Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sonunda ticker değiştirdim bu zamana kadar kelebek vardı çok yavaş kilo verdim şimdi tavşan koydum, artık tutmayın beni:))) tabi umarım bu tavşan hikayedeki tavşan değildir, kaplumbağaya yenilen

Son düzenleme:
senin tartı kafayı yemiş bence 60 kiloluk hatuna sen 80 sin denir mi:)))

:))) 80 mi tarrttııı:)))))
Hemrn degis hemen:))

evet aslında ben 80 kiloymuşum da ,haberim yokmuş ,aslında geçen hafta kayınvalidemde tartıldı iyi dedim benim baskül doğruyu gösteriyor nazar deydi baskülüme
zaten çok kilo verme umudum yoktu kaçmaklardan sonra ,baskülü hafta sonu eşime aldırırım
çok güzelleri var yağ kas filan ama çok tuzlu,30 liralıklar iş görür herhalde

Kızlar kızlar ben de thicker yapmak istiyorum ama o sitede denedim ok yaptım da ama onu nasıl imzamda kalıcı hale getiriyorum? Tarif eder misiniz? Bir yandan Çinlilerle uğraşıyorum bir yandan size göz atıyorum :) İş daha eğlenceli oldu :)

Kızlar kardeş takımdan ses yok o yüzden paylaşamadım fakat paylaşım alanına genel liste açılışı yaptım bu hafta bizde ya genel liste kolaylık olur diye düşündüm

ben geldim geleli beceremiyorum o isi,bi türlü kabul etmiyor,sevmedi gitti beni

sonunda ticker değiştirdim bu zamana kadar kelebek vardı çok yavaş kilo verdim şimdi tavşan koydum, artık tutmayın beni:))) tabi umarım bu tavşan hikayedeki tavşan değildir, kaplumbağaya yenilen

hayirli olsun cnmsenin tavsan baya hizliya benziyor

CANISI BİZİM TİCKERLARDA YAZAN SİTEYE GİRİŞ YAPIYOSUN, ana sayfadan Weight Loss seçiyosun, beğendiğin resimlerden sonra gelen ekrana kilo bilgilerini giriyosun, en son get code gibi bir tuş var sana üç tane kod gelecek en alttaki kodu seçiyosun. Seçtikten sonra copy yap foruma gel, sağda üstte kullanıcı kontrol paneline gel soldan profil bilgilerini değiştir var oraya gir ticket yazan yere kopyala
umarım anlatabilmişimdir

Eee arkadaslar bu haftabirincilik gitti mi yoksa ?

Son durum nedir? Cok merak ediyorummmm

bu hafta 1. lik olamz cnm,sonuncu olmayalimda
demekki yeteri kadar dikkat edememisiz bu hafta,su durumda haftasonu kacamak yapmiyoruz kizlar,yapilan her kacamagin cezasi 2 kati olacaktir,ve 1 günde bitecektir cezalar bilginize
ancak yapilan kacamaklari toparlamakla ugrastik cünkü bu hafta

canım kadınlar kulübünde ticker nasıl yapılır var o bölümden bak istersen

bilgilerini doldurduktan sonra son sayfada bbcode ve html diye iki ayrı kutucuk çıkıyor.

bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)

bölümünü kopyalayıp profilindeki imza alanına yapıştırıyorsun ve değişiklikleri kaydet diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…