Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar...
sabah 1 dilim ekmek
1 küçük kase lor
1 yumurta
domates
3 zeytin yedim

şu an kız emiyor bende sol elimle zor yazıyorum..gece zor uyudu..bbasıyla vuslata eremedik onun yüzündenkaydirigubbakcemile3

cocostarcım hoşgldin canım.....buyur çay içelimŞeniz...

niloşş canım sen mart annelerindeydin dimifisfisfis o kadar kalabalığızki unutuyorum çoğunu-tatlicadiarzu-

özgecim işin zor ccnm yaaaa ... allah yardımcın olsun ...babası isyan eder yakında sen birde bebişle uyumaya başlarsan yazık adama yaaaaaaaaa

:ecrin_bebek: :roflol:

hiöç gülecek halim yoktu özgecim bundan sonra böyle.... gamyoncuiremsu

kuzucuk kendini frenlemen lazım cnm böyle durumlarda tadına bile bakma çnükü kendimden biliyoorum bir kaşık alıyım birakayım olmuo devamı geliyor ....

evet pınar kendimi biliyorum karnımı doyurayım dedim
ıspnaklı yoğurdu yedim salatayı yedimmmm
ama yok aklım kaldıııı yedim tadımlık değil doyumluk yedim

özgecim işin zor ccnm yaaaa ... allah yardımcın olsun ...babası isyan eder yakında sen birde bebişle uyumaya başlarsan yazık adama yaaaaaaaaa

:ecrin_bebek: :roflol:

hiöç gülecek halim yoktu özgecim bundan sonra böyle.... gamyoncuiremsu

valla cadı anlıyormudur nedir adamın yaklaşmasına izin bile vermiyor başka zaman durur halbuki..adam tam yelteniyor huaaaaaa içerden ses..hadi başına git avut uyut aynı sahne bir daha..artık o kadar uykumuz geldiki dayanamadık..eşek sıpası dedi yattı...:roflol::roflol::roflol:

yaaa şu lezzetli ve kalorili şeyleri yedimmi bende önünü alamıyorum.dr lar herşeyden az az diyor ama ben o az azı beceremiyorum o yüzden hiç tadına bakmam bile..mesela 1 çatal tatlı alayım gerisini yemek istiyorum
aynı şekilde tüm hamur işleri içinde geçerli bu..en iyisi yememek benim için..

kesinlikle benimde tadına bakmamam lazım ama dün akşam kendime hakim olamadım
kaç akşamdır bayağı istikrarlı gidiyordum oysakiiiiii

günaydın şekerler
sabah 60 dk yürüdüm 30 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım
güzel bi kahvaltı da yaptım
vee sabah tartıldım 500 gr daha gitmiş
dün 71 dim bugün 70,500 gr oldum yarına da giderse o 500 gr süper olacak

oooo akrep maşallahın var valla....nazar değmesin hep böyle devam edersin inşallah..benim listede adım haftaya cuma mı alacak..eskiden öyleydi.1 hafta geçiyordu..hala öyledir gerçi..

Günaydın,,

Bende akşam 1 kepçe şehriye çorba, 3 kaşık nohur, 2 kşk bulgur

Sonraaaaa eşim geç geldi yürüyüşe gidecektim gidemedim, sinirimden 4 parça çiko yedim ((

Sabah, 2 dilim beyaz ekmek, peynir domates,1 zeytin

Özgecim 40 mı kutcaktınızda cadı izin vermedi :))))))))) Sen havalar iyiken kızlada yürüyebilrisin onun uykusunada iyi gelir.

Akrepcim sporun çok istikrarlı yemende çok güzel ama kg. çok hızlı inmiyormu? Hep mi böyle çabuk veriyorsun?
Bu hafta takıma Özge ve Akrep giriyor. Diğer 2 arkadaşın katılımı yeterli değildi. Aysima ve bir arkadaş daha vardı takımdaymış gibi yazışın yeterli katılımınız olursa haftaya hala 2 kişilik yerimiz olacak.

beni tanimayan arkadaslar icin kendimi tanitayim öncelikle ben almanyada yasayan biri dort biri bir yasinda iki cocuk annesiyim
zayiflama hikayemde ben hamileligimde 18 kilo aldim ve diyet yapmadan birazda dikkatle
(55 kiloyla baslamistim hamileligime) 60 kiloya kadar kendim verdim sonrasinda veremedim sonra kadinlar kulubunde bu baslikla tanistim arkadaslarimin guzel desteyiyle 54 kiloyla mezun oldum :)
sonrasinda uygu duzensizligi ve cocuklardan firsat bulamadigim icin eve tikildim hareketsiz kaldim sonrasinda yine 59 kiloyum idealim 54 yada 55 olmak sizlerin desteyine ihtiyacim var

hepinize basarilar diliyorum insallah mutlu oldugunuz kiloya ulasirsiniz
bu arada ismim cagla :)

arkadaslar ben guruba katildimmmi acaba alindimmi bilginiz varmi

Son düzenleme:
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Hatta tünaydınlaaar...kaydirigubbakcemile3
her sabah erkenden damlayan ben bgn bi vaktini bulup yazamadım... ama teorik olarak yinede erkenden damladım.. sayfa hep açıktı yazamadım sadece...

dün akşam: 4kaşık yoğurtlu makarna, turp otu haşlama booool limonlu 1tanede elma yedim
sabah: 1dilim ekmek, 1dilim peynir , 1yımırta ve 2bardak çay içtim

kızlar benimkisi son anda aldığım aşırı bir kilo ve inşallah sporla çabucak gider
ve sporu düzenli bir şekilde yapıcam inşallah
aman kızlar gitsin biran önce ve bu sefer inanarak yapıyorum sporu
akşamları da 7 den sonra bişi yemiyorum
akşam yemeğimde haşlama türü
mesela dün kabak haşladım salatalık doğradım üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm yedim

günaydınlarrr
kızlar hala toparlanamadım ama raporum bittiği için işe gelmek zorunda kaldım kendimi hiç iyi hissetmiyorum yediklerime de doğal olarak dikkat edemiyorum özellikle bal çok yiyorum zencefille karabiberle limonla sütle her türünü yiyorum ki öksürüğüme iyi geldsin diye telefonda falan doğrus dürüst konuşamıyorum öksürmekten bi toparlansam iyi olacam da

valla biz artık kaan la yatıyoz baba kaanın yatağında yatıyor halinden de hiç memnun değil

kızlar ben hala tartıya çıkmadım eğer yarın tartıda çok kötü bir sonuç çıkarsa takımda 1 kişilik yer daha boşalır kendimi kötü hissediyorum çünkü azim falan kalmadı bende

çağlacım kaptanımız alınanları açıklanmış sen yoksun içlerinde.. ama hafatya yeterli katılımda bulunursan belki senide alır..

simiryna tesekkür ederim yanitin icin ama sizlerin yaninizda olmaya calisacagim ozaman bende sizleri motiviye ederim :)
toplight - canim sen basarirsin ben inaniyorum sakin kendini salma biraz ara verebilirsin cunku bazen cok uzerine gittiginde diyetin bunalabiliyor insan
oyuzden arada nefes al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…