günaydınlar,bugün geç kalktık kuzucuklarla,sayfalar ilerlemiş ne güzeloku oku bitiremedim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlar
kızımı uyuttum hemen leslieyeuçuyorum
bu arada dayanamayıp tartıldımkilo vermişim
ben dukani unuttum cnm ya 150 mekik olarak degistiriyorum cezani,hayirlii olsun
yok cnm kaptan degilim,kaptanimiz izindeydi,galiba is sorunlari var gelemiyordu,bizde idare ettik,haber olmadigi icin kadroda degisiklik yapma karari aldik
günaydın kızlar geçmişi oku oku bitmedi akşam sohbet baya koyuyumuş :)
dün ne yaptım ne yedim ne içtim :)
sabah kaşarlı iki yumurtalı omlet ve şekerli çay
ara yok
öylen bir tabak yoğurtlu ıspanak ( ekmeksiz )
ara yok ama bi kaç tane susamlı çubuk kraker yedim ve gün içinde yine şekerli çay içtim bi bardak
akşam kaşarlı mantarlı tavuk söte ve bir kupa ayran içtim ve yine dayanamayıp çukalata yedim yaaa
su 2.5 litre işe getiriyorum artık şaşal suyumu iki de bir wc ye gitmek pek hoş olmuyor ama :)
spor 20 dk. yürüyüş 20 dakika zumbaaa :) ve 15 dakika ebruyla plates yaptım sırt ağrılarım için
Ruhefzaa hosgeldiiinnn...
Uykum geldi ama Ben menumu yazayım yinede yarın hazırlıklarla ugrasıcam gecikmesin
Sabah kahvaltı yapmadım, cunku kan tahlili vermek için ac karnına gitmem gerekiyordu, sabah cıkıp gittim, dondugumde de oglen olmustu
Oglen
Yarım kase kuru fasulye
1 elma
1tane minik boy metro cikolata
Aksam
1 kase tavuk corbası
1 kactane zeytinyaglı sarma
Pilav
Tavuk
Havuc salatası
2-3 lokma et
Azıcık kereviz
(Kayınvalidemdeydik, sofra zengindi, herseyden az az yedim valla)
1 ufak dilim sutlu ttatlı
Su 2 lt
Spor
Toplamda 10 dk ancak olmustur twister
Mekik yok bugun
Mesaj 7-8 olmustur
gunaydın tatlışlar :)
bgugunkı menum
sabah 2 buyuk bardak su 1 bardak yesılcay tarcınlı olcak ama
1 tane salatalık 1 kıbrıt kutusu lıht byaz peynır
1 dıım lıht ekmek 3 zeytın
spordaykendee 1 ltre su
ben pek ara yapamıorum saatlı ama yapınca 3 tane badem
öglen bı meyve bazende 5 gıbıde olabılıyor
aksam yemegnden once 3 bardak su ve yesılcay
aksam 7 cvarı 1 kase corba 2 kasık lıht yogurt
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜNKÜ MNÜM YAZIYORUM
sabah 1 dilim börek
öğle nohutsalatası
akşam etli domatesli tava ama yarım tabak kadar 1dilim ekmek
1 elma 1 portakal
spor 15 dakika zumba
su 2 ltre ve 1 litrekadar form çAYI
MESAJ SAYISI 4
KIZIMIN SAĞLIK DURUMUNU ARAŞTIRMAKTAN ÇOK FAZLA GİREMEDİM BÖREKLERİNDE KUMVARMIŞ FISTIĞIMIN
vay be bravo sana hiç kaçak göçek yok dukaın tam yapmışsın böyle giderse süper 60 ın küsüratülarından çok çabuk kurtulursun :)
ah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.
ondan sonra özellikle kendime giyim kuşam ararken lanet ederdim kilolarıma.ben niye kilo aldım diye ağlardım kabinde.her alışveriş dönüşü sıkı rejime girerdim de totoyu kaldırmadan rejim sadece eziyet ve sürdürülebilir değildi bana göre.
bu kadar tembelliğime ben başardıysam sağlık engeli olmayan herkes başarır bana göre,eminim ve bu dediğiminde arkasındayım.benim yemek düzenim ve tembelliğim anlatılmaz yaşanır çünkü:))
ve eğer buradaysanız en büyük engeli aşmışsınız demektir.kararlılığınız ve iradeniz sizi de şaşırtacak yakında:))))
menün çok güzel olmuş.onca koşturmaya sporu ihmal etmemen de takdire değer.küçük kuzuma da geçmiş olsun.canı yanıyordur onun şimdi ya kıyamam...
teşekkür ederim.kaçak olan tek şey aklım!!!!tatlı diye ölmeme az kaldı.ben biliyordum böyle olacağını.o yüzden vermem gereken kilo azalınca başladım diyete.yoksa ilk hesapladığımda 7 gün atak,116 gün seyir,166 gün güçlendirme dönemi diyordu ki sistem olmam gereken kiloyu 66 olarak hesaplayıp da bu programı verdi.dukan amcam balık etli hatunlardan hoşlanıyor demekki??
123 gün tatlı yok,meyve yok,ekmek yok.anamm dedim ölürüm ben o zaman.hiç düşünmeden kaçtım:)))kilo az kalınca tamam dedim artık yapabilirim.çünkü kilomu da korumam lazım ve dukanda beni cezbeden ömür boyu kilo koruma:))
kaldi bil cnmArkadaşlar merhaba gün benim için bomba gibi başladı erken kalktım normalde çok uyuyan biriyim calismadigim için bebişde yok yapacak bişey olmadigindan uyumakla geçiyor günüm kilo almamin en önemli sebebi o zaten kalkınca kahvalti da istemiyor canım elime hazır ne geçerse aburcubur yiyorum yada gezmeye gittiysem bütün ikramlari silip süpürüyordum inşallah bunlar geçmişte kalacak:)
arkadaslari tanidikca dahada hevesleneceksin insallahBu arada HOŞBULdUk diyorum bütün beni kabul edip hoşgeldin diyen grup arkadaşlarima..
tmm cnm,sorun yoksabahları yeşillik eklemek lazım bende bir türlü beceremiyorum bu yeşillik işini
problem değil. alınma nedenim hergün mutlakamenümüğ bildirdim ortalama 6-7 mesaj attım ama gece daha aktif olabiliyorum bide pazar gününden beridir inanılmaz yoğunum. sende haklısın neyse yolumuza bakalım daha gidecek birsürü kilovar. türkçen gayet güzel. arada saat farkıvar diyebiliyorum 2 saatkadar hangi şehrinde yaşıyorsunuz almanyanın. ben sadece münihde bulundum .
not aliyorum cnm,haftaya lazim olacakBugünün menü bildirimini yarın yapıcam inşallahbaşlangıç kilom 80
insallah cnm,bol bol su ic senEvi süpürdüm, kızımı uyutuyorum suan, bugunu az kaloriyle bir atlatsammm, yarın tartı var tartııı...
Ruhefza hiç merak etme birlikten kuvvet dogar, kararlı olup vericez fazlalıkları..:)
Pegasus turkcen cok iyi , hiç anlamazdım yurtdısında oldugunu:)
evet cnm ya herkes azimli,benimde moralim bozuk,asagi komsumuz yasli bi kari koca,hic cocuklari olmamis,sürekli sorun yasiyoruz,her ses gidiyor asagi,bu sabah ta stepper icin geldi,cok ses yapiyormus,tansiyonum cikiyor diyor,rahatsiz oluyorlarmis,offf,ne yapacagim bilmyorumtekrar merhaba arkadaşlar
öğlen tatili bitsin yine bankaya gidicem bugün akşama kadar bankalarda olucam sanırım, arada size bakarım çok acıktım sabah bi çorba içtim şimdi ne yesemki acaba:44:
yazılanlara şöyle bir göz attım herkes oldukça azimli görünüyor, ben cezalık oldum pegasusun dediği gibi spor yapamıyorum bide regl oldum pöffffff(
görüşürüz kızlar
azmin hepimizce takdir ediliyor cnm,benden ne kadar sonra geldin ve benden önce mezun olacaksinah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.
ondan sonra özellikle kendime giyim kuşam ararken lanet ederdim kilolarıma.ben niye kilo aldım diye ağlardım kabinde.her alışveriş dönüşü sıkı rejime girerdim de totoyu kaldırmadan rejim sadece eziyet ve sürdürülebilir değildi bana göre.
bu kadar tembelliğime ben başardıysam sağlık engeli olmayan herkes başarır bana göre,eminim ve bu dediğiminde arkasındayım.benim yemek düzenim ve tembelliğim anlatılmaz yaşanır çünkü:))
ve eğer buradaysanız en büyük engeli aşmışsınız demektir.kararlılığınız ve iradeniz sizi de şaşırtacak yakında:))))
zeburus ve ben ortak yürütecegiz cnm,diger 2 arkadasimiz yapamayacaklarini belirtti,tesekkür ederim bu aradakız ben hergün tartılıyorum bende tartılma hastalığı var :)))))
150 mekiki inş. çekerim. canım o zaman oylama yapalım ady varsa bence sende aday ol :)
cnm dukan usulu cikolata yiyebiliyorsun,eger bulamiyorsan ben sana göndereyim tarifini,ayrica tatlida yapabiliyorsunçikolata demeyi demeyin!!!!!kitapta bi açık nokta arıyorum.alçak dukan insan diyet çikolata yiyebilirsiniz der bari.vicdansız nolcak!!!!
çikolataaaaaaaaa çikolataaaaaaaaaabana bana bana
:
ben neyseki giriş katındayım ama benimde yanla üstte duyuluyor biliyosun ben de rahat rahat trambolin yapamıyorum, saatlere dikkat ediyorum:))kaldi bil cnmzaten sen o ikramlari agzina aldigin dakika cezalarda pesinden gelecek,yesende yakmak zorunda kalacaksin,hem spora alisacaksin,hemde ikramlardan uzak duracaksin böylece,kahvaltida mutlaka yemeye calis,erken uyanmak metabolizmayi hizlandirir,ögün atlamak ise yavaslatir
arkadaslari tanidikca dahada hevesleneceksin insallah
tmm cnm,sorun yokbu hafta listeye aliniyorsun dedigim gibi
evet cnm saat farki var 1 saat geriden geliyoruz biz,stutgarttayim ben
not aliyorum cnm,haftaya lazim olacak
insallah cnm,bol bol su ic sensaka tabiki,yemen gerektigi kadar ye,fazlasi göbüs olur ona göre
evet cnm ya herkes azimli,benimde moralim bozuk,asagi komsumuz yasli bi kari koca,hic cocuklari olmamis,sürekli sorun yasiyoruz,her ses gidiyor asagi,bu sabah ta stepper icin geldi,cok ses yapiyormus,tansiyonum cikiyor diyor,rahatsiz oluyorlarmis,offf,ne yapacagim bilmyorum
azmin hepimizce takdir ediliyor cnm,benden ne kadar sonra geldin ve benden önce mezun olacaksininsallah bi daha kilo almadan devam edersin hayatina
zeburus ve ben ortak yürütecegiz cnm,diger 2 arkadasimiz yapamayacaklarini belirtti,tesekkür ederim bu arada
cnm dukan usulu cikolata yiyebiliyorsun,eger bulamiyorsan ben sana göndereyim tarifini,ayrica tatlida yapabiliyorsunkek,kurabiye türü
kesinlikle katılıyorum ben hayatta yapamam bu kadar sıkı liste, tabi o yüzden de zor zayıflıyorum bi de yaş ilerleyince daha zor veriliyoUfff o ne yaaa, oyle hayatmı olur, dukan zor yaaa, bence en ideali herseyden yiyip miktarı az tutmak, bi tarafımız siser yeme yeme , aklımızda kalır olmazki...:)
ben de sık tartılıyorum bir hafta bekleyemem daha iyi motive oluyorum tartıldıkça:)kız ben hergün tartılıyorum bende tartılma hastalığı var :)))))
150 mekiki inş. çekerim. canım o zaman oylama yapalım ady varsa bence sende aday ol :)
ben de oldum olası akşam uykularını severim, erken yatar erken kalkardım, şimdi geç de yatsam erken kalkmak zorundayım :)) dönem dönem hep spor yapsam da çok istikrarlı değildi halen de o istikrarı sağlamış değilim ama siz olmasanız hiç yapamam sanırım, en azından spor yapamayınca rahatsız oluyorum:)ah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.
***4. TAKIM 294.ETAP***
zeburus :(65.9/ / / % )
topraks :( 80.0/ / / %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/ / / % )
quail :( / / / %) yeni üye hedef kilo ...
pokemon51 :( / / / % ) yeni üye hedef kilo ...
_ASLI_ :( / / / % ) yeni üye hedef kilo ...
zeynepcer :( / / / %) yeni üye hedef kilo ...
4.takim ortalamasi : %
kizlar listeyi getirdim.yeni üyeler hedef kilolarinizi bildirirseniz ben veya zeburus ekleriz,umarim nasil hesaplayip kendinizi listeye nasil ekleyeceginizi anlamissinizdir,anlamadiginiz bir yer varsa cevap vermeye hazirim
ben geldim hala açım birazdan yemeğim gelecek tost yiycem(
neyse yarın sabah tartıdan sonra börek yemek istiyorum yarım porsiyon izin var mıııııııııııııııııııııı
arkadaslar daha öncede yazmistim,takim kaptanimiz tubis izine ayrildigindan beri gelip gelmeyecegi hakkinda herhangi bir aciklamada bulunmadi
biz 4. takim olarak ondan bir aciklama bekledik fakat,bir kaptanimiz olmadigi icin de boslukta kaldik,bu yüzden takim olarak ortak kararimiz kaptan degisikligine gitmek oldu,egerki tubis arkadasimiz gelmeye karar verirse,bu konuda tekrar konusulacaktir
püsküüt 4. takim kaptani olarak zeburus yardimcisi olarak ta beni eklermisin lütfen
simdden tesekkürler
ah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.
menün çok güzel olmuş.onca koşturmaya sporu ihmal etmemen de takdire değer.küçük kuzuma da geçmiş olsun.canı yanıyordur onun şimdi ya kıyamam...
sadece15 dakika kocam takiptezayıflamamı o benden çok istiyor. gelince soruyo bugün ne spor yaptın diye
teşekkür ederim.kaçak olan tek şey aklım!!!!tatlı diye ölmeme az kaldı.ben biliyordum böyle olacağını.o yüzden vermem gereken kilo azalınca başladım diyete.yoksa ilk hesapladığımda 7 gün atak,116 gün seyir,166 gün güçlendirme dönemi diyordu ki sistem olmam gereken kiloyu 66 olarak hesaplayıp da bu programı verdi.dukan amcam balık etli hatunlardan hoşlanıyor demekki??
123 gün tatlı yok,meyve yok,ekmek yok.anamm dedim ölürüm ben o zaman.hiç düşünmeden kaçtım:)))kilo az kalınca tamam dedim artık yapabilirim.çünkü kilomu da korumam lazım ve dukanda beni cezbeden ömür boyu kilo koruma:))
kaldi bil cnmzaten sen o ikramlari agzina aldigin dakika cezalarda pesinden gelecek,yesende yakmak zorunda kalacaksin,hem spora alisacaksin,hemde ikramlardan uzak duracaksin böylece,kahvaltida mutlaka yemeye calis,erken uyanmak metabolizmayi hizlandirir,ögün atlamak ise yavaslatir
arkadaslari tanidikca dahada hevesleneceksin insallah
tmm cnm,sorun yokbu hafta listeye aliniyorsun dedigim gibi
evet cnm saat farki var 1 saat geriden geliyoruz biz,stutgarttayim ben
not aliyorum cnm,haftaya lazim olacak
insallah cnm,bol bol su ic sensaka tabiki,yemen gerektigi kadar ye,fazlasi göbüs olur ona göre
evet cnm ya herkes azimli,benimde moralim bozuk,asagi komsumuz yasli bi kari koca,hic cocuklari olmamis,sürekli sorun yasiyoruz,her ses gidiyor asagi,bu sabah ta stepper icin geldi,cok ses yapiyormus,tansiyonum cikiyor diyor,rahatsiz oluyorlarmis,offf,ne yapacagim bilmyorum
azmin hepimizce takdir ediliyor cnm,benden ne kadar sonra geldin ve benden önce mezun olacaksininsallah bi daha kilo almadan devam edersin hayatina
zeburus ve ben ortak yürütecegiz cnm,diger 2 arkadasimiz yapamayacaklarini belirtti,tesekkür ederim bu arada
cnm dukan usulu cikolata yiyebiliyorsun,eger bulamiyorsan ben sana göndereyim tarifini,ayrica tatlida yapabiliyorsunkek,kurabiye türü
ben sabah yenen maydanoz falan yiyemiyorum anca bazen biber o da acı olmıycak, arkadaşlar maydanoz tere mere yiyolar iyi oluyorsabahları yeşillik eklemek lazım bende bir türlü beceremiyorum bu yeşillik işini
problem değil. alınma nedenim hergün mutlakamenümüğ bildirdim ortalama 6-7 mesaj attım ama gece daha aktif olabiliyorum bide pazar gününden beridir inanılmaz yoğunum. sende haklısın neyse yolumuza bakalım daha gidecek birsürü kilovar. türkçen gayet güzel. arada saat farkıvar diyebiliyorum 2 saatkadar hangi şehrinde yaşıyorsunuz almanyanın. ben sadece münihde bulundum .
eveeeeeeeeettttttt kesinlikle geçmişte kalcak yoksa pegasusdan çekeceğin var:))Arkadaşlar merhaba gün benim için bomba gibi başladı erken kalktım normalde çok uyuyan biriyim calismadigim için bebişde yok yapacak bişey olmadigindan uyumakla geçiyor günüm kilo almamin en önemli sebebi o zaten kalkınca kahvalti da istemiyor canım elime hazır ne geçerse aburcubur yiyorum yada gezmeye gittiysem bütün ikramlari silip süpürüyordum inşallah bunlar geçmişte kalacak:)
evet cezalığım ben spor yapamıyoruuuuuummmmmmmmmmkek tikadi galba aksam,ben begendim cnm,spor lütfennnnn,ceza gelecek bak
tebrik ederim fıstık, ben de leslie seviyorum sabahları yapmaya çalışıyorumgünaydınlar,bugün geç kalktık kuzucuklarla,sayfalar ilerlemiş ne güzeloku oku bitiremedim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlar
kızımı uyuttum hemen leslieyeuçuyorum
bu arada dayanamayıp tartıldımkilo vermişim
kolay gelsin güzellikSelam hanmlarr, bugun ki misafirlerim için hazırlıklara basladım, kızım uyumadan evi supurmem lazım, uyandıktan sonra cok gec olur... O uyurken de biraz twister yapayım diyorum
Baslangıcta sabah ve aksam beser dakikayla baslayın diyor pegasus, ben de oyle yaptım:)
canım menü fena değil böreği görmedim ben :)) kızın için de çok geçmiş olsun tatlım, kıyamam ben ona bir an önce geçer umarımGÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜNKÜ MNÜM YAZIYORUM
sabah 1 dilim börek
öğle nohutsalatası
akşam etli domatesli tava ama yarım tabak kadar 1dilim ekmek
1 elma 1 portakal
spor 15 dakika zumba
su 2 ltre ve 1 litrekadar form çAYI
MESAJ SAYISI 4
KIZIMIN SAĞLIK DURUMUNU ARAŞTIRMAKTAN ÇOK FAZLA GİREMEDİM BÖREKLERİNDE KUMVARMIŞ FISTIĞIMIN
sana da kolay gelsin fıstıkkizlar ya unutmusum,benim birazdan kücügün kresine gitmem gerek,ögleden sonra anca gelirim,bu gün ve yarin kosusturmam var ,burda bayram varda o yüzden etkinlikler oluyor,katilmasak ta omuyor iste,neyse cicler ögleden sonra görüsürüz
spor çok güzel bravoıkı bucuk lıtre su ıcıorum canım kac msaj yazdm saymadm eve gelınce sayarım bgun kac tane yazdgımı
spor kosu bandı 400 kalorı en az 6 km
bsıklek 200 kalorı 43 dakka
bde hocayla syans 450 kalorı
ayrıyetten yer hareketlerı yapıorum ama kalorısını bılmıorum cnm
off çok iradelisin tebrik ediyorum herzamanki gibimesaj sayım 16 ymış.
dün dukanda çok zorlandım.evde diyeti bozma ihtimalimin arttığı saatlerde kızçemle dışarı çıktık.babasına sevgililer günü hediyesi aldık.kipada gezdik.kasada kasiyer kampanyalarından bahsetti ki gözüm döndü.damak çikolata alana sevgililer günü kartı veriyorlarmış.ay yok dedim ben çikolatadan kaçıyorum dedim.kasiyer e eşinize hediye edersiniz dedi.şakacı!!!!ben onu alsam sanki eve ulaşabilirmi???daha kapıdan çıkmadan götürürüm vallahi.kendimi çok takdir ediyorum,almadım..
ama arkadaş o gece nasıl bir kabustu.hayatımda ilk defa açlıktan uyuyamadım.hani yiyecekler sınırsızda çok miktarda için almıyor zaten.habire su içtim.uyuyana kadar bir buçuk litre içmişim zatyen:)))bünye diyete alışık değil,şaşırdı...
işte sözün bittiği yer :))) çok iyisin bişey diyemiyorum canımşimdi kendi menümü de yazayım.küçük hanım cozutmak üzere,izin verdiği müddetçe burada olmaya çalışayım:))
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
öğle
2 tane haşlanmış tavuk but(derisiz)
1 kase yoğurt
ara
1 kase yoğurt
akşam
200 gr haşlanmış tavuk ciğer (tavuğu midemde bir araya getirmeye çalışmışım galiba???)
1 kasa yoğurt
gece
sade türk kahvesi
su:4 litreyi geçmiştir
spor:2 saat bisiklet,1 saat yürüyüş,600 mekik
mesaj:şu takıma girdiğimden beri öğrenemedim önce kaç mesaj yazdığıma bakmayı.bakıp yazıyorum hemen.
menü iyi ama çikolata ahhhhhhhhh ah o çikolata hayır demek bu kadar mı zor olur:)))günaydın kızlar geçmişi oku oku bitmedi akşam sohbet baya koyuyumuş :)
dün ne yaptım ne yedim ne içtim :)
sabah kaşarlı iki yumurtalı omlet ve şekerli çay
ara yok
öylen bir tabak yoğurtlu ıspanak ( ekmeksiz )
ara yok ama bi kaç tane susamlı çubuk kraker yedim ve gün içinde yine şekerli çay içtim bi bardak
akşam kaşarlı mantarlı tavuk söte ve bir kupa ayran içtim ve yine dayanamayıp çukalata yedim yaaa
su 2.5 litre işe getiriyorum artık şaşal suyumu iki de bir wc ye gitmek pek hoş olmuyor ama :)
spor 20 dk. yürüyüş 20 dakika zumbaaa :) ve 15 dakika ebruyla plates yaptım sırt ağrılarım için
diyetisyene mi gidiyosun canım?gunaydın tatlışlar :)
bgugunkı menum
sabah 2 buyuk bardak su 1 bardak yesılcay tarcınlı olcak ama
1 tane salatalık 1 kıbrıt kutusu lıht byaz peynır
1 dıım lıht ekmek 3 zeytın
spordaykendee 1 ltre su
ben pek ara yapamıorum saatlı ama yapınca 3 tane badem
öglen bı meyve bazende 5 gıbıde olabılıyor
aksam yemegnden once 3 bardak su ve yesılcay
aksam 7 cvarı 1 kase corba 2 kasık lıht yogurt
pegasus tatlılara kızmış ama bence fena değil az sıyrıkla atlatılmış, bu arada geçmiş olsunRuhefzaa hosgeldiiinnn...
Uykum geldi ama Ben menumu yazayım yinede yarın hazırlıklarla ugrasıcam gecikmesin
Sabah kahvaltı yapmadım, cunku kan tahlili vermek için ac karnına gitmem gerekiyordu, sabah cıkıp gittim, dondugumde de oglen olmustu
Oglen
Yarım kase kuru fasulye
1 elma
1tane minik boy metro cikolata
Aksam
1 kase tavuk corbası
1 kactane zeytinyaglı sarma
Pilav
Tavuk
Havuc salatası
2-3 lokma et
Azıcık kereviz
(Kayınvalidemdeydik, sofra zengindi, herseyden az az yedim valla)
1 ufak dilim sutlu ttatlı
Su 2 lt
Spor
Toplamda 10 dk ancak olmustur twister
Mekik yok bugun
Mesaj 7-8 olmustur
arkadaslar bu mesaji paylasim alanina gönderdim,yeni kaptanimiz zeburus arkadasimizdir,tüm takima hayirli olsun
Aaa :44: kimse kalmamış ben de işime bakıyım bari , açık bırakıyorum gelen olursa burdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?