Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar
dünkü menümü yazıyım
sabah
bir dilim ekmek
peynir
zeytin
çay

öğlen
dalyan köfte
az makarna

ara
1 dilim kek

akşam
yok sadece kıza yedirirken iki kaşık pilav yoğurt

spor yok
su 1.5 lt
mesajı birazdan sayıcam bankaya gitmem gerekiyor

kızlar gelince uğrayacağım byeeeeeeeeeee

espirine çok güldüm
güzel menü olmuş dukan için

günaydınlar,bugün geç kalktık kuzucuklarla,sayfalar ilerlemiş ne güzeloku oku bitiremedim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlar

kızımı uyuttum hemen leslieye uçuyorum

bu arada dayanamayıp tartıldımkilo vermişim

kolay gelsin canım

pokemon cnm ben seni kirmak icin yazmadim,sana durumu aciklayayim
cogu arkadasimizi listeye direk aliyoruz,daha sonrada aksatmalar oluyor,ya gelmiyor,ya 2-3 günde bir geliyor,kilosunu gec bildiriyor veya hic bildirmiyor,bu gibi seyler takimin motivasyonunu cok etkiliyor,ben hem senin hemde takimin motivasyonu adina böyle söyledim,kaldiki 3 oydan 2 si alinsin dedi,yani benim dedigim degil,cogunlugun dedigine göre aliyoruz,bu durum da zaten takima aliniyorsun,menü yorumlarini bilmedigini yazmissin,takima geldiginiz ilk gün bunlar kurallar icinde yazilmisti,kacirmissin galiba,kizin icin de sana kolay gelsin cnm,benim de yaramazlar saldiriyor,ben elimden geldigince uzak tutmaya calisiyorum
ha burda alinmasin dedigim zaman seni takimdan cikarmiyoruz cnm,sadece 1 hafta daha deneyelim diyordum,bunuda bildirmek istedim,umarim kendimi ifade edenbilmisimdir,türkcem biraz kit oldugu icin dogru kelimeleri secmemis olabilirim ama anlayacagini umud edioyrum

kolay gelsin cnm,söyleme yarina sürpriz olsun kilon

kek tikadi galba aksam,ben begendim cnm,spor lütfennnnn,ceza gelecek bak

kolay gelsin cnm

cok güzel cnm,sporu arttir lütfen
kiznada cok gecmisolsun

ben dukani unuttum cnm ya 150 mekik olarak degistiriyorum cezani,hayirlii olsun
yok cnm kaptan degilim,kaptanimiz izindeydi,galiba is sorunlari var gelemiyordu,bizde idare ettik,haber olmadigi icin kadroda degisiklik yapma karari aldik

Arkadaşlar merhaba gün benim için bomba gibi başladı erken kalktım normalde çok uyuyan biriyim calismadigim için bebişde yok yapacak bişey olmadigindan uyumakla geçiyor günüm kilo almamin en önemli sebebi o zaten kalkınca kahvalti da istemiyor canım elime hazır ne geçerse aburcubur yiyorum yada gezmeye gittiysem bütün ikramlari silip süpürüyordum inşallah bunlar geçmişte kalacak:)

sabahları yeşillik eklemek lazım bende bir türlü beceremiyorum bu yeşillik işini

problem değil. alınma nedenim hergün mutlakamenümüğ bildirdim ortalama 6-7 mesaj attım ama gece daha aktif olabiliyorum bide pazar gününden beridir inanılmaz yoğunum. sende haklısın neyse yolumuza bakalım daha gidecek birsürü kilovar. türkçen gayet güzel. arada saat farkıvar diyebiliyorum 2 saatkadar hangi şehrinde yaşıyorsunuz almanyanın. ben sadece münihde bulundum .

bendede twistwer var ama yapmıyorum pek etkili değilmiş gibi geldi

tuvalet olayı benide zorluyor

Evi süpürdüm, kızımı uyutuyorum suan, bugunu az kaloriyle bir atlatsammm, yarın tartı var tartııı...

Ruhefza hiç merak etme birlikten kuvvet dogar, kararlı olup vericez fazlalıkları..:)

Pegasus turkcen cok iyi , hiç anlamazdım yurtdısında oldugunu:)

tekrar merhaba arkadaşlar
öğlen tatili bitsin yine bankaya gidicem bugün akşama kadar bankalarda olucam sanırım, arada size bakarım çok acıktım sabah bi çorba içtim şimdi ne yesemki acaba:44:
yazılanlara şöyle bir göz attım herkes oldukça azimli görünüyor, ben cezalık oldum pegasusun dediği gibi spor yapamıyorum bide regl oldum pöffffff(
görüşürüz kızlar

ah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.

ondan sonra özellikle kendime giyim kuşam ararken lanet ederdim kilolarıma.ben niye kilo aldım diye ağlardım kabinde.her alışveriş dönüşü sıkı rejime girerdim de totoyu kaldırmadan rejim sadece eziyet ve sürdürülebilir değildi bana göre.

bu kadar tembelliğime ben başardıysam sağlık engeli olmayan herkes başarır bana göre,eminim ve bu dediğiminde arkasındayım.benim yemek düzenim ve tembelliğim anlatılmaz yaşanır çünkü:))

ve eğer buradaysanız en büyük engeli aşmışsınız demektir.kararlılığınız ve iradeniz sizi de şaşırtacak yakında:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…