Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

veeeeeeeeeeee sonuclarrrrrrrrrrrrr

Cuma Zayıflama Yarışmaları 294. Etap Sonuçları
(1 subat-8 subat)

Takım Dereceleri

1)4.Takim(%1,74)
2) 5. Takım (%1.06)
3.)13. Takım (%1,00)

Bireysel Dereceler
1)zeburus (%4,70) 4. Takım
2) zeynepcer(%4,6) 4. Takım
3) Gamze_M(%2,59) 5. Takım
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zeburus cnm pylasim alanina bu haftaki 1. lik hikayeni yazman gerek,müsait oldugun bir zamanda yazarmisn

bugün son mesajımdan sonra uyandı sıpa,delirmiş gibi morara morara ağlıyor.elim ayağıma dolaştı.dedim bu çocuğun çok acayip sıkıntısı var.aldım doktora götürdüm.anlattım böyle böyle hastalandı,şu bu ilaçları kullandı.adam bana kızıyor niye içiriyorsun diye.e be arkadaşım ilacı verende seninle aynı hastanede çalışan başka bir doktor.bir de reçeteyi yazarken uyarıyor mutlaka kullansın,bademcikleri iltihap içinde,ciğerlerine inmiş vs.e şimdi kullanmasam ya daha kötü olursa,kullansam çocuğun canına okuyosun.bir de bizimki hastalandığını belli etmeyen cinsten.geçen sefer doktoruna sordum bu çocuk bu hale gelene kadar ben nasıl anlayamıyorum diye.iri bebek olduğu için sıkıntısını tolore edebilir,anlayamazsın dedi.bugünde bağırsaklarının,bağışıklık sisteminin canına okumuşsun diyor doktor.parça pinçik kavga ettik.zaten sinirim tepeme çıkmış,paniklemişim adam aklıllı.vallahi tıp artık bilim olmaktan çıkmış.resmen maskaralık başka bişey değil.ne kime güveneceğini biliyorsun,ne ne yapacağını.kızıp kudurup oturuyorsun yerine!!

umcayı geçen araştırmıştım ama sadece hastalandığında mı kullanılıyor yoksa sürekli mi tam anlayamamıştım.yine de aldım elimin altında bulunsun diye.doktora sormakta hiç aklıma gelmedi.siz nasıl kullanmıştınız onu??

zeburus cnm pylasim alanina bu haftaki 1. lik hikayeni yazman gerek,müsait oldugun bir zamanda yazarmisn

muhteşemiz,muhteşemiz,hepimize kocamann alkışşştakım olarak muhteşem dönüş yaptık vallahi.bu arada ben galiba bir ilk takıma girdiğim hafta 1. olmuştum.birde şimdi oluyorum.neredeyse açılış ve kapanışı zaferle yapmışım:))

birazdan paylaşım alanında hikayemi yazıyorum pegasuscum,teşekkürler hatırlattığın için:)))

zeburus kaptan hafta sonu evde olamadığımiçin giremiyeceğim
birinciliğini tebrik ederim
pazartesi görüşürüz bu arada 2 olmuşum yaşasın

zeburus kaptan hafta sonu evde olamadığımiçin giremiyeceğim
birinciliğini tebrik ederim
pazartesi görüşürüz bu arada 2 olmuşum yaşasın

tebrik ediyorummuhteşem bir açılış yaptın

hafta sonları sakinleşiyoruz zaten.ama menülerini unutma sakın,2 günlük raporunu verirsin pazartesi:)))

iyi tatiller diliyorum hepinize

merak ettim gecenin bi yarısı girdim nete bi de ne göreyim

BİRİNCİ olmuşuz yaşasınnnnnn zeburus ve zeynep i tebrik ederim takımı sırtladılar :) acaba bende olurmuyum ki bir gün birinci yada boş ver mezun olsam bi o da yeter :)

pokemon önerin için saol aktara bi sorayım

zeburus çocuğunada çok geçmiş olsun insan çok beter oluyor yaa çocuklar hastayken anneler anlar

herkese ii tatiller

tebrık ederımn :)

bagirsaklarda derken,biraz acarmisin cnm

kizlar bu arada esim geldi ben kactim,onun yemegini indirim,yazik adam yorulmus,hadi sonra görüsürüz

canım kabızlık sorunu varmışya ona iyi geliyor. o 9 lu çayı tarifini veren adam dünyanın en güvenilir barsak çalıştırıcısı diyordu

bencede gaza gel canım hep lopur lopuruz aynada azcık gdınce ınsan kendını muths hssedıyor

aynalaraküstüm 65 i görene kadar iğne dahi almayacağım kendime

Waaaaawwww cok iyi yaaa, ilk iki bizdennnnn:)))
Tebrik ediyorum arkadaslar,, alkiiş alkış alkışşi:)))

bende almıorum en azndan ılk hedefım 75 cnku byaga sısmıstım snra 58 ve sonn o zaman mtlu olcam

gunaydın canlarım
menumu aksam paylascam
dha karar vermedm cnku artk aksama kadar karar vercem ama kesınlıkle kacamak yok

öncelikle günaydınlaaaaaar

bende almıorum en azndan ılk hedefım 75 cnku byaga sısmıstım snra 58 ve sonn:d o zaman mtlu olcam

ein ol mutu olacağız. Yapan nası yapıyosa bizde yaparız tek yapmamız gereken boğazımızı tutmak bide birazcık hareket. Dün leslie yi denedim akşam v izlerken bile yapılabilecek birşeymiş ayrıca zaman harcamaya yada kou bandına ihtiyaç duymuyorsun.çok sevdim o yüzden

gunaydın canlarım :d
menumu aksam paylascam :d
dha karar vermedm cnku artk aksama kadar karar vercem ama kesınlıkle kacamak yok

canım yanılmıyorsam bir gün önceki menünü paylaşıyorsun bi aksilik olabilir planladığın şeyleri yiyemeyebilirsin diye sanırım yada günü kapattıktan sonra yazıyorsun yanlışsam düzeltib lütfen.

Dünkü faaliyetleri menüm :)
sabah 1 kasenesfit 3 kuru kayısı yulaf ezmesi ve süt karışımı
öğle 2 kaşık bulgur pilavı ve 3kaşık yoğurt
ara:yarım kaseyoğurt çorbası. Içinde pirinç vardı o kötü oldu
akşam: 3 tane yağsız domates sosuyla pişirilmiş köfte 1 dilim ekmek
1elma 1 portakal
spor:30dakika zumba 30 dakika leslie ile yürüyüş
içtiğim 9lu çaylarla birlikte yaklaşık 3 ltre

Kızlar şu meesaj sayma işine kendi çapımda bir çözüm buldum. Profilimden mesaj alanlarına giriyoruz diyet grupları varya oradaki mesaj sayısını not ediyoruz esela benim şuan 80 gecede 75ti. Yarın sabah mesaj sayıma bakıp aradaki farkı çıkartırsam mesaj sayımı bulmu olurum . Ama biizim grubun dışındaki diyek alanlarında yazmamak gerekr yada dışarıda yazdığımız mesaları sayıp toplam sayıdsn düşersek sonuca ulaşırız.

zaten spora gdıorum orda kosuorum ben karalıyım bsey atstrmorum hergun kndıme kalorı blırlıyorum yapmadn eve gelmem

Son düzenleme:
canım zaten aksam yazcam menumu bn genelde menu dsına ckmıom zaten 10 da ckıorum evden 11 de syansım var 12 kadar spor snra tek basımada spor yapıorum arada dnlenıorum eve gelmem 5 ı bluo o acdan zaten kacrcak zamanım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…