Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaslar masallah hepinizi tebrik ediyorumm, tek kilo vermeyen benim, gerci tartımdan dolayı verdiğim gorunmuyor bence , cunku ben anlıyorum eksildigini, dun de misafirlerim zayıfladıgımı soyledi.. Herhalde spor yaptıgım için sıkılasma oldu, kilom cok etkilenmedi.. Ay neyse. Kendimi cok gaza gelmiş hissediyorum:)))
İncecik bir gorunume cok da uzak degilim, herzaman soyluyorum onemli olan karar vermek, kilo vermek kolayy:)))

çok doğrusun zaten spor yapınca insan daha sıkı oluyor ben nasıl olduğunu çözemiyorum fakat 79 kiloyum 42 beden giyiyorum:)) spor çok farkettiriyor

cnm dün herkes baslangic kilosunu bildirsin diye yazmistim,sen yazmamistin bende senin ilk katildigin mesaja göre yazdim baslangic kilo,ilk gönderdigin mesaj bu,simdi hangisi dogru anlamadim ben:44:

canım ben bunu pts günü yazmıştım ama zebrus cumagünü tartıldıysan ona göre hesaplamam dAHA doğruolur dedi bende cuma günkü kilom olan 73 e göre hesapladım. pts den cumaya kilo kaybı olmuş daha doğrusu ödem atmışım biraz da kıyafet farkı var.

kızçeyi hala uyutamadım,muhteşemim ben ya:)))kızlar sonuçlarımız çok süper olmuş.vallahi bir döndük pir döndük:)))

1. olursak bugün istediğiniz kaçamağı yapın
2.olursak istediğiniz kaçamaktan 1 porsiyon
3.olursak yarım porsiyon
derece olmazsa yok kaçamak falan,tutun boğazınızı spor yapın.

off ya şu kızım accık uyusa da bende uyusam.6 dan beri ayaktayım,yoruldum sanırsam.ya da acıktım,ya da ve ya da proteinden nefffrettt ettim.oturup 8 kişilik pasta yemek istiyorum.hayatımın en şekersiz günlerini geçiriyorum.bir an önce doğal tatlandırıcı bulmam lazım.olmazsa haftaya netten sipariş vereyim.

Ah canım Allah kolaylık versin, benim kız da dün gece 1,5 saatte zor uyudu insanın sinirleri bozuluyor biliyorum. Çok hızlı kilo verdin senin dinlenmeye ihtiyacın var, dikkat et kendine

Zeburus ve Pegasusun dikkatine

arkadaşlar ben hafta sonu şehir dışına çıkıyorum yani 2 gün yokum paylaşımda bulunamayacağım
diyet ne olur bilimyorum misafirlikte umduğunu değil bulduğunu yersin. (ben dukan diyetindeyim et var mı et dermişim:) )

bugünkü menümü yazayım

sabah iki haşlanmış yumuta ve çay (yakında yumurtlayacam)
öylen 5 köfte dometes ve kayısı suyu (kabızlık için mecbur içtim)
akşamda salata ve balık yiyeceğim
2 lt su

spor 20 dk. yürüyüş var zumba ve plates yapmaya çalışcam

sonucuda merak ediyodum aslında kaçıncı olduk neyse sonra öğrenirim artık hepinize kolay gelsin bye

tmm cnm,yediklerini unutma yanliz,tek tek soracam bakkacirmamaya dikkat et,yoksa en az sen verirsin haftaya

haftasonu zaten cok aktif olamiyoruz,gezmedir,evdir,alisveristir derken ben sahsen cok ugrayamiyorum,p,tesi eskisi gibi görmek istiyorum bak,ona göre

kizlar gecmisi anca bitirdim,masallah sabah sohbet baya koyuymus
okurken farkettimki menü paylasmamisim
hemen yaziyorum
sabah
2 dl kepek ekmegiyle peynirli tost ve 1 cay kasigi cilek receli sürdüm üzerine
yesil cay
ögle
1 tabak kabak sulusu ve yarim tabak bulgur pilavi
ara
1 mandalina
1 dl ekmek ve 1 kasik kadar karniyarigin icinden
aksam
yarim karniyarik,3-4 kasik bulgur pilavi,3 kasik yogurt (karniyarigin patlicanini yagda kizartmadim,mikrodalgada yaptim,yagsizdi yani,ic harcini sadece etin yagiyla hazirladim,ve yemegimin yarisini oglum yedi)

bi kac saat sonra kizima yogurtlu pilav verirken 1 kasik asirdim
su
3 lt

spor yapmadim maalesef,asagidakinin korkusundan,ve anladimki alet olmazsa ben spor yapamam,bu gün tekrar basladim ama,ne olursa olsun yapacagim
mesaj saymayi unuttum:26:birazdan yazarim

canısı menün güzel bişey diycem ben bazen karnıyarığın patlıcanlarını közleyerek yapıyorum bana göre kızartmasından daha lezzetli ve hafif oluyor, mikrodalgada hiç denemedim nasıl yapıyosun

menün gayet güzel aralarda serpiştirmen iyi olmuş :)

sonucuda merak ediyodum aslında kaçıncı olduk neyse sonra öğrenirim artık hepinize kolay gelsin bye
cnm topraks yazmis sonucu,1. oluruz büyük bir ihtimalle,hatta bireysel dereceleride vereyim,zeburus1.zeynep te 2. olur
zeburuscugum eger 1. olursan bireyselde paylasim alanina bu haftaki öykünü yazmayi unutma aman diyim,zaten bu yüzden 1 ceza puani aldik,bir daha tekrarlanmasin:18:
kızlaaaaarr birinci olucaz galiba
bencede durum onu gösteriyor
tmm cnm,gecen haftakini görmemisim ben,dogru olani yapmissin,düzelttim ben

cnm o dereceye girememe kismini hic görmüyorum bile,aksama yapacagim kacamagi hazirlamaya gidcem simdi,pirasali ve peynirli cig börek ohhh
allah kolaylik versin sana,cocuklar gercekten bazen insani cok yoruyor,dur bi ninni söylimde uyusun
uyusunda büyüsün ninniiiiii,tipis tipis yürüsün ninnniiiiiiiiiiii e eeeeeeeeeeeeeee eeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee
cocuk sesimi duymasin ama uyuyacagi varsada uyumaz yanliz

canısı menün güzel bişey diycem ben bazen karnıyarığın patlıcanlarını közleyerek yapıyorum bana göre kızartmasından daha lezzetli ve hafif oluyor, mikrodalgada hiç denemedim nasıl yapıyosun

evet cnm közleyerekte güzel oluyor ama zaman aliyor öyle,benim yemek gec kalmasin diye mikrodalgaya attim,normal kesip icine koy,1-2 dk da hazir ,yumusatiyor zaten,pisirmiyor

Listen gayet besleyici ve diyete uygun görünüyor bende aynı dertden muzdaripim spor yapamıyorum

kizlar sabah ciktim,kresdi, okuldu,ögle yemegiydi derken daha aksam topladigim gibi her yer,ayip olmasin diye bi süpürüp silim yerleri,sonrada mutfaga giderim,hamur yogururum ki mayalansin,o arada 1 saat stepper yapma planim var ha bide uykum geliyooo:84:

Listen gayet besleyici ve diyete uygun görünüyor bende aynı dertden muzdaripim spor yapamıyorum

cnm benm evde stepper var,günde 800 kl yakitigim oluyrdu düe kadar,alt komsumuz rahatsiz oluyormus sesten,aslinda pek seste olmuyor ama,her adim batiyor heralde bu adama
tansiyonu cikiyormus gürültü olursa,bende cocuklarin odasinda deneyecegim bu gün,esime havale ettim artik gelirse sen ilgilen dedim,insallah sesi cikmazda sporumu yaparim:84::84:

Valla bravo ben bugünkü kaçamağımı şu an neskafe ve intense kek ile yapmak istiyorum, öğlen sadece çorba içtim :)) hatta şimdi bakkala gidip alıcam, itirazı olan ya şimdi konuşssun ya da suuuuuuusssssssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…