inşllah canım ama bunu ne kadar cok istedgımızı bılmemız gerekıyor
bsey yıyecegnde gerı cekılmeyı blmen ıcın kendınle knusman lazım bı kagıda içindekılerı yaz ve dök bakalım kalbn bu drumundan memnunmu
karşina en zayıf oldgn resmı koy ve o resmı baz alarak basarmaya caliş
hepımız bu yolda bır oyuncuyuz ama basarırsak oyunumuz fınalını yapar
bzde bu kılolara son vererek kılolu hayatı btrme fınalı yapalım
Evet bugün ikinci günümdu böyle gidersem iyi olacak diye düşünüyorum sevdiğim ve normalde hiç reddetmedigim iki şeye hayır dedim annem çok şaşırdı:)
kizlar netle savstayim,olmusken bir hatirlatmada bulunayim
listedeki arkadaslar,yarin ögleden önce kilolarimizi listeye ekleyelim lütfen,listemiz cabucak hazir olsun ki gec kalmayalim
tereyagı yerıne 5 tane zeytın yıyebılırsın zeytının yesılı dha ıyıymıs yanıdada salatalık falan yede acıkma cnm
snucta yaglarımızı yakmaya calısırken azda olsa yag yeme zaten yemeklerden azda olsa alıoruz bu yagı
Bu ayda hamile olam adigimi öğrendimhayirlisi bakalımbir dahaki aya her açıdan daha hazir başlamak istiyorum hamile kalabilmek için galiba önce kilolarımi vermem lazım..
bnımde bu takımdakı ıkıncı gunum ama 1 aydr dyetteyım
haklısın canım zeytin hep olurdu bugün yemedim
canım hamile kalmaya çalışıyorsan şok diyet yapma,herşeyden yemeye çalış
inşallah öbür ay hamilelik haberinle burada sevinirz
teşekkür ederim.kaçak olan tek şey aklım!!!!tatlı diye ölmeme az kaldı.ben biliyordum böyle olacağını.o yüzden vermem gereken kilo azalınca başladım diyete.yoksa ilk hesapladığımda 7 gün atak,116 gün seyir,166 gün güçlendirme dönemi diyordu ki sistem olmam gereken kiloyu 66 olarak hesaplayıp da bu programı verdi.dukan amcam balık etli hatunlardan hoşlanıyor demekki??
123 gün tatlı yok,meyve yok,ekmek yok.anamm dedim ölürüm ben o zaman.hiç düşünmeden kaçtım:)))kilo az kalınca tamam dedim artık yapabilirim.çünkü kilomu da korumam lazım ve dukanda beni cezbeden ömür boyu kilo koruma:))
yeni kaptanlarımız hayırlı olsun o zamankaldi bil cnmzaten sen o ikramlari agzina aldigin dakika cezalarda pesinden gelecek,yesende yakmak zorunda kalacaksin,hem spora alisacaksin,hemde ikramlardan uzak duracaksin böylece,kahvaltida mutlaka yemeye calis,erken uyanmak metabolizmayi hizlandirir,ögün atlamak ise yavaslatir
arkadaslari tanidikca dahada hevesleneceksin insallah
tmm cnm,sorun yokbu hafta listeye aliniyorsun dedigim gibi
evet cnm saat farki var 1 saat geriden geliyoruz biz,stutgarttayim ben
not aliyorum cnm,haftaya lazim olacak
insallah cnm,bol bol su ic sensaka tabiki,yemen gerektigi kadar ye,fazlasi göbüs olur ona göre
evet cnm ya herkes azimli,benimde moralim bozuk,asagi komsumuz yasli bi kari koca,hic cocuklari olmamis,sürekli sorun yasiyoruz,her ses gidiyor asagi,bu sabah ta stepper icin geldi,cok ses yapiyormus,tansiyonum cikiyor diyor,rahatsiz oluyorlarmis,offf,ne yapacagim bilmyorum
azmin hepimizce takdir ediliyor cnm,benden ne kadar sonra geldin ve benden önce mezun olacaksininsallah bi daha kilo almadan devam edersin hayatina
zeburus ve ben ortak yürütecegiz cnm,diger 2 arkadasimiz yapamayacaklarini belirtti,tesekkür ederim bu arada
cnm dukan usulu cikolata yiyebiliyorsun,eger bulamiyorsan ben sana göndereyim tarifini,ayrica tatlida yapabiliyorsunkek,kurabiye türü
asli,gizem,zeynep ve pokemon kizlar hedef kilolarinizi yazarmisiniz,balik hafizaliyim galiba unuttum
ben tartılmazsam daha ipin ucu iyice kaçar diye düşünüyorum :)ben de sık tartılıyorum bir hafta bekleyemem daha iyi motive oluyorum tartıldıkça:)
menü iyi ama çikolata ahhhhhhhhh ah o çikolata hayır demek bu kadar mı zor olur:)))
kasar fazla kacmıs canım kasar peynır cok yaglı zaten ıkı yumurta ve kasr ekmegn yerını tutmustr zaten braz azltsan hzlı gder kılolar tatlım
Bu ayda hamile olam adigimi öğrendimhayirlisi bakalımbir dahaki aya her açıdan daha hazir başlamak istiyorum hamile kalabilmek için galiba önce kilolarımi vermem lazım..
azmine hayranım ben senin kadar katı uygulamadım bravo sana :)
yeni kaptanlarımız hayırlı olsun o zaman
68.8 le başladım geçen hafta hedef kilom 60
ben tartılmazsam daha ipin ucu iyice kaçar diye düşünüyorum :)
ahh ahh nasıl bir ağız sulanmasıdır bilemezsin :) dayanamıyorum :)
canım ben dukan diyeti yapıyorum dukanda süt ve süt ürünleri ve protein serbest kaşarda tok tutanlardan ekmek ve türevleri asla yok 1 haftadır açım aç :)
bUGÜN ne yedim
sabah iki haşlanmış yumurta belirtiyim yumurtalarım çok küçük normalde bir yiyordum
öylen ıspanaklı yoğurt
akşam 5 köfte ve yoğurt köftelerde küçük ona göre
su 2 litre sporda 20 dk. yürüyüş
bir ayda kaç kilo verdin wuwum
biraz öce 50 mekik çektim,çok az ama yavaş yavaş artıracağım
bide sırt egzersizleri
of çok yoruldum
bnımde bu takımdakı ıkıncı gunum ama 1 aydr dyetteyım
bUGÜN ne yedim
sabah iki haşlanmış yumurta belirtiyim yumurtalarım çok küçük normalde bir yiyordum
öylen ıspanaklı yoğurt
akşam 5 köfte ve yoğurt köftelerde küçük ona göre
su 2 litre sporda 20 dk. yürüyüş
canım bence az yiyorsun tabii senin kararın ama bana az geliyor ,yarın vucudun bu beslenmeye alışacak,fazlasını yediin an hoop yağ olacak
ve inan hayatın boyunca bu şekilde beslenme şansın yok ,
mesaj sayım 8
iyi geceler diyip kaçıyorum,sabah bildirim yapmaya gelirim
iyi geceler canım inş kızın bır an önce ıyı olur bu arada tatlı ruyalar sna yarın grusuruzkızlar ben yokken baya kaynatmışsınız:))küçükhanımla savaş halindeydik tüm öğleden sonra ve akşam.nickim açıktı ama ben başında değildim.deli olmama az kaldı.soğuk algınlığı için dayadık antibiyotiği sıpaya,dolayısıyla kaka sıklığı arttı.pişikleri oldu o kadar dikkat etmeme rağmen.şimdi de çişini yaparken ciyak ciyak ağlıyor.ya idrar yolları enfeksiyonu tekrarlıyor ya da ve inşallah pişikleri acıyordur.doğduğundan beri bu kızın giriş çıkış delikleri ömrümü yedi ya.allah daha büyük sıkıntı göstermesin tabi,en büyük sıkıntıyı da o çekiyor ama napıyım???çok mu bencilim neyim???
neyse kızlar yarın geçmişte adam gibi gezinirim,açlıktan ölmeden uykuya kaçayım
bu arada pegasus,şöyle bir bakarken gönderdiğin bağlantıyı gördüm.çok teşekkür ederimvallahi mal bulmuş gibi sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?