dünkü menümü paylaşıyorum;
sabah: bol yeşillik az peynir 2 dilim light ekmek
ara: 4 dilimpastırma 1 dilim beyaz ekmek
öğle; 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık etli pırasa
akşam 1 tabak etli pırasa 1 dilim light ekmek 1 kase yoğurt
gece 4 kutucuk (1 bar deniliyor sanırım) çiiiiikoooolaaaaaataaaaa
su:2-3 ltre
spor genel anlamda yok ama 1.5 saat ev temizliği 1 saat ütü .3 e kadar çocuk sallama
cezama razıyım zaten fazla kiloda veremedim moralim bozuldu
cnm aslinda hamileliklerdeki kilolar dikkat etmezsek kalici oluyor
ilk hamileligimde 11 kilo aldim,kizimda ufak dogdu,bendede kilolar kolaylikla gitti zaten eski halime cabuk döndüm
2. hamileligimde cevreden baski vardi,ilkinde kilo almadin,cocuk zayif oldu diye,bende hani tecrübeliler nede olsa dogrudur diye ne bulursam yedim,baklavayi sevmeyen ben baklavasiz yapamaz oldum derken 22 kilo aldim,cocuk dogdu ilkinden 200 gr fazla,klolar bana kaldi tabi,bana yeki cocuk gelissin diyenlerde bi hasar yok,olan bana oldu,neyse yine diyet yapmadan o kilolardanda kurtuldum,karinimda hic catlak yoktu,cabuk toparlandi,göbekte gitti 60 larda gidip geldim,
sonra 3. ye hamile kaldim,ne kadar dikkat ettiysemde son 2 ayda kilo aldim,ve bunda o kadar moralim bozulduki,beni görenler sen ne kadar zayiftin ne olmus demeye basladilar,bende hirs yaptim verecegim diye,kisa bi sürede 65 e düstüm,fakat sonra takildim,artik irademde zayifladi,ne kadar yemeyecegim desemde aklim o yiyecekte kaliyor,yinede idare etmeye gayret ediyorum
anlican o ye ye kilo alma olan ben,sindi yemeden kilo alir hale geldim
evet arkadaşlar zeynepcer için kaptanlardan haber bekliyoruz, geriye birtek aslı kaldı, bilgilerinize...
ben bi kahve içip geliyorum kızlar, hadi gelin size de ısmarlıyım:)))
günaydın kızlar
bir sorunum vr baskülüümle her tartılmama ayrı sonuç gösteriyor 59.7 59.9 60.4
ne yapmalıyım kilom aynı diyelimmi haftaya baskülü yenilerim miyadı doldu zaten
acele cevap
evet arkadaşlar zeynepcer için kaptanlardan haber bekliyoruz, geriye birtek aslı kaldı, bilgilerinize...
ben bi kahve içip geliyorum kızlar, hadi gelin size de ısmarlıyım:)))
aslı da haftaya bildirimde bulunamazsam izinli yazın demişti.çocuklarının sağlık sorunuyla uğraşıyor galiba hala.bu hafta hiç gelmedi.saat yarıma kadar gelmezse listeyi kontrol ettirip paylaşım alanına taşıyabilirsin.
slm kizlar,asli icin izinli yazmisiz,izinlilik süresi 2 haftadan kisa olamaz,bu durumda haftayada izinli olmak durumunda
canısı onun ikizlerinde sağlık sorunu vardı memlekete gidicez demişti, sen de hatırlarsın o yüzden bu şekilde olacak sanırım
hatirliyorum cnm,sadece haftaya gelsede listede olmicak bu durumda,bilgilendirmek istedim
evet evet en çok çise'ye bi de utanmadan fazla çıkmış kilosukızımı da uyuttum,eşim gelene kadar dinleneyim accık.yani 5-10 dk(
pegasus kilo veremeyenlere güzel bir ceza düşündün mü:)))
tamam canısı
evet evet en çok çise'ye bi de utanmadan fazla çıkmış kilosuumarım sabah söylediği kiloyu yanlış hatırlamamışımdır yoksa cezalar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?