Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bak sadece konusarak bile yola getiriyorsun

morallı olcazkı care bulcaz kendımıze :)
kızlarda yemıcekkı yaza fit grelım olmayan kyafetler bze olsun ve cevremızde bıze aaa ne kılolu dye bakan gözlerı kör edelım dıye
egerkı yapmak istıyosak azmetcez ve yemıcez

bos bos yapamıyorum szu olmıcak denmeden yapmayanlara konusucazkı yapcaklar onların ıylıgı için

bu arada dukana baslicam,su dolaptaki sebzeler bitsin diye bekliyordum,bu gün patlicanlar son dedim,yarin baslarim,bi baktimki arkalarda pirasa bana el salliyor
yarin onuda börek yapicam,yani kacamak hakkimi yarin kullanacam,kisacasi cumartesi,gelen olmazsa,bende bir yere gitmezsem,dukana baslamayi düsünüyorum:18:

dukan falan dıyede yanlıs seylerı yeme canım kendın bı lıste hazırla bn ole sabıt lsteye uyamam kndım hazrlarım kendıme

1 kılo yaklasık 7700 kalorıymıs tatlılarım
o acıdan mıdenızden gecen tatlılara son
ben bakıorum karnıma acmısın dıyorum yokn ac deılsın sadece guzellesıosun dıorum
irademıze dur dıcez
dsununkı bız bu kalorıyı 1 gunde yakamayız o acdan yedıklerımızın kalorı degerlerı dsuk olanlarını secelım 1 kesme seker bıle dunya kaloryse dsunun ckolata nekadar fazladr
dkkat etcezkı yaptgmız spor ıse yarasın
bde spor ustune fazla yemek kacrırsak bu sferde kılo alırız
BEN HEPBIRLIKTE DEGISELIM İSTIYORUM BEN KARARLIYIM

kız ben hergün tartılıyorum bende tartılma hastalığı var :)))))

150 mekiki inş. çekerim. canım o zaman oylama yapalım ady varsa bence sende aday ol :)

ben tartılmıyorum canım kilolar çok oynuyor en iyisi,haftada bir

of of o alış veriş yokmu
inşallah başarıp fıstık anne oluruz

Ufff o ne yaaa, oyle hayatmı olur, dukan zor yaaa, bence en ideali herseyden yiyip miktarı az tutmak, bi tarafımız siser yeme yeme , aklımızda kalır olmazki...:)

dukan zor bende her gruptan az azyenmesi tarftarıyım nede olsa karbonhidrat meyve şart vucut için
bide ömür boyu bu çekilirmi ,tatlı yemeden

asli,gizem,zeynep ve pokemon kizlar hedef kilolarinizi yazarmisiniz,balik hafizaliyim galiba unuttum
canım 64 ile başladım hedef 58 ama benim içinölçü önemli istediğim ölçüye ulaşana kadar burdayım
arkadaslar bu mesaji paylasim alanina gönderdim,yeni kaptanimiz zeburus arkadasimizdir,tüm takima hayirli olsun

hayırlı uğurlu olsun,sert bir kaptan istiyoruz,acıma zeburus kes cezaları

İnşallah öyle olur bu sefer kararlıyım Allahın izniyle..

:)başta ismini görmesem mesaji kendim yazdım sanicam hemen hemen beni anlatmışsin peki nasıl astın tembelliği?umarım bende öyle istikrarlı olurum

menümü akşamdan yazıyorum ,akşam extra bişeyler yemiyorum,benim için iyi oluyor

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
peynir kibrit
çay bir küp şekerle
tereyağı fındık kadar

ara
elma

öğle
tavuk suyuna şehriye bir kase(2 kepçe kadar)
1 dilim kepek

ara neskafe

akşam mercimek köftesi bir tabak (canım istedi,yağı az yeşilliği bol yaptım)
kıvırcık marul
2 biber turşusu

su 2 lt şimdiye kadar daha içerim
spor 3 mil lesli,

şimdi çay içip ,kızımı uyutup tekrar lesli yapacağım,kociş nöbetçi ,egzersizzamanı nick açık olr

tereyagı yerıne 5 tane zeytın yıyebılırsın zeytının yesılı dha ıyıymıs yanıdada salatalık falan yede acıkma cnm
snucta yaglarımızı yakmaya calısırken azda olsa yag yeme zaten yemeklerden azda olsa alıoruz bu yagı

Haklısın wuwum..değişirken beni de birakmayin nolur

brakmayız canım sen yeterkı kafanda bıtır olayı

Evet zor olan kısım o zaten şimdiye kadar benim kilolarımi verebilmem için başkalari çok uğraştı başta annem ve teyzem hatta teyzem diyetisyen ama onun tavsiyelerini genelde kulakardı yaptım ama bu sefer kendim için istiyorum kiyafet bulamadıkca çok geriliyoreum hatta bugün ciktim dışarı bütün guzel şeyler ya 42ya standart beden azimliyim artık hep beraber kurtulalim bu kilolardan

kizlar netle savstayim,olmusken bir hatirlatmada bulunayim
listedeki arkadaslar,yarin ögleden önce kilolarimizi listeye ekleyelim lütfen,listemiz cabucak hazir olsun ki gec kalmayalim

inşllah canım ama bunu ne kadar cok istedgımızı bılmemız gerekıyor
bsey yıyecegnde gerı cekılmeyı blmen ıcın kendınle knusman lazım bı kagıda içindekılerı yaz ve dök bakalım kalbn bu drumundan memnunmu
karşina en zayıf oldgn resmı koy ve o resmı baz alarak basarmaya caliş
hepımız bu yolda bır oyuncuyuz ama basarırsak oyunumuz fınalını yapar
bzde bu kılolara son vererek kılolu hayatı btrme fınalı yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…