geçmişi okudum geldim kızlar
izmircim canım geçen yaz isveç diyetini uygulamış biri olarak lütfennn UYGULAMA diyorum sana..gerçi ben ancak bir hafta dayanabilmiştim ve bir haftada 6 kilo vermiştim..fakat o kiloyu sonrasında 8 ya da 9 kilo olarak aniden geri aldım...daha önce lisedeyken de uygulamıştım ve işin açıkcası hızlı kilo alışlarımı bu diyete bağlıyorum benönceden hiç böyle diildim ..yesem de gram gram alırdım kiloyu fakat şimdi 2 gün istediğimi yedim mi resmen 2 kilo alıyorum kızlarkafamçokkarıştı
bu diyet sonrasında da metabolizmayı bozuyor ve kilo verimini azaltıyor ve bu diyeti uygularken piskopat gibiydim ben...çay bile içemiyorsun düşünsene..canım gene de sen bilirsin ..ben de şu anda yaz geldiği için çok üzgünüm ..çünkü şu anda kabanımı çıkardıgımda hiç rahat edemiyorum ortamlarda..utanıyorum resmen çıkan yağlarımdan..düşünüyorum hızlı bişiyler yapmalıyım şok diyetler falan diye ama sonra kendimi yatıştııyorum..yavaş ve kalıcı olmalı bu seferkaydirigubbakcemile5
günaydın canlarım ... hani bizim izmirli ve kuzu bu saate gelirlerdi ...
4 takım hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun ....
bugün hiçbişey yapasım gelmiyor
bol su içiyorum aklıma hep yiyecekler geliyor ,vücut kilo vermemek için direniyor sanırım ama vericem işte aklıma yiyecek geldikçe su içiyorum
güzel bir kahvaltı yaptım çünkü midenin bişiler istemesi sadece şımarıklık
bende suyla geçiştiriyorum yoksa dalacağım dolaba...
bol bol su ve komposto içiyorum...
yaa rezenem bitmiş..ısırganla birlikte içiyordum acaip süt yapıyordu..şimdi ikiside yok ve dün anca yetti kıza..önceden göğüsümden taşardı çok sertleşirdiacil rezene ve ısırgan almalıyım...
benimde vücut sen gibi direniyor galiba...anneme gitmeden 10 kilo fazlam vardı..gittim 3 hafta kaldım bu sre zarfında anneme bırakıp nerdeyse hergün 1 saat yürüdüm ve parklardaki aletlerden yaptım..sabahları pilates yaptım..bıngıllarım gitti..eski kıyafetlerime dar da olsa girmeye başladım ama vere vere 1 kilo vermişim..yuh dedim
hani lohusalar hemen kilo veriyorlardı yemelerine dikkat ederlerse..hani emzirmek günde 500 kalori yakıyordu...senağlama
izmirlim hedefin dikkatimi çekti 50 demişsin çok az değilmi canım..boyun kaç senin...
160 boyum... nassı ya 50 azmı.. dahamı çok vermem lazım..
bana 50 uzak gelirken olamaz yaaa:1no2:
yıkılıyorum şuanda 45 filenmi olmam gerek
özgecim sabret canım
sen emzirdiğin için çabuk verirsin zaten
daha yeni 40 ın bitmiş
şişliklerin vardır hala
düzenli egzersiz yap bol su
negüzel komposto içiyomuşsun ama şeker koyma kendi şekeri yeter
zaman la verirsin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?