Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız ben hergün tartılıyorum bende tartılma hastalığı var :)))))

ben dukani unuttum cnm ya 150 mekik olarak degistiriyorum cezani,hayirlii olsun
yok cnm kaptan degilim,kaptanimiz izindeydi,galiba is sorunlari var gelemiyordu,bizde idare ettik,haber olmadigi icin kadroda degisiklik yapma karari aldik

150 mekiki inş. çekerim. canım o zaman oylama yapalım ady varsa bence sende aday ol :)

çikolata demeyi demeyin!!!!!kitapta bi açık nokta arıyorum.alçak dukan insan diyet çikolata yiyebilirsiniz der bari.vicdansız nolcak!!!!

ay ben menüye yorum yazacaktım dimi???çiko da kaldım:)))güzel bir menü olmuş.spora da kocaman bir alkış

çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaaabana bana bana

työffff työffff!!!davet sofrasından ucuz atlatmışsın bence.misafirlikte accık ucunun kaçması normaldir.başlangıç için spor iyi.

güzel bir menü olmuş.tebrikleer

menün çok güzel olmuş.onca koşturmaya sporu ihmal etmemen de takdire değer.küçük kuzuma da geçmiş olsun.canı yanıyordur onun şimdi ya kıyamam...

vay be bravo sana hiç kaçak göçek yok dukaın tam yapmışsın böyle giderse süper 60 ın küsüratülarından çok çabuk kurtulursun :)

teşekkür ederim.kaçak olan tek şey aklım!!!!tatlı diye ölmeme az kaldı.ben biliyordum böyle olacağını.o yüzden vermem gereken kilo azalınca başladım diyete.yoksa ilk hesapladığımda 7 gün atak,116 gün seyir,166 gün güçlendirme dönemi diyordu ki sistem olmam gereken kiloyu 66 olarak hesaplayıp da bu programı verdi.dukan amcam balık etli hatunlardan hoşlanıyor demekki??
123 gün tatlı yok,meyve yok,ekmek yok.anamm dedim ölürüm ben o zaman.hiç düşünmeden kaçtım:)))kilo az kalınca tamam dedim artık yapabilirim.çünkü kilomu da korumam lazım ve dukanda beni cezbeden ömür boyu kilo koruma:))

Cok guZel konustun zebrus, alkıs alkıs alkııııssss:))

Ufff o ne yaaa, oyle hayatmı olur, dukan zor yaaa, bence en ideali herseyden yiyip miktarı az tutmak, bi tarafımız siser yeme yeme , aklımızda kalır olmazki...:)

kaldi bil cnmzaten sen o ikramlari agzina aldigin dakika cezalarda pesinden gelecek,yesende yakmak zorunda kalacaksin,hem spora alisacaksin,hemde ikramlardan uzak duracaksin böylece,kahvaltida mutlaka yemeye calis,erken uyanmak metabolizmayi hizlandirir,ögün atlamak ise yavaslatir
Bu arada HOŞBULdUk diyorum bütün beni kabul edip hoşgeldin diyen grup arkadaşlarima..
arkadaslari tanidikca dahada hevesleneceksin insallah
tmm cnm,sorun yokbu hafta listeye aliniyorsun dedigim gibi
evet cnm saat farki var 1 saat geriden geliyoruz biz,stutgarttayim ben
Bugünün menü bildirimini yarın yapıcam inşallahbaşlangıç kilom 80
not aliyorum cnm,haftaya lazim olacak
insallah cnm,bol bol su ic sensaka tabiki,yemen gerektigi kadar ye,fazlasi göbüs olur ona göre
evet cnm ya herkes azimli,benimde moralim bozuk,asagi komsumuz yasli bi kari koca,hic cocuklari olmamis,sürekli sorun yasiyoruz,her ses gidiyor asagi,bu sabah ta stepper icin geldi,cok ses yapiyormus,tansiyonum cikiyor diyor,rahatsiz oluyorlarmis,offf,ne yapacagim bilmyorum
azmin hepimizce takdir ediliyor cnm,benden ne kadar sonra geldin ve benden önce mezun olacaksininsallah bi daha kilo almadan devam edersin hayatina

150 mekiki inş. çekerim. canım o zaman oylama yapalım ady varsa bence sende aday ol :)
zeburus ve ben ortak yürütecegiz cnm,diger 2 arkadasimiz yapamayacaklarini belirtti,tesekkür ederim bu arada
çikolata demeyi demeyin!!!!!kitapta bi açık nokta arıyorum.alçak dukan insan diyet çikolata yiyebilirsiniz der bari.vicdansız nolcak!!!!

çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaaabana bana bana

:
cnm dukan usulu cikolata yiyebiliyorsun,eger bulamiyorsan ben sana göndereyim tarifini,ayrica tatlida yapabiliyorsunkek,kurabiye türü

ben geldim hala açım birazdan yemeğim gelecek tost yiycem (
neyse yarın sabah tartıdan sonra börek yemek istiyorum yarım porsiyon izin var mıııııııııııııııııııııı

asli,gizem,zeynep ve pokemon kizlar hedef kilolarinizi yazarmisiniz,balik hafizaliyim galiba unuttum

***4. TAKIM 294.ETAP***

zeburus :(65.9/ / / % )
topraks :( 80.0/ / / %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/ / / % )
quail :( / / / %) yeni üye hedef kilo ...
pokemon51 :
( / / / % ) yeni üye hedef kilo ...
_ASLI_ :
( / / / % ) yeni üye hedef kilo ...
zeynepcer :
( / / / %) yeni üye hedef kilo ...
4.takim ortalamasi : %

kizlar listeyi getirdim.yeni üyeler hedef kilolarinizi bildirirseniz ben veya zeburus ekleriz, niklerinizi dogru yazdim heralde yinede kontrol edin,oglum kucagimda hem onunla ugrasip hem yazdim,yanlislik olmasin,umarim nasil hesaplayip kendinizi listeye nasil ekleyeceginizi anlamissinizdir,anlamadiginiz bir yer varsa cevap vermeye hazirim zeburuscugum liste ellerinden öper,yarin icin kolay gelsin,ben sabah kilomu yazarim,ögleden sonra anca gaelirim,eger takilirsaniz ben geldikten sonra hallederiz

Son düzenleme:
ben neyseki giriş katındayım ama benimde yanla üstte duyuluyor biliyosun ben de rahat rahat trambolin yapamıyorum, saatlere dikkat ediyorum:))

Ufff o ne yaaa, oyle hayatmı olur, dukan zor yaaa, bence en ideali herseyden yiyip miktarı az tutmak, bi tarafımız siser yeme yeme , aklımızda kalır olmazki...:)
kesinlikle katılıyorum ben hayatta yapamam bu kadar sıkı liste, tabi o yüzden de zor zayıflıyorum bi de yaş ilerleyince daha zor veriliyo

ben de sık tartılıyorum bir hafta bekleyemem daha iyi motive oluyorum tartıldıkça:)

ben de oldum olası akşam uykularını severim, erken yatar erken kalkardım, şimdi geç de yatsam erken kalkmak zorundayım :)) dönem dönem hep spor yapsam da çok istikrarlı değildi halen de o istikrarı sağlamış değilim ama siz olmasanız hiç yapamam sanırım, en azından spor yapamayınca rahatsız oluyorum:)

haydi kızlar hayırlı uğurlu olsun yeni takım :))) tekrardan hoşgeldiniz

afiyet olsun cnm,tabikide var izin,tartidan sonra bir ögünde istedigimizi yiyebiliyoruz,sadece bir ögünle kalmaya dikkat edelim ama,1 hafta ugrasip1 günde almayalim

arkadaslar bu mesaji paylasim alanina gönderdim,yeni kaptanimiz zeburus arkadasimizdir,tüm takima hayirli olsun

ben ciktim kizlar,etrafi süpürmedim daha,sonrada yemek yapicam,bakalim stepper yapmaya calisacagim,adam tansiyondan gidecek benim yüzümden

çok pis gaza getirdi beni bu yazın.birde verdiğin kilolardikkatimi çekti harikasın valla. darısı başımıza. umarım büyük engeli aşmışızdır.

bu cinnema bayağı tatlı isteğini azltoyor bide 21gün tatlı yemezsen vücut artık istemiyormuş

benimde twisterim gelmiyomuş 2. el almıştım adam kargoçok gönderiyo bana para kalmıyo dedi. neyse artık ya sıfıra bakıcam yada zumbaya devam

ben sabah yenen maydanoz falan yiyemiyorum anca bazen biber o da acı olmıycak, arkadaşlar maydanoz tere mere yiyolar iyi oluyor

eveeeeeeeeettttttt kesinlikle geçmişte kalcak yoksa pegasusdan çekeceğin var:))

kek tikadi galba aksam,ben begendim cnm,spor lütfennnnn,ceza gelecek bak
evet cezalığım ben spor yapamıyoruuuuuummmmmmmmmm

tebrik ederim fıstık, ben de leslie seviyorum sabahları yapmaya çalışıyorum

kolay gelsin güzellik

canım menü fena değil böreği görmedim ben :)) kızın için de çok geçmiş olsun tatlım, kıyamam ben ona bir an önce geçer umarım

sana da kolay gelsin fıstık

spor çok güzel bravo

off çok iradelisin tebrik ediyorum herzamanki gibi

işte sözün bittiği yer :))) çok iyisin bişey diyemiyorum canım

menü iyi ama çikolata ahhhhhhhhh ah o çikolata hayır demek bu kadar mı zor olur:)))

diyetisyene mi gidiyosun canım?

pegasus tatlılara kızmış ama bence fena değil az sıyrıkla atlatılmış, bu arada geçmiş olsun

Aaa :44: kimse kalmamış ben de işime bakıyım bari , açık bırakıyorum gelen olursa burdayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…