Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımişingereği bu tarz ortamalrda bulunman geekeiyorsa bununla yaşamayı öğrenmelisin. tani zayıfladıktan sonra daha kolay olur. en azından birazdaha kontrollü davranacağından şüphem ok.

çokaz yiyorsun canım b ence bi beslenme uzmanıyla görüşmelisin. yaptüın şeyin doğrumu yanlışmı olduğuu bence sormalısın.

eveet trambolin kaç kalori yakar
trabolinde kalorimetresi olanların yorumu 3000 adım 300 kalori hemen 15 dkda kaç adım attığımı hesaplayıp geliyorum

geldim
1 dk 100 adım oluyor,sayılar zıplamama yetişemedi
otalama 30 dkda 300 kal gibi

süper canım teşekkürler bizi ayınlattın.

valla benide heveslendirdin trambolin konusunda .seninki i gidiyor

geçmiş olsun canım bendedeneyeceğim ayran detoksunu. bide gerçekten işe yarıyorsa süper olur

geçmiş olsun cANIM

neyse yavrularım ben uyuyorum kendınıze ıyı bakın

iyi geceler

cnım dyetsyene gttım ama onun verdgı lıste cok gunde 6 dlım ekmek .2 kbrıt ktusu byaz peynır falan var hftada 2 gun et uc gun byaqz et hergun 3 kofte byuklugunde 4 kasık sebze yemegı öglen .ve aksam .dahada yazmıyım lste kabarık ben o lısteyı yesem kılo alırım canım

Gunayyydiiiinnn kizllarrr
Bu saat olmus daha hic yazan olmamiss, kalkin kalkin hadiiii:))

Dunku menumu yaziyorum
bir kac haftadir agzima bir lokma ekmek koymuyordum, dun yedim valla:)

Sabah
1 sandvic ekmegiyle salamli tost
2 dilim kek (cok azicik yag koydum keke)

Oglen yok

Aksam ustu
Yarim elma

Aksam
Bir parca tavuk (2 but kadar )
1 kase kabak salatasi

Su
1,5-2 lt

Spor yok

Msaj
6-7 galiba

sabah sandovıcten snra 2 dlım kek fazla olmus canım 1 dlım yeseydn barı aksam ıyı dengelenmıs ama :)

günaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
dün misafirlerim vardi gelemedim kizlar
hemen yediklerimi yazip kahvaltiya gidiyorum
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 kase yogurt
ögle yok
ara
2 cilek,yarim mandalina,3-4 üzüm
aksam
2 kasik makarna,1 kase kiymali kabak crbasi yagsiz
su
3 lt
spor
30 dk body workout
mesaj sasymayi unuttum

bulasik makinam bozuldu kizlar,esim sonra onu tamre bakacak,ögleden sonra burdayim,öptüm hepiniziiiiii

günaydın herkeseee menümü yazıyım hemen kaçıcam bugün çok yoğunum

sabah
çeyrek simit
kalper
çay

öğle
mercimek çorbası
köfte ( 3 adet)
salata
yoğurt

akşam
makarna
tavuk
salata

bebek ziyaretine gittim şerbet içtim küçük bir kadeh:)

spor malesef geç döndüm eve
2lt su:)

günaydın kızlar ben geldim memleketten durumum vahim kilo aldım annemler saolsun bunuda ye şunuda ye misafirsin diye diye niyeti de diyetide bozdurdular. bu arada kızlarımdan biri gözlük kullanacak onun için gitmiştik çok üzülüyorum yavruma daha 3.5 yaşında, inş. Allah başka dert vermez bunada şükür

dukan diyetini bıraktım çünkü çarpıntı yapmaya başlamıştı. o yüzden daha sağlıklı bi diyete başladım kalori sayarak deneyecem umarım sonuç alırım

dün ne yedim

sabah şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
yeşil zeytin
zeytin yağlı salça sosu yedim sabah sabah :)

ara yarım avuç fındık

öylen

2 dilim kepek ekmek
haşlanmış biber ve yoğurt

ara kuru üzüm ve şekersiz çay

akşam dışardaydık

1 lahmacun ve salata

toplamda aldığım kalori 1500 normalde 1000 ile 1200 arasında olması lazımmış kilo vermek için bu arada kalorilerini kalori sepetinden hesaplıyorum çok güzel bi site

günaydın kızlar

dünkü menümü yazayım bu sabah ayran detoksuna niyetlendim hadi hayırlısı bozmadan yapabilecek miyim:)

sabah
kepekli tost
çay

öğlen
4-5 kaşık pilav üzerine barbunya

öğleden sonra saat 16-16.30 arası
doktordan sonra alışveriş merkezine uğradık yine tavuk istedi toprak bey ben de 3 crispi tavuk ve 1 bisküvit dedikleri ekmekten yedim azıcıkta kola içtim

akşam çok fenaydım hiç bişey yemedim daha doğrusu toprakla su çorba içtiler biz bişey yemedik. Sporda yalan oldu sadece dün yine bayağı yürüdük o kadar
ama bu sabah güzel spor yaptım:))
su 2 lt anca olmuştur
mesaj hemen sayıcam 6 olmuş anca (

Son düzenleme:

sabah yenilen öğünler zengin olunca öğleden sonraya kada idare ediliyorgüzel canım akşamki kek hariç

evet bendehesaplıyorum oradan ama tek sorun porsiyonlar vee grlar sen nasıl hallediyorsun

acaba tavukmu dokundu ki

evet bendehesaplıyorum oradan ama tek sorun porsiyonlar vee grlar sen nasıl hallediyorsun

canım kendim göz kararı kestiriyorum, gün içinde yediğim bazen fazla hesaplıyorsa bazende eksik hesaplıyor yani 3 aşağı 5 yukarı günlük aldığın kalori hesabı doğru oluyor bence :)

sen günde kaç kalori alıyorsun aslında ilk başladığında yüksek tutacakmışsın sonra kilo vermen durdukca 100 er 100 er inecekmişsin

kızlar geçmişi okuycam fakat şu an bi işim var halletmem gerek acil, nikim açık buralardayım

Günaydııın hepinize:) Bugün önce geçmişe baktım sonra da menümü yazarım. Bu arada bugün o ayran detoksuna başladım ben çok güzelmiş :)

Ohh kekler :) Ama sabag yediğini öğlen aç kalarak ödemişsin. Spor eksik kalmış ben de yeni geldim ukala oldum

Kızlaaar siz öğle yemeklerini nasıl boş geçebiliyorsunuz böyleeee...

Ben çok beğendim menüyüü. Makarna akşama kalmasaymış iyiymiş o da nazar boncuğu :)

Oooo ayran detoksunda bugün beraberiz demekki. Başlayabildin mi? Çok lezzetli buldum ben.

Bu da benim dünkü menüm:

sabah: 2 dilim ekmek + bir k.kutusu beyaz peynir + domates
ara: 1 çorba kaşığı kuru cornflakes
öğle: 1 küçük şinitzel , 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara: 1 portakal
akşam: 1 kase çorba + 1 küçük tabak patates yemeği
su: 2lt
spor: yapamadım yürüyüş arkadaşlarım ortadan kayboldular ben de karanlıkta tek başıma korktum

azzzıcık daha kilo vermişim yüzüm güldü:) bugün ve yarın ayran detoksunun da faydasını görürsem deymeyin keyfime:)

Bir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?

Bir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?

canım ayda 2 kur yapılıyormuş o da 75 kg üstü için. Ben de beğendim tabi tuz olsaymış daha iyi olurmuş:) Bir de hemen peşinden sıcak bir çay içtim çünkü içimi dondurdu:) Bu arada ne hikmetse wc den çıkamıyorum

selam kızlar.cumartesi sabahı dört gözle beklediğim misafirlerim geldi:)))yemekti,bulaşıktı,kızçeydi,gezmeydi derken buraya zaman ayıramıyorum bir türlü.cuma günü kilo bildiriminde bulunurum mutlaka.ancak annemler gidene kadar hoşgörünüze sığınıyorum...

günaydın kuzlar meümü yazayım geçmişiokuyacağım

sabah: nesfit yulaf ezmesi 1 porsiyon meyve süt karışımı
1 elma
öğlen: 3 taNE BOL DOMATESLİ BİBERLİ AZ YAĞLI KÖFTE 2 dilim k. ekmek
ara: 1 dilim beyaz ekmek ve bir parça peynir
akşam: 1 kase yoğurt çorbası tane cicibebe
su:2-3 ltr
spor:30 dk leslie walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…