Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ok teşekkürler canım

kizlar ya stepper yapicam birazdan ama korkuyorum,alttakine bisey olur vicdan azabi cekerim diye
cocuklarin odasina götürsem,altinada battaniye falan koysam acaba ses gidermi:18:

canım dyetsyen bna demıstkı haftada 2 kere yumurta yemelısın o yuzden ymurta sankı fazka kacmıs onun yerine 1 salatalık veya 1 dlım ekmek olablırms
sporrunda bayaga ıyıymıs

canım brazdaha su kısmına ılave edrsen daha capuk gtcek kılolar en azndan 2 ltre yap

canım brazdaha su kısmına ılave edrsen daha capuk gtcek kılolar en azndan 2 ltre yap

evet canım doğru söylüyorsun aslında su içmeyi severim dün fırsat olmadı sanırım 2 değil hatta 3 lt bile olabilir

dun 13 msaj yazmısım aksam bunların kolay sayılma yntemı varmı

fıstık üst sağda hoşgeldiniz yanında kendi nikini göreceksin oraya tıklardan sadece kendi yazılarını gördüğün bölüm var oradan kolayca sayabilirsin
bu arada ben de dün 12 mesaj yazmışım

Son düzenleme:

kasar fazla kacmıs canım kasar peynır cok yaglı zaten ıkı yumurta ve kasr ekmegn yerını tutmustr zaten braz azltsan hzlı gder kılolar tatlım

fıstık üst sağda hoşgeldiniz yanında kendi nikini göreceksin oraya tıklardan sadece kendi yazılarını gördüğün bölüm var oradan kolayca sayabilirsin
bu arada ben de dün 12 mesaj yazmışım

saol cnm daha bı ay olcak buraya uye olalı bse blmıom pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…