Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet arkadaşlar zeynepcer için kaptanlardan haber bekliyoruz, geriye birtek aslı kaldı, bilgilerinize...
ben bi kahve içip geliyorum kızlar, hadi gelin size de ısmarlıyım:)))

Son düzenleme:

:) :) :) İtirafların çok hoş olmuş çok güldüm okurken:) Ama aslında sabah , öğle ve akşam menülerin çok güzelmiş.

ben hamileliğimde 7 kilo aldım kızım 3 kilo doğdu ama milletin lafından gına gelmişti,tabi isteyerek kilo almamazlık değil yapı meselesi
şu millet herşeye karışmasa olmuyor

kızlar özür dşlerim,koşuşturmam devam ediyor.ancak yazdıklarınıza şöyle bir göz atabiliyorum.1 haftadır gündüz uykusauna saat 10 da yatan sıpamda 2 gündür eziyetçi,ciyak ciyak bağırıyor ancak.

emirimefem hoşgeldin.ben nilay,takım kaptanıyım,kaptan yardımcımız pegasus.kurallardan bahsedeyim hızlıca:

-en az bir hafta deneme süren olacak.bu süre içinde katılımın ve çaban yeterli görünürse takıma alınırsın.
-her gün bir önceki gün yediklerimizi,yaptığımız sporu,içtiğimiz suyu,kaç mesaj paylaştığımızı içeren mesajımız oluyor.
-en az 5 üyenin menülerine yorum istiyoruz.bu şekilde kilo verme sürecinde birbirimizin üzerinde kontrol sağlıyoruz.
-ceza sistemimiz var.yaptığın kaçamaklarla doğru orantılı spor ve mekikten oluşuyor.
-gün içinde mümkün olduğu kadar çok paylaşım istiyoruz.sağlıkla,diyetle,sporla ilgili bildiğin,duyduğun her bilgiyi paylaşabilirsin.
-bugün mutlaka tartılıp kilonu ve tarihini not al,takıma girdiğinde lazım olacak:))

umarım bizlerle hedefine ulaşır aynalara gururla bakarsın:))

wuwum canım sıkılaşmışın ama az yediğin için vucut kendini korumaya aldı(kıtlık psikolojisinde)
öğününü çoğalt şaşırt canımvucudu haftaya bomba gibi gelirsin

günaydın kızlar
bir sorunum vr baskülüümle her tartılmama ayrı sonuç gösteriyor 59.7 59.9 60.4
ne yapmalıyım kilom aynı diyelimmi haftaya baskülü yenilerim miyadı doldu zaten
acele cevap

zeburus geride kaldı görememişseindir diye öne alıyorum zeynepcer için bi şey söyler misin

evet arkadaşlar zeynepcer için kaptanlardan haber bekliyoruz, geriye birtek aslı kaldı, bilgilerinize...
ben bi kahve içip geliyorum kızlar, hadi gelin size de ısmarlıyım:)))

toprak zeynepcerin kilosunu aynı girip baskülün arızasından dolayı net kilo öğrenilemedi gibi bir not düş.problem olacağını sanmıyorum.

aslı da haftaya bildirimde bulunamazsam izinli yazın demişti.çocuklarının sağlık sorunuyla uğraşıyor galiba hala.bu hafta hiç gelmedi.saat yarıma kadar gelmezse listeyi kontrol ettirip paylaşım alanına taşıyabilirsin.

okeydir tatlım, doğru söylüyosun, aslıyı şimdi hatırladım, umarım bebişleri biran önce iyileşir

***4. TAKIM 297.ETAP***

zeburus : (62.4/61.5 /0.9/ %1.44 )
topraks : ( 78.8/78.0 /0.8 /1.02 %)
pegasus07 : (63.6/63.3 /0,3 /0,47 % )
quail : (72 / 71,5 / 0,5 / %0,7 )
pokemon51 71.6 /71.0 /0.6 / 0.84% )
_ASLI_ : (67.4 / / / %0 ) izinli
zeynepcer : (60.3 /60.3 /0 / 0% ) baskül arızasından dolayı net kilosu öğrenilemedi
wuwum : ( 81 /81 /0 / %0 )kilosu aynı
ruhefza: (77.5 /0 /0/0 %) hamilelik nedeniyle izinli
eftelya_blue: ( 68.1 /68.6 /-0.37 %)295.etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu 2 ye bölündü

4.takim ortalamasi : %0.39

Son düzenleme:
slm kizlar,asli icin izinli yazmisiz,izinlilik süresi 2 haftadan kisa olamaz,bu durumda haftayada izinli olmak durumunda

slm kizlar,asli icin izinli yazmisiz,izinlilik süresi 2 haftadan kisa olamaz,bu durumda haftayada izinli olmak durumunda

canısı onun ikizlerinde sağlık sorunu vardı memlekete gidicez demişti, sen de hatırlarsın o yüzden bu şekilde olacak sanırım

kızımı da uyuttum,eşim gelene kadar dinleneyim accık.yani 5-10 dk(

pegasus kilo veremeyenlere güzel bir ceza düşündün mü:)))

hatirliyorum cnm,sadece haftaya gelsede listede olmicak bu durumda,bilgilendirmek istedim

tamam canısı
kızımı da uyuttum,eşim gelene kadar dinleneyim accık.yani 5-10 dk(

pegasus kilo veremeyenlere güzel bir ceza düşündün mü:)))
evet evet en çok çise'ye bi de utanmadan fazla çıkmış kilosu umarım sabah söylediği kiloyu yanlış hatırlamamışımdır yoksa cezalar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…