alçak zeynep beni geçmişsinnnnnn :) aferin sana süpersin gitsin kilolar :)
evet kızlar 2.6 kilo vermişim
tam gaz devam
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
bu ara zeburus tebrik ederim muhteşemsin
zeburus 3.1 süpersin 1 haftada dukanla mı vedin hepsini ben tam uymadığım için gitmedi
ee sen haftaya mezun olursun arkadaşım
cidden arkadaşım sana baktıkça utanıyorum tebrik ediyorum seni darısı başımıza inşallahzeburus 3.1 süpersin 1 haftada dukanla mı vedin hepsini ben tam uymadığım için gitmedi
ee sen haftaya mezun olursun arkadaşım
canım dışarıdan yediğim için normal kepekli tost ekmeğine yiyorumcanım şu tostta takıldım içindekıler ve boyutu onmlı barı kucuk br tost yap kendınesen bak gecmişe :)
bence çok çok güzel bu kadar suya ve bu kadar spora 3 kilo gitmesi çok normal, idolümüzsün senin yarın kadar olsak yeter:))evet kızlar alayım kiloları teker teker.bu arada menümü yazayım
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 fincan nescafe
öğle
200 gr tavuk ciğer
1 kase yoğurt
ara
1 kase yoğurt
bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği
akşam
200 gr antrikot(yağlı kısımlarını yemedim)
1 kase yoğurt
1 dilim peynir
1 bardak diyet kola
spor:2 saat bisiklet,600 mekik,yarım saat yürüyüş
su:4 litre
yine mesaj saymayı unuttum.hay bin kunduz!!!
evet evet biz masumuz, bütün suçlu onlargel gelelim kiloma 68,8 le başlamıştım sabah 67.4 tüm fark 1.4 aslında çok daha fazlasını bekliyordum hafta sonu yediğim pizza ve dayanamağım çukolatalar bütün suçlu onlar :) ben masumum :)
pegasus canım yazmıştın hesaplamayı ama sayfalar çokilerlemiş bulamadım yeniden yazarmısn yada hesaplama yaparmısın bugün cuma iş çok yoğun
aslında pegasusunda 3 çocuğu var fakat biz bir de işe gidiyoruz diye mi bilmiyorum ben de senin gibi zaman sıkıntısı çakiyorum, yine de insan istediğinde az da olsa vakit yaratıyor bunu önceki dönemlerimden biliyorum.CANIM dukan diyeti yapıyorum daha öncede yatığım bi diyet şuan atak devresindeniyim atak bittikten sonra besinler artacak ayrıca bugün tartılma var diye abatmadan yeyim dedim :)
spor konusunda da 8-5 çalışıyorum evdede 3 küçük kızım var beni özlemiş oluyorlar ilgi istiyorlar artı evin sorumlulukları yemek çamaşır bulaşık vs. eger vakit bulursam zumba ve plates yapıyorum işede yürüyerek gidip geliyorum imkanım olsa spor salonuna giderdim ne imkan var burda ne de benim vaktim önceliğim annelik :)
ben dukan yapıyorum yukarıdada yazdım daha önce yaptığım bi diyet atak evresindeyim atak bittikten sonra besinler çeşidi artacak geçen yaz 12 kilo verdimşitm epey bi korudum kışın 4 kilosunu aldım ama çok yiyordum saol canım düşüncen için atak bitsin düzene girecek beslenmem :)
ben de leslie ve trampolin yapıyordum fakat şimdi bir de komşu eski tip bir bisiklet verdi evde denemek istiyorum bu hafta sonu alıcam içeri bakalım nasıl olacak:)evet canım bnm gttıgım yer haftada 6 gun ayrıyetten spor aletlerıne bınebılıorum
ama aletler braz dandık ama ne olursa olsun yaktgm kalorıyı gstermelerı guzel
bde kendımı sartlandrdım seyans 1 saat orda 450 kalorı yakıomusuz hoca dedı
ama bn tek basıma bde 600 yapıorum cnku bu kılocuklar gtmeli
canısı akşam düzgün yemek yeseymişsin süper olacakmış sabah ve öğlen iyi:))günaydın kızlar;
bende dünkü menümle başlayım sonra hemen kilo hesaplayacağım
sabah :1 kase müsli
öğle: nohut ve bulgur pilavı 1-2 salatalık turşusu
akşam: 1-2 kayısı kurusu 2 tane biscolata :)4-5 fındık
spor: 15 dakika zumb ve 2 saat avm gezmesiD
bence fena değil öğün atlaman iyi olmamış ama kahvaltıyı sıkı yapmışsın bir de akşam ekmek fazla olmuş gibiHayirli sabahlar hayirli cumalar herkese herkes için mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah..
Ben dünkü menümle başliyim
SABAH:iki dilim ekmek 2küçük parça peynir 1yumurta biraz patates salatası birde annem katmer getirmiş küçücük de ondan:)kahvaltiya davetteydim
ARA:1avuçtan az antep fistik
Öğle yemeği yemeye vakit olmadı o yüzden saat 4lerde akşamla birleştirerek yedim 5ızgara kofte 3dilim ekmek yanında ayran :2:
en sonda akşam 1portakal ve iki dilim ayvayla kapattım günü:)
Hareket olarak 30dakika yürüyüş başkabirşey yapamadım
MESAJ SAYIMDA:11
fıstıkçım menü spor güzel fakat yiyeceklerini değil bir gün önce yediklerini yazman gerek belki senin planından farklı bir durum oluşur:) bu arada geçmiş olsun tatlımgünaydın kızlar
braz grıp olmusumdabogazım agrıyor
o yuzden sabah kahvaltım yerıne 1 kase crba ıccem 2 kasık lıht yogrt yıcem
sabah yemegmden önce 1 bardakta yesılcay iççem 2 bardakta su
ara olarak saat belırlemıyorum vaktıme gore 3 tane badem yada 2 kayısı yerım
öglen spordayım o yuzden öglen 1 elma yıcem
1 ltrede su iççem tabı myveden önce
aksamsa brokolı salatası ycem azcık 3 kasık yarım kbrt ktusu pynır lıht ve 1 dılım ekmek
burdada 1 btkı cayı ıcıcem
günde 2.5 ltre su iççem :)
mesaj sayım artık 50 olmustr cnmsaya saya btmedı bnde vazgectım
spora gelıne gunde 1000 kalorı yakmadan eve gelmıorum
kosu bandı
bsıklet
twıstır
yer hareketleri falan
afferiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn sanaaaaaaaaaaaaaaaaa :))evet kızlar 2.6 kilo vermişim
tam gaz devam
***4. TAKIM 295.ETAP***
zeburus : (65.9/62.8 /3.1 / % 4.70)
topraks : ( 80.0/79.1 /0.9 /1.13 %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/64.8 /0.6 / %0.92 )
quail : (73 /73 /0 / %0) yeni üye hedef kilo 63
pokemon51 : (74 /72.4 /0.6 / %0.82 ) yeni üye hedef kilo 58
_ASLI_ : (68.8 /67.4 /1.4 / %2.03 ) yeni üye hedef kilo 60
zeynepcer : (64 / 61.4/2.6 / %4.06) yeni üye hedef kilo 58
4.takim ortalamasi : %
Süpersin ya bende o kilolara inebilcemmi acaba kaç ayda verdin?benimde başlangıç 80hedefim şimdilik 65 ne kadar zamana ihtiyacım var o açıdan sordum
günaydın kızlar
braz grıp olmusumdabogazım agrıyor
o yuzden sabah kahvaltım yerıne 1 kase crba ıccem 2 kasık lıht yogrt yıcem
sabah yemegmden önce 1 bardakta yesılcay iççem 2 bardakta su
ara olarak saat belırlemıyorum vaktıme gore 3 tane badem yada 2 kayısı yerım
öglen spordayım o yuzden öglen 1 elma yıcem
1 ltrede su iççem tabı myveden önce
aksamsa brokolı salatası ycem azcık 3 kasık yarım kbrt ktusu pynır lıht ve 1 dılım ekmek
burdada 1 btkı cayı ıcıcem
günde 2.5 ltre su iççem :)
mesaj sayım artık 50 olmustr cnmsaya saya btmedı bnde vazgectım
spora gelıne gunde 1000 kalorı yakmadan eve gelmıorum
kosu bandı
bsıklet
twıstır
yer hareketleri falan
Hayirli sabahlar hayirli cumalar herkese herkes için mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah..
Ben dünkü menümle başliyim
SABAH:iki dilim ekmek 2küçük parça peynir 1yumurta biraz patates salatası birde annem katmer getirmiş küçücük de ondan:)kahvaltiya davetteydim
ARA:1avuçtan az antep fistik
Öğle yemeği yemeye vakit olmadı o yüzden saat 4lerde akşamla birleştirerek yedim 5ızgara kofte 3dilim ekmek yanında ayran :2:
en sonda akşam 1portakal ve iki dilim ayvayla kapattım günü:)
Hareket olarak 30dakika yürüyüş başkabirşey yapamadım
MESAJ SAYIMDA:11
günaydın kızlar;
bende dünkü menümle başlayım sonra hemen kilo hesaplayacağım
sabah :1 kase müsli
öğle: nohut ve bulgur pilavı 1-2 salatalık turşusu
akşam: 1-2 kayısı kurusu 2 tane biscolata :)4-5 fındık
spor: 15 dakika zumb ve 2 saat avm gezmesiD
zeburus bence şöyle şaşalı bi başarı hikayesi yazmalısın :) 62 vay bee ama üzülmüyor değilim yakında mezun olacaksın yaaa
ben 29 eylülden beri uğraşıyorum.4 ayı geçmiş.ama hep diyorum ya ben diyet yapmadım,tatlımı da yedim,içkimi de içtim.bir tek gece bişeyler atıştırmaktan kaçındım.bol su bol spor.işin en basit formülü bu.
şimdi kızıyorum kendime keşke iş bu hale gelmeden atsaydım fazlalıkları.ben 65 kilo olduğumdan beri kendimle uğraşıyorum(7 yıl önceden beri).3 kilo ver bırak 5 kilo al,sinirlen diyet yap,2 kilo ver,semerinden boşalmış gibi saldır 6 kilo al döngüsüyle buraya kadar geldim.
şimdiki hedefi 60 a düşüp hamile kalana kadar o kiloyu korumak.ve bu kadar emekten sonra işin ucunu bırakacağımı sanmıyorum.
sen de dikkat edersen eminim en geç temmuza kadar hedefine ulaşırsın.spora yoğunluk verirsen haftada 1 kilo rahat atarsın.15 kilo=15 hafta eder.hadi regl öncesi gibi kilo vermenin durduğu dönemleri de ekle olsun sana 17-18 hafta.ki spor yaparsan net duraksama yaşamazsın,kilo verme hızında düşüş olur ama yine de verirsin.
evet kızlar 2.6 kilo vermişim
tam gaz devam
kızlar ben yine zilli uyutmaya kaçıyorum tabi uyursa....bu arada lisyeti paylaşmak için eftelyayı bekliyorum.sanıyorum takım olarak güzel bir derecemiz olacak:)))
en şişko ben kalmışım :84::84:***4. TAKIM 295.ETAP***
zeburus : (65.9/62.8 /3.1 / % 4.70)
topraks : ( 80.0/79.1 /0.9 /1.13 %)
eftelya_blue: ( 68.3 / / %)
pegasus07 : (65.4/64.8 /0.6 / %0.92 )
quail : (73 /73 /0 / %0) yeni üye hedef kilo 63
pokemon51 : (74 /72.4 /1.8 / %2.16 ) yeni üye hedef kilo 58
_ASLI_ : (68.8 /67.4 /1.4 / %2.03 ) yeni üye hedef kilo 60
zeynepcer : (64 / 61.4/2.6 / %4.06) yeni üye hedef kilo 58
4.takim ortalamasi : %
pokemonun yüzdesini düzelttim
tebrikler kizlar
tebrik ederim arkadaşım çok güzel kilo vermişin.ancak yağ hücreleri çözündüğünde ortaya çıkan toksit maddelerin süte geçtiğini gözardı etmemelisin.
en şişko ben kalmışım :84::84:
kızlar ben yine zilli uyutmaya kaçıyorum tabi uyursa....bu arada lisyeti paylaşmak için eftelyayı bekliyorum.sanıyorum takım olarak güzel bir derecemiz olacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?