şimdi kendi menümü de yazayım.küçük hanım cozutmak üzere,izin verdiği müddetçe burada olmaya çalışayım:))
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
öğle
2 tane haşlanmış tavuk but(derisiz)
1 kase yoğurt
ara
1 kase yoğurt
akşam
200 gr haşlanmış tavuk ciğer (tavuğu midemde bir araya getirmeye çalışmışım galiba???)
1 kasa yoğurt
gece
sade türk kahvesi
su:4 litreyi geçmiştir
spor:2 saat bisiklet,1 saat yürüyüş,600 mekik
mesaj:şu takıma girdiğimden beri öğrenemedim önce kaç mesaj yazdığıma bakmayı.bakıp yazıyorum hemen.
Selam hanmlarr, bugun ki misafirlerim için hazırlıklara basladım, kızım uyumadan evi supurmem lazım, uyandıktan sonra cok gec olur... O uyurken de biraz twister yapayım diyorum
Baslangıcta sabah ve aksam beser dakikayla baslayın diyor pegasus, ben de oyle yaptım:)
arada kaçırmışım şimdi yazab,iliyorum. Sitede görünüte yazmamamın nedeni kzımın bilgisayara saldırması o oyuna daldığında okumaya çalışıyorum o yüzden sayfa açık kalıyor aralarda gelip okuyorum. Oturma odasında koltıkta duruyor pc koltuğa tırmanıyor benim cadı üstüne çıkıp basıyor.o yüzden çaktırmadan okumaya çalışıyorum yazdığımı görürsedirekt geliyor zaten.elimden geldiğince bildiğim farklı birşeyvarsa paylaşmaya çalışıyorum. Ama zaten yapılmış bir yorumun üzerine sırf yorum yapmak adına yazmıyorum ki okuyanlara zor olmasın diye. Birde arkadaşların menülerne yorum yapılacağını bilmiyordum sadece hoşuma giden imrendiğim durumlar varsa motive amaçlı onları paylaşıyordum. Aktiflik konusunda elimden geleni yaparım sizin taktirinize kalmış ister alırsınız ister almazsınız.
günaydınlar,bugün geç kalktık kuzucuklarla,sayfalar ilerlemiş ne güzeloku oku bitiremedim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlar
kızımı uyuttum hemen leslieyeuçuyorum
bu arada dayanamayıp tartıldımkilo vermişim
günaydın kızlar
dünkü menümü yazıyım
sabah
bir dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
öğlen
dalyan köfte
az makarna
ara
1 dilim kek
akşam
yok sadece kıza yedirirken iki kaşık pilav yoğurt
spor yok
su 1.5 lt
mesajı birazdan sayıcam bankaya gitmem gerekiyor
kızlar gelince uğrayacağım byeeeeeeeeeee
Selam hanmlarr, bugun ki misafirlerim için hazırlıklara basladım, kızım uyumadan evi supurmem lazım, uyandıktan sonra cok gec olur... O uyurken de biraz twister yapayım diyorum
Baslangıcta sabah ve aksam beser dakikayla baslayın diyor pegasus, ben de oyle yaptım:)
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜNKÜ MNÜM YAZIYORUM
sabah 1 dilim börek
öğle nohutsalatası
akşam etli domatesli tava ama yarım tabak kadar 1dilim ekmek
1 elma 1 portakal
spor 15 dakika zumba
su 2 ltre ve 1 litrekadar form çAYI
MESAJ SAYISI 4
KIZIMIN SAĞLIK DURUMUNU ARAŞTIRMAKTAN ÇOK FAZLA GİREMEDİM BÖREKLERİNDE KUMVARMIŞ FISTIĞIMIN
canım dukanda süt ve süt ürünleri serbest ya ondan kaşar yiyorum aslında yağlı evet light olsa ii de yotu . ne yapayım ekmek yemiyroum kaşar çok tok tutuyor 250 mekik mi yuhhh tansiyon mansiyon kalmaz bende vallahi neyse denerim yinede bu arada takımın kaptanı sen değilmisin ben sensin sanıyordum değilsen sen olmalısın benim oyum sana
kızımı uyuttum,zaman kaybetmeden 2. sporumu da yapayım öğleden sonra gelirim artık.hadi hadi vakti olanlar doğru spora!!!!
günaydın kızlar
dünkü menümü yazıyım
sabah
bir dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
öğlen
dalyan köfte
az makarna
ara
1 dilim kek
akşam
yok sadece kıza yedirirken iki kaşık pilav yoğurt
spor yok
su 1.5 lt
mesajı birazdan sayıcam bankaya gitmem gerekiyor
kızlar gelince uğrayacağım byeeeeeeeeeee
pokemon cnm ben seni kirmak icin yazmadim,sana durumu aciklayayim
cogu arkadasimizi listeye direk aliyoruz,daha sonrada aksatmalar oluyor,ya gelmiyor,ya 2-3 günde bir geliyor,kilosunu gec bildiriyor veya hic bildirmiyor,bu gibi seyler takimin motivasyonunu cok etkiliyor,ben hem senin hemde takimin motivasyonu adina böyle söyledim,kaldiki 3 oydan 2 si alinsin dedi,yani benim dedigim degil,cogunlugun dedigine göre aliyoruz,bu durum da zaten takima aliniyorsun,menü yorumlarini bilmedigini yazmissin,takima geldiginiz ilk gün bunlar kurallar icinde yazilmisti,kacirmissin galiba,kizin icin de sana kolay gelsin cnm,benim de yaramazlar saldiriyor,ben elimden geldigince uzak tutmaya calisiyorum
ha burda alinmasin dedigim zaman seni takimdan cikarmiyoruz cnm,sadece 1 hafta daha deneyelim diyordum,bunuda bildirmek istedim,umarim kendimi ifade edenbilmisimdir,türkcem biraz kit oldugu icin dogru kelimeleri secmemis olabilirim ama anlayacagini umud edioyrum
bende ciktim kizlar.krese gec kaldim
bendede twistwer var ama yapmıyorum pek etkili değilmiş gibi geldiSelam hanmlarr, bugun ki misafirlerim için hazırlıklara basladım, kızım uyumadan evi supurmem lazım, uyandıktan sonra cok gec olur... O uyurken de biraz twister yapayım diyorum
tuvalet olayı benide zorluyorgünaydın kızlar geçmişi oku oku bitmedi akşam sohbet baya koyuyumuş :)
dün ne yaptım ne yedim ne içtim :)
sabah kaşarlı iki yumurtalı omlet ve şekerli çay
ara yok
öylen bir tabak yoğurtlu ıspanak ( ekmeksiz )
ara yok ama bi kaç tane susamlı çubuk kraker yedim ve gün içinde yine şekerli çay içtim bi bardak
akşam kaşarlı mantarlı tavuk söte ve bir kupa ayran içtim ve yine dayanamayıp çukalata yedim yaaa
su 2.5 litre işe getiriyorum artık şaşal suyumu iki de bir wc ye gitmek pek hoş olmuyor ama :)
spor 20 dk. yürüyüş 20 dakika zumbaaa :) ve 15 dakika ebruyla plates yaptım sırt ağrılarım için
Arkadaşlar merhaba gün benim için bomba gibi başladı erken kalktım normalde çok uyuyan biriyim calismadigim için bebişde yok yapacak bişey olmadigindan uyumakla geçiyor günüm kilo almamin en önemli sebebi o zaten kalkınca kahvalti da istemiyor canım elime hazır ne geçerse aburcubur yiyorum yada gezmeye gittiysem bütün ikramlari silip süpürüyordum inşallah bunlar geçmişte kalacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?