Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gözün aydin cnm,desene sende mezun olcan

yalanci olmus senin baskül ceza vermek lazim,haftayada mümkünse 5 li rakamlari göstersin

evet canım haftaya mutlaka 5 li rakamları görmeliyim,benim evlilik yıldönümüm mart 10 ,bakalım ne kadar verceğiz
benim daha çok sıkılaşmam lazım

buarada trambolin fena ,15 dk nefes nefese kaldım,bacaklarım öldü

kizlar bizim listede yanlislik var sanki,quail in kilosu yanlis hesaplanmis,ve ortalamayi ben 0,41 cikariyorum,bendemi sorun var acaba,bi daha bakabilirmisiniz:18:

Son düzenleme:
kac defa hesapladiysam hep ayni sonuc cikiyor,ben listeyi degistiriyorum kizlar,umarim yanilmiyorumdur

canım kadınlar kulübünde ticker nasıl yapılır var o bölümden bak istersen

Oooo hepinize teşekkürler süper anlatmışsınız ben de bi güzel anladım. İlk fırsat bulduğumda yapıcam benim de tickerım olucak :) Sağoluuuuuuuuuuuun:)

öğle yemeğinde ne yesem offf şeytan dürtüyor

Canım o beni de dürttü bugün Bari sen aldanma :) Biraz sebze biraz yoğurt oldu bitti yap. Ben burda pek bişey bulamıyorum her yer fastfoodcu. İmkanın varsa sebze, ızgara filan ne ii olur.

ellerine saglik topraks cnm,heme düzeltmissin

ay canım değiştirdim valla sabahtan beri içim şişti eşim de bakanlıkta sabahtan beri o da bişeyler istiyo, patronluk yapıyo bana feleğim şatı ben yemek yemeğe gidiyorum:))

sakin fastfood yedim demecezasi kötü olur sonra

tmm cnm sen git 8. takimi ben alirim tekrar,afiyet olsun

yok canım ya ben jujudan alıntı yapmıştım düzenleyip arada bi de wc kaçıp gelip kaydedene kadar 8. takımda ekleme yapmış
ben suçsuzuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :))

sakin seytana uyim deme cnm,bak bu hafta zaten kacinci olacagimiz belli degil,dikkat edelim bu hafta

yok kızlar yemedim dünkü pastalıarı derin doruncuya attım malum
salata yaptım koca tabak bir bardakta yoğurt oh mis hafif ,güzel oldu

ay canım değiştirdim valla sabahtan beri içim şişti eşim de bakanlıkta sabahtan beri o da bişeyler istiyo, patronluk yapıyo bana feleğim şatı ben yemek yemeğe gidiyorum:))
ellerine sağlık canım

heheh artık benimde tickerım var

hayırlı olsuuun ,ticker iyi olyor hem bizde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…