Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok cnm ne itirazimiz olacak,afiyet olsun:18::18:

arkadaşım şu ninniyi sabahtan beri söylesene.az önce uyudu vallahi,daha doğrusu bayıldı artık.

şu hastalıklar ve kullanılan ilaçlar bütün düzenlerini bozuyor ya.diyorum ya yine idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba??tahlilde yaptıramıyorum.antibiyotikten sonra en az 1 hafta ideali 10 gün beklemek gerekiyormuş.inşallah ben yanılıyorumdur.10 aydır 4 kere soğuk algınlığı için,2 kere idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullandı.hani bebeklere antibiyotik vermeyin diyorlar ya bizimki ilaç manyağı oldu resmen.allahım inşallah yanılıyorumdur...

bu arada benim pilim bitti.bugün tek sporum 1 saat bisiklet,200 mekik oldu.sanırsam devamını getiremeyeceğim bugün..

canım cidden fazla antibiyotik kullanması iyi değil, bir kere soğukalgınlığını hemen başından anlayıp ilerletmezsen sadece aferin gibi soğukalgınlığı ilaçları yeterli olur. Bir de ben oğlum küçükken doktor habire bu kadar hastalıklar için çocuğu doktora taşımayın burda daha çok mikrop var demişti ve umca diye bir ilaç vermişti koruyucu, kuzenimde kullanmıştı bir sor doktora istersen.

.ben kendımı sartlıyorum üç asgı bes yukarı aynı yerim bebegim .sadece aksam ıcersem 1 kahve ek gelır saol tatlım bncede bın bsıklete canım bı dne kaybtcek bsemız yok

ne guzel hepınız kılo vermıssınız inş dha cok verırsınız kızlar
bu arada ben menulerı aksam yazarım o mana ymeklerım bttkten snra
gercı 1 aydr tek kacamagım 1 tane ek okadar onuda yıyelı 20 gun olmstr ..artık tek kacamagm sekerlı sakız kalorısını bulcam ondan kılo alırmısım felan

.ben kendımı sartlıyorum üç asgı bes yukarı aynı yerim bebegim .sadece aksam ıcersem 1 kahve ek gelır saol tatlım bncede bın bsıklete canım bı dne kaybtcek bsemız yok

tamamdır canım öyleyse sorun yok, ben bu kadar programlı olamıyalı uzun zaman oluyor:)) bisikleti de bu akşam denemek istiyorum kızım sabote etmezzse çünkü dün akşam 1,5 - 2 saat uyutmaya uğraştım ben de uyumuşum.

tabı cnm kolay deıl evı cevrmek sende yruluosun btun gun zaten ben dyet yapınca herseyı keserım oylle hyum var ya hep ya hiç
şimdk hiçlerdeyım

tabı cnm kolay deıl evı cevrmek sende yruluosun btun gun zaten ben dyet yapınca herseyı keserım oylle hyum var ya hep ya hiç
şimdk hiçlerdeyım

maalesef ben ya hep ya hiç diyemiyorum daha doğrusu ya hep dediğim çok oldu ama hiç dediğim olmadı gibi, arada mutlaka kaçamaklarım oluyor, yemek yemeyi çok seviyorum o yüzden çocuklar olana kadar genelde biraz yiyip biraz diyet yapıp arada sporla hep dengede kaldım fakat çocuklardan sonra işler değişti. Şimdi yine yiyorum bu yüzden yavaş kilo veriyorum. Napıyım yoksa hiç yapamam ki:))

duzelır canım sadece kendıne guven ben az yıyorum ama kılom drdu suanlık pek dgsmıyo okadr spor yapıorum nerde dyorumda sıkılastgımı fark edılıyo

ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar, paydos:)
hafta sonu için bişey diyemiyorum bilgisayar sorunum var fırsat bulduğum yerlede gelmeye çalışırım, iyi akşamlar

slm kizlar,gelemedim bi türlü,ev isine daldim,cikamadim bi türlü,bide börek actim üstüne,simdide mutfagi toparlayip,yemegi indirecegim,ben yedim gerci cocuklar daha ac
pirasali börek denedim,bu gün ilk denememdi,yenilebilir bir yemek ama bir daha yaparmisin derseniz hayir derimtadina baktim ve cocuklarin yemeyecigini anladim,kalktim etli yaptim bi tepside,yani mutfakta mahsur kaldim bu gün,peynir almaya markete gittik,bir poset cikoyla döndük,cocuklar aldida aldi,benimde iyi günümmüydü neydi,ne isteseler tamam dedim:44:simdi düsünüyorum da o sirada aklim nerdeydi acaba
neyse lafi suraya getiriyorum,cikolu 2 bisküvi ve 2 gofret hüplettim:125::125:ceza vermeyin bakin 1. olursak serbestti,kesin olarak 1. yiz,hem cocuklarin sucu:84:

bide yarin haftasonu,bütün hafta evdeydim,yarin gezmeye gidecem,gelmesem haberiniz olsun

oyy gizem de gelmis,haftaya senden iyi bir sonuc bekliyoruz,spora yükleniyoruz bu hafta,ikimizde haftaya iyi sonuclar alalim

kızlaaar ben geldim geberdim sporyapmaktan üstüste yaptım hazır vücutısınmışke kalorilerim yağlarım yansındiye,30 dakika zumba ve 30dakika quil in meşhur lesliesi:)))))))

kendimi çok gaza gelmiş buluyorum umarım kilo vermeye devam ederim bu gazım sönmez. dün alışverişe gitmiştim. o aynadaki görüntü iğrençti. onu bi daha görmek istemiyorum

bencede gaza gel canım hep lopur lopuruz aynada azcık gdınce ınsan kendını muths hssedıyor

canım ya bu barut ağacı kabuğu varya acayip işe yarıyor bağırsaklarda.

guzeldı canım pekı yakarım sen ıste yter ıstıosan kalorı hedefı koy bna
ama yeme ckoları aaa ayıp

ay sus cnm ya kimse duymasin,haftasonu diye kacamak yapim dedim aslinda,cumaya kadar toparlamak icin yedim:18:
utandim simdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…