Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yemegide firina sürdüm,simdi oglumu uyutup,spor yapayim:18:

ayy canım demin görmüştüm cevap yazacaktım unuttum, cidden altına battaniye koysan bence de daha az ses gider, onlar bu saatlerde salonda oturuyorsa sen çocukların odaya git daha iyi olur. kolay gelsin

btkı cayı en fazla 4 bardak olmalı 3 bardak ıdeal canım bde yesıllık kat menune su oranı guzel ama spor braz az yapmsn braz daha yap tatlım

btkı cayı en fazla 4 bardak olmalı 3 bardak ıdeal canım bde yesıllık kat menune su oranı guzel ama spor braz az yapmsn braz daha yap tatlım

pegasuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss bence sana eküri cezacı bulundu:)) wuwum sıkı takipte

canım tatlılara azcık bı ara ver meyve ye ustune tarcın ekle kan sekerın dzenlensın ha cokmu seker ıstedın 1 tane sekerlı sakız cgne en azından mdene ınmıo
neysekı snde ckolata yedıgıne pşman olmusun

tabı takıp etcem spora gtmeseydm yakanızı brakmazdm zaten
daha guzel olmak için şişkolugmuzla savasmalıyız dımı mınnoslarım

amanda aman ben pek sevdim seni cnm ya,ohh takima can verdin sanki,söyle kiz söyle,cikolari yiyolar,sporda yapmiyolar

fıstıklar ben kaçtım, mesai paydos eve dönüş zamanı:))
akşam için söz veremiyorum yeni bir bilgisayar alana kadar, en kötü yarın sabah görüşürüz, eminim hepimiz ekside çıkıcaz

akşam için söz veremiyorum yeni bir bilgisayar alana kadar, en kötü yarın sabah görüşürüz, eminim hepimiz ekside çıkıcaz

insallah cnm,iyi aksamlar sanada,eftelya kilo bildirecek mi,bir bilgin varmi bu konuda:18:

tamam canım gdıp capuk gelmen dlegyle hoscakal

amanda aman ben pek sevdim seni cnm ya,ohh takima can verdin sanki,söyle kiz söyle,cikolari yiyolar,sporda yapmiyolar

bende senı sevdım canım aslında bıkacgun kendılerını tutsalar tamamen acıkma dygusu ve seker krızı gecıcekte
nyseee ama ben ınanıorum braz zaman gecsın yemıcekler ıns cenem yuzunden yemıolarmısss
olurmu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…