ama smdı okadar byum olsun ıstemezdm 1.74 falan ıdealdr ama bnm byum 1.69 da kalmıs bna yetıo tpklu gyerım olurm 1.75 cok uzun boy sevmıorum kızlarda
tabıkıde olmaz sankı herkez agac sen fıdan mısalı tabı canım senın neyın eksık öyle olunca en guzelını gycen ohh ohh catlasınlarbende 1.75 iyidir diyorum ama herkes topukla uzadimi arada kisa kalmakta iyi olmuyor:87::87:
tabıkıde olmaz sankı herkez agac sen fıdan mısalı tabı canım senın neyın eksık öyle olunca en guzelını gycen ohh ohh catlasınlar
Ben geldim ama kalıcı olamayabilirim suan içimden hiç diyet yapmak falan gelmiyor grubuda etkilemek istemem sadece uyuyasim var hep hormonlarım çok değişti dün gittim doktora büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi bu ikinci oluyor bakalım hayirlisi sağlıklı bir gebelik görünmüyor yani 1hafta içinde belli olur heralde kusura bakmayın grubu böyle bırakmak istemezdim ama zor yorucu bir hafta bekliyor sonrasıda meçhul ikinci kez böyle olduğu için düşük yaptığım netleşince tahliller falan başlicak sebepleriarastırılacakmis..
YAŞ VE ÇOCUKLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR
BİRAZ ZOR AMA DÖNEBİLİRSİN, BİRAZ YIPRANIR SAÇLARIN
BEN O KADAR AÇ KALAMAM MÜMKÜNÜ YOK
GÖRÜRSÜN GÜZELİM MERAK ETME, ÇOK AZİMLİSİN YAPARSIN SEN
BU KADAR YEMEK İÇİNDE ZOR CİDDEN AMA BEN PİŞİRİRKEN BAZEN DOYUYORUM:) NADİREN DE OLSA
BEN DE 7 LERİ GÖRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞMIŞTIM FAKAT SONUNDA GÖRDÜM ŞİMDİ 75 KİLOYU GÖRSEM DİYE BAKIYORUM
BEN ORUÇ BİLE TUTAMIYORUM BİR KAÇ GÜN DENİYORUM YERE SERİLİYORUM.
GENELDE ÖYLE OLMUYO BANA ÇOK OBURUM BEN YAAAAAAAA
CANISI SAĞOL YEMEK YEDİM
CANIM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKINDA
MERSİ CANIM
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)))
YOK YEMEDİM TON BALIKLI KEPEKLİ SANDVİÇ YEDİM:)) ÇOK KÜÇÜK DOYMUYORUM BUNULA AMA NAPIYIM ARTIK:)
ÇOK HAKLISIN GÜZELİM, SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT, HERŞEY OLACAĞINA VARIR
BEN OLDUM OLASI KOLAY KİLO ALIRDIM AMA KOLAY VERİRDİM, ŞİMDİ ÇOK ZOR VERİYORUM
ya bende sacımı boyatmak istıorum ama hıc byatmadm kuafrlerde boyatma dyo ama bakım bı zayıflım ıncem ıncem martta o 7 lı rakamlara ya ınıcem ya ınıcem
bence de hiç boyatma.boyattıkça saçların beyazlıyor.ben o hatayı yaptım.her boyadan sonra 3-5 beyaz çıktı.sonra biyerde okudum ama nedenini nasılını unuttum,boya saç beyazlamasını hızlandırıyormuş.renk pigmentlerini mi ne öldürüyormuş.ben çok oynardım saç rengimle.şimdi saçımı toplayınca yandaki beyazlara uyuz oluyorum.ille değişiklik istiyorsan,balyaj,gölge gibi seçenekleri düşün derim ben.
bence de hiç boyatma.boyattıkça saçların beyazlıyor.ben o hatayı yaptım.her boyadan sonra 3-5 beyaz çıktı.sonra biyerde okudum ama nedenini nasılını unuttum,boya saç beyazlamasını hızlandırıyormuş.renk pigmentlerini mi ne öldürüyormuş.ben çok oynardım saç rengimle.şimdi saçımı toplayınca yandaki beyazlara uyuz oluyorum.ille değişiklik istiyorsan,balyaj,gölge gibi seçenekleri düşün derim ben.
okuyunca vazgectım sacımın rengı zaten guzel degsklık ıstedm dye anlık byatmak ıstedm ama hrkz bgenıo rengnıtesekkur ederım tatlım onerın için
hoş geldın canımherkese merhaba takım arkadaşlarım
bugün itibari ile zayıflama yarışmasına bende katıldım.1.59 boyundayım ve kilom 70 doğum kilolarımı vermrk istiyorum.62 kg ile hamile kalıp 86 kg ile doğum yaptım 24 kg aldım toplamda.oğlumun 40 ı çıkana kadar kendiliğinden 16 kg verip 70 kg ya indim o gün bugündür aynı kikodayım.zayıflamak için diyetisyene gittiğimde kan tahlili yaptırdık ve benim tsh değerim 90 küsür çıktı.haşimato hastası oldum doğumdan sonra.ilaç kullanıyorum hormonlar alt üst anlayacağınız.ama vericem bu kiloları aynada kendime bakamaz oldum hiç bişey yakışmıyor .hadi bakalım bize kolay gelsin
gunyadn tatlılarım dsarı ckıorum kızlar kız arkadasmda kalcam yarn aksama kadar yokum bu arada kılom aynı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?