Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydın ya ance gelebıldım lıstemde cok bı degısıklık yok ama kacrdklerım var tabıkıde
ama kılom aynı degsmıyo kılo almadm yanı kostrdum
braz dyet mdundan ckmıstım ama bgun ıhtbaryle tekrar moddayım vcudumada bı dgsıklık olmus oldu
bu arada hepınızde cokk ozledım

dünkü menüm
sabah:1 dilim kızarmış kepekli,1 yumurta,çay, bir küp şeker,az peynir,bir zeytin,maydonoz

öğle:yarım kaşık kısır,1 kaşık makarna salatası,1 küçük kuru dolma,,yarım elmalı kurabiye ,çay,2 küp şeker

akşam:1 tabak bezelye yemeği,3 dolu kaşık pilav,salata,a bir bardak ayran

spor
30 dk tramblin
10 dk twister

merhaba kizlar
dün disardaydim gelemedim,bu günde temizlikle ugrasiyordum,anca geldim,gerci sabah bi ara ugradim,okudum gecmisi,cevap yazamadan ciktim,kahvalti hazirlicaktim
cuma ve cumartesi yediklerimi yazayim simdi
cuma
sabah
2 dl ekmek arasi beyaz peynirli tost,kepek ekmegi
ara
1 cilek
ögle
1 kase sebze corbasi,2 köfte,ayran
ara
1 elma
aksam
ton balikli salata
su
2 lt
spor
yok maalesef
mesajlarida saymadim

cumartesi
sabah
2 dl kepek egmegiyle tost
1 kupa süt
1 c.k bögürtlen receli
ögle
disardaydink,burger king e gitmek istedi cocuklar,ama ben yemedim,marketten 1 kutu ton balik aldim onu yedimcantada oglumun yemek kasiklari vardi plastik,onunla hemde
aksam
kayinvalidemdeydik,spagetti yaptim ama yine yemedim
biraz marul,2 kasik yogurt,1 portakal,1 havuc
spor
sadece alisveris merkezi gezmesi
su
3 lt

eliptik bisiklet alicam heralde,aslinda kayinvalidemin bisikleti var,dün dedi istiyosan götür,onunda kalori göstergesini kirmislar ev tasirken,bi eliptik bisiklet var eltimin komsusunun,onu getiririm heralde,sizce hangisi iyi olur:44:
gecmise bakim birazda

cok karbonhidratli bir gün gecirmissin,az az yemissin en azindan,sporun güzel,suyunuda ictiysen tamamdir

gec oldu ama günaydin cnm
dogum günü nasildi,sasirdimi arkadaslarin,kilo vermissin dedilermi,bende meraktan catlicam sanki
aman cnm,yolundan sasma,gecen haftaki sonucu görmssündür,kacamaklarin varsa yaziyorsun2 kati ceza vercez
bende seni özledim cnm

aksamki sucuklu yumurta tereyaglimiydi yoksa:18:
spor lütfen yapalim,bende yapamiyorum,bisikletim gelsede baslasam
su 2 lt den az icme,arttirmaya ugras
menünde güzel bu arada

cok güzel cnm
kızlar bu arada bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum okumak isterseniz,çok hoş fikir sahibide olabiliriz
bende okumak isterim,sitenin adini verirsen
cnm keske tavuk bagetleri yemissin ekmegi yemeseydinaksam ahafif yiyerek dengelemissin gerci,ama ekmekten yavas yavas uzaklasalim,
o disardaki güzel yiyecekler benide cezbediyorama onlari yiye yiye bu hale geldik diyip,uzak duruyorum
sporda yapmissindarisi benim basima:18:
su süper
evet ya,cocuk büyütmek cok zor,annemizde bizi bu zorluklarda büyüttü
tmm cnm burda vermissin adresi
günaydınlar
bugün bizde gezmeciklere gideriz ama hava bozukartık kapalı mekan seçeriz ,herkesi öptüm
diyetlere devam ben bu hafta bozmaaaam asla
bide baskül alıyım
kisin alisveris merkezleri harici gezilmiyor zaten
bravo cnmsen bitirmissin bu isi,bu kadar yiyecek arasinda yemeden cikmak gercekten irade isi,tekradan tebrik ediyorum seni

dedıler tabı guzel gectı kacamagm var dedysem bı pasta
baska bse pek yok 3 tnede kahve verın canım bn onu halledrım hem ılk czam olur
sabhtn brıde net gdıp glıo bnde uyudm artı
bgun kahveltı ble yapmadm
oglen tk crba ıctım

bde dun sabah kahvaltda 1 dlım byaz ekmek yedm oda arkadasmın annnesı ısrar ettı bnde dyet yaptgmı solemedm oda mnnack oglen zaten gzdk :d
spor yapmadm ama kostrddum aksamda canlı muzıge gttık sarkı dınledk orda kola ıcmedm tabıkıı kahve ıctm 2 tane ole

Su için : Yapılan araştırmalar gösteriyor ki günde 8-12 kez aralıklarla yaklaşık 2 litre su içen kişilerin metabolizma hızı 4 kez içenlere göre daha fazladır. Araştırmalara göre kahvaltıdan önce yarım litre kadar su içen kişiler, kahvaltı öncesinde su içmeyenlere göre o öğünde yaklaşık 75 kcal daha az besin tüketmektedir. 1 yıl boyunca her gün 75 kcal (neredeyse 1 dilim ekmek kalorisi kadar) eksik yerseniz, 1 yıl sonunda 4 kg vermiş olursunuz.

kımse yok ..... bgunkı menum
öglen 1 kase karnıbahar
1 kase salata
aksam yok
1 tane nescafe ıctım bde
2.bcuk ltre su

2 aydr su ıcıorum sansada sabah kahvaltdan once yarım ltre ıcıorumdr blmeden yaptgım dgru

iyi geceler hanımlar:) öncelikle menülerimi yazayım ancak fırsat buldum sonra da hafta sonu neler yapmışsınız bakim bakim:))

cuma
sabah
kepekli tost
çay

öğlen
bezelye 1 kase
1 dilim ekmek

akşam
şehriye çorbası 1 kase
pirinç, bulgur ve patatesli bir fırın yemeği( ilk deneme idi beğendik)

spor
35dk+30 dk bisiklet
su 2.5 lt

cumartesi

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit
4-5 kaşar
5 yeşil zeytin

öğlen
3 tane etimek üstüne krem peynir

ara
1 haşlanmış mısır

ara
çay
7-8 bisküvi

akşam
1 kase yayla çorbası

su 2.75lt
spor
30dk+30dk bisiklet
35 dk trampolin
5 dk twister

pazar
sabah
1 dilim tam buğday
3-4 sucuklu bir yumurta
1 parça uzun dil peyniri
çay

ara
2 parça bitter çiko

öğlen
1,5 tabak kara lahana çorbası ekmeksiz yedim ama süperdi

ara
1 dilim tam buğday
dil peyniri
çay

akşam yemedim

şu an 1 ayva yiyorum:)) ciddi yiyorum meyve olarak yani
birazdan yeşil çay içicem

spor
35 dk bisiklet
35 dk trampolin
birazdan bisiklet düşünüyorum ama yaparsam onu yarın yazarım bi de mekik cezamı yapıcam böylece geçen haftaki cezalarım bitmiş olacak sanırım, tabi bu arada yeni ceza almamışsam:))

bu kadaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence menün güzel olmuş haftasonunu kaçamaksız atlatman süper olmuş.

öglen 1 kase karnıbahar
1 kase salata
aksam yok
1 tane nescafe ıctım bde
2.bcuk ltre su
çok az şey yiyorsun metabolizmanı iyice yavaşlattığını düşünüyorum.

2 aydr su ıcıorum sansada sabah kahvaltdan once yarım ltre ıcıorumdr blmeden yaptgım dgru

aynsnı bende yapıorum

güzel paylaşım bu demektirki her öğünden 1 dilim eksiltirsek yılda 12 kg ayda 1 kg eder

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv tramblin sardı seni ama süper oldu bak sporu arttırdın

bidsikletin gelince daha rahat spor yaparsın. menünde gayet güzel

aksamki sucuklu yumurta tereyaglimiydi yoksa:18:
spor lütfen yapalim,bende yapamiyorum,bisikletim gelsede baslasam
su 2 lt den az icme,arttirmaya ugras
menünde güzel bu arada

yok canım yağsız kendi yağıyla pişirdim.

tabi rademe enbüyük katkı kızımdan geldi onu tutacağım diye masaya oturamadım öyle olunca boğazımı tutmak kolay oldu.

evet ama dgum gnunde pasta yedgım için bgun czalıyım cok az yemek yedım
canım zaten çok az yiyorsun bence yemekle değil sporla kndine ceza vermelisin. vücut korumaya geçip yağlarını saklayabilir.

öglen 1 kase karnıbahar
1 kase salata
aksam yok
1 tane nescafe ıctım bde
2.bcuk ltre su
canısı bir öğün yemişsin o da gayet güzel bu arada içtiğin nescafe üçü birarada olandan mı? o biraz fazla kalori sanırım

ben de sabah kalkınca bol su içerim aslında sıcağa yakın su için diyolar ama o benim midemi bulandırıyor:)

bence güzel yapmışsın ara sıra yapmak lazım:)

pastayı da bir çatal almışsındır sen kesin

menü çok güzel ayrıca iraden için tebrik ediyorum ama spor

öğlen sıkı yemişsin canısı fakat trambolin yakmıştır onu:))

evet vücudu şaşırtmak iyi oluyor cidden fıstık

akşam kahvaltılarını çok severim ben de arada yaparız biz de, menün güzel olmuş bence tebrikler

bravoooooooooo işte sana kocaman alkış

günaydınlar
bugün bizde gezmeciklere gideriz ama hava bozukartık kapalı mekan seçeriz ,herkesi öptüm
diyetlere devam ben bu hafta bozmaaaam asla
bide baskül alıyım
evet baskül al bence de seninki seni de üzüyo bizi de :)))

vermiş olabilirsin fakat hergün tartılınca bazen şişlik oluyo bazen şaşırtırcasına kilo azalıyo, hafta içi yine bak bence fıstık
kızlar bu arada bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum okumak isterseniz,çok hoş fikir sahibide olabiliriz
canısı yukarıda gördüm linkini bir göz atmak isterim, teşekkürler

spor çok iyi olmuş zamanla trambolinin süresi artacak ben de 15 dk zor yapıyodum şimdi 30-35 rahat yapıyorum:)

bu söylediğini hiç hayal edemedim ben her kara ekmek yediğimde beyaz ekmeği kokluyorum((

menün gayet dengeli olmuş, bravo. Bu arada bebek yokken hafta sonu uykularının tadını çıkar ben iki gündür 7 de ayaktayım işin kötüsü hafta sonu olduğu için diğer bireyler uyumak istiyor o da zor oluyo

ben de tebrik ederim biz de haftaya artık arada diğer takımlara da fırsat vermek lazım

kesinlikle katiliyorum cnm,bu hafta kacamak yokyapana iki kati ceza var
ben bu hafta sonu iyiydim bence geçen hafta o kadar cezayı aldıktan sonra kaçınılmaz sondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…