Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam fıstıklarr:1hug:
sabah nöbetten çıktım ve 2 ye kadar uyudum...sonra da 50 dakika yürüyüş yaptım..akşama da en azından yarım saat daha yürümeyi düşünüyorum inşaallah
akrepcim canım hani sen diyorsun ya yürüyünce sanki yağ fışkırıyor diyorsun..benden niye öle olmuyor acaba..terlemiyorum bile ben kızlarbenneyaptımki
ayrıca günde 2 defa yürüyüş yapıyor olmama ragmen kendimi çok şiş hissediyorum ve wc ye çıkamıyorum...uff tartı inmiycek sanırım cumaya kadar:1no2:

geçmişi okudum geldim kızlar
izmircim canım geçen yaz isveç diyetini uygulamış biri olarak lütfennn UYGULAMA diyorum sana..gerçi ben ancak bir hafta dayanabilmiştim ve bir haftada 6 kilo vermiştim..fakat o kiloyu sonrasında 8 ya da 9 kilo olarak aniden geri aldım...daha önce lisedeyken de uygulamıştım ve işin açıkcası hızlı kilo alışlarımı bu diyete bağlıyorum benönceden hiç böyle diildim ..yesem de gram gram alırdım kiloyu fakat şimdi 2 gün istediğimi yedim mi resmen 2 kilo alıyorum kızlarkafamçokkarıştı
bu diyet sonrasında da metabolizmayı bozuyor ve kilo verimini azaltıyor ve bu diyeti uygularken piskopat gibiydim ben...çay bile içemiyorsun düşünsene..canım gene de sen bilirsin ..ben de şu anda yaz geldiği için çok üzgünüm ..çünkü şu anda kabanımı çıkardıgımda hiç rahat edemiyorum ortamlarda..utanıyorum resmen çıkan yağlarımdan..düşünüyorum hızlı bişiyler yapmalıyım şok diyetler falan diye ama sonra kendimi yatıştııyorum..yavaş ve kalıcı olmalı bu seferkaydirigubbakcemile5

canım su içiyomusun peki..
birde yediklerinde problem olmasın sakın şeker
yeni başladıysan yürüyüşe ondan da olabilir..istikrarlı bir şekilde devam et seninde olur şeker..

gelelim yediklerimeee
sabah
dört küçük haşhaşlı çörek ve yoğurt
öğle
et şiş salata,tere,maydanoz,nane
akşam
kabak haşladım içine salatalık da doğradım üstünede sarımsaklı yoğurt döktüm 6 gibi yedim çok güzel oldu tavsiye ederim herkese
7 den sonra hiç bişi yemicem sadece su içerim
tavsiye ederim

kızlar seslenmim dedim ama dayanamadım gene
lütfen ama lütfen böyle şok diyetler yapmayın sağlığımızla oynamaktan başka bişi değil bu
ben de bir şok diyetzedeyim
bu kilolar bize iki günde gelmedi ki iki günde verelim
en güzeli spor ve düzgün yemek
yavaş gitsin ama kalıcı gitsin bizde sğlıklı kalalım dimi

selam kizlar nasilsiniz bakalim nevarneyok gene sok diyetler havalarda usucuyo kizlar az yiyin yürüyün gercekten daha faydali ben nasil o 4 kiloyu verdim saniyorsunuz hadi görem sizleri biraz azim hepiniz mezun olacaksiniz

kızlar ben yarın cuma sanıyordum yaaa
70 e inemedim diye sıkıntı yapmıştım ama ohhh ki bir gün daha varmış önümde hadi bakem
kalkıp egzersiz yapim de gitsin az daha yağlar dimi amaa

yaaa ben bugün kızdan yürüyüşümü yapamadım şimdi yürüsem çok yorgunum..gece de uyutmayabilir iyice yorulurum.yarın fırsat verirse sabahtan yapacağım yürüyüşü..
bugün öğlen yayla çorbası havuç salatası yedim.2 kaşıkta patates yemeğinden aldım
arada meyve yedim
akşama yine çorba,yeşil salata yedim..
gün içinde bol bol şekersiz komposto içtim süt olsun diye..hiç katmıyorum..tarçınla tatlandırıyorum
yatarkende süt içeceğim süt için..

akrep bravo canım sana çok istekli azimlisin
yellow ahhh bende yürümek istiyorum..
yürüyüşün çok faydası var
ahleyar valla çok şaşırdım canım 1 haftada 4 kilo vermene...geçen sene uzun süre duraklamaya geçmiştin bıkmıştın..demekki egzersiz veya yürüyüş yapmadığındanmış
toplight canım çok çabuk geçti zaman dimi...
hamilemiyim bakın diye daha dün testin resmini koymuştum ah ah....

selam bayanlar hepinize bende cuma yarışmasının elemanlarındandım hamilekalınca bırakmak zorunda kaldım doğum yaptım ve bihayli kilo alarak döndüm lütfen benide aranıza alına.s.

sebnemselayfurkan
evet surekli girebilirim internete sorun olmaz
eski arkadaslar beni tanirlar zaten onlarada sorabilirsin

günaydın canlarım ... hani bizim izmirli ve kuzu bu saate gelirlerdi ...

4 takım hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun ....

Herkese günaydın...

Dünkü raporummm
sabah 7:45
peynirli-birberli-zeytinli sandviç

ara 10:00
tuzlu kreker

ara 11:00
1 paket hazır çorba (öğle yemeğini geç yiyeceğim için

öğlen 50 dakikalık yavaş tempo yürüyüş

13:30 1 tabak semiz otu.. az yoğurt 3 çatal makarna...

ara00
3 adet yulaflı

akşam
1 tabak ıspanaklı yoğurt
bol salata
ve maalesef dayanamadım pilav yedim kaçırdım kızlar ceza istiyorum....... bana ceza verin akşam pilav yememem lazımdı hadi yedim kaçırmamam lazımdı....(annem nohutlu,tavuklu pilav yapmış çok güzeldi :tomato: )

selam kızlar ben 1. takımdayım bir selam vereyim diye geldim. aranızda çok sevdiğim bir arkadaşım var..

Beyazlilyum..öpüyorum canım...

Bende yoĞurtlu ıspanak yarım pors.yarım dılım ekmekle yedım bır tabak da makarna az yaĞlı

sabah 2 lokma kek yedım kahvaltılıĞım kalmamıŞ burda gecıktım de alamadım bıŞey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…