kizlar listeyi paylastim,simdi cikmam lazim sonra gelirim
Arkadaslar masallah hepinizi tebrik ediyorumm, tek kilo vermeyen benim, gerci tartımdan dolayı verdiğim gorunmuyor bence , cunku ben anlıyorum eksildigini, dun de misafirlerim zayıfladıgımı soyledi.. Herhalde spor yaptıgım için sıkılasma oldu, kilom cok etkilenmedi.. Ay neyse. Kendimi cok gaza gelmiş hissediyorum:)))
İncecik bir gorunume cok da uzak degilim, herzaman soyluyorum onemli olan karar vermek, kilo vermek kolayy:)))
cnm dün herkes baslangic kilosunu bildirsin diye yazmistim,sen yazmamistin bende senin ilk katildigin mesaja göre yazdim baslangic kilo,ilk gönderdigin mesaj bu,simdi hangisi dogru anlamadim ben:44:
kızçeyi hala uyutamadım,muhteşemim ben ya:)))kızlar sonuçlarımız çok süper olmuş.vallahi bir döndük pir döndük:)))
1. olursak bugün istediğiniz kaçamağı yapın
2.olursak istediğiniz kaçamaktan 1 porsiyon
3.olursak yarım porsiyon
derece olmazsa yok kaçamak falan,tutun boğazınızı spor yapın.
off ya şu kızım accık uyusa da bende uyusam.6 dan beri ayaktayım,yoruldum sanırsam.ya da acıktım,ya da ve ya da proteinden nefffrettt ettim.oturup 8 kişilik pasta yemek istiyorum.hayatımın en şekersiz günlerini geçiriyorum.bir an önce doğal tatlandırıcı bulmam lazım.olmazsa haftaya netten sipariş vereyim.
Zeburus ve Pegasusun dikkatine
arkadaşlar ben hafta sonu şehir dışına çıkıyorum yani 2 gün yokum paylaşımda bulunamayacağım
diyet ne olur bilimyorum misafirlikte umduğunu değil bulduğunu yersin. (ben dukan diyetindeyim et var mı et dermişim:) )
bugünkü menümü yazayım
sabah iki haşlanmış yumuta ve çay (yakında yumurtlayacam)
öylen 5 köfte dometes ve kayısı suyu (kabızlık için mecbur içtim)
akşamda salata ve balık yiyeceğim
2 lt su
spor 20 dk. yürüyüş var zumba ve plates yapmaya çalışcam
sonucuda merak ediyodum aslında kaçıncı olduk neyse sonra öğrenirim artık hepinize kolay gelsin bye
canısı menün güzel bişey diycem ben bazen karnıyarığın patlıcanlarını közleyerek yapıyorum bana göre kızartmasından daha lezzetli ve hafif oluyor, mikrodalgada hiç denemedim nasıl yapıyosunkizlar gecmisi anca bitirdim,masallah sabah sohbet baya koyuymus
okurken farkettimki menü paylasmamisim
hemen yaziyorum
sabah
2 dl kepek ekmegiyle peynirli tost ve 1 cay kasigi cilek receli sürdüm üzerine
yesil cay
ögle
1 tabak kabak sulusu ve yarim tabak bulgur pilavi
ara
1 mandalina
1 dl ekmek ve 1 kasik kadar karniyarigin icinden
aksam
yarim karniyarik,3-4 kasik bulgur pilavi,3 kasik yogurt (karniyarigin patlicanini yagda kizartmadim,mikrodalgada yaptim,yagsizdi yani,ic harcini sadece etin yagiyla hazirladim,ve yemegimin yarisini oglum yedi)
bi kac saat sonra kizima yogurtlu pilav verirken 1 kasik asirdim
su
3 lt
spor yapmadim maalesef,asagidakinin korkusundan,ve anladimki alet olmazsa ben spor yapamam,bu gün tekrar basladim ama,ne olursa olsun yapacagim
mesaj saymayi unuttum:26:birazdan yazarim
kizlar gecmisi anca bitirdim,masallah sabah sohbet baya koyuymus
hemen yaziyorum
sabah
yesil cay
ögle
ara
1 mandalina
aksam
yarim karniyarik,3-4 kasik bulgur pilavi,3 kasik yogurt (karniyarigin patlicanini yagda kizartmadim,mikrodalgada yaptim,yagsizdi yani,ic harcini sadece etin yagiyla hazirladim,ve yemegimin yarisini oglum yedi)
su
3 lt
spor yapmadim maalesef,asagidakinin korkusundan,ve anladimki alet olmazsa ben spor yapamam,bu gün tekrar basladim ama,ne olursa olsun yapacagim
cnm topraks yazmis sonucu,1. oluruz büyük bir ihtimalle,hatta bireysel dereceleride vereyim,zeburus1.zeynep te 2. olursonucuda merak ediyodum aslında kaçıncı olduk neyse sonra öğrenirim artık hepinize kolay gelsin bye
bencede durum onu gösteriyorkızlaaaaarr birinci olucaz galiba
tmm cnm,gecen haftakini görmemisim ben,dogru olani yapmissin,düzelttim bencanım ben bunu pts günü yazmıştım ama zebrus cumagünü tartıldıysan ona göre hesaplamam dAHA doğruolur dedi bende cuma günkü kilom olan 73 e göre hesapladım. pts den cumaya kilo kaybı olmuş daha doğrusu ödem atmışım biraz da kıyafet farkı var.
kızçeyi hala uyutamadım,muhteşemim ben ya:)))kızlar sonuçlarımız çok süper olmuş.vallahi bir döndük pir döndük:)))
1. olursak bugün istediğiniz kaçamağı yapın
2.olursak istediğiniz kaçamaktan 1 porsiyon
3.olursak yarım porsiyon
derece olmazsa yok kaçamak falan,tutun boğazınızı spor yapın.
off ya şu kızım accık uyusa da bende uyusam.6 dan beri ayaktayım,yoruldum sanırsam.ya da acıktım,ya da ve ya da proteinden nefffrettt ettim.oturup 8 kişilik pasta yemek istiyorum.hayatımın en şekersiz günlerini geçiriyorum.bir an önce doğal tatlandırıcı bulmam lazım.olmazsa haftaya netten sipariş vereyim.
canısı menün güzel bişey diycem ben bazen karnıyarığın patlıcanlarını közleyerek yapıyorum bana göre kızartmasından daha lezzetli ve hafif oluyor, mikrodalgada hiç denemedim nasıl yapıyosun
kizlar gecmisi anca bitirdim,masallah sabah sohbet baya koyuymus
hemen yaziyorum
sabah
yesil cay
ögle
ara
1 mandalina
aksam
su
3 lt
Listen gayet besleyici ve diyete uygun görünüyor bende aynı dertden muzdaripim spor yapamıyorum
kizlar sabah ciktim,kresdi, okuldu,ögle yemegiydi derken daha aksam topladigim gibi her yer,ayip olmasin diye bi süpürüp silim yerleri,sonrada mutfaga giderim,hamur yogururum ki mayalansin,o arada 1 saat stepper yapma planim var ha bide uykum geliyooo:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?