Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bugün ikinci günümdu böyle gidersem iyi olacak diye düşünüyorum sevdiğim ve normalde hiç reddetmedigim iki şeye hayır dedim annem çok şaşırdı:)

Bu ayda hamile olam adigimi öğrendim hayirlisi bakalımbir dahaki aya her açıdan daha hazir başlamak istiyorum hamile kalabilmek için galiba önce kilolarımi vermem lazım..

haklısın canım zeytin hep olurdu bugün yemedim
Bu ayda hamile olam adigimi öğrendim hayirlisi bakalımbir dahaki aya her açıdan daha hazir başlamak istiyorum hamile kalabilmek için galiba önce kilolarımi vermem lazım..

canım hamile kalmaya çalışıyorsan şok diyet yapma,herşeyden yemeye çalış
inşallah öbür ay hamilelik haberinle burada sevinirz

azmine hayranım ben senin kadar katı uygulamadım bravo sana :)

yeni kaptanlarımız hayırlı olsun o zaman

asli,gizem,zeynep ve pokemon kizlar hedef kilolarinizi yazarmisiniz,balik hafizaliyim galiba unuttum

68.8 le başladım geçen hafta hedef kilom 60

ben de sık tartılıyorum bir hafta bekleyemem daha iyi motive oluyorum tartıldıkça:)
ben tartılmazsam daha ipin ucu iyice kaçar diye düşünüyorum :)

menü iyi ama çikolata ahhhhhhhhh ah o çikolata hayır demek bu kadar mı zor olur:)))

ahh ahh nasıl bir ağız sulanmasıdır bilemezsin :) dayanamıyorum :)

kasar fazla kacmıs canım kasar peynır cok yaglı zaten ıkı yumurta ve kasr ekmegn yerını tutmustr zaten braz azltsan hzlı gder kılolar tatlım

canım ben dukan diyeti yapıyorum dukanda süt ve süt ürünleri ve protein serbest kaşarda tok tutanlardan ekmek ve türevleri asla yok 1 haftadır açım aç :)

inş amacına ulasırsın canım hayırlısı olsun dyelım

bUGÜN ne yedim

sabah iki haşlanmış yumurta belirtiyim yumurtalarım çok küçük normalde bir yiyordum
öylen ıspanaklı yoğurt
akşam 5 köfte ve yoğurt köftelerde küçük ona göre
su 2 litre sporda 20 dk. yürüyüş

dayanırsın canm bnde sadece gnde 1 dlım yıorum oda o bsıne ıhtyacım oldgndan bı ara 20 gun hc ekmek yemedm ama dyetsyenler azda olsa ekmek yıyın dyo o acıdan 1 dlım ıncecık ytıo bna (.

brazdaha spor yapsan daha ıı olur canım vakıt buldkca evın ıcınde tur atsan bıle spor sayılır arada kalk gez bebegım inş amacna ulasrsın

bnımde bu takımdakı ıkıncı gunum ama 1 aydr dyetteyım

canım bence az yiyorsun tabii senin kararın ama bana az geliyor ,yarın vucudun bu beslenmeye alışacak,fazlasını yediin an hoop yağ olacak
ve inan hayatın boyunca bu şekilde beslenme şansın yok ,

canım bence az yiyorsun tabii senin kararın ama bana az geliyor ,yarın vucudun bu beslenmeye alışacak,fazlasını yediin an hoop yağ olacak
ve inan hayatın boyunca bu şekilde beslenme şansın yok ,

bnde az yıyorum genelde ama mıden kuculuo ve metabolızmanı sasrttgn srece kılo verebılırsın az yesen bıle
az ymesem brgun obrgn kılo alanlardanım bnde

ama su var sporu kılo verdkten snrada yaparsan dha fzlada yersen kılo almazsn... ama sporuda yedgne gre yapmam grek nrmalde spor dengeler ve kılonu krumanı saglar

kızlar ben yokken baya kaynatmışsınız:))küçükhanımla savaş halindeydik tüm öğleden sonra ve akşam.nickim açıktı ama ben başında değildim.deli olmama az kaldı.soğuk algınlığı için dayadık antibiyotiği sıpaya,dolayısıyla kaka sıklığı arttı.pişikleri oldu o kadar dikkat etmeme rağmen.şimdi de çişini yaparken ciyak ciyak ağlıyor.ya idrar yolları enfeksiyonu tekrarlıyor ya da ve inşallah pişikleri acıyordur.doğduğundan beri bu kızın giriş çıkış delikleri ömrümü yedi ya.allah daha büyük sıkıntı göstermesin tabi,en büyük sıkıntıyı da o çekiyor ama napıyım???çok mu bencilim neyim???

neyse kızlar yarın geçmişte adam gibi gezinirim,açlıktan ölmeden uykuya kaçayım

bu arada pegasus,şöyle bir bakarken gönderdiğin bağlantıyı gördüm.çok teşekkür ederimvallahi mal bulmuş gibi sevindim:))

iyi geceler canım inş kızın bır an önce ıyı olur bu arada tatlı ruyalar sna yarın grusuruz

***4. TAKIM 295.ETAP***

zeburus :(65.9/ / / % )
topraks :( 80.0/ / / %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/ / / % )
quail :(73 / / / %) yeni üye hedef kilo 63
pokemon51 :(74 / / / % ) yeni üye hedef kilo 58
_ASLI_ :(68.8 / / / % ) yeni üye hedef kilo 60
zeynepcer :(64 / / / %) yeni üye hedef kilo 58

4.takim ortalamasi : %
kolay gelsin,yanlisim varsa uyarin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…