gözün aydin cnm,desene sende mezun olcan
yalanci olmus senin baskül ceza vermek lazim,haftayada mümkünse 5 li rakamlari göstersin
öğle yemeğinde ne yesem offf şeytan dürtüyor
kac defa hesapladiysam hep ayni sonuc cikiyor,ben listeyi degistiriyorum kizlar,umarim yanilmiyorumdur
CANISI BİZİM TİCKERLARDA YAZAN SİTEYE GİRİŞ YAPIYOSUN, ana sayfadan Weight Loss seçiyosun, beğendiğin resimlerden sonra gelen ekrana kilo bilgilerini giriyosun, en son get code gibi bir tuş var sana üç tane kod gelecek en alttaki kodu seçiyosun. Seçtikten sonra copy yap foruma gel, sağda üstte kullanıcı kontrol paneline gel soldan profil bilgilerini değiştir var oraya gir ticket yazan yere kopyala
umarım anlatabilmişimdir
canım kadınlar kulübünde ticker nasıl yapılır var o bölümden bak istersen
bilgilerini doldurduktan sonra son sayfada bbcode ve html diye iki ayrı kutucuk çıkıyor.
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
bölümünü kopyalayıp profilindeki imza alanına yapıştırıyorsun ve değişiklikleri kaydet diyorsun.
öğle yemeğinde ne yesem offf şeytan dürtüyor
ellerine saglik topraks cnm,heme düzeltmissin
Oooo hepinize teşekkürler süper anlatmışsınız ben de bi güzel anladım. İlk fırsat bulduğumda yapıcam benim de tickerım olucak :) Sağoluuuuuuuuuuuun:)
Canım o beni de dürttü bugünBari sen aldanma :) Biraz sebze biraz yoğurt oldu bitti yap. Ben burda pek bişey bulamıyorum her yer fastfoodcu. İmkanın varsa sebze, ızgara filan ne ii olur.
ay canım değiştirdim valla sabahtan beri içim şişti eşim de bakanlıkta sabahtan beri o da bişeyler istiyo, patronluk yapıyo bana feleğim şatı ben yemek yemeğe gidiyorum:))
sakin fastfood yedim demecezasi kötü olur sonra
Yok fasfood yemedim tam karşımda bi tane var ama onun tuzağına pek düşmüyorum Ama ama domates salatalık ve beyaz peynirli sandviç yedim Pişmanım.
tmm cnm sen git 8. takimi ben alirim tekrar,afiyet olsun
Yok fasfood yemedim tam karşımda bi tane var ama onun tuzağına pek düşmüyorum Ama ama domates salatalık ve beyaz peynirli sandviç yedim Pişmanım.
heheh artık benimde tickerım var
sakin seytana uyim deme cnm,bak bu hafta zaten kacinci olacagimiz belli degil,dikkat edelim bu hafta
yok kızlar yemedim dünkü pastalıarı derin doruncuya attım malumOooo hepinize teşekkürler süper anlatmışsınız ben de bi güzel anladım. İlk fırsat bulduğumda yapıcam benim de tickerım olucak :) Sağoluuuuuuuuuuuun:)
Canım o beni de dürttü bugünBari sen aldanma :) Biraz sebze biraz yoğurt oldu bitti yap. Ben burda pek bişey bulamıyorum her yer fastfoodcu. İmkanın varsa sebze, ızgara filan ne ii olur.
ellerine sağlık canımay canım değiştirdim valla sabahtan beri içim şişti eşim de bakanlıkta sabahtan beri o da bişeyler istiyo, patronluk yapıyo bana feleğim şatı ben yemek yemeğe gidiyorum:))
heheh artık benimde tickerım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?