Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tmm tmm vazgeçtim hiç başlamıycaaaam:1closedeyes: bukadar lafın üstüne başlamıyımda zaten dimikaydirigubbakcemile3
bende yaz geldiğin için resmen üzülüyorum ama yazın daha güZel kilo verliyor biyandada seviniyorum.. ama bu yazı istediğim şekilde de geçirmek istiyorum.. resmen ooooooof oooof yaniii

günaydın canlarım ... hani bizim izmirli ve kuzu bu saate gelirlerdi ...
4 takım hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun ....

Yine erkenden girdim ama yazamadım.. yok şu arıyo onla konuş yok şurda sorun var derken bu saati buldu yazmam:smiley-cool:

bugün hiçbişey yapasım gelmiyor
bol su içiyorum aklıma hep yiyecekler geliyor ,vücut kilo vermemek için direniyor sanırım ama vericem işte aklıma yiyecek geldikçe su içiyorum
güzel bir kahvaltı yaptım çünkü midenin bişiler istemesi sadece şımarıklık

aysimacım ben özge..geçen sene bende takımdaydım ozaman nickim neydi bilmiyorum habire değiştirdim bazı sebeplerden..önce camila83 tüm sonra rehavet oldum enson beyazlilyumum..
bende geçen sene hamile kalmadan önce vereyim diye uğraşıyordum..hedefe ulaştım hemen hamile kaldım.şimdi 40 günlüğüz bugün...iyikide diyet yapıp öyle hamile kalmışım galiba bende 18 aldım..son 3 hafta tartılmadım kesin 18 olmuştur şimdi bugün çıktım 8 kilo fazlam var...
eski kıyafetlerime giriyorum ama dar oluyorlar...ben rahat rahat giymek istiyorum...benimde ilk hedef 64 sonra 60...şuan 69 küsürüm..
inşallah verirsin canım sende.motivasyonsuz zor oluyor bende ondan girdim.

izmirlim hedefin dikkatimi çekti 50 demişsin çok az değilmi canım..boyun kaç senin...

bende suyla geçiştiriyorum yoksa dalacağım dolaba...
bol bol su ve komposto içiyorum...

yaa rezenem bitmiş..ısırganla birlikte içiyordum acaip süt yapıyordu..şimdi ikiside yok ve dün anca yetti kıza..önceden göğüsümden taşardı çok sertleşirdiacil rezene ve ısırgan almalıyım...

benimde vücut sen gibi direniyor galiba...anneme gitmeden 10 kilo fazlam vardı..gittim 3 hafta kaldım bu sre zarfında anneme bırakıp nerdeyse hergün 1 saat yürüdüm ve parklardaki aletlerden yaptım..sabahları pilates yaptım..bıngıllarım gitti..eski kıyafetlerime dar da olsa girmeye başladım ama vere vere 1 kilo vermişim..yuh dedim
hani lohusalar hemen kilo veriyorlardı yemelerine dikkat ederlerse..hani emzirmek günde 500 kalori yakıyordu...senağlama

emzirmek herkese bir etki yapmıyor mesela ben kilo aldım bu dönemde iştahım çok açılmıştı tatlı çok yedimm... ve sonuç :mymeka:

Şahnura yazmıştım,,

Şahnurcum geçmiş olsun, tekrar rapor alsan olmaz mı? nereye gidiyormuşsun. Bu hafta uyarı, ayrılma vs. yok. Haftaya kuralları hep birlikte belirleriz.

özgecim sabret canım
sen emzirdiğin için çabuk verirsin zaten
daha yeni 40 ın bitmiş
şişliklerin vardır hala
düzenli egzersiz yap bol su
negüzel komposto içiyomuşsun ama şeker koyma kendi şekeri yeter
zaman la verirsin merak etme

yeni doğum yapan arkadaş kim gerilere baktım bulamadım kendisiyle konuşmak istiyorum bende yeni doğum yaptım fikir almak istiyorum

selam fıstıklar
raporumu vereyim aslında canım sıkkın...5 gündür günde 2 defa yürüyüş yapıyor olmama ragmen bugün tartıda hala oynama yok:1no2:
dün akşam 50 dakika yürüdüm ve sirkeli suyumu içip uyudum
sabah yine 50 dakika yürüdüm ve bu sefer sauna esofmanımı giydim..güzelce terledim
kahvaltım 1 dilim ekmek ve az peynirdi
sonrasında misafirim vardı tatlı ikram ettimn ve bende bir tane küçük tulumba tatlı yedim..kalorisini bilmiyorum:1closedeyes: ve hala öğle yemeği yemedim az sonra çorba içeyim bari
ve bu akşam da aşkı memnu izlerken 50 dakika yürüycem...bu sefer olucak bu sefer olucakkaydirigubbakcemile5

akrepcim canım sana hayranım ya..maaşallah diyorumseninde çalıştıgını düşnerek ve her sabah erkenden kalkıp yürüyüşünü yapman bana da motive oldu..bende nöbet günlerim 6.15 te uyanıp yürüycem mutlakakaydirigubbakcemile5
beyaz lilyum canım ...bende şu anda bebk için zayıflamaya çalışanlardanım ..bazen esiyr bana nasılsa kilo veremiyosun bebek yap diyorum kendime..öel yapmıyım dimi canım..sonrası iyice zor olur dimi:teselli:

Yellowcum (Nurmuydu canım ya,özür dileyerek soruyorum?) kesinlikle kg. verip de kal. üstelik birde indiğin kg.ı birkaç ay muhafaza et. Son 6 yılım kilolu hamile kalıp 7 hamileliğin kilolarını vermekle geçiyor çünkü.

Moralimi bozma canım, direnc noktasındasındır şu an, onu aşarsan birkaç kg. hızlı gider.

Bak tavsiyemi dinle 1 keredeki yürüyüşünü uzun tut.

ben de hedefime ulaştıktan sonra bebk istiyorum bir tane daha
inşallah durumlar da düzelir o zamana kadar

selam kizlar nasilsiniz bakiyorum hizla yeni arkadslar geliyor

eskilerden aysimada gelmis nasilsin canim nevarneyok demek sende geri döndün bende dönmüstünm verdim simdi tekrardan mezun oldum umarim sende olursun canim benim ufakliklar nasil ikisinide öpüyrumcanim benim sebo senide alir merak etme takima sen cok katilim yapan birisin taniyoruz seni eski arkadaslarda bilirler

arada sizlere bakiyoru buralardayim ben merak etmeyin simdi eltimin cocuklar burda disari cikartacam havlar cok güzel yaniyoruz burda valla bu ayda onlari disari cikarayimda kafam rahatlöasin bari yaa hadi öptüm simdilik sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…