Hoşgeldin Peykeer:) Ben de yeniyim daha denemeyim. Beraberce tatlı tatlı zayıflayalım yaza fıssstık gibi girelim innşallah :)
Valla ben de kendime çok güvenmiyorum yemeklere dayansam tatlılarda dağılırımÇok kötü zamanlama Zeynepcer çoook. Gerçi iş yoğun olucak günde 10-12 devasa otel tepeden turnağa gazilecek yediklerimi yakar diye iyimser düşünme eğilimindeyim.
bu arada yenı arkadasımız hosgelmıs uyua kalmısım ben dsarı cktm eve geldım uyumusum
menum
sabah salatalık 1 k.byaz pynır 1 tane etımek
ara 3 badem
aksam 1 mercımek crbası
2ltre su
aksamda 1 ucu brada ıccem
eveet trambolin kaç kalori yakar
trabolinde kalorimetresi olanların yorumu 3000 adım 300 kalori hemen 15 dkda kaç adım attığımı hesaplayıp geliyorum
geldim
1 dk 100 adım oluyor,sayılar zıplamama yetişemedi
otalama 30 dkda 300 kal gibi
bugükü menüm:
sabah kızarmış ekmek 1 dilim,peynir bir kbrit kutusu,çay ,bir küp şeker
öğle köfteli patates tava, 3 kaşık,3 kaşık pilav
ara portakal
akşam 1 dilim ekmek,biraz peynir ,1 tatlı kaşığı bal
bir kupa yeşil çay
su 2 lt
spor
15+15+15 dk trambolin
10 dk twister
geçmiş olsun canım bendedeneyeceğim ayran detoksunu. bide gerçekten işe yarıyorsa süper oluriyi geceler kızlar,
bugün hiç iyi değilim yol benim midemi mahvetti, akşam geldim biraz yattım fakat hala geçmedi. Yarın ayranlı diyeti denemek istiyorum fakat becerebilecekmiyim bilmiyorum. Bugün spor yapamadım akşam yapmayı planlamıştım ama olmadı. Bide üstüne kızım 1.5 saatte anca uyudu. Tarifi aldım şimdi, malzemeleri haşlıyorum, umarım çok aç kalınmıyordur çünkü ben açlığa çok dayanamıyorum. Hepinize iyi geceler yarın görüşürüz.
kızlar yorumlara şöyle bir baktım ama okudukça midem daha çok bulanıyoryarın bakarım
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin demek istedim.
Canım hoşgeldin, birlikte çok güzel kilolar vericez merak etme:))
neyse yavrularım ben uyuyorum kendınıze ıyı bakın
cnım dyetsyene gttım ama onun verdgı lıste cok gunde 6 dlım ekmek .2 kbrıt ktusu byaz peynır falan var hftada 2 gun et uc gun byaqz et hergun 3 kofte byuklugunde 4 kasık sebze yemegı öglen .ve aksam .dahada yazmıyım lste kabarık ben o lısteyı yesem kılo alırım canımcanımişingereği bu tarz ortamalrda bulunman geekeiyorsa bununla yaşamayı öğrenmelisin. tani zayıfladıktan sonra daha kolay olur. en azından birazdaha kontrollü davranacağından şüphem ok.
çokaz yiyorsun canım b ence bi beslenme uzmanıyla görüşmelisin. yaptüın şeyin doğrumu yanlışmı olduğuu bence sormalısın.
süper canım teşekkürler bizi ayınlattın.
valla benide heveslendirdin trambolin konusunda .seninki i gidiyor
geçmiş olsun canım bendedeneyeceğim ayran detoksunu. bide gerçekten işe yarıyorsa süper olur
geçmiş olsun cANIM
iyi geceler
Gunayyydiiiinnn kizllarrr
Bu saat olmus daha hic yazan olmamiss, kalkin kalkin hadiiii:))
Dunku menumu yaziyorum
bir kac haftadir agzima bir lokma ekmek koymuyordum, dun yedim valla:)
Sabah
1 sandvic ekmegiyle salamli tost
2 dilim kek (cok azicik yag koydum keke)
Oglen yok
Aksam ustu
Yarim elma
Aksam
Bir parca tavuk (2 but kadar )
1 kase kabak salatasi
Su
1,5-2 lt
Spor yok
Msaj
6-7 galiba
Dunku menumu yaziyorum
Sabah
Oglen yok
Aksam ustu
Yarim elma
Aksam
1 kase kabak salatasi
Su
1,5-2 lt
Spor yok
Msaj
6-7 galiba
günaydın kızlar ben geldim memleketten durumum vahim kilo aldımannemler saolsun bunuda ye şunuda ye misafirsin diye diye niyeti de diyetide bozdurdular. bu arada kızlarımdan biri gözlük kullanacak onun için gitmiştik çok üzülüyorum yavruma daha 3.5 yaşında, inş. Allah başka dert vermez bunada şükür
dukan diyetini bıraktım çünkü çarpıntı yapmaya başlamıştı. o yüzden daha sağlıklı bi diyete başladım kalori sayarak deneyecem umarım sonuç alırım
dün ne yedim
sabah şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
yeşil zeytin
zeytin yağlı salça sosu yedim sabah sabah :)
ara yarım avuç fındık
öylen
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış biber ve yoğurt
ara kuru üzüm ve şekersiz çay
akşam dışardaydık
1 lahmacun ve salata
toplamda aldığım kalori 1500 normalde 1000 ile 1200 arasında olması lazımmış kilo vermek için bu arada kalorilerini kalori sepetinden hesaplıyorum çok güzel bi site
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bu sabah ayran detoksuna niyetlendim hadi hayırlısı bozmadan yapabilecek miyim:)
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
4-5 kaşık pilav üzerine barbunya
öğleden sonra saat 16-16.30 arası
doktordan sonra alışveriş merkezine uğradık yine tavuk istedi toprak bey ben de 3 crispi tavuk ve 1 bisküvit dedikleri ekmekten yedim azıcıkta kola içtim
akşam çok fenaydım hiç bişey yemedim daha doğrusu toprakla su çorba içtiler biz bişey yemedik. Sporda yalan oldu sadece dün yine bayağı yürüdük o kadar
ama bu sabah güzel spor yaptım:))
su 2 lt anca olmuştur
mesaj hemen sayıcam 6 olmuş anca(
evet bendehesaplıyorum oradan ama tek sorun porsiyonlar vee grlar sen nasıl hallediyorsun
Dunku menumu yaziyorum
Sabah
Oglen yok
Aksam ustu
Yarim elma
Aksam
1 kase kabak salatasi
Su
1,5-2 lt
Spor yok
Msaj
6-7 galiba
günaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
dün misafirlerim vardi gelemedim kizlar
hemen yediklerimi yazip kahvaltiya gidiyorum
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 kase yogurt
ögle yok
ara
2 cilek,yarim mandalina,3-4 üzüm
aksam
2 kasik makarna,1 kase kiymali kabak crbasi yagsiz
su
3 lt
spor
30 dk body workout
mesaj sasymayi unuttum
bulasik makinam bozuldu kizlar,esim sonra onu tamre bakacak,ögleden sonra burdayim,öptüm hepiniziiiiii
günaydın herkeseee menümü yazıyım hemen kaçıcam bugün çok yoğunum
sabah
çeyrek simit
kalper
çay
öğle
mercimek çorbası
köfte ( 3 adet)
salata
yoğurt
akşam
makarna
tavuk
salata
bebek ziyaretine gittim şerbet içtim küçük bir kadeh:)
spor malesef geç döndüm eve
2lt su:)
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bu sabah ayran detoksuna niyetlendim hadi hayırlısı bozmadan yapabilecek miyim:)
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
4-5 kaşık pilav üzerine barbunya
öğleden sonra saat 16-16.30 arası
doktordan sonra alışveriş merkezine uğradık yine tavuk istedi toprak bey ben de 3 crispi tavuk ve 1 bisküvit dedikleri ekmekten yedim azıcıkta kola içtim
akşam çok fenaydım hiç bişey yemedim daha doğrusu toprakla su çorba içtiler biz bişey yemedik. Sporda yalan oldu sadece dün yine bayağı yürüdük o kadar
ama bu sabah güzel spor yaptım:))
su 2 lt anca olmuştur
mesaj hemen sayıcam 6 olmuş anca(
Bir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?