Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 295.ETAP***

zeburus : (65.9/62.8 /3.1 / % 4.70)
topraks : ( 80.0/79.1 /0.9 /1.13 %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/64.8 /0.6 / %0.92 )
quail : (73 /73 /0 / %0) yeni üye hedef kilo 63
pokemon51 : (74 /72.4 /0.6 / %0.82 ) yeni üye hedef kilo 58
_ASLI_ : (68.8 /67.4 /1.4 / %2.03 ) yeni üye hedef kilo 60
zeynepcer : (64 / 61.4/2.6 / %4.06) yeni üye hedef kilo 58

4.takim ortalamasi : %

kızlar nickim burada görünüyor ama ara ara kızçeyle ilgileniyorum.o yüzden mesajlarınıza menülerinize cevap yazamadım daha.sıpanın uyku saati geldi ama uyuyası yok,mızmızlanmasa hadi uyumasın diyeceğim ama vara yoka ciyaklama günü((

veeee kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.quail varemedim diye üzülme haftaya telafi edersin:)))

bu ara zeburus tebrik ederim muhteşemsin

zeburus 3.1 süpersin 1 haftada dukanla mı vedin hepsini ben tam uymadığım için gitmedi
ee sen haftaya mezun olursun arkadaşım

teşekkür ederim arkadaşlarbenim dukanda 3. günüm daha.1.8 kilosu gitti dukanla.geçen cumartesi regl oldum.bu hafta ödemim de gitti.e sonuçta yüzümü güldüren sonuç çıktı:))

zeburus 3.1 süpersin 1 haftada dukanla mı vedin hepsini ben tam uymadığım için gitmedi
ee sen haftaya mezun olursun arkadaşım
cidden arkadaşım sana baktıkça utanıyorum tebrik ediyorum seni darısı başımıza inşallah

canım şu tostta takıldım içindekıler ve boyutu onmlı barı kucuk br tost yap kendıne sen bak gecmişe :)
canım dışarıdan yediğim için normal kepekli tost ekmeğine yiyorum

bence çok çok güzel bu kadar suya ve bu kadar spora 3 kilo gitmesi çok normal, idolümüzsün senin yarın kadar olsak yeter:))

evet evet biz masumuz, bütün suçlu onlar

aslında pegasusunda 3 çocuğu var fakat biz bir de işe gidiyoruz diye mi bilmiyorum ben de senin gibi zaman sıkıntısı çakiyorum, yine de insan istediğinde az da olsa vakit yaratıyor bunu önceki dönemlerimden biliyorum.

ben de leslie ve trampolin yapıyordum fakat şimdi bir de komşu eski tip bir bisiklet verdi evde denemek istiyorum bu hafta sonu alıcam içeri bakalım nasıl olacak:)

canısı akşam düzgün yemek yeseymişsin süper olacakmış sabah ve öğlen iyi:))

bence fena değil öğün atlaman iyi olmamış ama kahvaltıyı sıkı yapmışsın bir de akşam ekmek fazla olmuş gibi

fıstıkçım menü spor güzel fakat yiyeceklerini değil bir gün önce yediklerini yazman gerek belki senin planından farklı bir durum oluşur:) bu arada geçmiş olsun tatlım

evet kızlar 2.6 kilo vermişim
tam gaz devam

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
afferiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn sanaaaaaaaaaaaaaaaaa :))

herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar

Süpersin ya bende o kilolara inebilcemmi acaba kaç ayda verdin?benimde başlangıç 80hedefim şimdilik 65 ne kadar zamana ihtiyacım var o açıdan sordum

ben 29 eylülden beri uğraşıyorum.4 ayı geçmiş.ama hep diyorum ya ben diyet yapmadım,tatlımı da yedim,içkimi de içtim.bir tek gece bişeyler atıştırmaktan kaçındım.bol su bol spor.işin en basit formülü bu.

şimdi kızıyorum kendime keşke iş bu hale gelmeden atsaydım fazlalıkları.ben 65 kilo olduğumdan beri kendimle uğraşıyorum(7 yıl önceden beri).3 kilo ver bırak 5 kilo al,sinirlen diyet yap,2 kilo ver,semerinden boşalmış gibi saldır 6 kilo al döngüsüyle buraya kadar geldim.

şimdiki hedefi 60 a düşüp hamile kalana kadar o kiloyu korumak.ve bu kadar emekten sonra işin ucunu bırakacağımı sanmıyorum.

sen de dikkat edersen eminim en geç temmuza kadar hedefine ulaşırsın.spora yoğunluk verirsen haftada 1 kilo rahat atarsın.15 kilo=15 hafta eder.hadi regl öncesi gibi kilo vermenin durduğu dönemleri de ekle olsun sana 17-18 hafta.ki spor yaparsan net duraksama yaşamazsın,kilo verme hızında düşüş olur ama yine de verirsin.

oh be nihayet geçmişe göz atabiliyorum:))wuwum bir arkadaşımız söylemiş ama ben de tekrar edeyim.hergün bir önceki günün menüsünü paylaşırsan daha sağlıklı olur.çünkü nefis denen mübarek bir çikolataya satar bütün planları:)))

aslında menün bence ideal.sabah kalorili ve doyurucu şeyler tüketsen de olur bana göre.önemli olan öğleden sonra ve en önemlisi akşam saatlerinde dikkat etmek.bak bi söz var ama tam çıkarabilecekmiyim ki??sabah kahvaltını krallar gibi ye,aöğlen yemeğini bişey gibi ye (unuttum ne gibi olduğunu:)),akşam yemeğini dilenciler gibi ye...aslında bu ömür boyu kilo korumanın anahtarı bence:))

biskolataaa,biskolataaa:))neyse bu son rahat kaçamaklarınız kızlar.haftaya bu konu ile ilgili oylamaya sunacağım fikrim var:))gelecek cezalar gelecek:))

zeburus bence şöyle şaşalı bi başarı hikayesi yazmalısın :) 62 vay bee ama üzülmüyor değilim yakında mezun olacaksın yaaa

vallahi ne yalan söyleyeyim ben de çok üzülüyorum.buradaki arkadaşlık o kadar güzelki,bi kaç hafta kilo vermesemmi diye düşünmüyor değilim:))

canım bu arada atlamışım bebek haberine daha doğrusu bebek planına çok sevindim, umarım hayırlısı olur.

Son düzenleme:
kızlar ben yine zilli uyutmaya kaçıyorum tabi uyursa....bu arada lisyeti paylaşmak için eftelyayı bekliyorum.sanıyorum takım olarak güzel bir derecemiz olacak:)))

***4. TAKIM 295.ETAP***

zeburus : (65.9/62.8 /3.1 / % 4.70)
topraks : ( 80.0/79.1 /0.9 /1.13 %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/64.8 /0.6 / %0.92 )
quail : (73 /73 /0 / %0) yeni üye hedef kilo 63
pokemon51 : (74 /72.4 /1.8 / %2.16 ) yeni üye hedef kilo 58
_ASLI_ : (68.8 /67.4 /1.4 / %2.03 ) yeni üye hedef kilo 60
zeynepcer : (64 / 61.4/2.6 / %4.06) yeni üye hedef kilo 58

4.takim ortalamasi : %
pokemonun yüzdesini düzelttim

tebrikler kizlar

Son düzenleme:
merhaba arkadfaşlar,

kilo bildirimimi yapıyım öncelikle 68,01 kilom.
ben işyerinde yaşadığım sorunlardan dolayı 10 günlüğüne şirketten ayrıldım. evde bilgisayar olmadığı için ve çocuklarla uğraştığım için nete gitmeye fırsatım olmuyor.
2 hafta sonra tekrar işe döneceğim o zaman aralıksız yazabilirim ama evdeyken giremiyorum.
beni 2 hafta izinli yazarsanız 2 hafta sonra geldiğimde devam edeceğim kaldığım yerden hepinize sevgiler:)

en şişko ben kalmışım :84::84:

tebrik ederim arkadaşım çok güzel kilo vermişin.ancak yağ hücreleri çözündüğünde ortaya çıkan toksit maddelerin süte geçtiğini gözardı etmemelisin.

sağol canım
bol su içiyorum ,inşallah kızıma geçmiyordur
oğlumu 2 yıl emzirdim,kızımıda inşallah emzirmek istiyorum,eğer kendimi dizginlemezsem kilolar katlanarak gider,bu yüzden dyet yapmak zorundayım, ki diyette hr gruptan yiyorum
benim eşim doktor diyete onunla konuştuktan sonra başladım,ayrıca vitamin hapıda kullanıyorum

kızlar ben yine zilli uyutmaya kaçıyorum tabi uyursa....bu arada lisyeti paylaşmak için eftelyayı bekliyorum.sanıyorum takım olarak güzel bir derecemiz olacak:)))

birinci belli cnm,hem bireyselde hemde takim olarak,2, de bizim takimdan insallah 3. de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…