Valla bravo ben bugünkü kaçamağımı şu an neskafe ve intense kek ile yapmak istiyorum, öğlen sadece çorba içtim :)) hatta şimdi bakkala gidip alıcam, itirazı olan ya şimdi konuşssun ya da suuuuuuusssssssssssssssssssssssssssss
cnm topraks yazmis sonucu,1. oluruz büyük bir ihtimalle,hatta bireysel dereceleride vereyim,zeburus1.zeynep te 2. olur
zeburuscugum eger 1. olursan bireyselde paylasim alanina bu haftaki öykünü yazmayi unutma aman diyim,zaten bu yüzden 1 ceza puani aldik,bir daha tekrarlanmasin:18:
bencede durum onu gösteriyor
tmm cnm,gecen haftakini görmemisim ben,dogru olani yapmissin,düzelttim ben
cnm o dereceye girememe kismini hic görmüyorum bile,aksama yapacagim kacamagi hazirlamaya gidcem simdi,pirasali ve peynirli cig börek ohhh
allah kolaylik versin sana,cocuklar gercekten bazen insani cok yoruyor,dur bi ninni söylimde uyusun
uyusunda büyüsün ninniiiiii,tipis tipis yürüsün ninnniiiiiiiiiiii e eeeeeeeeeeeeeee eeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee
cocuk sesimi duymasin ama uyuyacagi varsada uyumaz yanliz
arkadaşım şu ninniyi sabahtan beri söylesene.az önce uyudu vallahi,daha doğrusu bayıldı artık.
şu hastalıklar ve kullanılan ilaçlar bütün düzenlerini bozuyor ya.diyorum ya yine idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba??tahlilde yaptıramıyorum.antibiyotikten sonra en az 1 hafta ideali 10 gün beklemek gerekiyormuş.inşallah ben yanılıyorumdur.10 aydır 4 kere soğuk algınlığı için,2 kere idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullandı.hani bebeklere antibiyotik vermeyin diyorlar ya bizimki ilaç manyağı oldu resmen.allahım inşallah yanılıyorumdur...
bu arada benim pilim bitti.bugün tek sporum 1 saat bisiklet,200 mekik oldu.sanırsam devamını getiremeyeceğim bugün..
yok cnm ne itirazimiz olacak,afiyet olsun:18::18:
.ben kendımı sartlıyorum üç asgı bes yukarı aynı yerim bebegimcidden arkadaşım sana baktıkça utanıyorum tebrik ediyorum seni darısı başımıza inşallah
canım dışarıdan yediğim için normal kepekli tost ekmeğine yiyorum
bence çok çok güzel bu kadar suya ve bu kadar spora 3 kilo gitmesi çok normal, idolümüzsün senin yarın kadar olsak yeter:))
evet evet biz masumuz, bütün suçlu onlar
aslında pegasusunda 3 çocuğu var fakat biz bir de işe gidiyoruz diye mi bilmiyorum ben de senin gibi zaman sıkıntısı çakiyorum, yine de insan istediğinde az da olsa vakit yaratıyor bunu önceki dönemlerimden biliyorum.
ben de leslie ve trampolin yapıyordum fakat şimdi bir de komşu eski tip bir bisiklet verdi evde denemek istiyorum ıbu hafta sonu alıcam içeri bakalım nasıl olacak:)
canısı akşam düzgün yemek yeseymişsin süper olacakmış sabah ve öğlen iyi:))
bence fena değil öğün atlaman iyi olmamış ama kahvaltıyı sıkı yapmışsın bir de akşam ekmek fazla olmuş gibi
fıstıkçım menü spor güzel fakat yiyeceklerini değil bir gün önce yediklerini yazman gerek belki senin planından farklı bir durum oluşur:) bu arada geçmiş olsun tatlım
.ben kendımı sartlıyorum üç asgı bes yukarı aynı yerim bebegim.sadece aksam ıcersem 1 kahve ek gelır saol tatlım bncede bın bsıklete canım bı dne kaybtcek bsemız yok
ne guzel hepınız kılo vermıssınız inş dha cok verırsınız kızlar
bu arada ben menulerı aksam yazarım o mana ymeklerım bttkten snra
gercı 1 aydr tek kacamagım 1 tane ek okadar onuda yıyelı 20 gun olmstr ..artık tek kacamagm sekerlı sakız kalorısını bulcam ondan kılo alırmısım felan
tamamdır canım öyleyse sorun yok, ben bu kadar programlı olamıyalı uzun zaman oluyor:)) bisikleti de bu akşam denemek istiyorum kızım sabote etmezzse çünkü dün akşam 1,5 - 2 saat uyutmaya uğraştım ben de uyumuşum.
tabı cnm kolay deıl evı cevrmek sende yruluosun btun gun zaten ben dyet yapınca herseyı keserım oylle hyum var ya hep ya hiç
şimdk hiçlerdeyım
maalesef ben ya hep ya hiç diyemiyorum daha doğrusu ya hep dediğim çok oldu ama hiç dediğim olmadı gibi, arada mutlaka kaçamaklarım oluyor, yemek yemeyi çok seviyorum o yüzden çocuklar olana kadar genelde biraz yiyip biraz diyet yapıp arada sporla hep dengede kaldım fakat çocuklardan sonra işler değişti. Şimdi yine yiyorum bu yüzden yavaş kilo veriyorum. Napıyım yoksa hiç yapamam ki:))
ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar, paydos:)
hafta sonu için bişey diyemiyorum bilgisayar sorunum var fırsat bulduğum yerlede gelmeye çalışırım, iyi akşamlar
wuwum spor nasildi,bikacyüz kaloride benim icin yaksaydin
bencede gaza gel canım hep lopur lopuruz aynada azcık gdınce ınsan kendını muths hssedıyorkızlaaar ben geldim geberdim sporyapmaktan üstüste yaptım hazır vücutısınmışke kalorilerim yağlarım yansındiye,30 dakika zumba ve 30dakika quil in meşhur lesliesi:)))))))
kendimi çok gaza gelmiş buluyorum umarım kilo vermeye devam ederim bu gazım sönmez. dün alışverişe gitmiştim. o aynadaki görüntü iğrençti. onu bi daha görmek istemiyorum
Zeburus ve Pegasusun dikkatine
arkadaşlar ben hafta sonu şehir dışına çıkıyorum yani 2 gün yokum paylaşımda bulunamayacağım
diyet ne olur bilimyorum misafirlikte umduğunu değil bulduğunu yersin. (ben dukan diyetindeyim et var mı et dermişim:) )
bugünkü menümü yazayım
sabah iki haşlanmış yumuta ve çay (yakında yumurtlayacam)
öylen 5 köfte dometes ve kayısı suyu (kabızlık için mecbur içtim)
akşamda salata ve balık yiyeceğim
2 lt su
spor 20 dk. yürüyüş var zumba ve plates yapmaya çalışcam
sonucuda merak ediyodum aslında kaçıncı olduk neyse sonra öğrenirim artık hepinize kolay gelsin bye
guzeldı canımpekı yakarım sen ıste yter ıstıosan kalorı hedefı koy bna
ama yeme ckoları aaa ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?