canım cidden fazla antibiyotik kullanması iyi değil, bir kere soğukalgınlığını hemen başından anlayıp ilerletmezsen sadece aferin gibi soğukalgınlığı ilaçları yeterli olur. Bir de ben oğlum küçükken doktor habire bu kadar hastalıklar için çocuğu doktora taşımayın burda daha çok mikrop var demişti ve umca diye bir ilaç vermişti koruyucu, kuzenimde kullanmıştı bir sor doktora istersen.
veeeeeeeeeeee sonuclarrrrrrrrrrrrr
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrCuma Zayıflama Yarışmaları 294. Etap Sonuçları
(1 subat-8 subat)
Takım Dereceleri
1)4.Takim(%1,74)
2) 5. Takım (%1.06)
3.)13. Takım (%1,00)
Bireysel Dereceler
1)zeburus (%4,70) 4. Takım
2) zeynepcer(%4,6) 4. Takım
3) Gamze_M(%2,59) 5. Takım
zeburus cnm pylasim alanina bu haftaki 1. lik hikayeni yazman gerek,müsait oldugun bir zamanda yazarmisn
zeburus kaptan hafta sonu evde olamadığımiçin giremiyeceğim
birinciliğini tebrik ederim
pazartesi görüşürüz bu arada 2 olmuşum yaşasın
muhteşemiz,muhteşemiz,hepimize kocamann alkışşştakım olarak muhteşem dönüş yaptık vallahi.bu arada ben galiba bir ilk takıma girdiğim hafta 1. olmuştum.birde şimdi oluyorum.neredeyse açılış ve kapanışı zaferle yapmışım:))
birazdan paylaşım alanında hikayemi yazıyorum pegasuscum,teşekkürler hatırlattığın için:)))
zeburus kaptan hafta sonu evde olamadığımiçin giremiyeceğim
birinciliğini tebrik ederim
pazartesi görüşürüz bu arada 2 olmuşum yaşasın
bagirsaklarda derken,biraz acarmisin cnm
kizlar bu arada esim geldi ben kactim,onun yemegini indirim,yazik adam yorulmus,hadi sonra görüsürüz
bencede gaza gel canım hep lopur lopuruz aynada azcık gdınce ınsan kendını muths hssedıyor
veeeeeeeeeeee sonuclarrrrrrrrrrrrr
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrCuma Zayıflama Yarışmaları 294. Etap Sonuçları
(1 subat-8 subat)
Takım Dereceleri
1)4.Takim(%1,74)
2) 5. Takım (%1.06)
3.)13. Takım (%1,00)
Bireysel Dereceler
1)zeburus (%4,70) 4. Takım
2) zeynepcer(%4,6) 4. Takım
3) Gamze_M(%2,59) 5. Takım
canım kabızlık sorunu varmışya ona iyi geliyor. o 9 lu çayı tarifini veren adam dünyanın en güvenilir barsak çalıştırıcısı diyordu
aynalaraküstüm 65 i görene kadar iğne dahi almayacağım kendime
bende almıorum en azndan ılk hedefım 75 cnku byaga sısmıstım snra 58 ve sonn:d o zaman mtlu olcam
gunaydın canlarım :d
menumu aksam paylascam :d
dha karar vermedm cnku artk aksama kadar karar vercem ama kesınlıkle kacamak yok
öncelikle günaydınlaaaaaar
ein ol mutu olacağız. Yapan nası yapıyosa bizde yaparız tek yapmamız gereken boğazımızı tutmak bide birazcık hareket. Dün leslie yi denedim akşam v izlerken bile yapılabilecek birşeymiş ayrıca zaman harcamaya yada kou bandına ihtiyaç duymuyorsun.çok sevdim o yüzden
canım yanılmıyorsam bir gün önceki menünü paylaşıyorsun bi aksilik olabilir planladığın şeyleri yiyemeyebilirsin diye sanırım yada günü kapattıktan sonra yazıyorsun yanlışsam düzeltib lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?