Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah diyeyim naZar degmesin :)yarından itibaren kacamak yok desene neyseki bugün ceZa yok

Bende dünkü menümü yazayım
sabah
2dilim ekmek yumurta peynir bol yesillik küçüçük parca börek
Öğle
Poğca cay
Aksam
Yesil mercimek k.fasulyepilav yoğurt tursu biraZcik kactı aksam yemeği arkadasımın dügün yemegiydi benim de özelliğim tabağıma koyulan seyi bitirmeden içime sinmiyor

selam kızlar bilgisayar ve fırsat bulmuşken önce menülerimi yazayım sonra geçmişe bakmaya çalışayım:)

cuma
sabah
yarım posiyon peynirli börek
çay

öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek

ara
nescafe
1 intense kek

akşam
2 dilim tam buğday
b. peynir
domates
salatalık
zeytin
çay

spor 40 dk bisiklet
su 3,5 lt
mesaj 20

cumartesi

sabah

2 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
zeytin
çay

öğlen
kızın sütle bebe bisküvisinden yedim:)

akşam
6-7 mantı
3 tane nagıt
diyet kola
1 dilim ekmek

spor
aralıklarla 1.30 dk bisiklet
130 mekik
10 dk twister
kendimi aştım:)))

su 3 lt

bu ay sonuna kadar 75 olmak istiyorum umarııııııııııııımmmmmm :)))

Son düzenleme:
evet geçmişi okumaya çalıştım maaşallah yine iyi ilerlemişiz kızım durmuyor gitmem gerek bu yüzden alıntı ile cevapla dediklerimi silmem gerekti. Hafta sonu abartmamaya çalışıyorum, bu arada ben de balık burcuyum:))
menüler herkesin hafta sonu için iyi bence iyi ki bu hafta kendimi diyet ve spor konusunda iyi hissediyorum yoksa zeburus ile pegasus canıma okuyacaktı:)))
yani bu hafta takımın yüz karası değilim pegasuuuuuuuuuuuuusssssss :)))
bu arada zeburuscum kızına çok üzüldüm umcayı biz hasta olamdığı zamanlarda sürekli kullanıyorduk, yanlış hatırlamıyorsam günde bir kez suya damlatıyorduk ama yine de teyzeme sorucam o daha net hatırlıyor olabilir. Kızgınlığını anlıyorum benim oğlum da doktor ateşi yok bu çocuğun diye eve gönderdikten 10 dk sonra havale geçirip 15 gün hastanede yattı. ama şu bir gerçek ki ne kadar çok ilaç o kadar çok bağışıklığı düşük çocuk, bu nedenle farklı yollarla çocuğu güçlendirmeye çalış, ben kendi bebekliğimden anlattıkları için çocukları giyim ve hijyen konusunda normal standartta tutmaya çalışıyorum, çok titizlenip çocuğu mikropla tanıştırmayınca bağışıklığı da düşük oluyor. Aslında sen de rahat bir anneye benziyorsun fakat bebeğin daha küçük canım, sadece bir doktora güvenme

hepinizi öpüyorum, iyi hafta sonları

slm kizlar,dün gezecektim güya,gezemedim,cocuklar kizak kaymaya gitmek istedi,bende üsendim cikmaya,ev islerine daldim,bi türlü cikamadim,bu günde puzzle yapiyoruz,ancak köseleri taktik,biraz dinlenip tekrar baslicaz kizlarla,bu arada bende menülerimi yazim dedim,haftasonu oldumu cocuklar evde oluyor,onlarla ilgilenmek gerekiyor ve ugrayamiyorum,haftaya okullar tatil kizlar,elimden geldigince sik gelmeye calisirim

cuma
sabah
2 dl ekmek arasi peynirli tost
öglen
yarim karniyarik,1 parca izgara et,1 dl ekmek
ara
4 adet kurabiye ile bisküvi arasi bisey,4 tanesi 125 kl idi,cocuklardan asirdim
aksam
1 dl pirasali,peynirli börek,2 ufak dl etli börek
su
2.5 lt ve 2 kupa yesil cay
spor yok

cumartesi

sabah
yarim brötchen (kücük yuvarlak beyaz ekmek,türkcesini bilmiyorum:26: ),beyaz peynir,1 c.k cilek receli
öglen
2 dl etli börek
ayran
aksam
firinda patatesli tavuktan 1 but,bi kac dl patates,1 dl ekmek
spor yine yokk
su 3 lt

bu gün de spor yapabilecegimi sanmiyorum maalesef,pazar günleri tatil oldugu icin ses yapma gibi bir lüksüm yokbelki zumba yapabilirsem yapicam,su puzzle bitseydi,1000 parca ya nasil bitecek:44:

gecmise bakip,cevaplari yazarim,sonrada is basi kizlarrr

menmüz aynıynmış canım bizdede yeşil mercimek vardı dün

inşallah olursun camnım mekik çekemiyorum yaff

pazar günleri b,raz kaçamakta fayda varkendimize gelmemizi sağlıor sonra kaçamak yaptım diye daha dikkatli oluyıoruz .. bahaneye bak :)

bebegım su aradakı kekı kolayı bve bebe bskuvsını atsak 300 kalorı kafadn grmıcktı vcuduna yememeye calş

sabah 1 kase domates crbası
öglen 2 kasık salata
aksamsa tavuk yedım ama tzsuz haslanmıs olarak yanında ekmek yok tavkta oyle byuk deıl
bgun 2 ltre su
bgun sporum yktu halamla alsverse gttık oyle eve geldım
2 lre su ıcmsmdr aksam gne ıcerım 2.5 olur
msaj sayıma bakmadm canlarım

kajburabastıyla pasta accık fazla olmuş.keşke birinden birini tercih etseydin.sporun on numara.yediklerine dikkat edip sporuna bu şekilde devam edersen ay sonuna kadar 3 kilo rahat verirsin:))

menün güzel olmuş.sen de ekmeksiz yapamayanlardansın galiba:))hani 1 tabak mercimeğe 2 dilim ekmek çok geldi gözüme.misafir koşuşturmasıyla menüne dikkat edemeyebilirsin şu aralar belki ama dikkat ettiğin zamanlarda öğünlerine yoğurt da ekle dedim ben.biliyorsun yoğurt diyette en çok önerilen yiyeceklerden.kendisi hem bağırsak dostu,hem de yağ yakmayı hızlandırıyor:))

Masallah diyeyim naZar degmesin :)yarından itibaren kacamak yok desene neyseki bugün ceZa yok

hafta sonları azıcık kaçabiliyor işin ucu.ailece uzuuuun sabah kahvaltısı,gezme tozma,dışarda atıştırmalar falan istemesek de biyerde nefis galip geliyor.ama ben haftanın bir iki günü yapılan küçük kaçamakları şaşırtma olarak görüyorum.arada vücudun kafasını karıştırmak lazım:)

ah şu arkandan ağlar diye diye bizi bu hale getiren anneler!!!ben de daha yeni yeni özellikle misafirlikte tabağı yarım bırakmayı veya doyacağım kadar tabağıma yemek almayı öğrendim:))menün yazıda hafif pahada yüklü bir menü olmuş.pazartesi düzene girip telafi edersin artık...

arkadaşım böyle spor yap 75 köpeğin olur senin!!sakın azminden vazgeçme,ben inanıyorum olacaksınnn.artııııı evrene ne diyorduk???"75 olmak istiyorum umarım" değil."75 kilo olacağım!!"

hafta içi börek yok!!!zafer var!!haftasonları spor sekteye uğruyor ya.ama kuzucuklarla geçirilen zamandan da çalmak istemez insan herhalde.
puzzle diyince,2010 da 2000 parça puzzle almıştım bi hevesle,yarısı 1 yılda anca bitti.artık içime bayıntı geldi attım halının altına öylece bekliyor.benim gibi sabırsız bir insan niye gaza gelip böyle bişey alırsa???kızçe büyüyüp puzzle yapmayı severse tamamlar artık anasının eserini..

menün çok az olmuş.zaten spor yapacak enerjin kalmamıştır.aman diyeyim yediklerin dozunda olsun,metabolizmanı yavaşlatırsan bir de onu hızlandırayım diye uğraşırsın.işte o zaman su içsem yarıyor durumları olur.

canım bna bgun fazla yedım gbı geldı nrmalde dha az yıyorum ve spor yapıorum dzenlı olarak ... inş yavaslamaz mtabolizmam

yeni bir haftaya basit bir hesapla girelim:))

şimdi kilo vermekle uğraşan herkesin bildiği bir denklem var.

7000 kalori=1 kilo

7000 kalori harcarsan 1 kilo verirsin,yediklerini 7000 kalori arttırırsan 1 kilo alırsın.ortalama bir insan 2000 kalori civarında günlük aktiviteleriyle harcıyordur.yemek yerken ve yediğinizi sindirirken bile kalori harcadığınızı unutmayın.

o zaman haftada 1 kilo vermek için günlük 1000 kalorilik bir diyet uygulamak gerekir.bu da bizi bir paradoksa sürüklüyor.1000 kaloriyle yaşamaya çalışan metabolizma iş yavaşlatmaya başlıyor ve kıtlık var alarmlarıyla yediklerinizi yağ olarak depolamaya başlıyor.gittikçe verdiğiniz kilo miktarı azalırken vücut yağ oranınız artıyor.diyeti bırakıp normal düzeninize geçerseniz metabolizma hızınız yavaşladığı için hızla kilo alıyorsunuz...

hem metabolizma hızını arttırıp hem de kilo verilebilir mi???evet.bunun için kas kütlesini arttırmak gerekir.bu nedenle sürdürülebilir bir kilo kaybı için düzenli sporla kas kütlenizi arttırın.1000 kalorilik bir diyet yapacağınıza 1500 kalorilik menü düzenleyip 500 kalori yakabileceğiniz egzersizler seçin.bunlar ortalama bilgiler tabi.sonuçta herkesin günlük yaşantısı ve metabolizması çok farklı.

2006 dan beri kiloyla kafayı bozmuş bir insan olarak zayıflamayla ilgili en mantıklı ve uygulanabilir yol bu gibi geliyor bana...

Bende aslında yiyebilecegm kAdar almaya calısıyorm ama servisi yapan ın koyduğunu yemek zorunda kaldm hafta sonu genel olarak kactı yanii

Veeeee müthiş pazar menüm
Sabah
2bucuk adet pişi yumurta peynir ve puding
Öğle
1adet diyet çikolatalı bisküvi
1tablet cikolata
1portakal
AKsam
1dilim ekmek balık ıZgara salata üstünede tahinli helva kac gündür tuttum kendimi tatlı yememek için ama bugün olmadı olduramadııııım

buna göre haftada 3 kilo nasıl veriliyor onu çözebilmiş değilim. Günde 3000 kaloriyapar 1000kalori yesen 2000 kalori yaksen 2000 kalorilik bir açık var sporla bu mümkünmü 4-5 saat spor yapmakn lazım değilmi??

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım:

Sabah 1/4 muz
öğle 1 pizza :18::18:
Akşam acıkmadım 1/3 muz 2 ceviz yarım kase puding

cezalarımı bekliyorum:18::18::18:

Spor yok
mesaj sayım 4 yada 5

buna göre haftada 3 kilo nasıl veriliyor onu çözebilmiş değilim. Günde 3000 kaloriyapar 1000kalori yesen 2000 kalori yaksen 2000 kalorilik bir açık var sporla bu mümkünmü 4-5 saat spor yapmakn lazım değilmi??

haftada 3 kilo basit şok diyetlerle verilebilir.bu hesap sadece yağ yakmaya yönelik olan bir hesap.şok diyetlerle su ve kas kaybı da gerçekleşiyor.örneğin ben dukandaki ilk 2 günde 1.8 kilo verdim.o kadar kalori yaktımmı?hayır.su da kaybettim.o yüzden böyle bir sonuç aldım.

ilk spora başladığım zamanlar akşam spor yapmazsam tartıda gram oynamıyordu,yaparsam ertesi gün 1 kilo vermiş olduğumu görürdüm mesela.e 7000 kalori harcatacak spor yapmadığıma göre iyi ter atıyormuşum demekki.sonradan düzene girdi zaten,ilk etapta vücut da şaşırdı haliyle,ulen dedi senelerdir yan gelip yatıyordum şimdi niye vakitli vakiştsiz hareket ediyorum diye şoka girdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…