Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlaaaaar;

dünkü menüm;

sBh tereyağda 2 yumurtA 2 DİLİM BEYAZ EKMEK
ÖĞLE yOK
AKŞAM:6 TANE YAPRAK SARMASI VE YARIM KIYMALI PİDE ( arkadaşlara gitmiştik doğum gününe çok acıkmıştım başkada diyete uygun birşey yoktu yemek zorunda kaldım. pasta yemedim fakındaysanız :))))

gece:1 armut ve 1 portakal

eve gelincededimki oldu olacak erdal özün şu yüksek karbonhidat düşük karbonhidrat olayı var onu deneyim dedimo yüzden meyvelri götürdüm.

spor:30dk leslie yürüyüş ve 2 saat alışveriş yürüyüş
su 2 ltre

Gunaydin hanimlar haftasonu neredeyse hic ugrayamadim.. Bir kac kere girip ciktim.. Hemen cumagunumu yazayim

Sabah
1 pogaca
1 gofret (166 kalori)

Oglen 1 elma

Aksam
Balik , biraz somon biraz mezgit

Su
2 lt
balık ne şekilde pişirildi. gofret hemde poaça olmamış cıssssssss

masum sayılabilecek bir pazar günü :))))

bende onu dicektim bitmedimi hurmalar diye :) geçen yıl babam ıraktan gelirken bende tam lohusalık dönemimde 10 kiloyaş hurma getirdi hepsini tek başıma yedim ama dehşet kaliteli sütyaptı.

bence menüçok değil ya öokta az yememek lazım zaten

iyi sporlar :)

vaaay işradeli birini buldum burada pizza yapıpta yememek tebrikler
Bu arada herkese günaydııııııııııın. İşlerimi planlıyım gelip manümü yazıcam. Not: Rezil bir haftasonuydu

günaydın canım.

günaydın kızlar ben menülerimi yazmıştım toplu olarak dün akşam en son 25 dk bisiklet ve 200 mekik çektim
şimdi geçmişe bakıyım sonra bir molası :)))

Geldim..
Pazar menüm:

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1/2 domates, azıcık beyaz peynir, 4 zeytin
Ara:yok
Öğlen: yok
İkindi: 1 porsiyon iskender (bunalımdaydım ama)
Ara yok.
Akşam: 1 fincan türk kahvesi az şekerli

su :2lt
Spor: 45 dakika yürüyüş ve koşu bi de bütün gün alışveriş merkezi kazan ben kepçe

İskender kötü oldu ama ruhsal durumum yerlerdeydi, onu acil yardım kiti olarak kullandım.

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv tramblin sardı seni ama süper oldu bak sporu arttırdın

evet canım spor aleti olunca iyi oluyor,,üşenmiyorsun hergün en az 20 dk yaparım inşallah

güzel olmuş öğle yememişin mantıda nekadar güzel olur

geçmiş olsun canım menüler güzel,mekik çekebilyorsan çek ,eşim bana yasakladı göbek fıtığı var dı bende ameliyat olmadan geçti ama tetiklersin diyorbde twister de o işi görür

menün güzel komşun yoktu herhale

dükü menü

sabah 1dilm kızarmış kepekli,azcık tereyağı,peynir yarım kibrit kutusu,çay,bir küp

öğle yok
ara portakal,neskafe(kendim yapıyorum)

akşam hamsi tava 2 porsiyon var,salata,1 dilim kzamış ekmek

bu arada ekmeği kendimiz dilimliyorsak 300 grlık ekmek 12 ye bölünecek ben kepekliyi dilimli alıyorum

gece malesef 5 cips,5 tane susamlı çubuk,1 N**** (Siyahi) çay

spor 30 dk trambolin
10 dk twister

su 3 lt

Son düzenleme:
öğlenki pide göze batıyo fakat sonra pek yemediğin ve meyve ile geçiştirdiğin için bence sorun yok fıstık

Bu arada herkese günaydııııııııııın. İşlerimi planlıyım gelip manümü yazıcam. Not: Rezil bir haftasonuydu
sıkma canını olur arada öyle, iyi bir hafta diliyorum sana:)

harikasın süper irade ve menün çok güzel canısı

akşam yemeği biraz kaçmış

eftelya da bir ara üçü bir ara içiyodu oradan aklıma geldi canım

nihayet bitti :)) fakat çok faydalı bir besin çikolata yerine hurma yemek daha mantıklı

minci ben de yemiştim unuttuuuum, akşam mantıyı az yedin cidden ama ben hiç yemedim

Gunaydin hanimlar haftasonu neredeyse hic ugrayamadim.. Bir kac kere girip ciktim.. Hemen cumagunumu yazayim

Sabah
1 pogaca
1 gofret (166 kalori)

Oglen 1 elma

Aksam
Balik , biraz somon biraz mezgit

Su
2 lt
eh işte idare eder az ama kalorili olmuş balık kızartma değildir umarım :))

ah çok severim nasıl canım istedi( bir ara bana ödül olarak verir misiniz sevgili kaptanlarım

günaydın kızlar
zeburus nasıl acaba kızı rahatsızdı hiç uğramadı
evet ben de farkettim ama hafta sonu ailesi de gelecekti ondan uğramamıştır sanırım, umarım önemli bir şey yoktur

ben de ekmeği dilimletiyorum fırında daha iyi oluyor, sen de benim gibi karadenizden gitmişsin pazar günü ben de kara lahana çorbası yemiştim:))

niye kimse benim mamalarıma yorum yapmıyo
beni kimse sevmiyoooooooooooooo

kızlar ben yemeğe gidiyorum, kara lahana çorbası içicem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…