Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar ben yavaş yavaş eve dönüşe geçiyorum:) hafta sonu bilgisayar buldukça gelirim ama söz vermiyim biliyosunuz gümleyen bilgisayarımın yerine yenisini koyamadım henüz
sonuçlara şöyle bir baktım neyseki sonuncu olmamışız fakat dereceye giremiyoruz sanırsam, haftaya artık napalım:)
hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum, benim gibi hafta sonu alıp bütün hafta vermeye uğraşmayın, DİKKAT!!!

kesinlikle katiliyorum cnm,bu hafta kacamak yokyapana iki kati ceza var

Yıkılmadan menümü yazıyorum çünkü beni yarın yataktan zor kazırlar :)

SABAH: 1 dilim ekmek , 2 kibrit kutusu kadar peynir, şekerli çay
ARA: yok
ÖĞLE: 1 tane dometes, peynir ve salatalıklı sandviç + şekersiz çay
ARA: 1 elma + 1 armut
AKŞAM: balık+salata 1 dilim ekmek
Su: 1,5lt
Spor: yok

İyi geceler ve güzel bir haftasonu diliyorum herkese. Allah bizi mükellef haftasonu kahvaltılarıda yoldan çıkmaktan korusun. Amin

uyu cnm,bütün hafta erkenden kalktimi insan hafta sonu uykusundan kalkmak istemiyor,sekil 1 a benher gün 6:30 da ayaktayim,haftasonu oldumu 8-9 a kadar uyudummu nasil rahatliyorum anlatamam

sakin yoldan cikim deme,gözünü kapat,kepek ekmegin ye,yerkende dünyanin en lezzetli yiyecegini yiyormus gibi düsün

bende hafta sonu fırsat bulamam bugünkü menüm
sabah:1 dilm ekmek,yarım peynir,2 zeytin,çay ,bir küp şeker
ara muz
öğle salata,bir bardak yoğury
akşam1 dilim ekmek kızarmış,1 çay kaşığı bal
neskafe

spor
trambolin 60 dk geçti ama parçA parça 15 dk sonrası nefes nefese kalıyorum,
twister 30 dk
dumble ile kol egzersizi 2 set 15 erden

su 3 lt
msj 16

iyi hafta sonları,iigeceler

kızlar bu arada bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum okumak isterseniz,çok hoş fikir sahibide olabiliriz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr;

hemen menümü paylaşayım bugün gezme günü ve yine bissürü güzel yiyecekler var. öyle böyle değil

sabah:bol yeşillik2dilimkepekli ekmek ve az peynir
öğle: 3 tane küçük tavuk baget soslu az yağlı ayyyy çok güzeldi bide çok acıkmıştım gözüm dönmüş gibi yedim+ 2 dilim kepekli ekmek
akşam:1 ayva 1kaşık asyanın muhallebisi
spor:45 dakika leslie walk
su:2-3 ltre

ya bu arada kızlar dün tartıldım 71.0dı kilom sabah 70.5 çıktım hangisi doğru sizce???

kızlar bu arada bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum okumak isterseniz,çok hoş fikir sahibide olabiliriz
ben zaten çok meraklıyım bu tarz kitaplara hemen almalıyım o zaman :)))

spor güzel. bence proteini arttırmalısın canım trambolin nasıl bende alayımmı tavsiye edermisin??

amin diyorum :)))) menün gayet güzel canım ama 1 elma 1 armutu üst üste yemek yerine birini kuşluktA yada gece yersen şekerini daha iyi dengelemiş olursun.

bendeher sabah 7 gece 2 arası ayaktayım.çocuk büyütmek çalışmaktan zormuş

yok canım kitap değil,ben belirtmemişim blog okuyabailrsin hemen,http://hayatimdiyet.blogspot.com/
kadın çok aktif şuaralar hamileymiş amageçmiş yazıları okuyabilirsin,bide herşeyi yiyor tam benlik,şu kiloları veriyim koruma da onu örnek alıcağım
trambolini biraz kullanıyım bakem etkilimi o zaman tavsye ederim şimdi ne söylesem yalan

Son düzenleme:
günaydınlar
bugün bizde gezmeciklere gideriz ama hava bozukartık kapalı mekan seçeriz ,herkesi öptüm
diyetlere devam ben bu hafta bozmaaaam asla
bide baskül alıyım

kızlaaaar alkış istiyoruuuuuum

bıgünki gezmemizdeki menüyü yazıyorum;
elmalı kurabiye baklava kadayıf börek salata dolma köfte çorba daha vardı bişeyler ama bakmadım bile

yediğimi yazıyorum yarımkase çorba 3 köfte 1 büyük tabak salakta...diğelerinin tadına bile bakmadım

:) Çıkmadım yoldan. 10:30'da telefonla kaldırıldım ıyyk ama hiç özel kahvaltı hazırlamadım bulduğumu yedim gitti:) Her gün 06:30'da mı kalkıyorsun ama çok erken Kıyamam zormuş ama sağlıklı olan da o aslında.

Of çok iyiymiş . Tebrikler.

Sabah yeşillik yiyebilmek hayal gibi. Uzak doğulular tavsiye ediyor diye meyve yiyorum sabah ara sıra. Size de tavsiye derim. Onlara göre öğleden sonra yenen meyve zararlıymış sindirimi de zormuş, meyve sabah erken saatlerde tüketilmeliymiş.

Alkıııış hem de ne alkışş! Sana kilo milo dayanmaz inşallah iradenin karşılığını kısa zmanda alırsın. Ben çok sinir bozucu bi gün geçiriyorum bitse de gitsek modundayım anneannem de içeride börek yapıyor ama neyseki moralim bozuk umurumda değil :)

canım sabeh yeşillik yemek banada çok uzaktı. şimdi pazarda alıyorum yeşillikleri topluca yıkıyorum sirkelş suda bekletip kurutuyorum. saklama kaplarnda hiçbirşey ıolmuor hatta direkt masaya o kabı çıkartıp acıcıktapeynir alıp 5 dakikada yapıyorum kahaltıyı. zaten benim bebiş müsade etmiyor fazla zaman ayırmama

günaydınlar dünkü menüm;;
sabah peynir ve bol yeşillik 2 dilim kepekli ekmek
öğle:3köfte 1 kase salata
akşam:2 dilim kepeklekmek ve sucuk yumurtalı kahvaltı

su:a içtim 1.5 lt

spor maalesef yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…