kacmayın ama olur napcam mıllete cok yedın yuru brazmı dcem
çok yıyenlere guzel czalar lazım ama sıf ben knusmıyım dye az yerler
tamam kızlar öpüldünüz o zaman kabul yeni cezacıyı ben kabul ettim :))) eftelya ile telefonda konuştum sanırım bu akşam öğrenirim yarın bilgi veririm size. byeee
bak sadece konusarak bile yola getiriyorsun
ben kactim kizlar,yemek hazir,erkenden yiyeyim ki yarina kadar yakayim
bu arada dukana baslicam,su dolaptaki sebzeler bitsin diye bekliyordum,bu gün patlicanlar son dedim,yarin baslarim,bi baktimki arkalarda pirasa bana el salliyor
yarin onuda börek yapicam,yani kacamak hakkimi yarin kullanacam,kisacasi cumartesi,gelen olmazsa,bende bir yere gitmezsem,dukana baslamayi düsünüyorum:18:
bncede canım 7 bıle kalmasın gercı 8 kadar yıyın dıyorlar ama 6.30 ıyı
ye gel beklıorum
tmm hemen yiyip geliyorum,bizde saat farki var cnm,burda 1 saat gerideyiz size göre,yani 5:40 burda simdi
kız ben hergün tartılıyorum bende tartılma hastalığı var :)))))
150 mekiki inş. çekerim. canım o zaman oylama yapalım ady varsa bence sende aday ol :)
ah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.
ondan sonra özellikle kendime giyim kuşam ararken lanet ederdim kilolarıma.ben niye kilo aldım diye ağlardım kabinde.her alışveriş dönüşü sıkı rejime girerdim de totoyu kaldırmadan rejim sadece eziyet ve sürdürülebilir değildi bana göre.
bu kadar tembelliğime ben başardıysam sağlık engeli olmayan herkes başarır bana göre,eminim ve bu dediğiminde arkasındayım.benim yemek düzenim ve tembelliğim anlatılmaz yaşanır çünkü:))
ve eğer buradaysanız en büyük engeli aşmışsınız demektir.kararlılığınız ve iradeniz sizi de şaşırtacak yakında:))))
Ufff o ne yaaa, oyle hayatmı olur, dukan zor yaaa, bence en ideali herseyden yiyip miktarı az tutmak, bi tarafımız siser yeme yeme , aklımızda kalır olmazki...:)
canım 64 ile başladım hedef 58 ama benim içinölçü önemli istediğim ölçüye ulaşana kadar burdayımasli,gizem,zeynep ve pokemon kizlar hedef kilolarinizi yazarmisiniz,balik hafizaliyim galiba unuttum
arkadaslar bu mesaji paylasim alanina gönderdim,yeni kaptanimiz zeburus arkadasimizdir,tüm takima hayirli olsun
Evi süpürdüm, kızımı uyutuyorum suan, bugunu az kaloriyle bir atlatsammm, yarın tartı var tartııı...
Ruhefza hiç merak etme birlikten kuvvet dogar, kararlı olup vericez fazlalıkları..:)
Pegasus turkcen cok iyi , hiç anlamazdım yurtdısında oldugunu:)
ah ya ben de senin gibiydim.evlendim,iş bulamadım,evlenince şehir değişti,dolayısıyla sosyal çevrem kalmadı falan.sabah eşimi geçirip hop yatağa giriyordum hemen.öğlene kadar mışıl mışıl uyuyordum.12 de panik halinde uyanıp eyvah yemekte yok nidalarıyla mutfağa koşuyordum.eşim öğlenleri eve gelir.onunla yemeğimizi yerdik,sonra yapardım nescafemi doğru tv karşısına.akşama kadar miskinleş allah miskinleş.
ondan sonra özellikle kendime giyim kuşam ararken lanet ederdim kilolarıma.ben niye kilo aldım diye ağlardım kabinde.her alışveriş dönübaştaşü sıkı rejime girerdim de totoyu kaldırmadan rejim sadece eziyet ve sürdürülebilir değildi bana göre.
bu kadar tembelliğime ben başardıysam sağlık engeli olmayan herkes başarır bana göre,eminim ve bu dediğiminde arkasındayım.benim yemek düzenim ve tembelliğim anlatılmaz yaşanır çünkü:))
ve eğer buradaysanız en büyük engeli aşmışsınız demektir.kararlılığınız ve iradeniz sizi de şaşırtacak yakında:))))
menümü akşamdan yazıyorum ,akşam extra bişeyler yemiyorum,benim için iyi oluyor
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
peynir kibrit
çay bir küp şekerle
tereyağı fındık kadar
ara
elma
öğle
tavuk suyuna şehriye bir kase(2 kepçe kadar)
1 dilim kepek
ara neskafe
akşam mercimek köftesi bir tabak (canım istedi,yağı az yeşilliği bol yaptım)
kıvırcık marul
2 biber turşusu
su 2 lt şimdiye kadar daha içerim
spor 3 mil lesli,
şimdi çay içip ,kızımı uyutup tekrar lesli yapacağım,kociş nöbetçi ,egzersizzamanı nick açık olr
1 kılo yaklasık 7700 kalorıymıs tatlılarım
o acıdan mıdenızden gecen tatlılara son
ben bakıorum karnıma acmısın dıyorum yokn ac deılsın sadece guzellesıosun dıorum
irademıze dur dıcez
dsununkı bız bu kalorıyı 1 gunde yakamayız o acdan yedıklerımızın kalorı degerlerı dsuk olanlarını secelım 1 kesme seker bıle dunya kaloryse dsunun ckolata nekadar fazladr
dkkat etcezkı yaptgmız spor ıse yarasın
bde spor ustune fazla yemek kacrırsak bu sferde kılo alırız
BEN HEPBIRLIKTE DEGISELIM İSTIYORUM BEN KARARLIYIM
Haklısın wuwum..değişirken beni de birakmayin nolur
brakmayız canım sen yeterkı kafanda bıtır olayı
Evet zor olan kısım o zaten şimdiye kadar benim kilolarımi verebilmem için başkalari çok uğraştı başta annem ve teyzem hatta teyzem diyetisyen ama onun tavsiyelerini genelde kulakardı yaptım ama bu sefer kendim için istiyorum kiyafet bulamadıkca çok geriliyoreum hatta bugün ciktim dışarı bütün guzel şeyler ya 42ya standart beden azimliyim artık hep beraber kurtulalim bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?