kızlaaar ben geldim geberdim sporyapmaktan üstüste yaptım hazır vücutısınmışke kalorilerim yağlarım yansındiye,30 dakika zumba ve 30dakika quil in meşhur lesliesi:)))))))
kendimi çok gaza gelmiş buluyorum umarım kilo vermeye devam ederim bu gazım sönmez. dün alışverişe gitmiştim. o aynadaki görüntü iğrençti. onu bi daha görmek istemiyorum
canım ya bu barut ağacı kabuğu varya acayip işe yarıyor bağırsaklarda.
ay sus cnm ya kimse duymasin,haftasonu diye kacamak yapim dedim aslinda,cumaya kadar toparlamak icin yedim:18:
utandim simdi bak
Takımımızda muhabbet artık iyice koyulastı, birkac saat gelmedem birsuru sayfa birikmiş oluyor:)) masallah maasallah
quail sende gel cicimkaynatrız
bencede bırlıkten kuvvet dogar canım kardesın belkı ıkna olur sen braz daha knusmayı deneBen gecmişi okuyana kadar onumde bir sayfa daha acılıyor, valla bravoo, herkes birbirine gaz veriyor, ya kardesimi de davet ediyorum buraya ama gelmiyor, gelse aslında bi gorse...
O da zayıflamaya calısıyor cunku, tek basına ugrasacagına burda hep birlikte birlik olup zayıflıyoruz biz...
yok canım balık yukselenımde kova:)) burcun ne wuwum, yay mı?
yok canım balık yukselenımde kova
senın brcun ne cnm
aaaaa wuwum,ayniymisiz,bende balik,yükselenim kova,13 mart
tüm baliklari takima toplamisim desene,nasil secmisim ama
ruhevza cnm,sen pek konusmuyorsun,gelip bakip gidiyorsun,daha isinamadinmi takima:44:
bende su grubuyum ama akrep
olsun canım su grubu su grubyla anlasrmıssrun yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?