herkese merhaba takım arkadaşlarım
bugün itibari ile zayıflama yarışmasına bende katıldım.1.59 boyundayım ve kilom 70 doğum kilolarımı vermrk istiyorum.62 kg ile hamile kalıp 86 kg ile doğum yaptım 24 kg aldım toplamda.oğlumun 40 ı çıkana kadar kendiliğinden 16 kg verip 70 kg ya indim o gün bugündür aynı kikodayım.zayıflamak için diyetisyene gittiğimde kan tahlili yaptırdık ve benim tsh değerim 90 küsür çıktı.haşimato hastası oldum doğumdan sonra.ilaç kullanıyorum hormonlar alt üst anlayacağınız.ama vericem bu kiloları aynada kendime bakamaz oldum hiç bişey yakışmıyor .hadi bakalım bize kolay gelsin
İyi geceler kizlar
Kizimi uyuturken uyumusum ben de.. Simdi buyugu cise kaldirdim bir iki is yaptim tekrar girdim yataga
Uyumadan once menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum
Azicik krem peynir
2 cay kasigi bal
Oglen
1 elma
Aksam
Yarim porsiyon bulgur pilavi
Yarim porsiyon firinda karnibahar
Su
1,5 lt
Spor
Herzamnki otobusten okula evden otobuse 10 ar dklik tempolu yuruyusler..
Mesaj 5 galiba
Operimmm herkesii
günaydın kızlar
bir sorunum vr baskülüümle her tartılmama ayrı sonuç gösteriyor 59.7 59.9 60.4
ne yapmalıyım kilom aynı diyelimmi haftaya baskülü yenilerim miyadı doldu zaten
acele cevap
......................***4. TAKIM 297.ETAP***
zeburus : (62.4/61.5 /0.9/ %1.44 )
topraks : ( 78.8/78.0 /0.8 /1.02 %)
pegasus07 : (63.6/63.3 /0,3 /0,47 % )
quail : (72 / 71,5 / 0,5 / %0,7 )
pokemon51 : 71.6 / / / % )
_ASLI_ : (67.4 / / / %0 )
zeynepcer : (60.3 /60.3 /0 / %0 )kilosu aynı
wuwum : ( 81 /81 /0 / %0 )kilosu aynı
ruhefza: (77.5 /0 /0/0 %) hamilelik nedeniyle izinli
eftelya_blue: ( 68.1 / 68.6/ -0.37%)295.etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu 2 ye bölündü
4.takim ortalamasi : %
neyse yarın ne gyceme karar verdım sımdık bakalım bgencegnızmı
lacvert dar paca kot gycem
lacvert bot gycem kısa tpuklu pantolonu btun uzerıne vercem
içime syah spor atlet gycem üstune bordo bol kazak hafıf omuzdan dsuk
saclarıma fön cekıyım dıyorum
bordo oje bordı ruj fazlamı kacar gözlerımde mavı
gzumede bı aylıner
bde su yakalık takıyım brdo renkte sıyah bı kupe yada
olurmu szce ....
bgunkı menum
sabah 1 nescafe 4 badem
3 gbı bı crba ıkı tane peksımet
aksam 1 portakal
2.5 ltre su
blkı 11 de btane dha nescafe ıcerım bgunde bttı
spor yok ama 20 dkka ykus cktım
İyi geceler kizlar
Kizimi uyuturken uyumusum ben de.. Simdi buyugu cise kaldirdim bir iki is yaptim tekrar girdim yataga
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum
Azicik krem peynir
2 cay kasigi bal
Oglen
1 elma
Aksam
Su
1,5 lt
Spor
Mesaj 5 galiba
Operimmm herkesii
He bi de sabah kahvaltida taze sikilmis portakal suyu ictim
herkese merhaba takım arkadaşlarım
bugün itibari ile zayıflama yarışmasına bende katıldım.1.59 boyundayım ve kilom 70 doğum kilolarımı vermrk istiyorum.62 kg ile hamile kalıp 86 kg ile doğum yaptım 24 kg aldım toplamda.oğlumun 40 ı çıkana kadar kendiliğinden 16 kg verip 70 kg ya indim o gün bugündür aynı kikodayım.zayıflamak için diyetisyene gittiğimde kan tahlili yaptırdık ve benim tsh değerim 90 küsür çıktı.haşimato hastası oldum doğumdan sonra.ilaç kullanıyorum hormonlar alt üst anlayacağınız.ama vericem bu kiloları aynada kendime bakamaz oldum hiç bişey yakışmıyor .hadi bakalım bize kolay gelsin
gunyadn tatlılarım dsarı ckıorum kızlar kız arkadasmda kalcam yarn aksama kadar yokum bu arada kılom aynı....
dünkü yediklerimide yazayim hemen
sabah
3 dl ekmek,bi kac parca yumurta,1 t.k bal,1 t.k tereyagi,bi kac zeytin
ara
2 cilek
öglen
1 armut
ikindi
2 kase yagsiz,sebze corbasi
aksam
1 köfte,1 kasik yagsiz bulgur pilav,1 kasik yogurt
spor yapmadim,hertarafim agriyordu
su 3 lt ye yakin
mesaji yine unuttum saymayi,simdi sayiyorum
mesaj saydim 47
canım geçmiş olsun, kilo için üzülme metabolizmanın ne yapacağı belli olmuyor bence beynin etkisi büyük takılınca vücut tutuyor, menün de güzel benceGünaydııın,
Ben dün akşam migren krizinden yatak döşek karanlık odada yattım. Gelip menümü yazamadım . Şimdi hemen yazıyım sonra da ben yokken neler olmuş bir bakıyım . Bu arada sabah tartıldım 200 gr vermişim sadeceSinir oldum (Gerçi 2 günde ama normalde ilk günler hızlı verilir ya neden verememişim anlamadım )
sabah: 1 bardak süt ve 1 muz
ara: 1 elma ve bir mısır pirinç patlağı
öğlen: konserve sebze garnitür 1 küçük tabak ve 3 tane çiğ köfte
ara: yok
akşam: 3 köfte 1 dilim ekmek ve2 kaşık menemen
ara:1 portakal ve 1 bardak süt
su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş
sabah kuvvetli olunca gün içinde fazla yememişsin iyi olmuş, et kesiği oldun sanırım birkaç güne geçer:)dünkü yediklerimide yazayim hemen
sabah
3 dl ekmek,bi kac parca yumurta,1 t.k bal,1 t.k tereyagi,bi kac zeytin
ara
2 cilek
öglen
1 armut
ikindi
2 kase yagsiz,sebze corbasi
aksam
1 köfte,1 kasik yagsiz bulgur pilav,1 kasik yogurt
spor yapmadim,hertarafim agriyordu
su 3 lt ye yakin
mesaji yine unuttum saymayi,simdi sayiyorum
mesaj saydim 47
yeme sistemini değiştir bence çok aç kaldığın için vücut sıktı herhalde tatlısıgunyadn tatlılarım dsarı ckıorum kızlar kız arkadasmda kalcam yarn aksama kadar yokum bu arada kılom aynı....
hoşgeldin fıstık, burada hep birlikte aynalarla barışıcaz merak etme, cuma yoğunluğu geçsin daha iyi tanışırız, kolay gelsinherkese merhaba takım arkadaşlarım
biz de seni öptük canım, menü güzel fakat yürüyüş harici bir spor eklemeye çalış, biliyorum senin de vakit problemin var ama zorlarsan arada yaptıkların sana kar olur:)İyi geceler kizlar
Sabah
1 haslanmis yumurta
Azicik tulum
Azicik krem peynir
2 cay kasigi bal
Oglen
1 elma
Aksam
Su
1,5 lt
Spor
Mesaj 5 galiba
Operimmm herkesii
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en azında haftada bir gelse temizlik işi gitse başımdan süper olurdu:))ay çok şükür oturdum.işe başladımmı şunu da yapayım bunu da yapayım,bir de arada kızçenin karnı,altı,nazı bu saat oldu((yarın öğleden sonra da alt komşuma hoşgeldine gidiliyor.bugün gün vardı ondan kaçtım ama yarınkinden kaçamam.sıkışınca da hepsi üst üste gelir.akşam yemeğini de yapmadığım için yumurtayla geçiştirdik.yarın öğlen bir de yemek derdi var.ya hamarat hanımlar herşeyi nasıl yetiştiriyorsunuz ya???akşama kadar cam kapı mutfak anca bitti.yarında banyo yıka,sil süpür,toz al..öfffff!!!şu şans oyunlarından bol milyonlu olan biri çıksın artık!!hizmetçi istiyorummmm!!
yine kıssacık bir menü :)) bunu okuyunca kendimi obur zannediyorum ki öyleyim zannetmeye gerek yokbgunkı menum
sabah 1 nescafe 4 badem
3 gbı bı crba ıkı tane peksımet
aksam 1 portakal
2.5 ltre su
blkı 11 de btane dha nescafe ıcerım bgunde bttı
spor yok ama 20 dkka ykus cktım
***4. TAKIM 297.ETAP***
zeburus : (62.4/61.5 /0.9/ %1.44 )
topraks : ( 78.8/78.0 /0.8 /1.02 %)
pegasus07 : (63.6/63.3 /0,3 /0,47 % )
quail : (72 / 71,5 / 0,5 / %0,7 )
pokemon5171.6 /71.0 /0.6 / 0.84% )
_ASLI_ : (67.4 / / / %0 )
zeynepcer : (60.3 / / / % )
wuwum : ( 81 /81 /0 / %0 )kilosu aynı
ruhefza: (77.5 /0 /0/0 %) hamilelik nedeniyle izinli
eftelya_blue: ( 68.1 / / %)295.etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu 2 ye bölündü
4.takim ortalamasi : %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?