur demi
cnm kasar fazla kacmis sankihem de yagli oluyor,ayrica susam da yagli veeeeeeeeeeeeee cikooooooooooooooo gelsin cezalarrrrr,kacamlar haftasonunaaa,1 defa olacakkk
simdi sen o dunku 100 mekige 150 daha ekle cnmyarina kadar cekmis ol cezani lütfen,göbek möbek kalmicak sende böyle gidersen
cnm hem ciko,hem tatli,ayni gün icide 2 kacamaksende 100 mekik cekiyorsun tas gibi yapacam hepinizi,hadi karniniza kuvvet twister in zorlugunu bilmedigim icin 10 dk da ne kadar yoruyor onuda bilmiyorum ama gittikce arttir lütfen
ben ilk stepper yaptigim da 6 dk anca yapiyordum ,simdi 95 dk yapiyorum
cok güzel cnm
lütfen en alta ne kadar su ictigini toplu olarak yazarmisin ve ne kadar hangi sporu yaptigni toplu olarak yazarmisin vee bir önceki gün kac mesaj yazdiysan onun sayisini,katilimina göre en erken haftaya cuma alinacaksin listeye
tamam canım tesekkur ederızhoşgeldiniz arkadaşlar.umarım amacınıza bizlerle daha kolay ulaşırsınız.kendimi tanıtayım öncelikle.adım nilay.32 yaşındayım,çalışmıyorum.10 aylık bir kızım var.7 yıldır 70 in altına inmek istiyordum ama o motivasyonu burada buldum.hamilelik doğum vs derken 84 kiloyla 29 eylülde takıma girdim.o günden beri fazlalıklarımın dörtte üçünden kurtuldum:))
yarışma kurallarından da bahsedeyim.eksik olduğum yeri pegasus tamamlasın:))
önceki gün yaptığınız sporu,içtiğiniz su miktarını,kaç tane mesajınız olduğunu menünüzle beraber her sabah bildiriyorsunuz.sabah zamanınız yoksa gece yemeyeceğinize eminseniz gece de paylaşabilirsiniz:))
takım arkadaşlarınızın menülerine yorum yapıyorsunuz.en az 5 menüye yorum yapmaya çalışın.size göre hatalı,eksik yönleri varsa gereken uyarıları yapıyorsunuz.sonuçta buradaysak hepimizin biyerlerde hatası olmuş ve onu düzeltmeye çalışıyoruz:))
sağlıkla,diyetle,sporla ilgili gördüğünüz,duyduğunuz,bildiğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz.amaç çokça paylaşımla motive olmak..
deneme süreniz olacak en az 1 hafta.bu süre içinde paylaşımlarınız,çabalarınız güzelse takıma alınacaksanız.ama yeterli gelmezse deneme süreniz uzayabilir.
asil üyeliğe geçene kadar olması gereken süreç böyle,yani benim aklıma gelenler.aklıma gelmeyen varsa pegasusçum ellerinden öper:))
cnm kasar fazla kacmis sankihem de yagli oluyor,ayrica susam da yagli veeeeeeeeeeeeee cikooooooooooooooo gelsin cezalarrrrr,kacamlar haftasonunaaa,1 defa olacakkk
simdi sen o dunku 100 mekige 150 daha ekle cnmyarina kadar cekmis ol cezani lütfen,göbek möbek kalmicak sende böyle giderseN
şimdi kendi menümü de yazayım.küçük hanım cozutmak üzere,izin verdiği müddetçe burada olmaya çalışayım:))
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
öğle
2 tane haşlanmış tavuk but(derisiz)
1 kase yoğurt
ara
1 kase yoğurt
akşam
200 gr haşlanmış tavuk ciğer (tavuğu midemde bir araya getirmeye çalışmışım galiba???)
1 kasa yoğurt
gece
sade türk kahvesi
su:4 litreyi geçmiştir
spor:2 saat bisiklet,1 saat yürüyüş,600 mekik
mesaj:şu takıma girdiğimden beri öğrenemedim önce kaç mesaj yazdığıma bakmayı.bakıp yazıyorum hemen.
bu menüye rağmen hayattamısın yani????seninde mi başında hastalık var yoksa???öyleyse geçmiş olsun..
pokemon harici bende evet diyorum arkadaslar,pokemon arkadasimizi 1 hafta daha deneme süresinde tutalim diyorum,aktif lik konusunda kendini ilerletmeli,geliyor mesela niki görünüyor,bisey yazmadan cikiyor,belki isi vardir,veya musait degildir bilemiyorum,kendisinden bir aciklama bekliyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?