dünkü menüm
sabah:1 dilim kızarmış kepekli,1 yumurta,çay, bir küp şeker,az peynir,bir zeytin,maydonoz
öğle:yarım kaşık kısır,1 kaşık makarna salatası,1 küçük kuru dolma,,yarım elmalı kurabiye ,çay,2 küp şeker
akşam:1 tabak bezelye yemeği,3 dolu kaşık pilav,salata,a bir bardak ayran
spor
30 dk tramblin
10 dk twister
gunaydın ya ance gelebıldım lıstemde cok bı degısıklık yok ama kacrdklerım var tabıkıde
ama kılom aynı degsmıyo kılo almadm yanı kostrdum
braz dyet mdundan ckmıstım ama bgun ıhtbaryle tekrar moddayım vcudumada bı dgsıklık olmus oldu
bu arada hepınızde cokk ozledım
günaydınlar dünkü menüm;;
sabah peynir ve bol yeşillik 2 dilim kepekli ekmek
öğle:3köfte 1 kase salata
akşam:2 dilim kepeklekmek ve sucuk yumurtalı kahvaltı
su:a içtim 1.5 lt
spor maalesef yok
cok güzel cnmbende hafta sonu fırsat bulamam bugünkü menüm
sabah:1 dilm ekmek,yarım peynir,2 zeytin,çay ,bir küp şeker
ara muz
öğle salata,bir bardak yoğury
akşam1 dilim ekmek kızarmış,1 çay kaşığı bal
neskafe
spor
trambolin 60 dk geçti ama parçA parça 15 dk sonrası nefes nefese kalıyorum,
twister 30 dk
dumble ile kol egzersizi 2 set 15 erden
su 3 lt
msj 16
iyi hafta sonları,iigeceler
bende okumak isterim,sitenin adini verirsenkızlar bu arada bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum okumak isterseniz,çok hoş fikir sahibide olabiliriz
cnm keske tavuk bagetleri yemissin ekmegi yemeseydingünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr;
hemen menümü paylaşayım bugün gezme günü ve yine bissürü güzel yiyecekler var. öyle böyle değil
sabah:bol yeşillik2dilimkepekli ekmek ve az peynir
öğle: 3 tane küçük tavuk baget soslu az yağlı ayyyy çok güzeldi bide çok acıkmıştım gözüm dönmüş gibi yedim+ 2 dilim kepekli ekmek
akşam:1 ayva 1kaşık asyanın muhallebisi
spor:45 dakika leslie walk
su:2-3 ltre
ya bu arada kızlar dün tartıldım 71.0dı kilom sabah 70.5 çıktım hangisi doğru sizce???
evet ya,cocuk büyütmek cok zor,annemizde bizi bu zorluklarda büyüttüben zaten çok meraklıyım bu tarz kitaplara hemen almalıyım o zaman :)))
spor güzel. bence proteini arttırmalısın canım trambolin nasıl bende alayımmı tavsiye edermisin??
amin diyorum :)))) menün gayet güzel canım ama 1 elma 1 armutu üst üste yemek yerine birini kuşluktA yada gece yersen şekerini daha iyi dengelemiş olursun.
bendeher sabah 7 gece 2 arası ayaktayım.çocuk büyütmek çalışmaktan zormuş
tmm cnm burda vermissin adresiyok canım kitap değil,ben belirtmemişim blog okuyabailrsin hemen,Bu aralar "HAMİLE" BİR DİYETİSYENİN BESLENME GÜNLÜĞÜ
kadın çok aktif şuaralar hamileymiş amageçmiş yazıları okuyabilirsin,bide herşeyi yiyor tam benlik,şu kiloları veriyim koruma da onu örnek alıcağım
trambolini biraz kullanıyım bakem etkilimi o zaman tavsye ederim şimdi ne söylesem yalan
kisin alisveris merkezleri harici gezilmiyor zatengünaydınlar
bugün bizde gezmeciklere gideriz ama hava bozukartık kapalı mekan seçeriz ,herkesi öptüm
diyetlere devam ben bu hafta bozmaaaam asla
bide baskül alıyım
bravo cnmkızlaaaar alkış istiyoruuuuuum
bıgünki gezmemizdeki menüyü yazıyorum;
elmalı kurabiye baklava kadayıf börek salata dolma köfte çorba daha vardı bişeyler ama bakmadım bile
yediğimi yazıyorum yarımkase çorba 3 köfte 1 büyük tabak salakta...diğelerinin tadına bile bakmadım
gec oldu ama günaydin cnm
dogum günü nasildi,sasirdimi arkadaslarin,kilo vermissin dedilermi,bende meraktan catlicam sanki
aman cnm,yolundan sasma,gecen haftaki sonucu görmssündür,kacamaklarin varsa yaziyorsun2 kati ceza vercez
bende seni özledim cnm
Su için : Yapılan araştırmalar gösteriyor ki günde 8-12 kez aralıklarla yaklaşık 2 litre su içen kişilerin metabolizma hızı 4 kez içenlere göre daha fazladır. Araştırmalara göre kahvaltıdan önce yarım litre kadar su içen kişiler, kahvaltı öncesinde su içmeyenlere göre o öğünde yaklaşık 75 kcal daha az besin tüketmektedir. 1 yıl boyunca her gün 75 kcal (neredeyse 1 dilim ekmek kalorisi kadar) eksik yerseniz, 1 yıl sonunda 4 kg vermiş olursunuz.
iyi geceler hanımlar:) öncelikle menülerimi yazayım ancak fırsat buldum sonra da hafta sonu neler yapmışsınız bakim bakim:))
cuma
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
bezelye 1 kase
1 dilim ekmek
akşam
şehriye çorbası 1 kase
pirinç, bulgur ve patatesli bir fırın yemeği( ilk deneme idi beğendik)
spor
35dk+30 dk bisiklet
su 2.5 lt
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit
4-5 kaşar
5 yeşil zeytin
öğlen
3 tane etimek üstüne krem peynir
ara
1 haşlanmış mısır
ara
çay
7-8 bisküvi
akşam
1 kase yayla çorbası
su 2.75lt
spor
30dk+30dk bisiklet
35 dk trampolin
5 dk twister
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
3-4 sucuklu bir yumurta
1 parça uzun dil peyniri
çay
ara
2 parça bitter çiko
öğlen
1,5 tabak kara lahana çorbası ekmeksiz yedim ama süperdi
ara
1 dilim tam buğday
dil peyniri
çay
akşam yemedim
şu an 1 ayva yiyorum:)) ciddi yiyorum meyve olarak yani
birazdan yeşil çay içicem
spor
35 dk bisiklet
35 dk trampolin
birazdan bisiklet düşünüyorum ama yaparsam onu yarın yazarım bi de mekik cezamı yapıcam böylece geçen haftaki cezalarım bitmiş olacak sanırım, tabi bu arada yeni ceza almamışsam:))
bu kadaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok az şey yiyorsun metabolizmanı iyice yavaşlattığını düşünüyorum.kımse yok ..... bgunkı menum
öglen 1 kase karnıbahar
1 kase salata
aksam yok
1 tane nescafe ıctım bde
2.bcuk ltre su
2 aydr su ıcıorum sansada sabah kahvaltdan once yarım ltre ıcıorumdr blmeden yaptgım dgru
Su için : Yapılan araştırmalar gösteriyor ki günde 8-12 kez aralıklarla yaklaşık 2 litre su içen kişilerin metabolizma hızı 4 kez içenlere göre daha fazladır. Araştırmalara göre kahvaltıdan önce yarım litre kadar su içen kişiler, kahvaltı öncesinde su içmeyenlere göre o öğünde yaklaşık 75 kcal daha az besin tüketmektedir. 1 yıl boyunca her gün 75 kcal (neredeyse 1 dilim ekmek kalorisi kadar) eksik yerseniz, 1 yıl sonunda 4 kg vermiş olursunuz.
dünkü menüm
sabah:1 dilim kızarmış kepekli,1 yumurta,çay, bir küp şeker,az peynir,bir zeytin,maydonoz
öğle:yarım kaşık kısır,1 kaşık makarna salatası,1 küçük kuru dolma,,yarım elmalı kurabiye ,çay,2 küp şeker
spor
30 dk tramblin
10 dk twister
merhaba kizlar
dün disardaydim gelemedim,bu günde temizlikle ugrasiyordum,anca geldim,gerci sabah bi ara ugradim,okudum gecmisi,cevap yazamadan ciktim,kahvalti hazirlicaktim
cuma ve cumartesi yediklerimi yazayim simdi
cuma
sabah
2 dl ekmek arasi beyaz peynirli tost,kepek ekmegi
ara
1 cilek
ögle
1 kase sebze corbasi,2 köfte,ayran
ara
1 elma
aksam
ton balikli salata
su
2 lt
spor
yok maalesef
mesajlarida saymadim
cumartesi
sabah
2 dl kepek egmegiyle tost
1 kupa süt
1 c.k bögürtlen receli
ögle
disardaydink,burger king e gitmek istedi cocuklar,ama ben yemedim,marketten 1 kutu ton balik aldim onu yedimcantada oglumun yemek kasiklari vardi plastik,onunla hemde
aksam
kayinvalidemdeydik,spagetti yaptim ama yine yemedim
biraz marul,2 kasik yogurt,1 portakal,1 havuc
spor
sadece alisveris merkezi gezmesi
su
3 lt
eliptik bisiklet alicam heralde,aslinda kayinvalidemin bisikleti var,dün dedi istiyosan götür,onunda kalori göstergesini kirmislar ev tasirken,bi eliptik bisiklet var eltimin komsusunun,onu getiririm heralde,sizce hangisi iyi olur:44:
gecmise bakim birazda
aksamki sucuklu yumurta tereyaglimiydi yoksa:18:
spor lütfen yapalim,bende yapamiyorum,bisikletim gelsede baslasam
su 2 lt den az icme,arttirmaya ugras
menünde güzel bu arada
cok güzel cnm
bende okumak isterim,sitenin adini verirsen
cnm keske tavuk bagetleri yemissin ekmegi yemeseydinaksam ahafif yiyerek dengelemissin gerci,ama ekmekten yavas yavas uzaklasalim,
o disardaki güzel yiyecekler benide cezbediyorama onlari yiye yiye bu hale geldik diyip,uzak duruyorum
sporda yapmissindarisi benim basima:18:
su süper
evet ya,cocuk büyütmek cok zor,annemizde bizi bu zorluklarda büyüttü
tmm cnm burda vermissin adresi
kisin alisveris merkezleri harici gezilmiyor zaten
bravo cnmsen bitirmissin bu isi,bu kadar yiyecek arasinda yemeden cikmak gercekten irade isi,tekradan tebrik ediyorum seni
bde dun sabah kahvaltda 1 dlım byaz ekmek yedm oda arkadasmın annnesı ısrar ettı bnde dyet yaptgmı solemedm oda mnnack oglen zaten gzdk :d
spor yapmadm ama kostrddum aksamda canlı muzıge gttık sarkı dınledk orda kola ıcmedm tabıkıı kahve ıctm 2 tane ole
canım zaten çok az yiyorsun bence yemekle değil sporla kndine ceza vermelisin. vücut korumaya geçip yağlarını saklayabilir.evet ama dgum gnunde pasta yedgım için bgun czalıyım cok az yemek yedım
canısı bir öğün yemişsin o da gayet güzelkımse yok ..... bgunkı menum
öglen 1 kase karnıbahar
1 kase salata
aksam yok
1 tane nescafe ıctım bde
2.bcuk ltre su
ben de sabah kalkınca bol su içerim aslında sıcağa yakın su için diyolar ama o benim midemi bulandırıyor:)Su için : Yapılan araştırmalar gösteriyor ki günde 8-12 kez aralıklarla yaklaşık 2 litre su içen kişilerin metabolizma hızı 4 kez içenlere göre daha fazladır. Araştırmalara göre kahvaltıdan önce yarım litre kadar su içen kişiler, kahvaltı öncesinde su içmeyenlere göre o öğünde yaklaşık 75 kcal daha az besin tüketmektedir. 1 yıl boyunca her gün 75 kcal (neredeyse 1 dilim ekmek kalorisi kadar) eksik yerseniz, 1 yıl sonunda 4 kg vermiş olursunuz.
bence güzel yapmışsın ara sıra yapmak lazım:)bde dun sabah kahvaltda 1 dlım byaz ekmek yedm oda arkadasmın annnesı ısrar ettı bnde dyet yaptgmı solemedm oda mnnack oglen zaten gzdk :d
spor yapmadm ama kostrddum aksamda canlı muzıge gttık sarkı dınledk orda kola ıcmedm tabıkıı kahve ıctm 2 tane ole
pastayı da bir çatal almışsındır sen kesindedıler tabıguzel gectı kacamagm var dedysem bı pasta
baska bse pek yok 3 tnede kahve verın canım bn onu halledrımhem ılk czam olur
sabhtn brıde net gdıp glıo bnde uyudm artı
bgun kahveltı ble yapmadm
oglen tk crba ıctım
menü çok güzel ayrıca iraden için tebrik ediyorum ama spormerhaba kizlar
dün disardaydim gelemedim,bu günde temizlikle ugrasiyordum,anca geldim,gerci sabah bi ara ugradim,okudum gecmisi,cevap yazamadan ciktim,kahvalti hazirlicaktim
cuma ve cumartesi yediklerimi yazayim simdi
cuma
sabah
2 dl ekmek arasi beyaz peynirli tost,kepek ekmegi
ara
1 cilek
ögle
1 kase sebze corbasi,2 köfte,ayran
ara
1 elma
aksam
ton balikli salata
su
2 lt
spor
yok maalesef
mesajlarida saymadim
cumartesi
sabah
2 dl kepek egmegiyle tost
1 kupa süt
1 c.k bögürtlen receli
ögle
disardaydink,burger king e gitmek istedi cocuklar,ama ben yemedim,marketten 1 kutu ton balik aldim onu yedimcantada oglumun yemek kasiklari vardi plastik,onunla hemde
aksam
kayinvalidemdeydik,spagetti yaptim ama yine yemedim
biraz marul,2 kasik yogurt,1 portakal,1 havuc
spor
sadece alisveris merkezi gezmesi
su
3 lt
eliptik bisiklet alicam heralde,aslinda kayinvalidemin bisikleti var,dün dedi istiyosan götür,onunda kalori göstergesini kirmislar ev tasirken,bi eliptik bisiklet var eltimin komsusunun,onu getiririm heralde,sizce hangisi iyi olur:44:
gecmise bakim birazda
öğlen sıkı yemişsin canısı fakat trambolin yakmıştır onu:))dünkü menüm
spor
30 dk tramblin
10 dk twister
evet vücudu şaşırtmak iyi oluyor cidden fıstıkgunaydın ya ance gelebıldım lıstemde cok bı degısıklık yok ama kacrdklerım var tabıkıde
ama kılom aynı degsmıyo kılo almadm yanı kostrdum
braz dyet mdundan ckmıstım ama bgun ıhtbaryle tekrar moddayım vcudumada bı dgsıklık olmus oldu
bu arada hepınızde cokk ozledım
akşam kahvaltılarını çok severim ben de arada yaparız biz de, menün güzel olmuş bence tebriklergünaydınlar dünkü menüm;;
sabah peynir ve bol yeşillik 2 dilim kepekli ekmek
öğle:3köfte 1 kase salata
akşam:2 dilim kepeklekmek ve sucuk yumurtalı kahvaltı
su:a içtim 1.5 lt
spor maalesef yok
bravooooooooookızlaaaar alkış istiyoruuuuuum
bıgünki gezmemizdeki menüyü yazıyorum;
elmalı kurabiye baklava kadayıf börek salata dolma köfte çorba daha vardı bişeyler ama bakmadım bile
yediğimi yazıyorum yarımkase çorba 3 köfte 1 büyük tabak salakta...diğelerinin tadına bile bakmadım
evet baskül al bence de seninki seni de üzüyo bizi de :)))günaydınlar
bugün bizde gezmeciklere gideriz ama hava bozukartık kapalı mekan seçeriz ,herkesi öptüm
diyetlere devam ben bu hafta bozmaaaam asla
bide baskül alıyım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr;
hemen menümü paylaşayım bugün gezme günü ve yine bissürü güzel yiyecekler var. öyle böyle değil
sabah:bol yeşillik2dilimkepekli ekmek ve az peynir
öğle: 3 tane küçük tavuk baget soslu az yağlı ayyyy çok güzeldi bide çok acıkmıştım gözüm dönmüş gibi yedim+ 2 dilim kepekli ekmek
akşam:1 ayva 1kaşık asyanın muhallebisi
spor:45 dakika leslie walk
su:2-3 ltre
ya bu arada kızlar dün tartıldım 71.0dı kilom sabah 70.5 çıktım hangisi doğru sizce???
canısı yukarıda gördüm linkini bir göz atmak isterim, teşekkürlerkızlar bu arada bir diyetisyenin günlüğünü okuyorum okumak isterseniz,çok hoş fikir sahibide olabiliriz
spor çok iyi olmuş zamanla trambolinin süresi artacak ben de 15 dk zor yapıyodum şimdi 30-35 rahat yapıyorum:)bende hafta sonu fırsat bulamam bugünkü menüm
sabah:1 dilm ekmek,yarım peynir,2 zeytin,çay ,bir küp şeker
ara muz
öğle salata,bir bardak yoğury
akşam1 dilim ekmek kızarmış,1 çay kaşığı bal
neskafe
spor
trambolin 60 dk geçti ama parçA parça 15 dk sonrası nefes nefese kalıyorum,
twister 30 dk
dumble ile kol egzersizi 2 set 15 erden
su 3 lt
msj 16
iyi hafta sonları,iigeceler
bu söylediğini hiç hayal edemedim ben her kara ekmek yediğimde beyaz ekmeği kokluyorumuyu cnm,bütün hafta erkenden kalktimi insan hafta sonu uykusundan kalkmak istemiyor,sekil 1 a benher gün 6:30 da ayaktayim,haftasonu oldumu 8-9 a kadar uyudummu nasil rahatliyorum anlatamam
sakin yoldan cikim deme,gözünü kapat,kepek ekmegin ye,yerkende dünyanin en lezzetli yiyecegini yiyormus gibi düsün
menün gayet dengeli olmuş, bravo. Bu arada bebek yokken hafta sonu uykularının tadını çıkar ben iki gündür 7 de ayaktayım işin kötüsü hafta sonu olduğu için diğer bireyler uyumak istiyor o da zor oluyoYıkılmadan menümü yazıyorum çünkü beni yarın yataktan zor kazırlar :)
SABAH: 1 dilim ekmek , 2 kibrit kutusu kadar peynir, şekerli çay
ARA: yok
ÖĞLE: 1 tane dometes, peynir ve salatalıklı sandviç + şekersiz çay
ARA: 1 elma + 1 armut
AKŞAM: balık+salata 1 dilim ekmek
Su: 1,5lt
Spor: yok
İyi geceler ve güzel bir haftasonu diliyorum herkese. Allah bizi mükellef haftasonu kahvaltılarıda yoldan çıkmaktan korusun. Amin
ben de tebrik ederim biz de haftaya artık arada diğer takımlara da fırsat vermek lazımliste hazir kizlar,dereceye giren takimlari tebrik ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-76.html#post28987271
6. olduk
ben bu hafta sonu iyiydim bence geçen hafta o kadar cezayı aldıktan sonra kaçınılmaz sondukesinlikle katiliyorum cnm,bu hafta kacamak yokyapana iki kati ceza var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?