soounda trambbolin ve twistera kavuştum
yaşasın artık trambolinci biri daha geldi, hadi kolay gelsin:))
eveeeet heveslik hemen başladım
beenim baskül beni 80 bile tartı,oğlanmı boozduki
senin tartı kafayı yemiş bence 60 kiloluk hatuna sen 80 sin denir mi:)))
:))) 80 mi tarrttııı:)))))
Hemrn degis hemen:))
Kızlar kardeş takımdan ses yok o yüzden paylaşamadım fakat paylaşım alanına genel liste açılışı yaptım bu hafta bizde ya genel liste kolaylık olur diye düşündüm
Kızlar kızlar ben de thicker yapmak istiyorum ama o sitede denedim ok yaptım da ama onu nasıl imzamda kalıcı hale getiriyorum? Tarif eder misiniz? Bir yandan Çinlilerle uğraşıyorum bir yandan size göz atıyorum :) İş daha eğlenceli oldu :)
sonunda ticker değiştirdim bu zamana kadar kelebek vardı çok yavaş kilo verdim şimdi tavşan koydum, artık tutmayın beni:))) tabi umarım bu tavşan hikayedeki tavşan değildir, kaplumbağaya yenilen
Kızlar kızlar ben de thicker yapmak istiyorum ama o sitede denedim ok yaptım da ama onu nasıl imzamda kalıcı hale getiriyorum? Tarif eder misiniz? Bir yandan Çinlilerle uğraşıyorum bir yandan size göz atıyorum :) İş daha eğlenceli oldu :)
Eee arkadaslar bu haftabirincilik gitti mi yoksa ?
Son durum nedir? Cok merak ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?